Vyhledávání
Stav ryb na Lipně?
20.1.2013 | Fidel | 3.250 zobrazení | 5 odpovědí
Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 12. září 2013 ve 20:19 ® firee reakce na …
-
krtekcz> bolen za to určitě nemůže , důvod je někde jinde ale kdo o tom nic neví svádí vše na bolena nebo sumce .. Hlavní viník jsou rybáři, mizerný hospodaření, chybějící potrava…
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 12:54 ® Fidel
-
Byl jsem tan týden na začátku prázdnin a za týden vláčení přišlo asi 5 candátů 60 a 5 candátů tak 30 a asi 6 menších štik 4 okouni z toho největší 40cm a ještě 3 boleni 60.
reagovat - Pátek 30. srpna 2013 v 16:35 @ krtekcz
-
No podle mě za to může bolen, že tu nejsou candáti a okouni. Mám jednoho známýho, kterej chytl za tři roky jednoho candáta, a to ke všemu ještě takový mimčo.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 20:28 ® Radek Horal Šéba
-
Mám hausbot v perneku a musim říct, že o proti minulým letům trochu ubývá bolena. Možná je to jenom můj dojem,ale během léta, kdy tam snažim trávit co nejvíc času už nepozoruju tak masivní nájezdy do rybiček jako dřív. Co se týká candáta, už několik let na něj nemam štěstí. Na místech kde jsem vždycky chytal spousty candátů teď nezavadim ani o malý. To ale neznamená, že tam nejsou. Myslim, že je třeba víc hledat na místech, který najsou tak profláknutý. Samozřejmě bez lodi to jde jenom velice těžko. Jinak se mi povedl v červenci při chytání kaprů sumík 130 cm 15 kg, přímo od hausbotu na půlku rousnice… Podle zpráv kolem vody to nebyl ojedinělý ůlovek. Jinak si myslim, že lipno je pořád velice pěknej revír. Doufám, že se dožiju zlepšení stavu okouna a candáta, tak jak tomu bylo dřív.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 18:07 ® radimekk
-
Osobně jsem Lipno vloni, co se týče dravců, celkem vynechal. Jsem je občasnej návštěvník bez loďky, takže žádné velké úspěchy tam nemívám pravidelně. Co ale vím, tak ti, co to tam opravdu dobře znají a hlavně mají loď, tak se chytalo docela dobře.
reagovat