Vyhledávání
For Fishing 2013
23.1.2013 | tumor | 12.357 zobrazení | 163 odpovědí | upravit
Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. ledna 2013 v 19:49 ® Bigpista
-
Z výstavy jsem odešel v některých ohledech spokojený, v některých zklamaný. Osahal jsem si pár velmi zajímavých prutů, vybral a koupil jsem si nové navijáky na feeder, pozdravil jsem se s několika známými. Ale doufal jsem, že si pořídím nějakou novou Rapalu nebo Salmo a o ty jsem tam téměř nezavadil.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 17:41 ® Marakara
-
Nejhezčí a nejvíce lidí bylo podlě mě u stánku Karla Nikla. Jinak výstava byla celá paradní.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 14:42 ® skwor reakce na …
-
troutkiller> Hodně se mi líbilo u stánku Savagear, i když plasťáky nemusím, ty jejich se mi líbí hodně. A jako jeden z mála stánků měli dokonce lepší ceny než na webu. Jinak tradičně jsem nakupoval u vláčej, kenartu, daemons… prostě nástrahy.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 12:34 ® skwor reakce na …
-
troutkiller> Dama jsem tam nepotkal, ale nový skelouše jo. Líbí se mi, docela připomínají tu původní verzi. Ale už mám dva, takže kupovat ho nebudu
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 7:47 ® troutkiller reakce na …
-
skwor>Nebyl si se podívat u Dama na nové klacky od ABU a nové Skeletory?Držel sem tam krásnej kousek za desítku a dost o něm uvažuju
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 7:45 ® troutkiller reakce na …
-
_ANTRAX>Už se tomu ani nedivim
reagovatDostal sem ho za reklamovanou Destinu u které se rozpadla rukojet se slovy dovozce že s těmahle prutama neni problém
Už sem to ani neposílal na reklamaci.Ořežu z toho očka a nechám si postavit prut na pořádnym blanku!
- Pátek 25. ledna 2013 ve 22:18 ® _Beny reakce na …
-
troutkiller> Děkuju za nabídku, ale já potřebuju 240cm do 30g a radši bych 2 dílnej, multík ani žádnej nemám…
reagovat
Týden neni moc dlouhá životnost, byla chyba v materiálu? - Pátek 25. ledna 2013 v 19:53 ® Stanik reakce na …
-
Skwor: Těch jsem si všimnul jen tak letmo. Tuším že tam byl nějakej žlutozelenej nebo nebo podobně nenápadnej kousek
reagovatNa podzim jsem nebyl, tak nemohu soudit. Ale kaprařiny byla jako tradičně převaha, místy to bylo dost cítit
Já jsem si ozkoušel novou Caldii, tak jsem byl spokojený.
- Pátek 25. ledna 2013 v 19:36 ® troutkiller reakce na …
-
_ANTRAX>Pokud ti nebude vadit že je ve třech dílech tak ti jeden pošlu.Je teda na multík ale už v Travel provedení.Vydržel dost,asi týden než praskl cca 40cm od špice
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 17:14 ® JKemr reakce na …
-
_ANTRAX> Neviděl jsem ho tam
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 16:49 ® _Beny reakce na …
-
JKemr> Nejvíc lidí tam půjde podle mě zítra, bude sobota a kdo není z Prahy tak určitě zvolí tento den.
