Chytej.cz

Trofejní úlovky v roce 2012 necteno

4.1.2013 | Venik2 | 6.660 zobrazení | 62 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je možné že admin povolí uložení do trofejních úlovků, tolik fotek s lživými popisy? to si tam každej může dát 30cm sivena a nazvat ho 49cm. viz letošní největší úlovek sivena (ů)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 7. ledna 2013 v 19:02 ® jiris
jiris

Tak nějak s metrem nebo cigarama je to hnus. Navíc tomík by nemohl podvádět.

Každý má svůj štít. Když už někdo vydává rybu za větší, tak ať ji, tak aspoň nafotí :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:52 ® Tomik
Tomik

Kua, sem se po x letech koukl do trofejních úlovků a zjistil jsem, že mě už pár let nikdo nepřechytal s mým obr mega ježďourem…:-D

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:10 ® vovo
vovo

Ono by se to dalo vyřešit tak že by byla jedna fotka na úvodu nějaká pěkná a po rozkliknutí by se oběvila druhá s přiloženým metrem.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:05 ® Fryw reakce na …
Fryw

David Havlíček> To máš pravdu, ale v trofejích jde o rozměr, váhu, a ta by měla být nezpochybnitelná…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 18:02 ® Fryw reakce na …
Fryw

skwor> To můžou preferovat, ale jen s tím metrem nebo měřítkem předejdou takovým dohadům. A když chtějí rybu prezentovat jako nějaký velký uspěch, měli by tuto drobnost respektovat…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:34 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> tím bychom se zase ochudili o hezké snímky. Přeci jen s metrem je to nehezké…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:29 ® Prokop.j reakce na …
Prokop.j

to sice jo ale potom je to o tom jak kdo umí fotit

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:28 ® Prokop.j
Prokop.j

Ahoj Davide sorry za moje výrazi, ale vždyť mě znáš a víš jak se rychle vytočím a fakt mě to unavuje tato debata ale souhlasím s tím foto s metrem a díky panu regulus a fryw alespoň za malou podporu přístě tak učiním s tím focením protože fakt si tady nehoním triko že jsem ulovil největší rybu protože ryba ze sádek se tak brát nedá až ji chytnu na svazovce tak to bude jiná.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:27 ® skwor reakce na …
skwor

regulus> Mám obavy, že třeba zrovna kapraři preferují jiné focení, než ryba na podložce s metrem…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:20 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> byls rychlejší, doporučení pro letošní ročník, platí jen fotka s metrem, co ty na to???

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:20 ® Fryw
Fryw

Fotka trofejní ryby by měla být s metrem, měřítkem…je to povinná výbava každého rybáře, tak není problém to u vody vybalit. Pak je jasny jak byla ryba velká…

Ale na druhou stranu zpochybňovat ten uvedený údaj znamená označovat toho kdo ho uvedl za lháře…tak s tim bych byl opatrnej. Ono se to dneska tak lehce udělá, na netu nebo v Parlamentě, že se člověk označí za lháře…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:19 ® regulus
regulus

FOR ALL – zklidněte trošku hormony, doporučuji osobní setkání a dát si vzájemně do nosu.

Vůbec bych si netroufal tvrdit, ti dva siveni nemají tolik kolik autoři fotek tvrdí (nevím kolik tam bylo psaný, snad okolo půl metru) a už vůbec bych si netroufl napsat do zadání fóra co napsal jeho zakladatel, jen třicet čísel tedy opravdu nemají. Další věcí je to, že pokud bych si chtěl honit triko na netu s trofejním úlovkem tak udělám naprosto nezpochybnitelnou fotku s metrem, jak to sem třeba vložil hering nebo z něčím co má jasný míry, třeba krabička cigaret a neposlal bych do soutěže předpažky focený ze šikma nebo z pokroucenou rybou. Předešel bych tím různejm blbejm kecům, nebyl bych za vola anemusel se s nikým hádat. No a poslední věcí, poměr délka váha je u různých ryb stejného druhu často velmi rozdílná.

