Vyhledávání
Herní NTB, konzole či PC
30.12.2012 | Robur | 12.187 zobrazení | 161 odpovědípo složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 31. prosince 2012 v 15:19 ® sus1
-
V Alza – 3 x dopoledene objednáno a druhý den dopoledne ( 9. 00 ) doručeno.!Zatim vše OK. : )
reagovat - Pondělí 31. prosince 2012 ve 14:17 ® Fryw
-
Tak nakupujem v alfě, vždy bez problémů. I nějaké reklamace proběhly a ke spokojenosti zákazníka vyřešeno. Tady píše regulus že má zkušenosti opačné… si myslím, že v těch kšeftech je to ± stejny, jak kdy. Aha, tak on píše o alze, tak to tu nechám, i tak, aby tu nebyl prázdný post když jsem byl tak zbrklej.
reagovat - Pondělí 31. prosince 2012 ve 13:24 ® Ciffik
-
Za sebe doporučuji alfu. www.alfacomp.cz vždy jsem byl maximálně spokojenej, zboží vždy došlo v pořádku a včas – ještě informují smskou, zatím jsem reklamoval grafárnu a flashku – v obou případech rovnou měněn kus za kus s úsměvem a bez remcání
reagovat - Pondělí 31. prosince 2012 ve 2:15 ® nnnap
-
za 15itrů na hraní, tak to si lze pořídit třeba todle http://urda.blog.sme.sk/…308/SCOT.jpg, ale jenom v měkkým dřevu. V buku jsme nad limit.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 23:50 ® regulus reakce na …
-
MP-E65mm> já mám bohužel úplně jiný zkušenosti, asi 3× jsem něco objednal, doufaje, že to přijde druhej den (spěchalo to), jednou se jim to nevešlo do auta, prý to dojde zítra, nedošlo, podruhý to prej někdo ve skladu posral, nakonec to nedošlo vůbec nebo spíš já jsem nemohl čekat tejden, v jednom případě se prokecli, že to už měsíc nemají a v dohledný době mít nebudou, ale furt to bylo na netu skladem. Tuším 2× mi dodali něco jinýho a pak se tam s tím skladníkem hádej, protože se to platí přes automat (nejdřív zaplatíš, pak to donese), no prostě na posrání. Abych jim nekřivdil, párkrát to došlo v pořádku, druhej den málokdy.
Ber to tak, že mám tu výhodu, že mám výběr přece jen tu je víc firem s tímto sortimentem než v MB.Ale abych tady nepropíral jen Alzu, oni jsou i jiní a možná i horší, třeba ED-System, ti koupili Levi a já musel hledat novýho dodavatele, protože to byl taky děs.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 23:18 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> já s nima mám jen ty nejlepší zkušenosti. Ano, jsou o něco dražší. Na druhou stranu, když ráno v osm objednám, odpoledne jdu do výdejny (Mladá Boleslav) pro zboží. Občas nějaké slevy, akce atd. a hlavně garance kvalitního e-shopu. Už se mi několikrát stalo, že jsem si objednal zboží skladem v ČR a příšlo mi o dva dny déle než zboží z USA, takové rádoby podnikatele bych kopl do prdele
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 23:12 ® Shrek reakce na …
-
Regulus> O.K. Já Alzu nijak neprosazuju. Občas jejich služeb využiju, zatím vše v pohodě, ale ne že bych je někomu nutil
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 23:09 ® regulus reakce na …
-
Alivio> má to pár zastávek šalinou od baráku a Alza jsou kokoti, už několikrát mi nedodali co měli tzv. skladem, několikrát došlo něco jinýho, v Praze možná, ale v Brně je to jen výdejna s jedním vydavačem, kterej ví kulový. Je tady spousta lepších prodejců a ceny vesměs lepší než v Alze (ATART zrovna nemyslím).
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 23:02 ® Fryw
-
Otestovali jsme nejlevnější notebooky na trhu. Příjemně nás překvapily
http://notebooky.idnes.cz/…vyrobci.aspx?…
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:59 ® Shrek reakce na …
-
regulus> máš recht, a je to o 29 Kč levnější
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:51 ® regulus reakce na …
-
Alivio> nevím jestli to je to samý, ale vypadá to stejně http://interlink.tsbohemia.cz/…d154997.html
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:42 ® Shrek reakce na …
-
Robur> http://www.alza.cz/…-d362548.htm – SONY PS 3 slim
http://www.alza.cz/…-d363769.htm – NTB bych volil na běžnou domácí práci např. tento, jediné, co by mě osobně vadilo, je lesklý displej. Jde na tom vidět každý ťápanec. A někomu by mohlo vadit, že je bez operačního systému – to je ovšem maličkost, ne?
