Vyhledávání
Trucovna
9.1.2013 | vlčák | 6.602 zobrazení | 36 odpovědí
Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Petrův zdar.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. ledna 2013 ve 21:57 ® vlčák
-
To je můj kabinet cca 6m2.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 21:49 ® vlčák reakce na …
-
Něco Ti ukážu,snad se mi nebudeš smát kdýž vážeš mušky(já nejsem muškař)V trucovně jsem dneska dodělal provizorní svěráček na mušky pro kamaráda.To je patvar co.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 21:26 ® regulus
-
Vlčák – kurnik to je teda zimní téma …
Ano mám trucovnu, teda jestli se tomu tak dá říct, když jsem kdysi stavěl barák, tak jsem si udělal fotokomoru, no a protože se fotografování posunulo někam trochu jiným směrem, tak byla povýšena na vazárnu mušek, sklad rybářskýho a fotografickýho vercajku a je tak trochu přizpůsobena i focení menších věcí, nadneseně řečeno takovej miniateliér no prostě je tam všechno co dráždí manželku. Svýmu původnímu účelu může sloužit samozřejmě taky, ale fotky mokrou cestou jsem už pěknejch pár let nedělal.
Fotku ti sem ale nedám, nebudu kvůli tobě uklízet.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 21:24 ® Shrek reakce na …
-
vlčák> no jistěěě, z mojí trucovny si manželka udělala svojí, kde spí s našim druhým synkem (2 měs.), tak já jsem se přesunul do patra do většího – napůl tam mám počítače, NTB, hudbu a plánuji nějakou herní konzoli a velkou plazmu na zeď no a na druhé polovině je vázací stůl, stojan s pruty a ostatními serepetičkami
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 21:16 ® vlčák reakce na …
-
Přesně tak.Rybařina na prvním místě(myslím přádek)!
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 21:01 ® skwor
-
V podstatě jsem na něco takového během let přetvořil svůj pokoj. Rybařina je u mě „až“ na prvním místě, takže podle toho to taky vypadá. Ale zase to je to jediné, v čem si udržuju pořádek
reagovat