Vyhledávání
SPORTEX něco víc než pruty
19.1.2013 | mastrof | 22.034 zobrazení | 177 odpovědí
je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. ledna 2013 v 11:40 ® hraji reakce na …
-
Piscicapus> zlatá slova, do mramoru vytesat.
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 11:40 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Bohužel tohoto pána neznám
reagovat)
- Středa 23. ledna 2013 v 11:30 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> ale Wolodyjowskiego mi nešahej!
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 10:58 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> ty tomu ale vůbec nerozumíš. Sportex je předražený šunt, co se láme a lidi na něj nadávají.
Ale kdo má dragóna a robina z polska, tak ten je navždy v pohodě!reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 10:55 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> bohužel je to tak, z Polska nám sem posílají nejen jedy, kterými nás krmí, ale i skvělé proutí, co se kroutí a máš/máme v oblibě.
Neznám jedinou dobrou věc z Polska a ani polský salám není, co býval. Asi je to tou posypovou solí, kterou ti Poláci všechno solí…reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 10:55 ® troutkiller reakce na …
-
Fajnrybar>Koukal sem na ty robíky a neni mi jasný kterej z těch klacku mněl bejt konkurence pro ten Sportex???
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 10:53 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Po jedu v polskejch sušenkách neé
reagovat(Salmo bych sem netahal.
- Středa 23. ledna 2013 v 10:28 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> zase se budeš opravovat
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 10:26 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Jako všechno z polska
reagovat(
- Středa 23. ledna 2013 v 10:03 ® Piscicapus reakce na …
-
džigit> tady ale přece nejde o reklamu, tady jde přece o konstatování a vytrubování do celého světa, že robinson všechno a všechny převálcoval. Dokonce i feeder…
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 9:50 ® džigit reakce na …
-
Piscicapus> to jo,to potom chápu,že tu reklamu na e-shop hodil i do diskuze o feedru
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 9:48 ® Piscicapus reakce na …
-
džigit> ty nevíš? No přece, že pruty robinson jsou lepší než pruty sportex. Ba přímo nejlepší na celé Zemi.
reagovat
Ne, pruty robinson jsou nejlepší v celé naší galaxii a přilehlém okolí! - Středa 23. ledna 2013 v 9:40 ® džigit reakce na …
-
Fajnrybar> a co ma ta Tvoja reklama na e-shop společnšho se zadanim fora o Sportex prutech?
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 0:22 ® Fajnrybar
-
Mrkněte se na tento eshop mám sním dobré zkušenosti a pruty Robinson doporučuji http://www.inrybareni.cz/
reagovat - Úterý 22. ledna 2013 ve 22:19 ® Bahňák
-
No s tím Schwarcenbergem to teda nebyl dobrej nápad, to jste mě teda www.chytej.cz pěkně nasrali. Myslel jsem že rybařina je apolitická, ale za peníze v praze dům, co?
reagovat - Úterý 22. ledna 2013 ve 20:57 ® Juraj
-
Kamarád měl extra heavy feedery od Sportexu a byl na ně pyšný jako páv. Byl jsem na něj zvědavý a natěšený, tak mi jeden na společné rybačce půjčil. Když jsem po několikerém nahození protáhnul obličej a opatrně dodal, že se mi s ním nenahazuje zrovna nejlíp. Koukal na mě nevěřícně. Půjčil jsem mu tedy Colmic Laredo ve stejné délce a zíral ještě víc. Nejenže je lehčí, ale ten rozdíl byl překvapením hlavně pro něj. Večer byly oba na Mrku v bazaru.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 17:03 ® kubas reakce na …
-
TondaN> Tak nepodporuj české „přirážníky“ a kup si ho za trojku v Německu
reagovat.
- Neděle 20. ledna 2013 v 16:40 ® troutkiller reakce na …
-
TondaN>S tou cívkou to tak dělá většina výrobcu,ABU u Revo toro,Ryobi u Zauberu atd.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 16:32 ® troutkiller reakce na …
-
TondaN>Tak to je zanedbatelnej problém
reagovatPrvních 15 ovinu dám mono a pak šnuru.Neni problém
- Neděle 20. ledna 2013 ve 14:15 ® mastrof
-
troutkiller> tak moje fotka to určitě neni, nikdy jsem tam žádnou neměl… asi se z nás admin snaží udělat kámoše:))))
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:47 ® TondaN reakce na …
-
kubas> to je to úplně nejmenší taky jsem to tak vyřešil, ale docela mne to zamrzelo když dáš 5ku za naviják tak čekáš, že to bude vše ok…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:43 ® kubas reakce na …
-
TondaN> A to je problém tam dát návin izolačkou třeba?
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:38 ® TondaN reakce na …
-
troutkiller> Na té první cívce co je na navijáku jí máš kompletní jak udává výrobce tzn. protiskluzová páska na druhé nemáš pásku jen tam je jakýsi široký výřez…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:34 ® Luccini
-
kubas, troutkiller> Diky za tipy ozkousim a uvidim…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:33 ® troutkiller reakce na …
-
TondaN>V čem je u té cívky problém??U Slameru zapřáhneš větší rybu nebo vázku a zařezává se šnura do návinu a to je dost problém
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:29 ® TondaN reakce na …
-
troutkiller> A ten slammer je klasika, která na moři nebo při sumcovláčce nezklame nikdy…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:29 ® TondaN reakce na …
-
troutkiller> Já mam taky atlantis, ale docela mne mrzí, že druhá cívka k navijáku vypadá tak jak vypadá…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:26 ® troutkiller reakce na …
-
TondaN>Slamer je sice legenda ale na vláčku bych s nim nešel(příšernej návin,uzká cívka ze které to nelítá atd)Daiw mám několik ale jediná se kterou bych se nebál roky vláčet Sumce je Saltiga.Peníze netisknu a 25 000 za navi nedám
reagovatTen Atlantis mi udělá stejnou službu za pětinovou cenu.
- Neděle 20. ledna 2013 ve 13:20 ® TondaN reakce na …
-
troutkiller> Tam je problém s daiwama a slammrem od pennu…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 13:12 ® troutkiller
-
TondaN>Vím,mám na něm 5000 Atlantis a ten do něj sedne jak prdel na hrnec
reagovat