Vyhledávání
Držák prutů.
3.1.2013 | Martin Mošna | 10.548 zobrazení | 132 odpovědí
Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. ledna 2013 ve 22:02 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji>ale já si prostě myslím že sem minulej rok platil 370 něco,protože sem si kupoval i noví knížečky jako soupis revírů a stanovy.Co kdyby sme to nechaly být? já se potom kouknu a zítra napíšu
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 21:50 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> Martine, podívej se, jak se odvíjí klasická tvoje debata s někým, kdo zjevně ví o problematice víc než ty.
- Ty napíšeš nějaký nesmysl (v tomto případě, že se zdražil členský příspěvek)
- Někdo ti odpoví, že si je jistý, že to tak není
- Ty znovu zpochybníš pravdivou informaci.
- Nakonec uznáš, že nemáš pravdu a snažíš se to zlehčit.
Opravdu si myslíš, že to tady všechny baví? Kdyby ses šel nejprve podívat na svoji průkazku, nikdy bys nemohl napsat ten počáteční nesmysl o zdražení o 100 %.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 21:47 ® hraji reakce na …
-
Alivio> asi ano, vypadá to tak.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 21:17 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> Co bylo to bylo, terasky som majorom. Čoveče, ja taky nemám jasno kolik budu platit (teda členství 400 a povolenku 800 to si pametám, to aj kdyžtak vyčtu na stránce MO). Vím že hodina brigády je 50 kč v naší MO. Ale kolik těch hodin má byt to se nechám opět překvapit. Je mi víc než jednou tolik co tobě, už mám nárok na mírnou sklerózu.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 21:01 ® Shrek reakce na …
-
hraji> a co retardovaná mládež? Nemá 50% slevu?
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 20:57 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> Já se domnívám že sem platil členskej jen 100…A neni jedno co bylo?
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 20:04 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> Martine, prosím tě, neuč orla létat. Mládež do 15 let platí členský příspěvek 200 korun již několik let. A výši členského příspěvku neurčuje MO, ale svaz.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 20:01 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> Promiň, ztrácím v tom přehled. Ale pokud si necháš pořídit něco takovyho co ti tady ukazoval hraji, tak ten batoh odpadne. Dáš do toho všechno co potřebuješ na ryby, včetně svačiny. No a pomůže to i s organizací rybářskýho cajku u tebe doma. Přej si výlet na rybářskej veletrh do Brna na jaře. Teď v zimě na kole asi stejně 16 km nepovalíš.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 19:54 ® Martin Mošna reakce na …
-
Fryw> Níže sem o tom psal,ale napsal sem to v jiným smylu.Ale já nepsal nic o futrálu protože na zádech mam batoh.Mě napadko z toho udělat nějaký upínací proužky.Asi to budu dávat ke štangli.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 19:40 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> Martine, zašel jsem si na cigáro do sklepa a jen tak jsem se díval kolem sebe. Jsou tam trubky obalené termoizolací. Pěnovkou mirelon pro. http://www.ekomirelon.cz/…-mirelon-PRO
Koupit průměr a délku na prut a teta ti ušije z jakékoliv látky obal s popruhem do kteryho ten mirelon napasuješ jako výztuhu a máš futrál na jeden prut za babku.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 19:21 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> My sme členskej přízpěvek platili minulej rok 100Kč.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 17:13 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> nevím o žádném zdražování členského příspěvku, v MRS se určitě letos člesnké příspěvky nezvyšovaly. Měl bys platit členský příspěvek 200,–korun, mimopstruhovou povolenku 250,–korun. A toje vše, brigádu ještě neplatíš.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 16:56 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> Proč pořád mluvíte o té motorce.Na motorku je čas. právě že peníze nejsou tak si ještě měsíc s povolenkou počkám.členskej příspěvek zaplatím taky později.ještě mi není 16 tak nemusím platit pokutu, a na motorku taky ještě papíry dělat nemůžu. Ale neskutečně mě štve že členskej příspěvek zdražili o 100Kč.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 v 16:40 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> Martine, a povolenku, povolenku už máš? Bez povolenky ti Varadero je k ničemu.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 13:36 ® sus1 reakce na …
-
Martin Mošna> Na kole jezdim i víc km,než 16,to ale na zádech nemam nic,krom dresu a potu.
