Chytej.cz

For Fishing 2013

23.1.2013 | tumor | 12.591 zobrazení | 163 odpovědí | upravit

Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 29. ledna 2013 ve 20:25 ® troutkiller reakce na …

Martin Chmelík>Třeba zainvestuje do čištění žumpy:-))

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 20:17 ® Martin Chmelík reakce na …

Beer.Beda> No to jedině. Možná nám z Orlasu udělá moře. :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 19:37 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

troutkiller> Budou se chytet dobře.Budou totiž vypadat jak HaDovo pes.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 19:35 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

Martin Chmelík> třeba bude filtrovat :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 19:24 ® Martin Chmelík reakce na …

troutkiller> To mě taky. Ale až zjistí, jaká voda je od června na Štědroníně, tak si to rozmyslí. Leda že by byl milovníkem žabince. :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 19:12 ® Robur
Robur

zadání je naprosto nekonfliktní, tak co proboha Tumore řešíš? Když ti někdo bude chtít děla ostudu,tak přeleze do jiné diskuse

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:59 ® troutkiller reakce na …

Martin Chmelík>Kašlete na blázna:-( Mně spíš ranila zpráva že nějakej Rakušák koupil štědronín a chce tam stavět hotely a byty jak na Lipně:-( (

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:57 ® troutkiller reakce na …

Beer.Beda>Budem doufat že je do večíra pochytaji:-)) )

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:53 ® nnnap reakce na …
nnnap

tumor> jako, že bys plýtval mým časem, věnovaným do odpovědi jak se ti zachce, co? Jako si mázl protože mu odpovědi nevyhovují. Hehe. Trošku padlý á na hlavičku, ne? Na takové pičoviny se mrkni.

Já to třeba vnímám pozitivně. Jako úctu k drobný přispěvatelům, jejich času, aktivity… Je to věřejný web, ne soukromé divadlo jednoho herce. Musíš si i rozmyslet, co za sebou necháš… Je škoda, aby to padlo pro nějakého blbce. Myslím tím kohokoliv.

Jestli vadí, tak mezi dospělé nelez.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:49 ® Martin Chmelík reakce na …

tumor> Hele anonyme, IT není můj silný obor, ale podle toho co píšeš, tak zřejmě jsi někdo, kdy tu v minulosti měl regulérní profil. Protože jak jinak si vysvětlit, že by majitel poznal někoho podle IP adresy. Kdybys tu byl poprvé a neměl nějakou historii, jsem si jist, že by tvoje IP byla neidentifikova­telná, tedy nedala by se přiřadit nějaké známé tváři. Možná tomu opravdu ale nerozumím. Takže nějaký zhrzený (ne)„chyteják“, který pod anonymem provádí záškodnickou činnost?

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:48 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

Otroutkiller> :-O To bude v Písku veselo.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:43 ® troutkiller reakce na …

David Havlíček>U honzíčka maji vycházky a těm co nezlobí byl zapujčen notas:-)) )

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:34 ® sus1 reakce na …

David Havlíček> Sem zvědavej, až tuhle fotku najde dcera na netu tak za 10 let. :-D

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:29 ® HaD reakce na …
HaD

tumor> funguje to podle zcela jasně daných pravidel.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:28 ® HaD reakce na …
HaD

Martin Chmelík> Já si spíš myslím, že je to někdo, kdo se tady nechal veřejně upálit a přes to bez nás nedokáže žít. Vnímám to pozitivně. A teď už opravdu odcházím, Domča pro tohle nemá pochopení.

reagovat
foto/forum/2013/th-img92176.jpg
Úterý 29. ledna 2013 v 18:25 @ tumor reakce na …

David Havlíček> Skoda,ze to tu nefunguje tak jak by melo. Minimalne umoznit autorovi smazat svoji diskuzi by melo byt mozne.

Ale to ze nekdo vlozi prispevek za me. 100% pres jinou IP adresu to nevidite a vse je v poradku.

No nic, kazdopadne tady ucet ani nema cenu otvirat. Takze teda dopiju a dvere at za sebou zavre ten posledni.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:22 ® Martin Chmelík

Tedy Davide, anonym tumor má recht. Se zvláštní školou se nebaví. Ale proč mám pocit, že se se zvláštní školou bavím já? :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:16 ® HaD reakce na …
HaD

tumor> myslím si, že jsem se již vyjádřil zcela jasně a diskuzi na toto téma považuji za uzavřenou.