Jinými slovy, už se na to vyserte.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 16:14 ® HaD
HaD

Hoši klídek, prosím. Názory lze vyjadřovat i slušně. Děkuji!

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 v 15:08 ® Prokop.j reakce na …
Prokop.j

víš co ty debílku věř si čemu chceš já vím své a lidi co to viděli tak také jen když jim tlumočím co taky řeším s různýma dotohlavama tak mi bylo od nich řečeno ať se na Vás vyseru že jste pěkní č.....i a že si tam máte jít taky zachytat aby jste viděli že tam takový ryby jsou jo a příště se alespoň podepiš abych věděl s kým mám tu čest ty lůzo annonymní

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:00 @ siven90cm@siven200cm

hahaha, prej pulmetrovy siven. si se pomátl prokope? stačí se podívat na poměr ruky a hlavy u ryby heringa a u tech tvejch chcipáčků. hoši, že vám nejni hamba!!!

reagovat
foto/forum/2013/th-img91312.jpg
Pondělí 7. ledna 2013 ve 13:59 @ siven90cm@siven200cm

hahaha, prej pulmetrovy siven. si se pomátl prokope? stačí se podívat na poměr ruky a hlavy u ryby heringa a u tech tvejch chcipáčků. hoši, že vám nejni hamba!!!

reagovat
Pondělí 7. ledna 2013 ve 12:37 ® Prokop.j
Prokop.j

jděte všichni do prd..e já vím své a vy si tvrďte taky své jinak si jeďte zachytat na kožlí a tam se třeba taky dočkáte takové ryby. Jinak pro pana hering hezký kousek na první fotce super ale na tý druhý bych ho taky moc nehádal je to přeci jenom o tom jak se to vyfotí. Pro pana Antrax omluva je to fakt každý má mít svůj názor takže sorry, ale už mě to fakt sere a s tím abych sem ještě něco vkládat tak stím končím a zároveň sem upravil míry doufám že mě nebude zase někdo napadat že vypadají ještě menší než 10cm.

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 ve 23:51 ® jepice-zruseno reakce na …

hering> Tohle kdybych zasekl, tak se leknu a uteču :-) Vzdáleně mi to připomíná některé barevné variety voblerů, které mají tvar malého kapra a zbarvení štiky a podobně.

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 ve 23:27 ® hering
hering

Tak siven na prvním místě 52cm? a na druhém 49,5cm ? To snad né! A ty váhy?

Leda,že by páni měly pracky jak medvěd grizzly…

Tady je pro srovnání 53cm/2,6kg.

reagovat
foto/forum/2013/th-img91301.jpgfoto/forum/2013/th-img91302.jpg
Neděle 6. ledna 2013 v 0:10 ® _Beny reakce na …
_Beny

Prokop.j> Ahoj, tak za prvé nevím co tu je k zasmání, vyjádřil jsem jen svůj názor, kterej jsem nemyslel vůbec zle na Vaší adresu, což snad z mého předešlého příspěvku vyplývá. Na těch fotkách mi přijdou menší nic víc nic míň. Nechci vůbec řikat, že jste si přidali cm!
Za druhé, pravda umět fotit je taky jedna věc, sám nejsem žádnej extra fotograf.
A za třetí díky za tipy na vodu, ale chytám pouze MP vody, pstruhový mě nelákaj.

Kdyby toto forum nevzniklo, tak bych sem nepřispěl. Těch rozporuplnejch fotek je tam mnoho a ty Vaše jsem nijak vypichovat nechtěl.

