Vyhledávání
SPORTEX něco víc než pruty
19.1.2013 | mastrof | 22.093 zobrazení | 177 odpovědí
je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 13:06 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Neni duvod píchat Sportex do záhonu když chytá ryby.V záhonech je Dragon a taky v nich zustane.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:18 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> A co potom rajčata u sportexu,to musí bejt úroda!
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:05 ® troutkiller reakce na …
-
koubic>Pár kámošu Ti-Borona má a absolutně bez problému.Já mám ten do 20g a po roce a kus bez nejmenšího problému.Většinou mu nakládám gumy na hraně odhozovky a dává to naprosto v pohodě.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:48 ® koubic reakce na …
-
troutkiller> výměna trvala asi měsíc, když to vezl tchán do obchodu, říkal, že se tam seběhli hned tři prodejci a kroutili všichni hlavou
na tohle si dáváme pozor, vždy při delších přejezdech sundáváme nástrahy
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:33 ® troutkiller reakce na …
-
koubic>To je divný.Co výměna?Nejspíš pořešena hned a bez problému.Ta Daiwa taky praskla jak vozil prut s pilkerem na lodi a ten kus olova tejden klepal do blanku.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:27 ® koubic reakce na …
-
troutkiller> 55–90g, kdyby prasknul jeden, tak to i pochopím, bo to se prostě stane. ale oni praskli oba a ve stejném místě. prostě jsem od Sportexu čekal víc, ale třeba to byla nějaká vadná serie, taky chování prodejce k prutům, může mít na to vliv. co jsem se tam bavil s jedním německým průvodcem, tak říkal, že to jsou špičkový pruty, ale hodně citlivý na ťukance. my je oba převáželi v tubusu, takže v tom by problém být neměl.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:03 ® troutkiller reakce na …
-
koubic>Jaká gramáž byl ten Ti-Boron?To že prut praskne při záseku do vázky na tvrdo bych pochopil,kámož takle rozlomil Daiwu do 150g na 5 kusu ale nepochopim když se mi dvakrát za sebou rozpadne rukojet u nového prutu u kterého se to stalo víc lidem a i přezto že to dovozce věděl se pruty vesele prodávaly dál,viz Dragon.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:57 ® Piscicapus reakce na …
-
koubic> jako prd. Ty, co jsem viděl prasknout, praskly jako prd.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:50 ® koubic reakce na …
-
Piscicapus> jak praská prd? ty co jsem viděl prasknout, praskli spíš jako Dragony
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:38 ® Piscicapus reakce na …
-
koubic> sportex praská jako prd. Vím to zcela jistě. Komu nepraskl sportex, ten jako by nebyl.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:36 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> třeba nemá čepici. Mám rád zimu, mám i čepici, mám i pod čepicí.
reagovat
Máš kulicha? Ptám se proto, protože toto nevím. Ale ptát se tě na to, jestli máš dragón roští nemusím. Já to totiž vím. - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:33 ® koubic
-
zatím to tady spíš vypadá na otázku proti Dragonu
já se podělím o zkušenost se značkou Sportex, v Norsku jsem chytal s Caratem Z a tchán s Ti-Boronem,které jsme si koupili k Vánocům, z počátku jsem byl z chytání s tímto prutem nadšenej, rychlý, citlivý a seděl mi, jak se říká, jak prdel na hrnec. Asi 3. chytání tchán zlomil Ti-Borona – zásek do vázky, zlomil se jak tyčka k rajčatům. Poslední den výpravy jsem i já zlomil svůj Sportex, tentokrát o rybu, prostě jsem se do ní jen opřel
dochytal jsem ten den s WFTečkem a do toho jsem se opíral stejně a držel.
reklamace proběhla bez problémů, oba máme už nové pruty, oba pruty praskly ve stejném místě – ve spojce. na obr. Ti-Boron v místě zlomení
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:27 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Nemá rád zimní sporty?Já si zimu užívám,ty ne?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:21 ® Piscicapus reakce na …
-
kingkubik> proč nedobře snášíš zimu?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:05 ® troutkiller reakce na …
-
kingkubik>Neni mi jasné co maji vitamíny společného s tím že dragon má největší procento prasklejch nebo jinak rozpadlejch klacku vuči klackum prodanejm
reagovat(Třeba to že se to rozpadne dvakrát za sebou korek rukojeti hned po sundání ochrané slídy jsem u jiné značky ještě nezaznamenal
(
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:02 ® troutkiller reakce na …
-
Fajnrybar>To máš pravdu páč umotaný je to roští v číně
reagovatFirma je ovšem z polska.
- Středa 23. ledna 2013 ve 22:39 ® kingkubik reakce na …
-
TondaN> ja myslim ze na to prehaneni jsou tady dva ale to vypada na klasicky zimni predavkovani vitaminy. vidim ze nejsem jedinej kdo tu zimu blbe snasi:D
reagovat - Středa 23. ledna 2013 ve 21:32 ® TondaN reakce na …
-
Fajnrybar> Ono už celkově se to tu krapet přehání…
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 18:54 ® Fajnrybar
-
Chtěl jsem tady dát jen své doporučení s čím já jsem spokojený. Omlouvám se teda že jsem napsal! Taky nemám rád věci z Polska ale chtěl bych jen upozornit na to že v Polsku má Robinson jen sklad výrobna není v Polsku.
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 16:58 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> také jsem nad tím přemýšlel a vzpomněl jsem si na jednoho, který cosi říkal či psal, a tak mě to trklo – mohlo by se jednat o novou společenskou hru „Kup si svého dragóna“.
Navíc, jak píšeš, je tu vysoká pravděpodobnost, že ti prdne a to ti žádný jiný prut nemůže zaručit, že? Ono jde totiž o charakteristickou vlastnost výrobku…Založme proto klub fanoušků.
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 15:07 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Hele vono to s těma Dragonama neni tak špatný,když praskne a on praskne tak má spoustu dalšího využití,rajčata,fazole a když zvolíš třímetr tak i chmel
reagovat)Já bych tu značku nezatracoval
)
- Středa 23. ledna 2013 ve 13:51 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> přesně jsi to vystihl, jsi můj člověk!
reagovat - Středa 23. ledna 2013 ve 13:51 ® Piscicapus reakce na …
-
hraji>
Ano a jsem na nás pyšný. Přidáš se? Přidej se.
reagovat - Středa 23. ledna 2013 ve 13:27 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Proti roští žádnej dyšputát
reagovat)
- Středa 23. ledna 2013 ve 13:21 ® hraji reakce na …
-
Piscicapus> tak to už jste dva, vida, máme tu kolektiv.
reagovat - Středa 23. ledna 2013 ve 12:31 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> pan Oparin by měl zajisté radost.
Dav je poslední dobou s klapkami na očích a nejde jen o pruty z Polska.
Lidé ztrácejí vlastní úsudek a mnohdy i názor – pak má naše společnost nějak vypadat, že? Ale když jsou spokojeni…reagovat - Středa 23. ledna 2013 ve 12:05 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>To je evoluce
reagovatTřeba na to taky přijdou a změní názor!I když něktěří kovaní určo ne
- Středa 23. ledna 2013 v 11:59 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> jóóó, kde jsou ty bezesné noci a noci s polucemi.
Nejhorší ale je, že je dragón pro některé modla a vším. Nechme je přitom a…
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 11:57 ® Piscicapus
-
hraji> aby ne, také jsem sežral všechnu moudrost CHYTEJ.cz
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 11:41 ® troutkiller
-
Piscicapus>Jo dragon,to bylo bezesnejch nocí
reagovat(