Vyhledávání
SPORTEX něco víc než pruty
19.1.2013 | mastrof | 22.032 zobrazení | 177 odpovědí
je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. května 2013 ve 20:36 ® kingkubik reakce na …
-
MATE BOBAN> nemas pravdu drzim jej normalne za to sroubeni a to bezproblemu nemel jsem pocit ze by se cikoliv povolovalo:Dtim chci rici ze nedrzim prut za sedlo navijaku prave na opak chytam s prstem na blanku.ale aby to bylo vyvazeny musel by jsem jej drzet za blank
reagovat - Úterý 14. května 2013 v 19:36 ® MATE BOBAN reakce na …
-
tam máš šrobenie-dotiahnutie navijaka z hora čo je maximalne nepraktické nakolko musíš prút držať pod navijakom – aby sa ti nepovolovalo šrobenie tým pádom máš posunuté ťažisko.....neda sa prút vrátiť, respektíve vymeniť za iný model ?
reagovat - Úterý 14. května 2013 v 16:11 ® kingkubik
-
jeste jednu otazku …kdyby jsem se poustel do dovazovani nevi nekdo jak tam drzi ty koncovky?urcite vlepene ale premyslim nad tim jak to rozebrat a neposkodit nic
reagovat - Pondělí 13. května 2013 ve 21:41 ® sethy reakce na …
-
topinkaa> Z belly boatu aj ze břehu.
reagovat - Pondělí 13. května 2013 ve 20:37 ® kingkubik reakce na …
-
_ANTRAX> ja delam ve strojirensky firme takze vyrobit dovazovaci zavazi je docela malickost o to mi nejde ale otazka zni jestli je rozumne zasahovat do prutu v zaruce?prekerka celkem:(proto remyslim jak to dovazit docasne.....nez jej poradne odzkousim a proverim:(vyhoda je ze mam delenou tukojet tak mozna by se neco vymyslet dalo:D
reagovat - Pondělí 13. května 2013 ve 20:05 ® _Beny reakce na …
-
kingkubik> Nedávno mi jeden, člověk radil, že si běžně pruty nechává dovažovat. Nechá si na konec prutu za rukojeťí vyvrtat díru a přidá tam pak dovažovací závažíčka.....ty objednává v Cabelasu. Jestli budeš chtít, tak napiš osobku, dám ti kontakt na krám a koho máš chtít k telefonu, aby ti přesně poradil.
reagovat - Pondělí 13. května 2013 v 19:49 ® kingkubik
-
Chlapi mel by jsem jednu otazku.dovazovali jste nekdy prut?mam nove sportex instinct predator a dneska jsem ho byl testovat.super prut!lita to z nej jako z luku a skoro ve vsem mi sedi ALE ma dost kratkou rukojet a na delku 275 je dost kratka:(osazeny je zauberem CF 3000 mate nejaky zkusenosti s dovazovanim prutu? je to tenhle IS2751 http://www.sportexpruty.cz/…ator-rods-86 diky za jakykoliv tip
reagovat - Úterý 30. dubna 2013 v 18:07 @ topinkaa reakce na …
-
sethy> Dík za rychlou odpověď . S tou DS2361 chytal s ze břehu nebo z lodi?
reagovat - Úterý 30. dubna 2013 ve 14:20 ® sethy reakce na …
-
topinkaa> Párkrát jsem chytal s tím kratším http://www.mavep.cz/…5264990.html a je to hodně povedený proutek. Škoda že nemá korek, byl by dokonalý
reagovat
Jak je na tom 270ka netuším. - Úterý 30. dubna 2013 ve 13:03 @ topinkaa
-
Dobrý den . Mám otázku máte někdo nějakou zkušenost s prutem Sportex Opál Dropshot 2,7– 20g ? Dnes jsem ho zkoušel v prodejně a špička se mi zdála hrozně tuhá.
reagovat - Pátek 19. dubna 2013 ve 12:41 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> treba proti robinsonu rady Diaflex nemuzu rict spatny slovo. Blank je japonskej, sedlo a ocka Fuji… mel jsem 3, mam 2 a jsou fakt super. Cortez taky jeste jde (ale nekoupil bych ho), ale ostatni je fakt shit.
reagovat - Pátek 19. dubna 2013 ve 12:04 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>Já jen tomu Salmu!Jinak SHIT nehoráznej!!!
reagovat - Pátek 19. dubna 2013 v 10:49 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> polsky „jidlo“ nekupuju. Salmu a dvoum radam robinsonu dokazu puvod odpustit
reagovat - Pátek 19. dubna 2013 v 10:28 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>No vidíš jaké máš štěstí
reagovat)Já už s touhle značkou nechci mít nikdy nic!Vono to s věcma z Polska pujde do kopru celkově páč lidi už nebaví žrát zdechliny,solit technickou solí a žrát sušenky s jedem na krysy!Polák = šméčko a podvodník!!!
