Chytej.cz

SPORTEX něco víc než pruty necteno

19.1.2013 | mastrof | 22.093 zobrazení | 177 odpovědí

je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 13:06 ® troutkiller reakce na …

jajco>Neni duvod píchat Sportex do záhonu když chytá ryby.V záhonech je Dragon a taky v nich zustane.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:18 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> A co potom rajčata u sportexu,to musí bejt úroda!:-D

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 11:05 ® troutkiller reakce na …

koubic>Pár kámošu Ti-Borona má a absolutně bez problému.Já mám ten do 20g a po roce a kus bez nejmenšího problému.Většinou mu nakládám gumy na hraně odhozovky a dává to naprosto v pohodě.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:48 ® koubic reakce na …

troutkiller> výměna trvala asi měsíc, když to vezl tchán do obchodu, říkal, že se tam seběhli hned tři prodejci a kroutili všichni hlavou :-)

na tohle si dáváme pozor, vždy při delších přejezdech sundáváme nástrahy

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:33 ® troutkiller reakce na …

koubic>To je divný.Co výměna?Nejspíš pořešena hned a bez problému.Ta Daiwa taky praskla jak vozil prut s pilkerem na lodi a ten kus olova tejden klepal do blanku.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:27 ® koubic reakce na …

troutkiller> 55–90g, kdyby prasknul jeden, tak to i pochopím, bo to se prostě stane. ale oni praskli oba a ve stejném místě. prostě jsem od Sportexu čekal víc, ale třeba to byla nějaká vadná serie, taky chování prodejce k prutům, může mít na to vliv. co jsem se tam bavil s jedním německým průvodcem, tak říkal, že to jsou špičkový pruty, ale hodně citlivý na ťukance. my je oba převáželi v tubusu, takže v tom by problém být neměl.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 10:03 ® troutkiller reakce na …

koubic>Jaká gramáž byl ten Ti-Boron?To že prut praskne při záseku do vázky na tvrdo bych pochopil,kámož takle rozlomil Daiwu do 150g na 5 kusu ale nepochopim když se mi dvakrát za sebou rozpadne rukojet u nového prutu u kterého se to stalo víc lidem a i přezto že to dovozce věděl se pruty vesele prodávaly dál,viz Dragon.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:57 ® Piscicapus reakce na …

koubic> jako prd. Ty, co jsem viděl prasknout, praskly jako prd.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:50 ® koubic reakce na …

Piscicapus> jak praská prd? ty co jsem viděl prasknout, praskli spíš jako Dragony

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:38 ® Piscicapus reakce na …

koubic> sportex praská jako prd. Vím to zcela jistě. Komu nepraskl sportex, ten jako by nebyl.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:36 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> třeba nemá čepici. Mám rád zimu, mám i čepici, mám i pod čepicí.
Máš kulicha? Ptám se proto, protože toto nevím. Ale ptát se tě na to, jestli máš dragón roští nemusím. Já to totiž vím.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:33 ® koubic

zatím to tady spíš vypadá na otázku proti Dragonu :-)

já se podělím o zkušenost se značkou Sportex, v Norsku jsem chytal s Caratem Z a tchán s Ti-Boronem,které jsme si koupili k Vánocům, z počátku jsem byl z chytání s tímto prutem nadšenej, rychlý, citlivý a seděl mi, jak se říká, jak prdel na hrnec. Asi 3. chytání tchán zlomil Ti-Borona – zásek do vázky, zlomil se jak tyčka k rajčatům. Poslední den výpravy jsem i já zlomil svůj Sportex, tentokrát o rybu, prostě jsem se do ní jen opřel :-((

dochytal jsem ten den s WFTečkem a do toho jsem se opíral stejně a držel.

reklamace proběhla bez problémů, oba máme už nové pruty, oba pruty praskly ve stejném místě – ve spojce. na obr. Ti-Boron v místě zlomení

reagovat
foto/forum/2013/th-img91690.jpg
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:27 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>Nemá rád zimní sporty?Já si zimu užívám,ty ne?

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:21 ® Piscicapus reakce na …

kingkubik> proč nedobře snášíš zimu?

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:05 ® troutkiller reakce na …

kingkubik>Neni mi jasné co maji vitamíny společného s tím že dragon má největší procento prasklejch nebo jinak rozpadlejch klacku vuči klackum prodanejm:-( (Třeba to že se to rozpadne dvakrát za sebou korek rukojeti hned po sundání ochrané slídy jsem u jiné značky ještě nezaznamenal:-( (

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:02 ® troutkiller reakce na …

Fajnrybar>To máš pravdu páč umotaný je to roští v číně:-( Firma je ovšem z polska.

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 22:39 ® kingkubik reakce na …

TondaN> ja myslim ze na to prehaneni jsou tady dva ale to vypada na klasicky zimni predavkovani vitaminy. vidim ze nejsem jedinej kdo tu zimu blbe snasi:D

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 21:32 ® TondaN reakce na …
TondaN

Fajnrybar> Ono už celkově se to tu krapet přehání…

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 18:54 ® Fajnrybar

Chtěl jsem tady dát jen své doporučení s čím já jsem spokojený. Omlouvám se teda že jsem napsal! Taky nemám rád věci z Polska ale chtěl bych jen upozornit na to že v Polsku má Robinson jen sklad výrobna není v Polsku.

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 16:58 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> také jsem nad tím přemýšlel a vzpomněl jsem si na jednoho, který cosi říkal či psal, a tak mě to trklo – mohlo by se jednat o novou společenskou hru „Kup si svého dragóna“.
Navíc, jak píšeš, je tu vysoká pravděpodobnost, že ti prdne a to ti žádný jiný prut nemůže zaručit, že? Ono jde totiž o charakteristickou vlastnost výrobku…

Založme proto klub fanoušků.

:-D :-D
reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 15:07 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>Hele vono to s těma Dragonama neni tak špatný,když praskne a on praskne tak má spoustu dalšího využití,rajča­ta,fazole a když zvolíš třímetr tak i chmel:-)) )Já bych tu značku nezatracoval:-)) )

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 13:51 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> přesně jsi to vystihl, jsi můj člověk!

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 13:51 ® Piscicapus reakce na …

hraji> :-) :-)

Ano a jsem na nás pyšný. Přidáš se? Přidej se.

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 13:27 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>Proti roští žádnej dyšputát:-)) )

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 13:21 ® hraji reakce na …
hraji

Piscicapus> tak to už jste dva, vida, máme tu kolektiv. ;-)

reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 12:31 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> pan Oparin by měl zajisté radost.
Dav je poslední dobou s klapkami na očích a nejde jen o pruty z Polska.
Lidé ztrácejí vlastní úsudek a mnohdy i názor – pak má naše společnost nějak vypadat, že? Ale když jsou spokojeni…

;-) ;-)
reagovat
Středa 23. ledna 2013 ve 12:05 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>To je evoluce:-)) Třeba na to taky přijdou a změní názor!I když něktěří kovaní určo ne:-((

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 11:59 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> jóóó, kde jsou ty bezesné noci a noci s polucemi.

:-) :-)

Nejhorší ale je, že je dragón pro některé modla a vším. Nechme je přitom a…

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 11:57 ® Piscicapus

hraji> aby ne, také jsem sežral všechnu moudrost CHYTEJ.cz

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 11:41 ® troutkiller

Piscicapus>Jo dragon,to bylo bezesnejch nocí:-( (

reagovat