Vyhledávání
Naviják na H feeder
31.12.2012 | Bulb | 12.181 zobrazení | 114 odpovědí
Všechny zdravím
Chtěl bych se vás zeptat, jaký naviják zvolit pro osazení prutu z kategorie heavy feeder(do 100g). Cenový strop pokud možno do 1900 kč. Brzdný systém buď přední nebo bojová brzda. Mým favoritem je zatím Shimano Exage 4000 RCDH.
Děkuji za příspěvky a všem přeji do nadcházejícího roku vše nejlepší a mnoho nazapomenutelných zážitků u vody. Vašek
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. ledna 2013 v 9:29 ® hraji reakce na …
-
troutkiller> ono je právě potřeba rozlišovat. Nikdo ti nebrání si kupovat drahé věci, zvlášť pokud ti to dělá radost. Já mám také ve vybavení hodně kvalitních věcí, třeba v matchových prutech mám uloženo pár desítek tisíc, ale to není důvod, abych člověku, pro kterého je cena důležitý parametr, doporučoval prut za desítku. To už je lepší neradit vůbec.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 6:27 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>Povim ti už jen jediné,svoje koníčky chci provozovat s cajkem kterej mi dělá radost a kterej se mi líbí.Než kupovat levnej navi s vaklama a plastem kam se podíváš radši pošetřim a koupim něco co má smysl a z čeho budu mít radost.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 ve 23:33 ® mastrof reakce na …
-
jasný, proč jezdit škodovkou když mercedes nebo bmw je o tolik lepší vid??? myslím si že se dá určitě poradit spolehlivej cajk i v rozumný cenový relaci. a to sou ty cenný rady pro začátečníky. ty se svým vybavením ale asi v dané cenové relaci moc neporadíš… ryby se daj celkem v pohodě chytat i s levnějším vybavením, jen si vzpomeň s čím chytali naši dědové. rady typu že naviják pod 4OOO je plečka co se s ní nedá chytat je mystifikace.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 ve 22:16 ® troutkiller reakce na …
-
hraji>Nejde o ego ale o to aby nedělal chybu jako většina začátečníku a nevyhazoval za kraviny
reagovatJinak at si každej koupí co chce,je mi to fuck.
- Úterý 8. ledna 2013 ve 22:07 ® hraji reakce na …
-
troutkiller> já se snažím mít pořád na paměti fakt, že jsme v nějakém pokecu, ten pokec vznikl za nějakým účelem a jeho smyslem bylo poradit. Proč mám člověku, který si napíše do zadání hranici 1900 korun, radit naviják za 4000? Mě to prostě připadá jako hloupé a honění si ega. Přece mu sem nenapíšu, hele, já mám doma prut v ceně nového osobního rodinného auta, tak si kup Stelu od Shimana za 21 000. Navíc jsem přesvědčen, že existují navijáky v ceně do 1900 korun, které zcela spolehlivě vydrží několik let chytání s krmítky na heavy feederu. Takže tak to vidím já.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 ve 20:05 ® timbab reakce na …
-
troutkiller> Někdo musel
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 19:57 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>Pokud myslíš M.Matáka tak to určitě ale pokud myslíš toho našeho brouka Pytlíka tak to snad né
reagovat(
- Úterý 8. ledna 2013 v 19:55 ® troutkiller reakce na …
-
timbab>Konečně to někdo řekl
reagovat)
- Úterý 8. ledna 2013 v 17:56 ® timbab reakce na …
-
mastrof> To nevíš že troutkiller je snob?
