Chytej.cz

Cormoran necteno

30.12.2012 | Firefighter | 2.974 zobrazení | 21 odpovědí

Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Bližší informace jsem bohužel nikde nenašel.A na tu moji rybařinu si myslím,že by mi posloužil dobře. Zaráží mě ale,že jsem ho nenašel ani v katalogu Cormoranu ani nikde na stránkách,ale pouze na aukru. Díky za zkušenosti a prosím k věci. O odpovědi typu cormoran je na h…,jedině shimano atd. nemám zájem. Každopádně díky

http://aukro.cz/…0266432.html?…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 20:10 ® Firefighter
Firefighter

Tak už je naviják doma. Ideální velikost,slušný zpracování,spo­kojenost. Už se těším až to zkusím.

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 ve 21:25 ® Firefighter reakce na …
Firefighter

drobcek>Tak to rád slyším:-)

ANTRAX: Dragona používám už delší dobu na vláčení a můžu jen doporučit.Mám řadu Express a jsem maximálně spokojený.

........Na Shimano házim bobek a o Daiwe neuvažuji… :-D krásně řečený:-)

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 ve 12:36 ® drobcek

To AKX je perfektný navijáčik. Ja som ho používal celý rok 2012 a QD brzdou som úplne nahradil baitrunner. Super brzda…

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 21:45 ® _Beny
_Beny

Tento příspěvek prosím smazat, byl to klon předešlého. Díky

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 21:45 ® _Beny
_Beny

:-D tak to si určitě kupovat nebudu :-) naviják si teď budu pořizovat od Quantumu a to model EXO 30 PTi nebo Smoke. Na Shimano házim bobek a o Daiwe neuvažuji… Prut ještě nevim, možná Dragon…

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 20:32 @ axiom

Jako pacient chytej.cz, máš morální povinnost koupit si Daiwu, nebo Shimano.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:20 ® Firefighter reakce na …
Firefighter

pepanek> JJ,presne tak jak psal ANTRAX. Velikosti jsou 4500,5000,550­0. V tomto pripade(ten na aukru) se jedna o velikost 4500 a kapacita civky je 340m/0,30mm

jj,Rexik,Stabil,Tap či Roen, to všechno funguje do dnes,i když jak píšete to pohodlí už tady není. A na MK 100 od Tokozu jsem chytal ještě tuhle sezonu,ale uz jsem to dal opravdu pryc:-) Pekne do archivu k ostatním. Nikdy to nevyhodim!

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 15:11 ® _Beny reakce na …
_Beny

jajco> To je škoda… :-)

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 14:59 ® jajco reakce na …
jajco

_ANTRAX> Bohužel nezdolal.Ale neříkám,že to byla vina jen rexíkova.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 14:50 ® _Beny reakce na …
_Beny

jajco> Ale zdolal si ho ne? Nebo chceš slovíčkařit? Když to srovnáváš s dnešními navijáky, tak je jasný, že slovo „normálně“ má teď úplně jinej význam.
Kdysi zdolali rybáři stejný ryby jako dnes na vybavení z pravěku a šlo to, neřikám, že bez problémů…

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 14:32 ® jajco reakce na …
jajco

_ANTRAX> Ůplně normálně?Já tahal velkého kapra na rexíka a nemohl sem díky převodům otočit kličkou.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 13:58 ® _Beny reakce na …
_Beny

tragikomix> Já sem chytal taky na starej prut, jestli se tomu dá řikat prut :-D , na naviják zn. Rex a ryby se na to zdolávaly úplně normálně…

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 10:28 ® tragikomix reakce na …
tragikomix

Ono popravdě na tý technice nesejde tolik jako na tom kdo s ní chytá. I na starý pruty a navijáky značky Tokoz se chytaly velký ryby ;-)

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 23:12 ® _Beny reakce na …
_Beny

pepanek> Na tom aukru to napsaný neni, ale co sem koukal na internetu tak pod velikost 4500 to nešlo. Stránek kde ho prodávaj sem našel plno všude velikosti 4500, 5000, 5500.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 22:53 ® pepanek reakce na …

Firefighter> Vypadá pěkně,ale nějak nemohu najít velikost.Ty víš,jak je velký?

