Chytej.cz

vojna necteno

12.1.2013 | vlčák | 11.714 zobrazení | 99 odpovědí

Kolegové co vojna,dala vám něco pro rybařinu?Třeba pořádek(samozřejmě ten vojenskej,třeba-co je mokré to je čisté)?A co vám vojna vzala(samozřejmě dva roky v pr…nebo dva roky bez prutů)?Máte něco co vám spojuje vojnu s rybařinou? Petrův zdar.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Pátek 19. dubna 2013 v 11:12 @ Sígr

Kniha „Vojín Sígr“. Moje vojna v Sušici byla super. Chlapi, kupte si. Budete se řehtat od začátku až do konce. Ostatní je popsané v 28 povídkách­. Olda

reagovat
Středa 10. dubna 2013 ve 20:09 ® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

Na vojnu mám samé krásné vzpomínky.Sloužil jsem na demarkační čáře celé dva roky.Nikdy už nebudu mít takové kamarády jako jsem měl na vojně.A jen díky tomu kamarádství jsme ty dva roky přežili.Byl jsem na čáře a nemohl jsem nic ovlvnit.Na víc jsem dva měsíce před vojnou poznal děvče a s touhle holkou do nepohody jsem přežil ty dva těžké roky a dalších devětadvacet let.Lonský rok jsme se spolu byly podívat na místo kam za mnou na vojnu jezdila.Toulali jsme se v místech kam se ani Německá sýkorka nedostala.A říkali jsme si jestli je to vůbec pravda.Jinak jsem si na vojně ryby bohužel nezachytal ale hned první dovolenou po vojně jsem s mým děvčetem prožili přímo skvostnou rybářskou dovolenou.Věděla že má vedle sebe kluka který nade vše miluje přirodu a rybařinu.A tak jsme spolu zažila spousty krásných zážitků které se téměř všechny točili kolem ryb.Dnes už mám vnouče a s malou plechovou konvičkou ho vodím místy kam jsem chodil se svým tatínkem a dědou na své první rybárřské nezapomenutelné zážitky.Jinak nejlepší mé houbařská místa jsou právě tyhle z čáry.Za celé dny tu nepotkáte ani živou duši.Houby tu hledám v místech o kterých se mi kdysi mohlo jenom zdát.

reagovat
Pondělí 8. dubna 2013 v 7:08 ® tucnak11
tucnak11

Na vojně jisem nebyl,klasika.Byl jisem žoldak vspominki plusove řadne jen to že isem přežil dalši utok:-(( , nasledky dodnes,kamarady řadne spoustu jisem stratil za 4 roky:-( .Štiastny jisem jen že sem přežil a teras mi ryby moc pomachyji v depresich8-(

reagovat
Neděle 7. dubna 2013 v 19:21 ® jajco reakce na …
jajco

baji> Já nevím jak ty,ale já tady neslyšel nikoho.:-93;

reagovat
Neděle 7. dubna 2013 v 19:07 ® vlčák reakce na …
vlčák

baji> Můžeš nám říct důvod?Proč?

reagovat
Neděle 7. dubna 2013 v 18:25 ® baji

když vás tady všechny poslouchám , tak jsem rád že vás neznám a nesedíte vedle mě u vody.

reagovat
Pátek 5. dubna 2013 v 15:27 ® Poldík
Poldík

No vojna my dala kamarády i vzpomínky na to dobré a špatné.Když si vzpomenu na to dobré,tak to budou vycházky u řeky Otavy Sušice,kde jsem koukal na muškaře a tiše záviděl.:->

reagovat
foto/forum/2013/th-img97348.jpgfoto/forum/2013/th-img97349.jpg
Pátek 5. dubna 2013 v 11:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

troutkiller> hele, poslední chlap. Pak už se rodíme jenom jako slečinky. http://xman.idnes.cz/…an-styl.aspx?…

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 11:11 ® nnnap
nnnap
reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 10:40 ® waccl
waccl

Já se k rybařině dostal až po vojně, přišel jsem z vojny, kámoši teprve rukovali a já se dal z nudy na rybařinu. Bylo to dobré rozhodnutí, rybařina mě tak drží už skoro 20 let. Jinak jsem narukoval v lednu 93 do Karviné, pak přijímač a KŘK v Olomouci – Hejčíně, pak zase Karviná a od června až do konce Jihlava – Pístov.