Jinak Petrův zdar

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 23:51 ® Prokop.j reakce na …
Prokop.j

Ahoj Davide dík, že jsi to tady napsal jinak bych Tě chtěl poprosit jestli by jsi mě a tátu z té soutěže mohl vyřadit, aby si zde někteří nemysleli že si přidáváme jen kvůli tomu slosování, myslím si že se už trochu známe ze závodů a věřím že víš že tohle fakt nemám zapotřebí. Já ty fotky Ti sem dávám protože se známe a protože sem rád chodím a nedělám to kvůli nějakým blbým soutěžím, ale koukám že si sem budu akorád chodit něco přečíst ale vkládat už asi nic abych nebyl zase podezírám za přidávání si to mě fakt nebaví. Měj se fajn a doufám že se uvidíme na závodech které budu na jaře pořádat měj se Ahoj Pepa

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 23:41 ® Prokop.j reakce na …
Prokop.j

_ANTRAX- ahoj když čtu tvoje řádky co tady píšeš tak se mohu pouze smát, protože mě ten 3. siven nepřijde jako giga ryba jinak ono to taky je o tom jak se to vyfotí a to mi zrovna moc neumíme. Jinak je to asi víc než jasný, že jsme otec a syn a nemusíš se bát že by jsme si to dosvědčili navzájem byly tam ještě další tři lidi kteří ty ryby vyděli jinak kdyby jsi si chtěl zachytat takový ryby tak se podívej na stránky pstruhového ráje a najdi si rybník Kožlí. Já tomu říkám sádky, protože tam pouštěj ryby ze sádek a ty si tam za všechno platíš a nesmíš nic pustit. Dokonce kamarádi co tam taky jezdí tak mají odtamtud siveny kolem 48cm a duháky v rozmezí 45cm až 60cm protože pro majitele je to kšeft když platíš za kilo ryby 115kč. Jo a mimochodem když sem procházel různé trofejní úlovky tak tam ty ryby vypadají všelijak a u některých bych to taky neřekl jo prostě to je to umění fotit. Jo a ještě bych zapomněl nemám zapotřebí si přidávat centimetry já to mám taky do osobních statistik takže k čemu by mi pak byla taková statistika.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 21:50 ® hany
reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 14:35 @ axiom

Poměřil jsem prsty daného soudruha, provedl některé korekce a přepočty a vyšlo mi, že nelže. Má fotit ryby vedle metru, vyhnul by se spochybňování. Když jsem napsal před pár roky kdesi o PP 82 cm, co jsem chytil, ale v lijáku nezdokumentoval a pustil, šli mne idioti ukamenovat, že takoví tam nežijí. Ale je mi to šuviks. Já vím svoje a o pofiderní slávu, že mou mušku rafl přerostlý stařešina, nestojím.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 14:17 ® _Beny
_Beny

Tak ten 3. siven na fotografii mi přijde jednou takovej než ty 2 snímky předešlý,u kterejch je napsaná větší délka. A jelikož to chytili 2 Prokopové což pravděpodobně bude otec a syn, tak je jasný, že si to navzájem dokážou :-)

Ale možná se pletu nechtěl bych jim křivdit. Pan Prokop mladší u toho fota i napsal, to co tu píše David, že má na to 4 svědky.

V těch trofejích je, ale mnohem víc ryb co se mi teda nezdaj. Nejsem tipovač míry, jelikož každou rybu, kterou chytim si přeměřim pro osobní statistiky, tak se domnívám, že plno rybek se tam vydává za větší… :-)

Můj názor..

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 13:09 ® HaD
HaD

S lovcem jsem mluvil, za údaji si stojí, má prý svědky. Víc asi pro to udělat nemohu. Dále jak píše džigit.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 13:04 ® džigit

pokud to nebude v poměru k něčemu,či bez přiložení metru,objektivní to nebude nikdy.V tom si pak musí každý soudruh sáhnout do svědomí…

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 13:01 ® jajco
jajco

Taky sem tam koukal na foto okouna a nějak se mi nezdála udávaná délka 46cm.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 12:49 ® Robur
Robur

pokud se podívám na tu druhou fotku (předpažka), tak to ta ryba klidně mít může. Zkusil jsem si změřit šířku ruky v úchopu, jak ten rybář a jsem u sebe na 12 cm x 2 = 24. Mezera mezi rukama cca 10 cm a přečnívá oca i hlava

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 12:49 ® sidla
sidla

David Havlíček> já myslím že s tím nic neuděláte,protože je to slovo proti slovu, hodně diskutovaný byl aj ten sumec z té Jizery,byl na prvním místě

reagovat