Vyhledávání
For Fishing 2013
23.1.2013 | tumor | 12.591 zobrazení | 163 odpovědí | upravit
Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. ledna 2013 v 16:03 @ tumor
-
Zadam a smazani predchoziho prispevku. Nekdo me pravdepodobne zneuzil nick.Nejspise pan Chmelik aby si mohl neco pridat do sbirky.. Diky.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 11:32 ® troutkiller reakce na …
-
jersey>Koukám kuba má dalšího fanouška
reagovat)
- Úterý 29. ledna 2013 v 10:39 ® brčal
-
spinfisher> uvidime. Nic neslibujem. Vše se rozhodne až dorazí nabídka na MR.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 22:32 ® HaD reakce na …
-
Martin Chmelík> raději ne
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 22:25 ® Martin Chmelík reakce na …
-
David Havlíček> O.K. Závěr je tedy jasný: PÍCHEJME BEZPEČNĚ! Dobrou pánové.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 22:22 ® HaD reakce na …
-
Martin Chmelík, IVO: změňte prosím téma. Docela mám stále dost živě v paměti, jak jsem se vydal na cestu po prvním FF, kdy jsme těmto „dámám“ odhalili jeden z podvodů, a dostalo se nám v kalamitě propíchnutého kola u auta kudlou. Ještě že dotyčný alespoň uměl řádně PÍCHAT a nebylo to bodlé amatérsky. To by asi pak na dálnici v 10 cm sněhu nemuselo dopadnout dobře. A že těch indícií jistým směrem bylo
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:17 ® Martin Chmelík reakce na …
-
IVO> A to jsi byl Ivoši přímo u zdroje…
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:09 ® IVO reakce na …
-
Martin Chmelík> tu metodu neznám
reagovat)))))))))
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:06 ® jersey reakce na …
-
milfej> mě je zas na blití z tvojí čeština…
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:04 ® Martin Chmelík reakce na …
-
casper> Ne ne, zcela v pohodě. I já chovám k těmto průkopníkům boilies obdiv. Když si přečtu, co pro úspěch obětovali, smekám. Dám příklad. Když čtu, co vše třeba podstoupil LK, jak se věnoval bádání a životu kaprů, tak mám pocit, že s nima pomalu musel bydlet.
reagovatKlobouk dolů.
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:31 ® casper reakce na …
-
toro> no asi tak bych to řek
množství bylo fakt ohromný
Martin Chmelík> hele naprosto chápu…doufám, že jsi pochopil, že můj komentář nebyl směřován na podobné lidi, kterým určitě patří značný obdiv
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:27 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Mrknato> Ne, ale novou progresivní metodu Š&CH, tedy šuk a chyť…
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:18 ® Martin Chmelík reakce na …
-
casper> OK. Děkuji za tvůj názor, nicméně je to daleko složitější. Obdivuji první výrobce, které republice boilies dali, ti kluci tomu věnovali kus života a pomalu s těmi kapry žili, aby poznali co a jak. A mám dojem, že nově vznikající firmy jim tak tošku „znásilňují“ jejich pomyslný copyright.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 19:54 ® Scorpion
-
Já jsem se účastnil obou veletrhů a nemůžu říct že jeden by byl horší jak druhý na každém jsem jsi přišel na své. Já osobně to beru jako zkrácení zimního času, kdy musím jen vyhlížet hezké počasí z okna. Proto jsem rád za toto zpestření toho času. Kdy člověk může vidět spousty zajímavých věcí.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 18:17 ® toro reakce na …
-
casper> Kamarád FF navštívil a pravil: „Bylo tam tolik koulí, že kdyby se všechny poslaly do Afriky, tak mají v Somálsku + Čadu rok co žrát…“ Posílám, jak jsem nakoupil. Osobně jsem se nezúčasnil.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 16:26 ® Jarda Š.
-
spinfisher> Byly tam jako mediální partner vydry.cz , MRK ani Chytej tam oficiální zastoupení neměly.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 16:02 ® sus1 reakce na …
-
Fryw> Fryw> ,, Hodnotu pro prodejce má totiž pouze to zboží, které lze prodat."
reagovat
Prodat se dá vše, jen to zboží musíš nabídnout těm správným lidem.Každé zboží se dá prodat a je na prodej.Ano, dá to někdy hodně úsilí a hledání ale úspěch se dostaví. - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:57 ® Mrknato
-
tumor> Ta děvčata propagovala CHaP?
