Chytej.cz

Držák prutů. necteno

3.1.2013 | Martin Mošna | 10.548 zobrazení | 132 odpovědí

Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. ledna 2013 ve 22:02 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

hraji>ale já si prostě myslím že sem minulej rok platil 370 něco,protože sem si kupoval i noví knížečky jako soupis revírů a stanovy.Co kdyby sme to nechaly být? já se potom kouknu a zítra napíšu

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 21:50 ® hraji reakce na …
hraji

Martin Mošna> Martine, podívej se, jak se odvíjí klasická tvoje debata s někým, kdo zjevně ví o problematice víc než ty.

1. Ty napíšeš nějaký nesmysl (v tomto případě, že se zdražil členský příspěvek)
  2. Někdo ti odpoví, že si je jistý, že to tak není
  3. Ty znovu zpochybníš pravdivou informaci.
  4. Nakonec uznáš, že nemáš pravdu a snažíš se to zlehčit.

Opravdu si myslíš, že to tady všechny baví? Kdyby ses šel nejprve podívat na svoji průkazku, nikdy bys nemohl napsat ten počáteční nesmysl o zdražení o 100 %.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 21:47 ® hraji reakce na …
hraji

Alivio> asi ano, vypadá to tak.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 21:17 ® Fryw reakce na …
Fryw

Martin Mošna> Co bylo to bylo, terasky som majorom. Čoveče, ja taky nemám jasno kolik budu platit (teda členství 400 a povolenku 800 to si pametám, to aj kdyžtak vyčtu na stránce MO). Vím že hodina brigády je 50 kč v naší MO. Ale kolik těch hodin má byt to se nechám opět překvapit. Je mi víc než jednou tolik co tobě, už mám nárok na mírnou sklerózu.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 21:01 ® Shrek reakce na …
Shrek

hraji> a co retardovaná mládež? Nemá 50% slevu? :-\\

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 20:57 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

hraji> Já se domnívám že sem platil členskej jen 100…A neni jedno co bylo?

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 20:04 ® hraji reakce na …
hraji

Martin Mošna> Martine, prosím tě, neuč orla létat. Mládež do 15 let platí členský příspěvek 200 korun již několik let. A výši členského příspěvku neurčuje MO, ale svaz.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 20:01 ® Fryw reakce na …
Fryw

Martin Mošna> Promiň, ztrácím v tom přehled. Ale pokud si necháš pořídit něco takovyho co ti tady ukazoval hraji, tak ten batoh odpadne. Dáš do toho všechno co potřebuješ na ryby, včetně svačiny. No a pomůže to i s organizací rybářskýho cajku u tebe doma. Přej si výlet na rybářskej veletrh do Brna na jaře. Teď v zimě na kole asi stejně 16 km nepovalíš.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 19:54 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Fryw> Níže sem o tom psal,ale napsal sem to v jiným smylu.Ale já nepsal nic o futrálu protože na zádech mam batoh.Mě napadko z toho udělat nějaký upínací proužky.Asi to budu dávat ke štangli.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 19:40 ® Fryw reakce na …
Fryw

Martin Mošna> Martine, zašel jsem si na cigáro do sklepa a jen tak jsem se díval kolem sebe. Jsou tam trubky obalené termoizolací. Pěnovkou mirelon pro. http://www.ekomirelon.cz/…-mirelon-PRO

Koupit průměr a délku na prut a teta ti ušije z jakékoliv látky obal s popruhem do kteryho ten mirelon napasuješ jako výztuhu a máš futrál na jeden prut za babku.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 19:21 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

hraji> My sme členskej přízpěvek platili minulej rok 100Kč.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 17:13 ® hraji reakce na …
hraji

Martin Mošna> nevím o žádném zdražování členského příspěvku, v MRS se určitě letos člesnké příspěvky nezvyšovaly. Měl bys platit členský příspěvek 200,–korun, mimopstruhovou povolenku 250,–korun. A toje vše, brigádu ještě neplatíš.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 16:56 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

hraji> Proč pořád mluvíte o té motorce.Na motorku je čas. právě že peníze nejsou tak si ještě měsíc s povolenkou počkám.členskej příspěvek zaplatím taky později.ještě mi není 16 tak nemusím platit pokutu, a na motorku taky ještě papíry dělat nemůžu. Ale neskutečně mě štve že členskej příspěvek zdražili o 100Kč.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 16:40 ® hraji reakce na …
hraji

