Vyhledávání
Prut pouze k lovu s vábničkou
3.1.2013 | rompeprop | 3.608 zobrazení | 3 odpovědi
Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. ledna 2013 v 19:35 ® rompeprop reakce na …
-
Pravda je že jsem po něm taky šilhal.Na FOR FISHINGU vše ochmatám jak WFTčka tak BLACK CAT a nejspíč to jeden vyhraje.Díky.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 18:40 ® TondaN
-
Podle mne je na vábničku top http://www.sumcaruvsvet.com/…m-200-1-000g ten prut vydrží snad vše a jak má laminátovou špičku tak se s tím krásně na tu vábničku chytá.
Zde ho máš v akci: a to s tím jde rvát dvojka na krev. reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 17:43 ® martan2
-
ahoj, já mám osobní zkušenost s prutem black cat df clonker II, naviják fin-nor offshore 95, šňůra black cat catline 70kg…při lovu s vábničkou je super…tenhle prut má perfektní akci a zvládne jak monstra, tak krásně si na něm vychutnáš i menší kousky…a máš na blank doživotní záruku…
reagovat