Vyhledávání
SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g
12.1.2013 | JKemr | 5.847 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. ledna 2013 v 15:54 ® JKemr reakce na …
-
džigit> Ten vypadá taky hodně dobře. Psal jsem do Normarku, jestli se nechystá nějaká nová verze toho speeda, když už nejsou nikde k dostání, ale zatím prý pokračují s verzí AX. Psali že snad v první polovině března dorazí, tak doufejme že se dočkám, jinak budu muset sáhnout k jiné řadě-třeba k tomu beastmasteru
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 15:47 ® džigit reakce na …
-
JKemr> že by nová verze?
reagovatTakový Beast v CX verzi se prý hodně povedl
- Sobota 12. ledna 2013 v 15:43 ® JKemr reakce na …
-
džigit> To je špatný, když není ani tam. Vypadá to, že to je problém nejen v ČR. Koukal jsem ke Slovákům a tam jsem ho taky nenašel.
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 15:36 ® džigit reakce na …
-
JKemr> Ano 3,6 se chová jako heavy a ve 4,27 se stane trochu měkčí.Já to využívám obojí a na odhoz si s 3,6 nestěžuji a u 4,27 dávám větší krmelce trošku tahem.Veletok,tu nemám,jen Odru a tam je to v poho.
reagovat
On ten Speed ve 3,9 není ani v PL,co vím…
Jo a pokud bych chtěl tvrdší,kouknul bych mezi Trabucco Sygnum - Sobota 12. ledna 2013 v 15:23 ® JKemr reakce na …
-
džigit> Tenjsem nezkoušel, ale myslím že má 3,6m až 4,2m a já bych rád 3,9m.
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 15:06 ® džigit reakce na …
-
JKemr> a ten multi si nezkoušel?
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 15:06 ® JKemr reakce na …
-
sus1> Nejde mi o velikost ryb, ale o přizpůsobení se podmínkám. Daleké nahazování, hluboká, široká, tažná řeka. Velké ryby se dají chytat s mediem i s lightem.
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 ve 14:50 ® troutkiller reakce na …
-
JKemr>Já mám na ten Medium Sportík zatim nej Kapře 65cm a je fakt že mu moc zabrat nedal
reagovat)
- Sobota 12. ledna 2013 ve 14:48 ® sus1 reakce na …
-
JKemr> Co máš v úmyslu chytat s tímto prutem, nějaké velké kousky nebo … ? : )
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 ve 14:30 ® JKemr reakce na …
-
troutkiller> Je to tak, medium mají do 100g a heavy 110g. I když to medium bych viděl někde kolem 80g. Mám speeda v mediu a se 100g už bych se trošku bál. Jinak ale vynikající klacek. Proto mu chci pořídit příbuzného stejné řady. To heavíčko už jsem měl v ruce a je to fakt poctivej prut, kterej vydrží i o něco víc než těch 110g.
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 ve 14:16 ® troutkiller reakce na …
-
JKemr>Pořád mi nějak uniká to značení,u šíma je 110g heavy u Sportíku medium
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 ve 14:15 ® troutkiller reakce na …
-
hraji>Tak to máš pravdu
reagovatKatalog maji krásnej ale skladem z něj tak třetinu
(Gammarus se staral podstatně líp.
- Sobota 12. ledna 2013 ve 13:50 ® JKemr reakce na …
-
hraji> Bohuzel musim souhlasit. Spousta vyrobku urcenych pro evropsky trh se v CR neda sehnat. Doufam ze se nekde najde nejaky jeden zapomenuty kousek. Kdo vi, kolik jich v tom breznu dorazi.
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 11:43 ® hraji
-
Nerad, ale musím tě zklamat, nikdo z mých kamarádů jej na skladě nemá. Ale na druhou stranu tě potěším. Chápu, proč ho sháníš, protože ho už pár let mám. Je to dobrá volba. Akorát kdyby pánové z Normarku pečovali trochu o český trh. Dostupnost některých položek z katalogu Shimana je tragická.
reagovat