Chytej.cz

vojna

12.1.2013 | vlčák | 11.853 zobrazení | 99 odpovědí

Kolegové co vojna,dala vám něco pro rybařinu?Třeba pořádek(samozřejmě ten vojenskej,třeba-co je mokré to je čisté)?A co vám vojna vzala(samozřejmě dva roky v pr…nebo dva roky bez prutů)?Máte něco co vám spojuje vojnu s rybařinou? Petrův zdar.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 13. ledna 2013 ve 14:10 ® vlčák
vlčák

Na vojně jsem jezdil pojízdnou kuchyní(POKA).Takže jsem si z vojny dovezl ještě věčnou chuť k jídlu:-))

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 ve 13:54 ® vlčák reakce na …
vlčák

Ohvězdičkovaní norci byli všude.Já jsem si z vojny dovezl maskáč-kongo.Občas ho používám na rybách:->

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 10:12 ® noba
noba

já jsem zaplatpámbuh na vojně nebyl, takže co se týče rybaření, tak mi to dalo hodně. Rok času.:-)

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 10:05 ® sus1

Kousek vojny jsem prožil v Mar.Lázních a moji dva hlavní nadřízení byli ,, norci ",takže mě to tak nějak uteklo,ani nevim. Furt v dobrej náladě a to nejen oni. :-))

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 10:05 ® vlčák reakce na …
vlčák

Samozřejmě že :-) děvčata:-) můžou psát taky.Třeba o tom jak je mrzí že se té pakárny nezůčastnili?

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 23:53 ® džigit reakce na …

Alivio> a pointa? ůprvni,či druha? :-))

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 23:49 ® Shrek
Shrek

Jediné, co mi vojna dala pro rybařinu byly kanady a peán od našeho kapitána – byl to také rybář a měl styky v nemocnici, tak mi donesl nový velký peán na štiky. Jinak si vážně nevybavím, co by mi mohla jiného dát. A co mi vzala? V podstatě nic.

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 23:27 ® regulus
regulus

Která ????? První nebo druhá světová ????

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 23:12 ® nnnap
nnnap

no, větší část serveru budou děvčata, co na vojně nikdy nebyli.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1