reagovat
Já bych si rád vzal do ruky prut od Dragonu Team Dragon… - Pátek 25. ledna 2013 v 16:29 ® JKemr reakce na …
-
_ANTRAX> Některý přívlačový pruty od daiwy jsem tam viděl cca o 300–400Kč levnější. Dnes tam bylo docela prázdno, tak jsem si to prošel 3× dokola. Nakoupil nějaký smáčky a frčel domů. Jen ty mraky kaprařiny mě zklamali, jinak to bylo v pohodě. Kdyby ubrali kaprařinu a přidali ostatní, byl bych úplně spokojenej
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 16:23 ® _Beny
-
Já tam půjdu v neděli, tak doufám, že tam nebude mraky lidí a bude případně z čeho vybírat
Kdo tam byl, tak klidně napište, kde co mají zajímavého hlavně přívlač, kvůli kaprařině tam nejdu. Případně jak se pohybují třeba i ceny, jestli jsou v normálu nebo „levný,drahý“.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 16:21 ® JKemr
-
Právě jsem se vrátil a jelikož nejsem kaprař, ale chytám hlavně feeder, plavku a vláčku, jsem dost zklamanej. Podle mě tam bylo 70% kaprařiny, 15% přívlač, 5% plavaná a 10% feeder. A to možná ještě těm třem metodám hodně přidávám. Doufal jsem, že si tam osahám nějaké nové proutky nebo navijáky třeba u stánku Normark, kde mě čekalo asi největší zklamání. Měli tam asi 10 nových prutů ve stojanu, pár rapalek přitlučených na desce a to bylo všechno. Žádný pult s navijáky, woblery atd. Každopádně každej kaprař si tam rozhodně přijde na svý
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 16:14 ® skwor reakce na …
-
Stanik> Mě se líbily nové navijáky Ryobi. Ale celkově jsem si asi užil víc MR na podzim…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 23:31 ® rompeprop
-
Vincnetibm> Co jsem já zjistil tak jen poslední Myslivost má kupon za který dostaneš po zaplacení vstupenky druhou zdarma.V rybářských časopisech jsem nic nenašel.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 23:28 ® Stanik
-
Příjemné zpestření jalového období. Rapalky sem kupoval i za 129, velký výběr wobů Kenart, Spro, Savage Gear aj., často za velmi zajímavé ceny. Dnes bylo málo lidí, tak bylo možné si v klidu osahat spoustu prutů. Pokud někdo sháníte nějaký rozumný vláčák na štiky a céčka, mrkněte se na stánky Kaprařské speciálky (široký sortiment Daiwy) a Adlera (WFT a Ryobi). Mě se moc líbil WFT Penzill Classic Wobler 2,65, 7 – 30 g a Daiwa Infinity Q 2,7 m, 8 – 35 g. Dobrý je i stánek Rybolovu – Illex, Pezon a Berkley. Doporučuji vzít s sebou na výlet nějakého toho Palackého, Destinovou nebo tatíčka Masaryka
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 21:29 ® ART reakce na …
-
skwor> ou jé
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:50 ® skwor reakce na …
-
ART> Dají. Daemons má Orky za dvě koruny, Rapaly za 150 jsem tam taky viděl a u vláčej.cz jsem viděl ty gumy, co jsme měli v Laponsku.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:11 ® hering
-
olda> Dej pokoj,nestraš
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:05 ® ART reakce na …
-
skwor> Gumy, woby a vlasce se daj sehnat ?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:43 ® Radek Horal Šéba
-
tak dneska na FF hned ráno po otevření, opravdu dost kaprařiny. V porovnání s podzimním moderním rybářem to bylo trochu slabší, ale to je jenom můj osobní názor. Jinak samozřejmě kráné zpestření čekání na rybačku. Určitě doporučuju…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 17:47 ® Vincnetibm
-
Dají se někde sehnat slevy na vstupnym např. v časopisech atd.?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 16:06 ® skwor reakce na …
-
ART> Čau, dost kaprařiny, ale dají se najít i zajímavé věci. Hlavně v zadní hale.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:51 ® ART
-
Já zítra, ale rád bych věděl co od toho mám čekat
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:12 ® Bigpista
-
Já se chystám v sobotu.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:37 ® ART
-
Kdo tam dneska jde, ať hodí nějaké echo
reagovat - Středa 23. ledna 2013 ve 20:41 ® filip111
-
já jsem moc zvědavej jaký to tam bude. MR jsem vynechal.
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 17:55 ® casper reakce na …
-
rompeprop> moje řeč draku
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 17:45 ® rompeprop
-
tumor>Aspoň ,někdo to dal do fora že zítra začíná výstava havně že se tu protřásají ti dva panáci prezidentští.Na FF jedu určitě a moc se těším budu to moci porovnat s podzimním MR.
reagovat