Vyhledávání
Držák prutů.
3.1.2013 | Martin Mošna | 10.546 zobrazení | 132 odpovědí
Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. ledna 2013 v 11:25 ® Dali.k reakce na …
-
Martin Mošna> Křapky se říká vajíčkům. Tak aby jsi si na ně dával „bacha“ na tom kole, tak to myslel.
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 8:49 ® džigit reakce na …
-
Mary> Teta,Ty zas jedeš
reagovatUž chodite na ryby?
- Pátek 11. ledna 2013 v 8:41 ® Mary reakce na …
-
Alivio> časem pochopí, čas naučí, on je ještě mladý.
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 8:37 ® Mary reakce na …
-
Martin Mošna> To nebylo na tebe, to bylo na ty s křapkama, ty máš na křapky ještě čas.
nnnap> ŽE??
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 0:21 ® Shrek reakce na …
-
Mary> ale on se nedozví, jelikož stejně nic nechápe
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 18:33 ® Martin Mošna reakce na …
-
nnnap> Na koho mluvíš? a nepochopil sem co si napsal …
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 17:10 ® nnnap
-
no, křápky si hlídej, budeš je ještě potřebovat
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 16:24 ® Martin Mošna reakce na …
-
pupik> Máš pěkný kolo… tvůj nápad je neuskutečnitelnej.když spojíš můj styl jízdy a cesty kudy jezdím tak by to dopadlo moooooc špatně
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 16:21 ® Martin Mošna reakce na …
-
Dali.k> Já ještě ani povolenku na tento rok doma nemám :/…ale ještě uvidím jak to udělám…A tak díky
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 11:53 ® Mary reakce na …
-
Alivio> Ale noták
nebuďte, jak ti naši komediandští zákonodárci. Takto mládež nevychováte
Kdo se ptá, víc se doví.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:49 ® pupik
- reagovat
- Úterý 8. ledna 2013 v 15:31 ® Dali.k reakce na …
-
Kašli chlape na složenky, těch uvidíš v životě ještě až dost a udělěj to s tím držákem na pruty tak, jak už ti to tady radil asi „hraji“. Ať ti tvá teta našije pevný popruhy a nebo jeden dlouhej a máš po starosti. Ať se ti daří.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 21:56 ® regulus reakce na …
-
timbab> co k tomu mám říct …
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 14:22 ® timbab reakce na …
-
regulus> Já jsem si to myslel.Že to bude trochu jiné mi bylo jasné ale že by se za to mělo platit mi přišlo trochu na hlavu
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 13:34 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> ty se nevyznáš ve více věcech, panáčku!!! Ale děláš, jak kdybys sežral Šalamounovo hovno!!
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 12:34 ® Martin Mošna reakce na …
-
regulus> poštovní poukázka..no to je na tom napsaný…já se nevyznam v těhlech věcech ohledně posílaní takovejdlech věcech.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 12:24 ® regulus reakce na …
-
janhardyovka> no, myslím si, že ceny povolenek kdekoliv v ČR nejsou žádný tajemství, zjistíš to na internetu úplně bez problémů už poměrně dlouhou dobu, tak mne trochu udivuje, že to tu píšeš. Tady máš kompletní přehled pokud tě to zajímá http://www.rybsvaz.cz/?…
reagovat
Členskej příspěvek máte stejnej, brigádu je možno si odpracovat, není nutno ji platit a polemiku na téma jestli to je nebo není drahý tady rozhodně rozvíjet nehodlám. Když se podíváš na ceny územních a celosvazové povolenky, tak jestli to není náhodou tím, že se vyššíma cenama územních povolenek dotuje směšně nízká cena celosvazové povolenky? - Neděle 6. ledna 2013 v 11:59 ® regulus reakce na …
-
Martin Mošna> kristova noho, myslíš poštovní poukázku???
