Vyhledávání
KROUPY
8.4.2005 | MichalB | 4.183 zobrazení | 9 odpovědí
Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. dubna 2005 v 10:34 ® MichalB
-
diky vsem
reagovat - Pondělí 11. dubna 2005 v 7:24 ® atsip
-
Ja to robím presne ako Mirmen, len dávam príchuť až po uvarení.
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 ve 22:45 ® festr
-
osolím vodu a od zapnutí plynu to trvá zhruba hodinu,po 50 minutách to zkusím mezy prsty pokud jdou lehce zmáčknout zcedím a proleju studenou vodou. bere na to skoro vše,od ouklejí přes parmy až po kapry
reagovat - Sobota 9. dubna 2005 v 18:59 ® ywan
-
celkom dobré boli ešte uvarené v totálne slanej vode. mreny šaleli, občas som ich zafarbil na žlto alebo červeno, ale nejaký veľký rozdiel farba nerobila.
reagovat - Sobota 9. dubna 2005 ve 13:16 ® PJ
-
Taky přidávám do směsí. Připravuju je jednoduše – uvedu do varu a chvíli vařím, pak je nechám „dojít“. Po ochlazení přidám do směsi nebo jenom strouhanky.
reagovat - Sobota 9. dubna 2005 v 8:33 ® mirmen
-
Používám jako partikl do návnadových směsí, při cíleném lovu bílé ryby. Velice rád najede i kapr. Kroupy namáčím až 1 den, do vody přidávám potravinářskou barvu (žlutou, červenou …) a požadovanou příchuť ( lze přidávat koření, např. anýz, posilovače na cejny … atd. atd.). Kroupy vařím většinou v sítu (průměr cca 25 cm). Jsou nade dnem,nepřilepí se, nemusí se míchat. Zamražuju do kelímků po cca 1/4 kg.
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 ve 23:18 ® ywan
-
kým som mohol, mreny (parmy) som pomaly na nič iné nechytal
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 v 19:14 ® Chose
-
Na stojáku mi na kroupy bralo fšecko kaprovitý. uvařil jsem je a a do igeliťáku jsem nasypal strouhanku a obalil je… jdou i barvit,ale nezkoušel jsem to. každopádně to chce před lovem prohodit tak dvě hrsti do lovnýho místa. Tt
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 v 15:32 ® rybar11
-
Perfektně se mi osvědčily jako nástraha na cejny. Povařit, provnadit.
reagovat