Chytej.cz

SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g necteno

12.1.2013 | JKemr | 5.844 zobrazení | 44 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 19. ledna 2013 v 11:06 ® troutkiller reakce na …

JKemr>Proč?Protože Rakousko je civilizovaná zem se zdravou konkurencí né banánistán kde se snaží každej s každym vyjebat!Mám zkušenost s Amíkama,né že bych se jich chtěl zastávat ale tam vše funguje na vzájemné duvěře.Když já řeknu že je něco reklamace tak to po mně nikdo nepitvá a funguje to.Oni ví že se mejm rozhodnutim dá věřit a že je neochcávám.Nedej buch je zklamat to potom následuje rychlej konec:-((

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:03 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> jsem rád, že seš spokojenej, ber to tak, že máš kladnou referenci na slušnej e-shop, já o něm fakt žádný bližší informace neměl, jen jsem ho náhodou našel, ale potvrzuje mi to pravidlo, že není třeba se zahraničních e-shopů bát, asi se najdou vyjímky, ale v drtivé většině se všichni snaží maximálně uspokojit zákazníka a je jim úplně u zadku, jestli je z Česka, Německa, Francie nebo odkudkoliv odjinud.

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 13:38 ® JKemr reakce na …
JKemr

regulus> V pondeli poslan bankovni prevod, ve stredu jsem mel prut z Rakouska doma. Neuveritelny. Diky za radu! Proc mi posta vozi balik nekdy i tyden?

reagovat
Pondělí 14. ledna 2013 v 19:05 ® JKemr reakce na …
JKemr

regulus> Posláno, tak snad to dorazí.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 19:50 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> nemám, ale musíš si uvědomit, že seš v česku, takže tak i přemýšlíš, čekáš nějakou flignu. Můžu tě ubezpečit, že jsem objednával věci nejen na rybařinu z USA, Asie, Německa, Polska, Anglie a já už nevím odkud, z Rakouska třeba lyže a nikdy se mi nestalo, že by něco nedodrželi. Jestli ten prut chceš, cena je akceptovatelná, tak ho objednej a nešpekuluj, do 3 dnů ho máš doma. Oni to mají ve zvyku posílat přepravkou, často DPD nebo DHL, obvykle dopředu zavolají, pošlou SNS nebo mail, že ti to dovezou tehdy a tehdy, obvykle ti taky odesílatel pošle přepravní číslo a ty si můžeš na stránkách dopravce zjistit kde se tvá zásilka aktuálně nachází.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 19:11 ® JKemr reakce na …
JKemr

regulus> A ty máš s tímhle e-shopem osobní zkušenost? Mám trochu strach ze zahraničního eshopu. Už jsem jim psal a hned odpověděli, ale váhám jestli odeslat platbu. Díky za odpověď

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 19:08 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> na dobírku docela pochubuju, platí se předem, kartou třeba přes PayPal, strach mít nemusíš, do 2–3 pracovních dnů máš prut doma, klikni si na Versandkosten pod cenou, jsou tam informace o dopravě.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 17:43 ® JKemr reakce na …
JKemr

regulus> Super, díky moc, jdu tam zkusit napsat. Platit předem na účet se mi nechce. Třeba to pošlou na dobírku.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 17:25 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> Nevím co to stojí u nás, ale tady si to můžeš objednat a i s cestou tě to vyjde na nějakejch 4500 Kč (cena za dopravu do ČR je 8,99€)
http://www.nordfishing77.at/…t-396cm.html

Pokud nevládneš německým jazykem, tak se ti to přeloží do češtiny, je to sice trochu Massabob, ale vcelku srozumitelný.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 15:31 ® JKemr reakce na …
JKemr

čabi> Já myslím, že za zeptání nic nedám. Takhle mám alespoň šanci, že se nějaký zapomenutý najde. Nevidím na tom nic špatného

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 ve 14:43 ® čabi reakce na …
čabi

JKemr> nic ve zlém,ale kde všude se budeš ještě ptát? Pokud jsi ho nikde nesehnal přes googlu na všelijakých e-shopech, nebo neobvolal prodejce, tak asi momentálně není! Vydrž a počkej si do jara, to zase budou!Jak už ti momochodem určitě někdo psal… nebo kup jinej…

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 ve 14:29 ® dula

Řešil jsem stejný problém a taky jsem ho nikde nesehnal. Tak jsem koupil FiRE BLOOD heavy.Je o proti SPEEDU tužší a rychlejší, ale taky podstatně dražší.

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:44 ® džigit reakce na …

JKemr> pšt, nemaluj na zeď ;-)

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:16 ® JKemr reakce na …
JKemr

sus1> To je v pohodě,já jsem to nemyslel nijak zle. Máš zkušenosti z jiných vod než já a to je v pořádku. Já jsem zvyklej z Labe házet na koryto a tam mám celkem jasno. Naopak třeba malý vody mi dělají daleko větší problémy, protože na nich téměř nechytám.