reagovat
Neděle 27. ledna 2013 v 15:43 ® worlik

Nazdar já na vojně byl 85–87 a můžu říct že mi nedala vůbec nic byly to dva roky zelený komedie hraní si na vojáky a už vůbec nic mi nedala co se týče ryb,akorát mě sralo že musim bej v pakárně a ne u vody.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:56 ® troutkiller reakce na …

Sterkac>Kdy ti konečně dojde že mezi tím kdo něco dokázal a podvodníkem je velkej rozdíl?Tvuj problém je ovšem v tom že i když uvidíš že tvoje modla koupí rybu na sádkách a tobě řekne že jí chyt budeš věřit tomu druhému:-( (Nu což třeba ještě prohlédneš,i když tomu moc nevěřim.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 11:48 ® Sterkac reakce na …

regulus> Vážený kolego---já nikomu nenadávám,já jsem se optal pana kolegy do které poloviny patří.Dle kolegy půl republiky krade.Psal to trochu níže.Jináč pan kolega rád pomlouvá lidi co něco dokázali.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 7:14 ® troutkiller reakce na …

nnnap>Vojna by těm dnešnim smradum vubec neuškodila!

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 ve 21:01 ® nnnap
nnnap

http://zpravy.ihned.cz/…-v-referendu

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 19:41 ® troutkiller reakce na …

regulus>To je v poho:-) Já jen čekám až modlař zjistí že mu mistr lže a ten chudák se z toho pro totální ztrátu iluzí pujde oběsit!Jinak k vojně nám určo nic neřekne páč pochybuju že na ní byl:-((

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 19:04 ® regulus
regulus

Chlapci klídek, můžete si navzájem nadávat osobkama.

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 18:37 ® troutkiller reakce na …

Sterkac>Mistr podvodu a pohádek!Určitě!

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 17:53 ® Sterkac reakce na …

troutkiller> Toho koho Ty myslíš velmistr není,ale mistr ano.Velmistr jsi Ty a Tobě podobní.

reagovat
Neděle 20. ledna 2013 v 7:05 ® troutkiller reakce na …

Sterkac>Hele jdi se pomodlit k fotce velmistra a nevotravuj tady.Začínám mít pocit že ta 12letá Skotská která padla na oslavu tvého zmizení byla obětována naprosto zbytečně:-((

reagovat
Sobota 19. ledna 2013 v 18:04 ® Sterkac reakce na …

troutkiller> Píšeš, že půl republiky krade tak se ptám do které půlky patříš.Jináč jsi asi zvratek Ty,když nevíš co tady plácáš.

reagovat
Sobota 19. ledna 2013 v 11:31 ® troutkiller reakce na …

Sterkac>Zajed zvratku!

reagovat
Sobota 19. ledna 2013 v 11:20 ® Sterkac

troutkiller> 17.1.13. -Do které půlky patříš Ty?

reagovat
Pátek 18. ledna 2013 ve 13:12 ®  reakce na …

nnnap>když myslíš.. nemám v plánu Ti to vyvracet.

reagovat
Pátek 18. ledna 2013 ve 12:24 ® nnnap reakce na …
nnnap

petrikveprik> haha, já na rozdíl od tebe reálně podnikám. Také hovna z kateder si strčte za klobouk, protože ti lidé v životě nevydělali v konkurenci ani korunu! Nevím, proč tam marníte čas, poučkami, které stejnak vedou ekonomiku do hoven. Ale mír s tebou.

reagovat
Pátek 18. ledna 2013 ve 12:08 ® 

nnnap> no vzhledem k tomu ze to neni tak davno co jsem jeste studoval na ekonomicke fakulte VS, tak mi to cosi rika.. A rika ti neco kalkulace nakladu a to ze konkurence muze mit treba uplne jine naklady jako ty?? NE – jinak bys takovou volovinu nenapsal.. Jinak serme na to nema to cenu resit cipoviny.

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 10:41 ® zander1980
reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 10:35 ® zander1980

Nebyl někdo taky náhodou v Hodslavicích u toho prašívého psa majora Jabůrka?To vám byl totiž ocas první kategorie.Zatím jsem se totiž nepotkal s nikým,od koho by si pozvali na vojnu rodiče,jako někam na třídní schůzku a tlačili jim do hlavy,jak syn rozvrací útvar,republiku a pomalu i NATO.

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 10:17 ® troutkiller reakce na …

nnnap>OK už mi klesla tepovka:-))

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 10:15 ® nnnap
nnnap

troutkiller> klid kemo, to hovořím s odborníkem na odměňování zaměstnanců. Prostě ses trefil mezi nás.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...