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:56 ® HaD reakce na …
-
milfej> Chvályhodné.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:52 ® milfej
-
David Havlíček:Nevim jestli to víš. Ale v neděly odpoledne se tam JV promenádoval s vízíčkem a měl tam naloženýho starýho pán Hugo Pavla to vše pod dohledem kameramana bylo mě na b… ten pro svoji reklamu udělá všechno. Jinak výstava-normál,co dodat akorád tam je víc místa
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:49 ® HaD reakce na …
-
Fryw> Původně jsem chtěl uvést taky, že ta poptávka je mnohdy vytvořená uměle marketingovými nástroji, ale nechtěl jsem se nikoho dotknout. Prostě v někom vzbudíš dojem, že nutně potřebuje něco, co vlastně nepotřebuje
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:23 ® Fryw
-
Nejen že poptávka ovlivňuje nabídku, ale i naopak. Pokud by bylo působení pouze jednosměrné, nemusely by společnosti vynakládat tak obrovské sumy na propagaci a reklamu, zboží by se prodalo nutně samo. V tržním systému se často stává, že nabídka mnohonásobně převyšuje poptávku (např. Einstein tento výrobní způsob nazýval anarchií ve výrobě a označil ji za původ všeho zla). Jako řešení je tu pak reklama a další marketingové nástroje. Hodnotu pro prodejce má totiž pouze to zboží, které lze prodat. Pokud nástroje selžou, končí to rozléváním mléka po polích, pálením obilí, nebo taky získáním fotbalového míče při nákupu žvýkaček…
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:10 ® casper reakce na …
-
David Havlíček> jasně, poptávka je…ale většinou od různých kapr teamů a pod.....chápu že je to dobrá věc při honu velkých kaprů, spíš jsem chtěl jen narážet na to, že toho je trochu moc
reagovatale tak co, někdo chytá na kuličky, někdo na žížaly a někdo vůbec
nevim, třeba nad tím přemýšlím špatně
- Pondělí 28. ledna 2013 v 15:04 ® HaD reakce na …
-
spinfisher> pan patron si to údajně nepřál a bylo mu vyhověno. Nicméně je veletrh je pryč, už bych se k tomu nerad více vracel.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 v 15:00 ® _Beny reakce na …
-
casper> Hele já když jdu na položenou na kapry, tak chytám jednoduše jen olůvku – háček např. s bramborem nebo rousnicí, nebo variantu místo olůvka obyč krmítko.
Takhle jednoduše mě to baví, bez koulí. Zatím mě to neoslovilo, ale už sem to asi 2× zkoušel a nic nechytil
Feedr jsem nezkoušel, proutek nemam. Možná časem…
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 14:53 ® HaD reakce na …
-
casper> Problém ovšem je, že většinou nabídku určuje poptávka. A po kuličkách zřejmě poptávka je.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 14:19 ® casper reakce na …
-
Martin Chmelík> kámo s výrobou bych asi nezačínal
reagovatkoukám, že taky pracuješ v marketingu a v rybaření je správná marketingová strategie velkým kokem k úspěchu
já si právě nemyslím, že se všem výrobcům boilie daří, ba myslím si pravý opak!!! Ale z toho co jsem tam viděl je zcela evidentní, že příchodem boilie přišly i fotky obřích kaprů, kteří neodolali nástrahám firmy XY. Byznys se z toho zákonitě musel stát, možná to bylo i naopak, nejdřív byla vymyšlená reklama a pak hromada kuliček
myslel jsem to spíš tak, že na té výstavě mělo hrozně moc stánků hromady pytlů plných smradlavých kuliček a z toho je taky trochu poznat, že prvotní velký zájem lehce ovadl…Takže teď mají všichni hromadu kuliček na krámech, protože to bylo moderní a teď je trochu válcuje feedr a ostatní „normální“ způsoby lovu, které se samozřejmě dají lépe využít i mimo komerční revíry
a to je možná důvod, proč to tak je…Nabídka obrovská a poptávka klesá, ale díky modernějšímu zpracování obalu mám pocit, že v nich majitelé rybářských potřeb vidí další vlnu zájmu o které já ovšem nejsem až tak přesvědčen…tak asi takhle to na mě působilo na FF…víš jak, já jsem člověk co si chce prostě zachytat bez kýblů drahých kuliček a mám pocit, že těhle lidí je čím dál víc a jejich poptávku uspokojují spíš menší krámy s osobnějším přístupem, než kaprařské chrámy divotvorných kuliček
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 13:53 ® spinfisher reakce na …
-
HaDová> vam byla ucast zakazana?to jako fakt? to je husty. a pak se tam prsi server na ktery nikdo nechodi a vedou ho holky z fotek dole.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 13:28 ® Martin Chmelík
-
casper> Můžeš mi prosím ekonomicky vysvětlit, jak může být výroba boilie čím dál větším byznysem, když je na trhu, čím dál více firem? Tudíž nabídka vysoce převyšuje nabídku. Děkuji. Já jen, že když mi to vysvětlíš, zítra v garáži začnu také s výrobou.
On totiž je asi problém jinde. Pokud se umožní někomu vystavovat téměř „zadarmo“ (protože za standardních podmínek by nikdy nevystavoval), tak ty jako návštěvník pak můžeš mít pocit, jak se všem výrobcům boilies musí zákonitě dařit. Ať Ti to lítá chlape.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 13:03 ® HaDová
-
_ANTRAX> my jsme tam nebyli z důvodů, které tu již proběhly.
reagovat