Chytej.cz

For Fishing 2013 necteno

23.1.2013 | tumor | 12.357 zobrazení | 163 odpovědí | upravit

Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 26. ledna 2013 v 19:49 ® Bigpista
Bigpista

Z výstavy jsem odešel v některých ohledech spokojený, v některých zklamaný. Osahal jsem si pár velmi zajímavých prutů, vybral a koupil jsem si nové navijáky na feeder, pozdravil jsem se s několika známými. Ale doufal jsem, že si pořídím nějakou novou Rapalu nebo Salmo a o ty jsem tam téměř nezavadil.

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 v 17:41 ® Marakara

Nejhezčí a nejvíce lidí bylo podlě mě u stánku Karla Nikla. Jinak výstava byla celá paradní.

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 ve 14:42 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Hodně se mi líbilo u stánku Savagear, i když plasťáky nemusím, ty jejich se mi líbí hodně. A jako jeden z mála stánků měli dokonce lepší ceny než na webu. Jinak tradičně jsem nakupoval u vláčej, kenartu, daemons… prostě nástrahy.

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 ve 12:34 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Dama jsem tam nepotkal, ale nový skelouše jo. Líbí se mi, docela připomínají tu původní verzi. Ale už mám dva, takže kupovat ho nebudu :-)

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 v 7:47 ® troutkiller reakce na …

skwor>Nebyl si se podívat u Dama na nové klacky od ABU a nové Skeletory?Držel sem tam krásnej kousek za desítku a dost o něm uvažuju:-)

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 v 7:45 ® troutkiller reakce na …

_ANTRAX>Už se tomu ani nedivim:-(( Dostal sem ho za reklamovanou Destinu u které se rozpadla rukojet se slovy dovozce že s těmahle prutama neni problém:-(( Už sem to ani neposílal na reklamaci.Ořežu z toho očka a nechám si postavit prut na pořádnym blanku!

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 ve 22:18 ® _Beny reakce na …
_Beny

troutkiller> Děkuju za nabídku, ale já potřebuju 240cm do 30g a radši bych 2 dílnej, multík ani žádnej nemám…
Týden neni moc dlouhá životnost, byla chyba v materiálu?

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 19:53 ® Stanik reakce na …
Stanik

Skwor: Těch jsem si všimnul jen tak letmo. Tuším že tam byl nějakej žlutozelenej nebo nebo podobně nenápadnej kousek :-) Na podzim jsem nebyl, tak nemohu soudit. Ale kaprařiny byla jako tradičně převaha, místy to bylo dost cítit :-) Já jsem si ozkoušel novou Caldii, tak jsem byl spokojený.

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 19:36 ® troutkiller reakce na …

_ANTRAX>Pokud ti nebude vadit že je ve třech dílech tak ti jeden pošlu.Je teda na multík ale už v Travel provedení.Vydržel dost,asi týden než praskl cca 40cm od špice:-((

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 17:14 ® JKemr reakce na …
JKemr

_ANTRAX> Neviděl jsem ho tam

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 16:49 ® _Beny reakce na …
_Beny

JKemr> Nejvíc lidí tam půjde podle mě zítra, bude sobota a kdo není z Prahy tak určitě zvolí tento den.
Já bych si rád vzal do ruky prut od Dragonu Team Dragon…

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 16:29 ® JKemr reakce na …
JKemr

_ANTRAX> Některý přívlačový pruty od daiwy jsem tam viděl cca o 300–400Kč levnější. Dnes tam bylo docela prázdno, tak jsem si to prošel 3× dokola. Nakoupil nějaký smáčky a frčel domů. Jen ty mraky kaprařiny mě zklamali, jinak to bylo v pohodě. Kdyby ubrali kaprařinu a přidali ostatní, byl bych úplně spokojenej

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 16:23 ® _Beny
_Beny

Já tam půjdu v neděli, tak doufám, že tam nebude mraky lidí a bude případně z čeho vybírat :-))

Kdo tam byl, tak klidně napište, kde co mají zajímavého hlavně přívlač, kvůli kaprařině tam nejdu. Případně jak se pohybují třeba i ceny, jestli jsou v normálu nebo „levný,drahý“.

