Chytej.cz

Rozměr závitu necteno

7.1.2013 | PredyP | 18.668 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:20 ® sidla reakce na …
sidla

jak psal regulus :-D taky jsem ochotný dát slušnou částku na to co psali na stránkách ryb. potřeb s podběráky,kde jsem kupoval tyčku a tam byl metrickej,od toho jsem hledal v očkách pouze s jiným stoupáním. dík za objasnění – aspon neumřu hloupý

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:17 ® timbab reakce na …
timbab

regulus> Přesně tak,na nějaký metrický,(nevím jakej,nezkoušel jsem to), to asi narvat jde.Ale asi to nebude ono.

Jinak jsem zagooglil a tady je něco od Foxe. http://www.poingdestres.co.uk/…er-Bars.html

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:17 ® sidla reakce na …
sidla

regulus> já se nehádám,jen tam kde jsem dělal dřív,nebyla možnost měrek a všeho okolo, stupně znám a celkem si to i pamatuju ze školy :-) jen jsem to měl nějak vsugerované,ted jsem to i zkoušel,a dokonce to i drží. jinak m10 s 0.75 neznám, 0.75 má stoupání třeba m4. 10 má 1.5 a jemný má 1.25 edit: písmenka

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:14 ® sidla reakce na …
sidla

timbab> jojo já jsem to bral myslím podle oček co pasovalo,nedávno jsem pučoval zavitníky a očka známému a mu to taky šlo dobře

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:11 ® regulus reakce na …
regulus

sidla_napajedla> bejt tebou tak bych se asi nehádal, nemám závitový měrky, ale asi to bude W 3/8 20 závitů na palec (průměr cca 9,5 mm), takže když si uděláš M10 se stoupáním 1,25 (ne 1,75), tak to na to sice asi v krátkosti narveš, ale sedět to nemůže, už jen proto, že W má úhel závitu 55st. a M má úhel závitu 60st. Na to, že to je ten závit co tu napsal timbam, bych vsadil klidně slušnou částku.

Je ovšem možný, že někteří výrobci mají závit atyp a možná i metrickej, ale moc tomu nevěřím, ten W3/8 na 20 bude asi standart.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:00 ® timbab reakce na …
timbab

sidla_napajedla> Jo M10×1,75 ti může zhruba pasovat ale určitě to není on.Je to ten jak jsem psal níže.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:51 ® sidla
sidla

mě to funguje, jemné stoupání závitu m10,mám redugce na podberákové hlavy,a ke stojanu hlásice

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:48 ® sidla reakce na …
sidla

timbab> cože? metrický to není? jdu pohledat redukce,závity,dě­lal jsem si to po chvílách sám v práci

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:42 ® PredyP reakce na …
PredyP

JJ děkuju, jak tak ale goglím zrovna dostupný moc není :-((

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 19:41 ® timbab reakce na …
timbab

PredyP> Však už jsem psal co to je.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 19:34 ® PredyP reakce na …
PredyP

metrický to rozhodně není

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:59 ® timbab
timbab

Je to tenhle 3/8"x20 BFS

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:53 ® timbab reakce na …
timbab

sidla_napajedla> To nebude metrickej závit.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:13 ® sidla
sidla

pokud si pamatuju, m10 je klasická s 1.5 stoupáním, a ty potřebuješ jemné, takže ano, m10×1.75 edit:nemám zrovna závitník po ruce,pokud se pletu opravte mě

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1