Robur >> V životě jsem na ryby na kole nejel a doufam,že to tak i zůstane nadále,takže veškeré teorie k tomuhle tématu pro mě padají do hlubin temna.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 22:58 ® Martin Mošna reakce na …
-
Luccini> no vydiš.. Varadero je 125ccm ale má to 5 kvaltů
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 22:57 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> já na to stejně nenašetřím to by muselo být štěstí že by byla delší brigáda a tak by to muselo byt i příští rok
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 20:25 ® regulus reakce na …
-
Luccini> nutno dodat, že se automatické převodovce nikde nepíše, páč to na to asi nemá vliv.
Cituji: Ke skupině B patří i malé motocykly a mopedy. Zde je třeba ale rozlišit kdy bylo řidičské oprávnění B získáno. Pokud to bylo do 31.12.2000, pak k skupině B patří i motocykl do 50 ccm. V nových (vyměněných) řidičských průkazech je tato skupina zaznamenána u podskupiny A1 s kódem 150. Kdo získal řidičské oprávnění B po 1.1.2001, pak může řídit motocykl s max.konstrukční rychlostí do 45 km/h. Tato skupina se ale do řidičského průkazu nezaznamenává! Se skupinou B dále můžete řídit i tzv.čtyřkolky, i když jsou zařazeny mezi kategorii motocyklů (proto helma + ochrana zraku). Jedná se totiž o mot.vozidlo, které opravňuje řídit již podskupina B1, tedy nižší (podřazené) oprávnění než B.
Mimochodem http://cs.wikipedia.org/…ho_oprávnění
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 20:25 ® jajco reakce na …
-
Luccini> A takovej skútr dokáže být taky dost divokej!Já bych tyhle blbce co to vymýšlejí poslal někam.To samé po zavedení profesáku nad 7.5tun,na co sem dělal řidičák c+e a je mi k hovnu?!Na to abych zas a znovu platil za další kus papíru!
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 20:16 ® Luccini reakce na …
-
jajco> je to tak, ale nutno dodat, že to musí být motocykl s automatickou převodovkou, čili jde spíš o skútry
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 20:07 ® jajco reakce na …
-
Martin Mošna> Nevím od kdy,ale nějaká hlava pomazaná to zmněnila a od nova máš s autem i motorku do 125ccm.Nechce se mi to teď hledat,ale je to tak.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 19:55 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> když si uděláš na auto tak máš na 50ccm.Ale já skoro ani šanci nemám naštřit na tu motorku,mě ta rybařina sežere vsechny peníze a ještě ani nemám na to co do rybařiny potřebuju.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 19:50 ® jajco
-
A navíc s řidičákem na auto máš automaticky motorku do 125ccm!
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 18:59 ® nnnap reakce na …
-
Martin Mošna> přez pařes určitě ne. To je klopítnutí… Proto máš lepší si našetřit na to auto.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 15:56 ® Martin Mošna
-
sus1> Jak vydím tak ti je přez 40.Ale mě teď bude 14.já s tím nemam žádnej problém.My když jdeme s naší učitelkou na dvoudenní výlet tak za jeden den ujdeme přez 30km.Já takle nemam žádnej problém a věřím že ty těch 16 km by si zvládl
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 15:44 ® Martin Mošna
-
Proč pořád všichni mluvíte o autě?a proč tady někdo říka že sem to ještě nejel tak nevím.Já už to jezdil ale bylo to s teleskopama který sem měl gumicukama připevněn na zadním koši..
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 15:41 ® Martin Mošna
-
jajco> Neni problem já ti klidne oskenuju vypis z mího učtu a uvidíš. Jestě peníze byly ale teď sem musel platit poviný ručení,za mího psal to se platí 400 a teď musim splašit peníze na povolenku.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 15:39 ® Martin Mošna
-
jajco> Nekupuju budu začínat šetřit.Na tu motorku je ještě času dost neni to od 15.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 15:17 ® _Beny reakce na …
-
Robur> Pravda na zádech to je jen o něco málo zátěže na víc.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 15:12 ® Robur
-
_ANTRAX> je, sus řeší, že by to neuvez na zádech. Pruty přesune právě na záda, kde už stejně batoh má, akorát jiného tvaru,
reagovat