Chytej.cz

SPORTEX něco víc než pruty necteno

19.1.2013 | mastrof | 22.034 zobrazení | 177 odpovědí

je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. ledna 2013 v 11:40 ® hraji reakce na …
hraji

Piscicapus> zlatá slova, do mramoru vytesat.

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 11:40 ® troutkiller reakce na …

džigit>Bohužel tohoto pána neznám:-)) )

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 11:30 ® džigit reakce na …

troutkiller> ale Wolodyjowskiego mi nešahej! :-))

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:58 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> ty tomu ale vůbec nerozumíš. Sportex je předražený šunt, co se láme a lidi na něj nadávají.
Ale kdo má dragóna a robina z polska, tak ten je navždy v pohodě!

:-D :-D
reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:55 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> bohužel je to tak, z Polska nám sem posílají nejen jedy, kterými nás krmí, ale i skvělé proutí, co se kroutí a máš/máme v oblibě.
Neznám jedinou dobrou věc z Polska a ani polský salám není, co býval. Asi je to tou posypovou solí, kterou ti Poláci všechno solí…

;-) ;-)
reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:55 ® troutkiller reakce na …

Fajnrybar>Koukal sem na ty robíky a neni mi jasný kterej z těch klacku mněl bejt konkurence pro ten Sportex???

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:53 ® troutkiller reakce na …

džigit>Po jedu v polskejch sušenkách neé:-( (Salmo bych sem netahal.

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:28 ® džigit reakce na …

troutkiller> zase se budeš opravovat ;-)

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:26 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>Jako všechno z polska:-( (

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 10:03 ® Piscicapus reakce na …

džigit> tady ale přece nejde o reklamu, tady jde přece o konstatování a vytrubování do celého světa, že robinson všechno a všechny převálcoval. Dokonce i feeder…

:-) :-)
reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 9:50 ® džigit reakce na …

Piscicapus> to jo,to potom chápu,že tu reklamu na e-shop hodil i do diskuze o feedru :-))

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 9:48 ® Piscicapus reakce na …

džigit> ty nevíš? No přece, že pruty robinson jsou lepší než pruty sportex. Ba přímo nejlepší na celé Zemi.
Ne, pruty robinson jsou nejlepší v celé naší galaxii a přilehlém okolí!

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 9:40 ® džigit reakce na …

Fajnrybar> a co ma ta Tvoja reklama na e-shop společnšho se zadanim fora o Sportex prutech?

reagovat
Středa 23. ledna 2013 v 0:22 ® Fajnrybar

Mrkněte se na tento eshop mám sním dobré zkušenosti a pruty Robinson doporučuji http://www.inrybareni.cz/

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 22:19 ® Bahňák

No s tím Schwarcenbergem to teda nebyl dobrej nápad, to jste mě teda www.chytej.cz pěkně nasrali. Myslel jsem že rybařina je apolitická, ale za peníze v praze dům, co?

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 20:57 ® Juraj

Kamarád měl extra heavy feedery od Sportexu a byl na ně pyšný jako páv. Byl jsem na něj zvědavý a natěšený, tak mi jeden na společné rybačce půjčil. Když jsem po několikerém nahození protáhnul obličej a opatrně dodal, že se mi s ním nenahazuje zrovna nejlíp. Koukal na mě nevěřícně. Půjčil jsem mu tedy Colmic Laredo ve stejné délce a zíral ještě víc. Nejenže je lehčí, ale ten rozdíl byl překvapením hlavně pro něj. Večer byly oba na Mrku v bazaru.

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 17:03 ® kubas reakce na …
kubas

TondaN> Tak nepodporuj české „přirážníky“ a kup si ho za trojku v Německu :-) .

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 16:40 ® troutkiller reakce na …

TondaN>S tou cívkou to tak dělá většina výrobcu,ABU u Revo toro,Ryobi u Zauberu atd.

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 16:32 ® troutkiller reakce na …

TondaN>Tak to je zanedbatelnej problém:-) Prvních 15 ovinu dám mono a pak šnuru.Neni problém:-))

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 14:15 ® mastrof

troutkiller> tak moje fotka to určitě neni, nikdy jsem tam žádnou neměl… asi se z nás admin snaží udělat kámoše:))))

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:47 ® TondaN reakce na …
TondaN

kubas> to je to úplně nejmenší taky jsem to tak vyřešil, ale docela mne to zamrzelo když dáš 5ku za naviják tak čekáš, že to bude vše ok…

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:43 ® kubas reakce na …
kubas

TondaN> A to je problém tam dát návin izolačkou třeba?

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:38 ® TondaN reakce na …
TondaN

troutkiller> Na té první cívce co je na navijáku jí máš kompletní jak udává výrobce tzn. protiskluzová páska na druhé nemáš pásku jen tam je jakýsi široký výřez…

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:34 ® Luccini

kubas, troutkiller> Diky za tipy ozkousim a uvidim…

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:33 ® troutkiller reakce na …

TondaN>V čem je u té cívky problém??U Slameru zapřáhneš větší rybu nebo vázku a zařezává se šnura do návinu a to je dost problém:-(

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:29 ® TondaN reakce na …
TondaN

troutkiller> A ten slammer je klasika, která na moři nebo při sumcovláčce nezklame nikdy…

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:29 ® TondaN reakce na …
TondaN

troutkiller> Já mam taky atlantis, ale docela mne mrzí, že druhá cívka k navijáku vypadá tak jak vypadá…

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:26 ® troutkiller reakce na …

TondaN>Slamer je sice legenda ale na vláčku bych s nim nešel(příšernej návin,uzká cívka ze které to nelítá atd)Daiw mám několik ale jediná se kterou bych se nebál roky vláčet Sumce je Saltiga.Peníze netisknu a 25 000 za navi nedám:-(( Ten Atlantis mi udělá stejnou službu za pětinovou cenu.

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:20 ® TondaN reakce na …
TondaN

troutkiller> Tam je problém s daiwama a slammrem od pennu…

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 13:12 ® troutkiller

TondaN>Vím,mám na něm 5000 Atlantis a ten do něj sedne jak prdel na hrnec:-)

reagovat