- Pátek 19. dubna 2013 v 10:14 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> mel jsem v zivote 3 dragony, 2 jsou KO a jen ten jetej castovej Team od tebe je porad v pohode.
reagovat - Pátek 19. dubna 2013 v 10:05 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>Nekecej!Ty už taky?Tak to tě vítám v klubu
reagovat)
- Pátek 19. dubna 2013 v 9:37 ® kerob
-
petrikveprik> proslo mi rukama pomerne velky mnozstvi klacku a za celou dobu jsem zlomil vsehovsudy 5 (za cca 20 let) – 2× dragon, 1× robinson Diaflex, 1× berkley skeletor a 1× shimano Solstace… Shimano jsem prerazil o vetev, moje blbost. Skeletora jsem zlomil o krovi, kdyz jsem v bource rval lod z vody – opet moje blbost. Robinsona jsem zlomil, kdyz jsem ho vyndaval z auta – moje blbost. Jenom ty dva dragoni praskly aniz bych jim nejak pomoh…
reagovat - Čtvrtek 18. dubna 2013 ve 20:54 ® kingkubik
-
prosim a nevite nekdo jak je to s registracni kartou u sportexu?nevite do kdy se musi aktivovat…registrovat?co kdyz mi prut nesedne za pul roku pujde do sveta ja jej budu chtit podat a zaruka uz nebude platit?nebo pouze na me jmeno?bevite nekdo jak to presne je?diky
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:32 ® reakce na …
-
troutkiller> neber to tak doslova.. otázkou je, zda-li to byla výrobní vada či byl ten klacek „naklepnutý“ již před tím než s Tebou dorazil k vodě..
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 10:23 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> to ano, tato řada je neskutečný nezmar, ale jeden mi přesto praskl. Za ta léta a množství těchto prutů si však nemohu stěžovat.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 10:19 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Pořát ale vydrží víc než kdyby nebyl opletenej tim Kevlarem.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 10:10 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> mýlíš se Marku, kevlarový sportex prdne jako prd.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 8:02 ® troutkiller
-
petrikveprik>Nevim jestli mám v rukách nasráno ale když při prvnim náhozu s wobem ktrej má 9g praskne klacek kterej má udávanou odhozovku 21g v pulce nejspíš to rukama nebude!Nehledě na to že mi v životě prut jiné značky nepraskl
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 7:57 ® troutkiller reakce na …
-
xtr2007>Mám podobnej zážítek se 170 na Daiwu Ryukon do 60g.Jen je třeba vzít v potaz jednu hodně duležitou věc,prut ve kterém je větší podíl Kevlaru vuči Carbonu má o hodně hadicovější akci než když je to naopak proto pruty serie kev jsou schopné toho co máš na fotce a jsou skoro nezničitelné.Na druhou stranu maji pomalejší akci a jsou těžší
reagovatMám na kevu postavenej Sumčák a na větší rybě se ohybá až v rukojeti,ohneš ho do učka a on díky Kevlaru nikdy nerupne!
- Pátek 25. ledna 2013 v 17:10 ® reakce na …
-
xtr2007>
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 16:14 ® xtr2007 reakce na …
-
petrikveprik> Nevadi
reagovatVacsinou to tak byva, ze commenty davaju ludia, co chytaju tie mensie ryby
- Pátek 25. ledna 2013 ve 14:58 ® reakce na …
-
xtr2007> jooo tos byl ty!
reagovat) no tak to muzu jen pogratulovat k zrejme peknemu ulovku – 180cm uz pro me male neni (jsem mensi
)
- Pátek 25. ledna 2013 ve 14:52 ® xtr2007 reakce na …
-
petrikveprik> Mas pravdu, fotka je dost zavadzajuca, je z uhla. Dal som ju sem hlavne pre zaujimavost odolnosti kevlarovych blankov. Samozrejme, ze v takomto extremnom ohybe nebol prut pocas celej doby zdolavania. Nemohol som dovinut snuru, keby som tak urobil, spicka by sa uz dotkla plandavky
reagovatRyba bola uz pri brehu a mala 180+. Preto ten ohyb.
- Pátek 25. ledna 2013 ve 13:49 ® reakce na …
-
xtr2007> opak je pravdou. Z fotky mi pripada ze je hodne v zaklonu (jak rybar tak i prut) – kdyby vic primotal snury a nebyl v takovem zaklonu – spicka prutu by se pravdepodobne dotkla temer hladiny a tiha by se prenasela na spodni cast blanku, kterou by tu rybu z vody pacil. Na te fotce mi pripade ze nejvetsi zatez je v pulce prutu (pravdepodobne na spojce), coz je slabina a muze pak prasknout. Mozna se mi to ale jen zda – ta fotka muze byt hodne zavadejici. Je to foceno pod uhlem. Snad chapes jak jsem to myslel..
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 13:35 ® xtr2007
-
petrikveprik> by ma zaujimalo, preco si myslis, ze amater?
reagovatA by ma zaujimalo, preco hovoris, ze „přenáší veškerou námahu do špičky místo aby využil potenciálu kónicky stavěného prutu“. Ved prave na tej fotke uz nema spicka na zdolavanie ziadny vplyv a odpor poskytuje prave len ten tuhsi spodok.