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 11:58 ® janhardyovka reakce na …
-
regulus,Vy na té jižní Moravě máte stejně krásný život.Když se tak dívám a srovnávám ceny povolenek,tak Vaše povolenky jsou skoro o polovinu levnější než u nás na severní Moravě,aspoň podle toho jak uvádíš.U nás MP povolenka stojí 1400,– a P povolenka stojí 1600,–.mluvím o krajských povolenkách.To je bordel co? Brigáda stojí 700,– a známka 400,–.Když jsme vznesli dotaz proč tomu tak je,tak nám bylo vysvětleno,že máme hodně velkou plochu našich lovných revírů,ale nikdo už nebere skutečnost,že některé revíry prakticky zanikly,jelikož se neustále bagruje,není voda a některé potoky se doslova vypařily.A tam,kde je ještě dobrá voda,tak se vyjme ze soupisu revírů a udělá se tam placený VIP úsek,na který stejně musíš mít platnou povolenku a ještě si musíš přikoupit další,tak to mně hlava vůbec nebere.Ale to už asi nezmění nikdo,rybařina bude jednou jen pro nějakou lepší vrstvu lidí,kteří na to budou mít peníze,takoví pak budou chytat na dvacet prutů,budou mít kuchaře,který bude vařit a připravovat krmení pro ryby přímo na břehu a chytat se bude nepřetržitě,no doufám,že se toho nedožiju.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 11:29 ® Martin Mošna reakce na …
-
regulus> Já nevím jak se tomu říká..Na tom růžovím papíře je napsáno jen Poštovní poukázka,podací lístek,a potom adresy částka a tak dál..
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 1:55 ® regulus reakce na …
-
timbab> to víš že jo, jen ty MRS papíry mají kapinku jinej formát než to máte v ČRS, ale ve svojí podstatě je to prakticky shodný. S někým jsem tu o tom kdysi debatoval, už si nepamatuju ty odlišnosti.
Pokud se týká knížeček, tak jediný co mohl platit je plastovej obal na doklady, je to posledních X let furt stejný, ceny povolenek a členskejch příspěvků jsou v celým MRS shodný, asi se to liší jen v ceně za neodpracovanou brigádu, kterou mají různé MO jinou a to dle mýho taky ne o moc. Soupis revírů s bližšíma podmínkama a stanovy MRS se pokud si pamatuju nikdy neplatili a pokud jo, tak to byl Mošna ještě na houbách.
Jen pro zajímavost žádanka s cenama za poslední 3 roky.
http://rybariholasky.sweb.cz/zadanka2013.pdf
http://rybariholasky.sweb.cz/zadanka2012.pdf
http://rybariholasky.sweb.cz/zadanka2011.pdfHraji má pochopitelně pravdu, ale to kromě Mošny ví všichni.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 1:26 ® regulus reakce na …
-
Martin Mošna> tak platit povolenku přes inkaso (SIPO), to sem fakt ještě nežral …
Doporučuju ti si znovu přečíst co jsem ti psal ve všeobecné 25. prosince 2012 ve 20:28 a držet se hesla mlčeti zlato.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 0:48 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> hele a už brzdi!!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 0:00 ® Martin Mošna reakce na …
-
David Havlíček> jo aha.. a proč si dělal že o ničem nevíš a neřekl si mi to rovnou?
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 22:45 ® HaD
-
Mošno Mošno. Asi se Ti zase pokazí heslo…
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 22:37 ® Martin Mošna reakce na …
-
timbab> my to platíme přez inkaso nebo převodem z učtu.a pak jim jen na papíře odškrtáš co z toho chceš.a záleží jestli si koupíš i stanovy a tak dál nebo ne.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 22:36 ® hraji
-
Já to vzdávám a podávám do rukom Davida Havlíčka demisi.
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 22:23 ® bubu
-
Martin Mošna> ulehčím ti to. Můžeš si nasypat popel na hlavu hned,ne až zítra http://www.mrsbrno.cz/index.php?…
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 22:20 ® timbab
-
Martin Mošna> U vás se nefasuje soupis a stanovy s povolenkou?
reagovat - Sobota 5. ledna 2013 ve 22:12 ® _Beny
-
Martin Mošna> Já myslim, že je to zcela jasný, jak to je ne? Nejdřív se koukni a pak teprve něco piš. Vypadá to totiž pak hloupě…
Cena je daná pro všechny MO stejně ve známkách. Dokonce to schvaluje výbor ČRS kolik to bude v daném roce stát.Je to dokonce myslim napsaný i na zadních stranách řádu pro rok 2012 – Oddíl III. povolenky k lovu (ta knížečka, kterou dostáváš při koupi povolenky).
reagovat