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:49 ® _Beny reakce na …
_Beny

Firefighter> Hele nejdůležitější je, aby si měl z toho cajku radost a dobrej pocit ty a mohl se na něj spolehnout. Pak je vše ok. :-)

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 19:24 ® Firefighter reakce na …
Firefighter

_ANTRAX> jj,máš svatou pravdu.Chytám už 18let,takže nějákej vercajk už mi taky prošel rukama. A jak říkáš,záleží na co to potřebuješ. Co se týče drahého vercajk a zn. Shimano tak abych pravdu řekl,takový lidi znám osobně a kolikrát se o tom s nima nedá mluvit ani u piva. Mají to svoje a hotovo. Ale to je každýho věc. Dneska jsem Cormorani naviják zaplatil,příští týden to dorazí.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 3:46 ® _Beny reakce na …
_Beny

Firefighter> Schimano a Daiwa jsou hodně rozšířený a jak jsem se i dozvěděl od kolegů rybářů, tak mají i nejlepší servis v současný době.
Přesto si ale od nich nic koupit zatím neplánuju a popravdě Schimano ani moc nemusim, má to každej a na trhu jsou i jiné kvalitní značky.

Záleží hlavně na jakej druh rybaření to chceš, co na to budeš chytat, na jakou techniku a na jaký vodě.

Ohledně toho kdo řiká, že musíš mít naviják za bura a prut taky, tak to musej bejt nějaký burani :-D Musíš najít poměr cena/kvalita a podle toho si vybrat.
Značky, který jsem jmenoval tu maj největší reklamu a taky si za ní pak zaplatíš, tim nechci říct, že by prodávaly něco špatnýho…

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 20:03 ® Firefighter
Firefighter

Diky za nazory. Nakonec jsem ho jeste na jednejch strankach objevil.Po zvazeni jsem se rozhodl do toho jit!

To antrax:ja si myslim,ze jde o kvalitni znacku a tvuj prispevek me to potvrzuje. Ja mam a zatim jsem vzdycky mel pouze navijaky Okuma a jsem s nima maximalne spokojeny,takze tohle bude takova moje zmena:-) Na Shimano kaslu,jak rikas.Nikdy me nijak neuchvatila,i kdyz maji pekne veci(stejne jako ostatni znacky).Dneska toho je tolik,ze si muzes vybrat co chces.A hlavne taky na co to chces.Nekteri zastavaji nazor,ze jedine Shimano a ostatni je na h…o a pokud nemas navijak za „bura“ a prut za druhyho,tak se s tebou ani nebavi. Ale jak rikas, urcite to dobre poslouzi!

reagovat
Pondělí 31. prosince 2012 v 7:10 ® _Beny
_Beny

Ahoj s tímto navijákem nemam žádnou zkušenost, ale zhruba 10 let vlastním 2 navijáky od Cormoranu a ještě se mi nijak nerozsypaly a to: Cormobil 35 – 7S, a Cormaxx 30 – 3S.
Nachytal jsem na ně všechny ryby co jsem od klukovskejch let chytil a málo jich opravdu nebylo… Teď v zimě je dám asi do servisu, protože tam ještě nikdy nebyly :-D

To, že ho nemají v jejich katalogu bude pravděpodobně, protože to už bude nějakej starší model a podle jejich web stránek se moc neorientuj, protože tam nemaj plno zboží, který maj v kamenný prodejně.

To ti můžu totiž potvrdit nedávno jsem tyhle stránky několikrát procházel a to co maj na prodejně, tak na webu vůbec nemaj.

Na závěr Ti řeknu, že výbavu na ryby od Cormoranu vlastnim od roku 2002 (pruty + navijáky) a ještě se mi na nich nic zásadního nez…vilo. Na Schimano se vy…r Cormoran sloužit dokáže.

reagovat
Neděle 30. prosince 2012 ve 22:16 ® jajco
jajco

Řekl bych,že to může být podobný navijáček jako Cormoran corcrast a ten se nejevil nijak závratně.Byla to podobná cenová skupina a daleko lepší je spro passion.

reagovat