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:30 ® Fryw reakce na …
-
Robur> Jestli může být z druhý ruky, tak se zkus podivat na Masarykova 12 do Viktorie, tam by měl být krámek s těma hrama. Když jsem tam byl naposled (před rokem) tak tam bylo i dost použitých konzolí…a měl bys to teda pak snad i se zárukou nějakou.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:30 ® Robur reakce na …
-
Beer.Beda> toho nejtlustšího je asi nejvíc, ale není sony.-D
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:27 ® Beer.Beda reakce na …
-
Robur> Jedinej rozdíl
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:25 ® Robur
-
úprava zadaní: co za PS3 mám vzít? Bude to u tv s internetem.
co za noťas 15,6 monitor a více vzít s oper. s. W7 strop 15000 za oboje. Kdyby někdo viděl nějaký pěkní tip, povánoční výprodje atd. To PS3, yb klidně mohl být i bazar, ne , tam moc poruchovost nebude.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:24 ® Robur
-
ale že bych se vyznal v PS3, to tedy ne. Proč je jedno slim a druhé ne? Kde je Mošna, aby mně poradil.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:24 ® Beer.Beda reakce na …
-
Robur> U máš jednu výhodu.Ten kamarád má i nějaké hry a může půjčovat.
I Pad 4 velkej drahej telefon – volně přeloženo.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:22 ® Robur
-
jsem se ho tedy zeptal:Že nejlepší je PS3. Proč? Protože to má kamarád a ten to říkal. Dobrý, ne.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:21 ® Shrek reakce na …
-
něco, co vůbec nevyhledáváš
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:19 ® Robur reakce na …
-
David Havlíček> to nevím, co je
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:14 ® HaD reakce na …
-
Robur> nevím, zda to tu padlo a ani jsem moc nečetl zadání, ale kup mu iPad 4 a uvidíš ty šťastný oči. I po používání
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:11 ® Fryw
-
Jo, tak paleny hry budou asi menší problém na ten xbox. Ale, třeba hned na Masaryčce je obchod s použtejma hrama, za dobrej peníz se tam dá prodat a koupit. Takže legálně obměňovat hry by neměl být větší problém pro peněženku.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:11 ® Shrek reakce na …
-
Robur> takže Play Station III
Jinak s tou volbou mobilu se mu nediv, já třeba wifinu v mobilu mám, ale vůbec to nepoužívám
reagovatMobil mám na volání a psaní SMSek. Třeba má Tvůj syn stejně zaostalý názor jako já
- Neděle 30. prosince 2012 ve 22:10 ® Beer.Beda reakce na …
-
Alivio> Proto jsem sáho po PS ku.Měl jsem dvojku i jedničku.Playstation má velikou herní základnu a graficky je na tom o kousek lépe.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:09 ® Shrek reakce na …
-
Beer.Beda> když jsem dělal v elektru, každý den jsem hrál na XBOXu s kinectem – nenadchlo mě to. Co se týče dostupnosti her, volil bych playstation III. Hry jsou dostupné všude na aukru, bazarech apod.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:08 ® Fryw
-
Koukám, že na ps3 lze hrát po netu zdarma. xbox s poplatkem. Hry tam jsou stejny až na pár kousků. Grafika stejná. Je to vlastně to stejny, jen to má jinej tvar
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:05 ® Beer.Beda
-
Robur> Mám PS3 cena cce 6000.Jediné co mi vadí je nutnost originálních her.Dá se to obejít, ale je to poměrně složité.Jinak net běhá super, hry také.Her se dá po bazarech sehnad velká řada.Dokupoval jsem pohybový senzor a šlape také na jedničku.On line hry samozžejmostí.XBoxe také nezavrhuji, ale zkušenost nemám. Myslím si, že žádnou konzoli tahat niham nebude.Je poměrně veliká a potřebuje televizi.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:04 ® Robur
-
jj, ´moje požadavky na konzoli, čemuž vůbec nerozumím. 1/ nechi přenosnou, ale takovou, aby stála v obyváku. Prostě aby to nenosil do školy, na tréninky atd. 2/ kde se na to berou hry? Prý se na něco dají stahovat a něco má celkem promakaný ochranný systém proti kopírování atd. 3/ abych nekoupil něco, co pak řekně, že chce za dalších x tisíc příslušenství. 4/ názor syna si poslechnu, ale rozhodně vím, že není žádný herná guru, takže jeho slovu bych názor nepřiládal. Např. si koupil chytý mobil, který nemá wifi, to jen pro příklad.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 22:04 ® regulus
-
Robur> nech si poradit konzoli a napiš kolik zbude na noťas …
reagovat