Neodpustím si ale dodat, že tvrdit v jedné větě, že diskutuješ anonymně, aby Ti diskuze neuškodila (docela by mne zajímalo jak) a současně napíšeš ve větě druhé, že stejně Tvou identitu zjistíme je mírně řečeno slušná dávka schyzofrenie Boženko ;-) Obdobně jako to, že mi Karličko střídavě tykáš a vykáš. Kdyžtak mám kontakty v Motolské nemocnici, i když – léčí se to blbě…

Chceš-li na toto téma dál diskutovat Andreo, můžeš. Nicméně já jdu s dcerou do bazénu a pak na večeři, takže na to budeš sama.

Jo a mail se žádostí mi prosím pošli na lolitka@lolitky.cz ;-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:12 @ tumor reakce na …

David Havlíček> Rikej mi treba Davidku,Danec­ku,Pavlicku.

Moje anonymita je samozrejme zamerna, protoze se bojim vystupovat pod svym jmenem. Bojim se ze by mi mohla diskuze s Vami uskodit.

Kazdopadne vim ze se tu nebavim se zvlastni skolou,takze doufam ze i pomoci IP adresy si pojistite moje prispevky a vite o koho jde.

Skoro jste se se trefil Davide, ale asi vim kam smerujes. Dan opravdu nejsem :-)

Omluva z me strany. Email je zkalinka@email.cz. Staci poslat verifikaci. Nechci ale smazat prispevek, nybrz celou diskuzi. Diky

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 18:06 ® Martin Chmelík reakce na …

troutkiller> :-) No z jeho nicku je patrné, že ten člověk má zřejmě tumor (nádor – to kdyby nevěděl, co to je) na mozku, tedy má-li vůbec mozek.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:56 ® troutkiller reakce na …

Martin Chmelík>Třeba myslel Ochmelky:-)) )Těch by se určo našlo víc než Chmelíku:-)) )

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:55 ® Martin Chmelík reakce na …

tumor> Je tady na Chytej zaregistrováno více Chmelíků? Pokud ano, omlouvám se. Pokud ne, je řada na tobě – anonyme. A nejsem vytočený, mýlíš se. Jde mi principy. V této společnosti si mnoho blbů bere jména do úst aniž by věděli, proč. Pokud si tě nepletu, měl jsi i nevhodné poznámky v otázce Karla nebo Miloše. I tam jsi mne napadl za můj pravicový názor. Možná by bylo na místě, aby majitel serveru zabanoval tvou I.P. adresu.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:53 ® HaD reakce na …
HaD

tumor> chlapče, pane, děvče, ženo, Karle, Danielo ;-) – z těchto důvodů zde máme registraci a registrovaní tato práva požívají. Ty jsi rozhodl sem chodit anonymně, pak ovšem tato práva nemáš a nemůžeš využívat. Více zde: http://www.chytej.cz/…dy-clenstvi/ . Bylo by krajně neslušné vůči registrovaným, kdybychom najednou jejich výhody poskytovali neregistrovaným. Děkuji za pochopení.

Přes to vše jsme zaslali na uvedený mail žádost o verifikaci ke smazání příspěvku a vrátil se z důvodu, že mail neexistuje (je smyšlený). Tvá anonymita je tedy záměrná. Pak máš ale holt smůlu.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:53 @ tumor reakce na …

Martin Chmelík> Nechapu to vytoceni. Tech minut zivota..

Jak muzes vedet ze sem reagoval na tebe? Ses snad jedinej Chmelik? Ze by si snad cekal utok za ten prispevek ? Proc si myslis ze byl utok smerovanej na tebe?

Ze ja se vubec ptam, ty vlastne vis vsechno. Dokonce si schopnej rozhodovat komu nalezi internetova svoboda a komu ne.

Vymazat Diskuzi.Jako autor na to pravo mam.Dekuji

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:44 ® Martin Chmelík reakce na …

tumor> Jelikož jsi mne osočil, tak se s tebou bavím já. Chovej se jako člověk, ne jako dobytek. Dobytkům internetová svoboda nepatří.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:37 @ tumor reakce na …

Martin Chmelík> Bavi se s tebou nekdo?

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:25 ® Martin Chmelík reakce na …

tumor> Opětovně tě žádám o to, abys mi sdělil, proč si mé jméno bereš do úst.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 17:21 @ tumor reakce na …

David Havlíček> Dobre, rad bych tedy smazal celou tuhle diskuzi. Jako osoba,ktera tu mistnost zalozila bych na to mel mit pravo. Diky.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 16:45 ® HaD
HaD

tumor> vše se zdá být v pořádku – mail i IP souhlasí. Měl by ses zaregistrovat a tohle riziko by Ti odpadlo.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 16:43 ® Martin Chmelík

tumor> Prosím? Já jsem vás zneužil? Prosím o sdělení jak! A to veřejné sdělení vč. toho, co si mám přidávat do sbírky. A můžu vůbec vědět s kým hovořím? Na rozdíl od vás se nestydím za své názory a proto jsem zde transparentně zaregistrován.

reagovat