Martin Mošna> Martine, a povolenku, povolenku už máš? Bez povolenky ti Varadero je k ničemu.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 13:36 ® sus1 reakce na …

Martin Mošna> Na kole jezdim i víc km,než 16,to ale na zádech nemam nic,krom dresu a potu.:-)

Robur >> V životě jsem na ryby na kole nejel a doufam,že to tak i zůstane nadále,takže veškeré teorie k tomuhle tématu pro mě padají do hlubin temna.:-)

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 22:58 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Luccini> no vydiš.. Varadero je 125ccm ale má to 5 kvaltů

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 22:57 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

jajco> já na to stejně nenašetřím to by muselo být štěstí že by byla delší brigáda a tak by to muselo byt i příští rok

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:25 ® regulus reakce na …
regulus

Luccini> nutno dodat, že se automatické převodovce nikde nepíše, páč to na to asi nemá vliv.

Cituji: Ke skupině B patří i malé motocykly a mopedy. Zde je třeba ale rozlišit kdy bylo řidičské oprávnění B získáno. Pokud to bylo do 31.12.2000, pak k skupině B patří i motocykl do 50 ccm. V nových (vyměněných) řidičských průkazech je tato skupina zaznamenána u podskupiny A1 s kódem 150. Kdo získal řidičské oprávnění B po 1.1.2001, pak může řídit motocykl s max.konstrukční rychlostí do 45 km/h. Tato skupina se ale do řidičského průkazu nezaznamenává! Se skupinou B dále můžete řídit i tzv.čtyřkolky, i když jsou zařazeny mezi kategorii motocyklů (proto helma + ochrana zraku). Jedná se totiž o mot.vozidlo, které opravňuje řídit již podskupina B1, tedy nižší (podřazené) oprávnění než B.

Mimochodem http://cs.wikipedia.org/…ho_oprávnění

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:25 ® jajco reakce na …
jajco

Luccini> A takovej skútr dokáže být taky dost divokej!Já bych tyhle blbce co to vymýšlejí poslal někam.To samé po zavedení profesáku nad 7.5tun,na co sem dělal řidičák c+e a je mi k hovnu?!Na to abych zas a znovu platil za další kus papíru!:-(

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:16 ® Luccini reakce na …

jajco> je to tak, ale nutno dodat, že to musí být motocykl s automatickou převodovkou, čili jde spíš o skútry

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:07 ® jajco reakce na …
jajco

Martin Mošna> Nevím od kdy,ale nějaká hlava pomazaná to zmněnila a od nova máš s autem i motorku do 125ccm.Nechce se mi to teď hledat,ale je to tak.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 19:55 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

jajco> když si uděláš na auto tak máš na 50ccm.Ale já skoro ani šanci nemám naštřit na tu motorku,mě ta rybařina sežere vsechny peníze a ještě ani nemám na to co do rybařiny potřebuju.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 19:50 ® jajco
jajco

A navíc s řidičákem na auto máš automaticky motorku do 125ccm!

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 18:59 ® nnnap reakce na …
nnnap

Martin Mošna> přez pařes určitě ne. To je klopítnutí… Proto máš lepší si našetřit na to auto.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:56 ® Martin Mošna
Martin Mošna

sus1> Jak vydím tak ti je přez 40.Ale mě teď bude 14.já s tím nemam žádnej problém.My když jdeme s naší učitelkou na dvoudenní výlet tak za jeden den ujdeme přez 30km.Já takle nemam žádnej problém a věřím že ty těch 16 km by si zvládl ;-)

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:44 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Proč pořád všichni mluvíte o autě?a proč tady někdo říka že sem to ještě nejel tak nevím.Já už to jezdil ale bylo to s teleskopama který sem měl gumicukama připevněn na zadním koši..

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:41 ® Martin Mošna
Martin Mošna

jajco> Neni problem já ti klidne oskenuju vypis z mího učtu a uvidíš. Jestě peníze byly ale teď sem musel platit poviný ručení,za mího psal to se platí 400 a teď musim splašit peníze na povolenku.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:39 ® Martin Mošna
Martin Mošna

jajco> Nekupuju budu začínat šetřit.Na tu motorku je ještě času dost neni to od 15.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:17 ® _Beny reakce na …
_Beny

Robur> Pravda na zádech to je jen o něco málo zátěže na víc.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:12 ® Robur
Robur

_ANTRAX> je, sus řeší, že by to neuvez na zádech. Pruty přesune právě na záda, kde už stejně batoh má, akorát jiného tvaru,

reagovat