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 16:21 ® JKemr
JKemr

Právě jsem se vrátil a jelikož nejsem kaprař, ale chytám hlavně feeder, plavku a vláčku, jsem dost zklamanej. Podle mě tam bylo 70% kaprařiny, 15% přívlač, 5% plavaná a 10% feeder. A to možná ještě těm třem metodám hodně přidávám. Doufal jsem, že si tam osahám nějaké nové proutky nebo navijáky třeba u stánku Normark, kde mě čekalo asi největší zklamání. Měli tam asi 10 nových prutů ve stojanu, pár rapalek přitlučených na desce a to bylo všechno. Žádný pult s navijáky, woblery atd. Každopádně každej kaprař si tam rozhodně přijde na svý

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 v 16:14 ® skwor reakce na …
skwor

Stanik> Mě se líbily nové navijáky Ryobi. Ale celkově jsem si asi užil víc MR na podzim…

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 23:31 ® rompeprop
rompeprop

Vincnetibm> Co jsem já zjistil tak jen poslední Myslivost má kupon za který dostaneš po zaplacení vstupenky druhou zdarma.V rybářských časopisech jsem nic nenašel.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 23:28 ® Stanik
Stanik

Příjemné zpestření jalového období. Rapalky sem kupoval i za 129, velký výběr wobů Kenart, Spro, Savage Gear aj., často za velmi zajímavé ceny. Dnes bylo málo lidí, tak bylo možné si v klidu osahat spoustu prutů. Pokud někdo sháníte nějaký rozumný vláčák na štiky a céčka, mrkněte se na stánky Kaprařské speciálky (široký sortiment Daiwy) a Adlera (WFT a Ryobi). Mě se moc líbil WFT Penzill Classic Wobler 2,65, 7 – 30 g a Daiwa Infinity Q 2,7 m, 8 – 35 g. Dobrý je i stánek Rybolovu – Illex, Pezon a Berkley. Doporučuji vzít s sebou na výlet nějakého toho Palackého, Destinovou nebo tatíčka Masaryka :-)

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 21:29 ® ART reakce na …
ART

skwor> ou jé :-D

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:50 ® skwor reakce na …
skwor

ART> Dají. Daemons má Orky za dvě koruny, Rapaly za 150 jsem tam taky viděl a u vláčej.cz jsem viděl ty gumy, co jsme měli v Laponsku.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:11 ® hering
hering

olda> Dej pokoj,nestraš :-D

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:05 ® ART reakce na …
ART

skwor> Gumy, woby a vlasce se daj sehnat ?

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:43 ® Radek Horal Šéba
Radek Horal Šéba

tak dneska na FF hned ráno po otevření, opravdu dost kaprařiny. V porovnání s podzimním moderním rybářem to bylo trochu slabší, ale to je jenom můj osobní názor. Jinak samozřejmě kráné zpestření čekání na rybačku. Určitě doporučuju…

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 17:47 ® Vincnetibm

Dají se někde sehnat slevy na vstupnym např. v časopisech atd.?

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 16:06 ® skwor reakce na …
skwor

ART> Čau, dost kaprařiny, ale dají se najít i zajímavé věci. Hlavně v zadní hale.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:51 ® ART
ART

Já zítra, ale rád bych věděl co od toho mám čekat :-)

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:12 ® Bigpista
Bigpista

Já se chystám v sobotu.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:37 ® ART
ART

Kdo tam dneska jde, ať hodí nějaké echo

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 20:41 ® filip111
filip111

já jsem moc zvědavej jaký to tam bude. MR jsem vynechal.

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 17:55 ® casper reakce na …
casper

rompeprop> moje řeč draku :-)

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 17:45 ® rompeprop
rompeprop

tumor>Aspoň ,někdo to dal do fora že zítra začíná výstava havně že se tu protřásají ti dva panáci prezidentští.Na FF jedu určitě a moc se těším budu to moci porovnat s podzimním MR.

reagovat