Vyhledávání
Delší prut na těžší přívlač
11.1.2013 | FISHERBOY | 8.456 zobrazení | 82 odpovědí
Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. ledna 2013 ve 14:15 ® mastrof reakce na …
-
to bylo pro tebe drahý:))))
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 14:15 ® mastrof reakce na …
-
ničeho takového si nejsem vědom, asi to máš popletený ty.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 14:07 ® troutkiller reakce na …
-
timbab>Lísk
reagovat)Sorry ale musel sem
)
- Sobota 19. ledna 2013 ve 14:07 ® kubas reakce na …
-
mastrof> Tak proč teda reaguješ na příspěvek od macek2 a přitom mluvíš k troutkillerovi? Jestli pak ty to nemáš trošičku popletený
reagovat.
- Sobota 19. ledna 2013 ve 14:06 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>A to bylo zase komu???
reagovat))
- Sobota 19. ledna 2013 ve 14:06 ® timbab
-
Tady to zas vypadá
reagovatKolegu co zadával otázku znám osobně a taky jsem mu doporučil Sportex.Budu veřejně zlynčován??
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:57 ® mastrof reakce na …
-
všiml si si toho nápisu „reakce na“ ?
asi těžko snášíš že si někdo z tvého rozumování nesedne na prdel což?
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:52 ® macek2 reakce na …
-
troutkiller> jsem si všiml
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:49 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Největší broblém je v tom že u toho trubky nikdy nevíš komu vlastně píše
reagovat))
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:47 ® mastrof reakce na …
-
kdyby si pořádně četl toto forum, tak jsem se připojil k otázce zadávajícího. s tím že bych chtěl prut 3–3.30 na těžší vláčku, upřesňuji, pokud možno ne sportex ani dragon. nechtěl jsem tě vytočit, čekal sem že ustojíš víc, sorry, nerad bych těměl na svědomí.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:34 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> To prudiči tak malého významu obvykle dělávají, to už jsi si mohl dávno všimnout
reagovat.
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:32 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>Meleš hovna ale rozumná rada z tebe ještě nevypadla
reagovatRadou myslim rozumnou radu na prut co vydrží a kterej bude zadávajícímu dlouho a dobře sloužit!
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:27 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Slovem klasika,je to marný,je to marný,je to marný
reagovat)
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:27 ® mastrof reakce na …
-
sorry nevšimnul sem si když sem sem lez, že je to tu pouze pro příznivce značky sportex. před par lety tu byla obdobná hysterie okolo navijáku red arc a dnes po něm neštěkne ani pes.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:24 ® kubas reakce na …
-
mastrof> No tak jsi nám to teď všem nandal. Klobouk dolů, seš fakt dobrej
reagovat.
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:23 ® troutkiller reakce na …
-
macek2>Už si našel
reagovat)
- Sobota 19. ledna 2013 ve 13:15 ® macek2 reakce na …
-
mastrof> tak pokud ti vadí omílání toho samého furt dokola tak do této diskuze nevstupuj a najdi si jiné forum které ti vyhovuje, ber to jen jako přátelskou radu
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:09 ® mastrof reakce na …
-
zkusil sem to podle tvého návodu a nic se nezměnilo. mám zkusit ještě studenou či vařící vodu? možná by pomohlo třít si ho mezi rukojeťma dvou sportexů což?
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:08 ® macek2
-
troutkiller> máš pravdu že sportexy řeší reklamaci rychle,já chtěl jen poukázat že to může trvat i měsíc
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:01 ® mastrof reakce na …
-
ouu, tu hlášku s hormonama sem slyšel naposled ve školce… už tehdy to bylo dost trapné, máš na víc. nechci nic měnit, jen mi vadí omílání furt toho samého dokola.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 12:55 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Je to marný no, ale proti gustu
reagovat…
- Sobota 19. ledna 2013 ve 12:52 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Mrkni se o řádek níž to se pobavíš
reagovat)Sem zvědavej co se zadavatel otázky dozví ohledně kvality,reklamací atd
- Sobota 19. ledna 2013 ve 12:46 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Tohle je marný
reagovat(()Bez debat je že pokud pujdu na Fouse tak vemu Instincta a nebudu se bát ani o něj ani o to že zapřáhnu 2m rybu a že to prut nevydrží.Náš společnej přítel se muže optat sumcařu s jakejma prutama chytaji třeba na Ebru a vetšina mu odpoví WK od Sportexu
- Sobota 19. ledna 2013 ve 12:40 ® kubas reakce na …
-
mastrof> Klidni hormón laskavě. Nevím o co ti jde, znám mraky lidí co mají Sportexy a nikdo s nima zatím neměl sebemenší problém, proto je ta chvála naprosto na místě. Hold tato firma momentálně udává tón těžší přívlači a na tom nic nezměníš…
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 12:36 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>Přečti si znova to co sem ti napsal,omej si přirození vlažnou vodou a bud v klidu
reagovat))Dragon forever.
- Sobota 19. ledna 2013 ve 12:35 ® mastrof reakce na …
-
takže ti ho mám založit já? nevadí mi spotrex ale vadími, že at otevřu jakekoliv forum týkající se jakéhokoliv prutu, tak tam píšeš ty jak máš doma hromady sportexu a že nic jinýho ani nemá cenu… MM byl míň otravnej.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 12:24 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>Zruš poplach,to samé mužu napsat o prutech Daiwa ne Shimano!Jde jen o to jaké má a hlavně do budoucna chce mít firma jméno a to si vytvoří hlavně přístupem k zákazníkum.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 12:18 ® mastrof reakce na …
-
uáá a je to tu zase, zas ty sportexy… skoro by ti je mohli dávat zadara jakou jim děláš reklamu. možná by se hodilo forum sportex. založíš si ho sám nebo ti ho mám založit? aspon nebudeš cpát do všech fór ty svý sportexpropagandistický příspěvky.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 v 11:21 ® troutkiller reakce na …
-
TondaN>Mám Sportíku hromadu a bez problému.Zažil sem že prut kterej byl reklamačně na hraně bez kecu vyměnily a bylo.Jsou holt firmy a firmy
reagovatProto radši připlatim a mám záruku solidního jednání než koupit polskej šit a tejden co tejden telefonovat dovozci jak to s reklamací vypadá!
- Sobota 19. ledna 2013 v 11:17 ® TondaN
-
troutkiller> Tak sportex ti jen tak nepraskne to jsem viděl jen jednou a to bylo na vábničce o loď a stejně to mavep vyreklamoval. Tam je u některých prutů jen problém se sedlem navijáku, že po čase se mele do stran, ale při zátěži to nejde ani poznat a dělá to asi jen u těch kovových sedel jak mají řady Team Waller a Team Waller fun.
reagovat