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:11 ® sus1 reakce na …

JKemr> Čtu o tom asi tak 5 let a na feedr chytam 4 roky,ale je to asi pořád málo.
To je odemne poslední,at píší ostatní jen o tématu.: )

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:08 ® JKemr reakce na …
JKemr

džigit> Já jen čekám a bojím se, kdy mi přijde poradit MM :-)

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:06 ® JKemr reakce na …
JKemr

sus1> Proto jsem ti napsal aby sis o tom něco přečetl, nebo se o tom můžeme pobavit v diskuzi. Nechtěl jsem odbočovat od původního tématu. Navíc jsem tvoji původní otázku-neotázku asi správně nepochopil

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:06 ® džigit

kapku nadhled synci, su tu horši „zvrtnuti“ :-)

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:03 ® JKemr reakce na …
JKemr

džigit> V pořádku, já jsem jen nechtěl aby se diskuze změnila v něco jiného než je v titulku, což se ale bohužel stalo. O těhle tématech si můžeme klidně popovídat v diskuzi a rád se podělím o své zkušenosti. Tady jsem doufal, že radu dostanu já.

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 21:00 ® sus1 reakce na …

džigit> Však jsem,že s tim nemam zkušenost.
No Labe tady nemáme, to je fakt.: )

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 20:56 ® džigit reakce na …

JKemr> vono to zas tak nesrozumitelné nebylo. Myslím,že chtěl pouze vědět jak daleké hody chceš tímto prutem provádět a tu velkou vodu a chvějici špic už si zodpověděl.
Pokud se nerobi prču,řešil bych to polopatickou odpovědi.On v tych šumavskych hvozdech ma enem horske říčky :-))
Regul> si namrzly z Krakonošova,nebo Ti nevyšly volby? Take ptakarny Tě zaujmu,ale že bys synkovi našel speeda :-P

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 ve 20:40 ® džigit reakce na …

hraji> bo mu to veli meno :-))

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 18:42 ® hraji reakce na …
hraji

regulus> nerozumím tvé snaze regulovat diskuzi mezi sus1 a JKemr, neshledávám v ní nic závadného. A chápu, že JKemr nehodlá vysvětlovat mylný názor sus1 na lovení feedrem na velké vodě.

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 18:38 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> Teďka tě trochu nechápu (… Koukám že tady člověk moc nemůže říkat co si myslí co? …). Je to jenom debata, mě udivilo, proč jsi odpověděl tak jak jsi odpověděl, tak jsem se zeptal a ty jsi odpověděl mě, tečka. Není třeba se urážet, omlouvat.
Je sice pravda, že to je kapinečku mimo téma, ale snad v každým fóru se něco takovýho vyskytne a zase úplně mimo to snad není.

A nebudeme to už dál rozpatlávat …

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 18:21 ® JKemr reakce na …
JKemr

regulus> Nic už mlčím. Omlouvám se sus1 za svoji nesrozumitelnou odpověď, která zřejmě není košér. Koukám že tady člověk moc nemůže říkat co si myslí co?

Píše, že s tím problémem nemá zkušenost, proto jsem měl na mysli, aby si o tom něco přečetl sám, a nemuselo se to rozebírat v tomhle fóru, kde byla položena původně úplně jiná otázka.

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 18:04 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> sorry, ale odpovědět někomu na otázku, že nemá pravdu je poněkud divný, pokud se ptám, tak nic netvrdím, přišlo by mi logický odpovědět to co jsi napsal mě, že se špička stále chvět nemusí.

Je pravda, že otázka byla položena v poněkud podivným slovosledu, ale já ji pochopil tak, že se ptá jestli se špička na tažné řece nechvěje, že s tím nemá zkušenosti, což je pochopitelný pokud třeba chytá na malejch řekách nebo stojácích.
No a taky jsem nepobral to nastudování principu feederu, co by z toho měl pochopit?

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 17:47 ® JKemr reakce na …
JKemr

regulus> Já myslím že přečetl a pochopil. Ptal se mě jestli není problém s detekcí záběru na velkou vzdálenost při stále se chvějící špičce. Já jsem mu odpověděl že nemá pravdu, protože špička se opravdu stále chvět nemusí a řešení jsem napsal také. Nechápu dost dobře tvůj problém? Ale vraťme se k zadání fóra, než se to zvrhne v novou debatu. Nemá někdo typ???

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 17:37 ® regulus reakce na …
regulus

JKemr> přečetl sis vůbec na co se tě sus ptal??? Nebo respektive pochopil jsi vůbec, že to byla otázka??? :-O

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 16:16 ® JKemr reakce na …
JKemr

sus1> Nemáš pravdu, není důvod aby byla špička neustále v pohybu. Doporučuji si prostudovat princip feederu a pochopíš. A rozpoznatelnost záběru na velkou vzdálenost? I to se dá vyřešit-minimálně průtažný vlasec, pletenka…

reagovat
Sobota 12. ledna 2013 v 16:08 ® sus1

JKemr> Daleké hody, tažná řeka,.. je na velkou vzdálenost,tažná voda( špička neustále v pohybu )dobře rozpoznat záběr ?Ptam se, protože s tim nemam zkušenost.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1