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 17:44 ® mastrof reakce na …
-
tak když je někdo takovej fajnšmekr jako ty tak je to těžký, furt samej sportex a navijáky za X tisíc. a pak příjdeš k vodě a přechytá tě i MM:))))
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 17:37 ® troutkiller reakce na …
-
Ciffik>No nevim ale to co vydržel třeba Zauber za 3200kč je skoro k neuvěrení.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 17:35 ® troutkiller reakce na …
-
hraji>Pokud tě taková plečka uspokojí je těžký něco ti vyvracet
reagovatJá bych nebyl s vulema a chodem spokojenej ani po vyndání z krabice
(
- Úterý 8. ledna 2013 v 17:10 ® Ciffik reakce na …
-
troutkiller> otázka zní, zda ten za 4ku skutečně vydrží tolik…
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 17:10 ® hraji reakce na …
-
troutkiller> mě by zajímalo, kde berete ty informace pro tvrzení, že Shimano Exage ve velikosti 4000 na H feederu odejde každý rok a půl? Mám navijáků hodně a žádný takhle rychle neodešel. A to chytám i 120 gr olova na feederovém prutu.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 16:34 ® troutkiller reakce na …
-
mastrof>Rada pro mín bohatý je spíš dotaz.Co je lepší?Dát dvakrát za tři roky 1700kč nebo jednou za 5 let 4000kč?Odpověd je jasná
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 15:52 ® regulus reakce na …
-
mastrof> ber to co píšu s rezervou, feeder je u mě velice okrajová záležitost a heavy už vůbec, takže se necítím na to abych radil, ale kdesi na začátku hraji poradil nějaký fšimano za asi 16 nebo 17 stovek a čístě z logické roviny bych s ním souhlasil. Asi se to nedá (teda dá, ale bude větší úmrtnost) chytat s navijákem za pár stovek a ani naviják za litr nebude nejspíš to pravý ořechový, ale myslím si, že navijáky za cenu 1500+ by asi mohly vyhovovat, naviják za 4 litry pokud seš ochoten to za to dát ovšem taky.
Konkrétní typ neporadím, já bych tam asi prásknul multík a bylo by po legraci.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 ve 14:24 ® džigit reakce na …
-
mastrof> okuma LB 50 či podobný.Všeobecně se počítá,že s hevýčkem hážeš dál,nebo používáš větší průměry vlasců,proto i větší průměr cívky.
reagovat
A bait za mně,protože s tím jdu většinou s jedním na kapry a jemnějším se bavím.Ovšem je to věcí každého soudruha a toho,jak chytá - Úterý 8. ledna 2013 ve 14:15 ® mastrof
-
nějak se mi nechce věřit že se heavy feeder dá chytat pouze s navijákem za 4000 a víc… naviják za 400 je zase druhej extrém… co takhle nějáká rada i pro rybáře z nižších příjmových skupin??? myslím si že jej jich většina. diky
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 17:30 ® fR4Nk13 reakce na …
-
U nas je drahsi napokon asi ako vsetko, stoji cca 175 eur. Len ma zaujimalo ci si kupoval v CR, alebo si skusil web.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 11:25 ® JKemr reakce na …
-
fR4Nk13> Za beznou cenu 4000Kc. Zitra mi prijde
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 11:01 ® fR4Nk13 reakce na …
-
Aero 4000 FFA? Za kolko si ho zohnal?
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 7:49 ® troutkiller reakce na …
-
vlčák>Moje pruty už jsou vlastně jen Sportexy
reagovatNa kapry mám Morion 3.0lb
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:51 ® vlčák reakce na …
-
Koukal jsem na něj v katalogu,vypadá hezky.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 21:22 ® JKemr
-
Já jsem se s navijákem rozhodl pro Shímo AERO 4000. Doufám že nešlápnu vedle
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 21:07 ® vlčák reakce na …
-
Jak dlouho používáš sportexy a máš taky skušenost s kaprákama?
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 19:26 ® fR4Nk13
-
U nas sa Browning snazi presadit do feedra. Nieco som uz videl pruty a navi.. rada Hybrid. Hlavne prutiky vyzeraju dobre. Tuto znacku aj napriek masivnej reklame zatial i u nas pozna malokto. ak nestriela po zajacoch
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 19:08 ® JKemr
-
David Havlíček> Díky moc, mají ho
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 18:59 ® džigit
-
JKemr> http://www.loveckyrevir.cz/…r-3-96m-110g
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 18:41 ® troutkiller reakce na …
-
JKemr>Na Sportexy a jsem nadmíru spokojen
reagovat)Rychlej prut se kterym je paráda chytat i na dálku a neni problém se zásekem.
- Neděle 6. ledna 2013 v 18:34 ® JKemr
-
troutkiller> Na co jsi přešel?
reagovat