Vyhledávání
S mošnou v zádech...
22.12.2012 | džigit | 19.094 zobrazení | 247 odpovědíposlední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 28. prosince 2012 ve 14:02 ® Alov reakce na …
-
Jak.novi> Souhlasím s tím „občasným prudkým napomenutím“. Proti tomu ani popel. Pokud je to občasné…
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 ve 14:01 ® Alov reakce na …
-
Formu jsem asi nezvolil zrovna nejslušnější, ale co už. Snažil jsem se mluvit jazykem místních mravokárců a zpět bych nevzal ani slovo…
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 ve 12:38 ® mastrof
-
naprostej souhlas
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 9:37 ® spike
-
A já si říkal co je to za název fóra
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 8:25 ® MP-E65mm reakce na …
-
Alov> Já Ti kolego nevím jestli si zvolil správnou formu sdělení. Některé ty slova jsou už za hranicí.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 1:07 ® Jak.novi reakce na …
-
nnnap> Tu romantiku klidně přidám
„ty si ale kus pořádnýho vola. Proč slušní rybáři by měli platit masařům.“
Část jednoho mého starého příspěvku. Tohle bych si dnes k dospělému člověku nedovolil.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 0:39 ® nnnap reakce na …
-
Jak.novi> scénáře holyvůdských filmů jsou obdobné. Co tam chceš měnit. Autor nemá moc možností. Leda by nás začal krmit romantikou. Róza můda Pilčer, co?
reagovatProč ne.
- Pátek 28. prosince 2012 v 0:26 ® Jak.novi reakce na …
-
Alov> Souhlasím, že se to zvrtlo v hysterii zaměřenou vůči Martinovi. Jsem i její součástí. Ale když jsem tady začínal, byl jsem neuvěřitelnej frajírek. V určitých věcech horší než Martin. Avšak zmírnilo mě občasné prudké napomenutí, za které jsem pak byl i rád. A když se podíváš na Martinovo aktivitu, zjistíš, že je to lepší, než to bylo.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 23:46 ® _Beny reakce na …
-
Alov> Souhlasim s tebou, ze začátku sem měl na to taky svůj názor i pohled, ten se však, ale o mnoho nezměnil. Jeho příspěvky (MM nebo JV) jak se mu zde přezdívá, jsou ve většině případů naprosto o ničem.
Ale příspěvky jinejch kolegů rybářů, ty jsou v mnoha případech skoro k zblití. Jsou tu jedinci, co jsou na tohle téma chytrý jak rádio a vulgarismy a posměšky to určitě nijak nezmění.Místo toho, aby jste ho všichni ignorovali, tak jak blbci komentujete každou kravinu co napíše. Zbytečně, tak přikládáte dříví do ohně!
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 23:44 ® jouda.net reakce na …
-
Plně souhlasím!
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 23:13 ® Alov
-
Chlapci, chlapci… Jen to tu tak z povzdálí sleduju a musím konstatovat, že se to zvrhlo v totální hysterii. Regulus tady dal odkazy, tak jsem docela proštudoval a došel jsem k závěru, že žádný závěr není. Nenašel jsem tam ani zmínku o tom, že by Martin někomu sprostě nadával, že by na někoho vyloženě útočil atd. Maximálni svou neoblomností útočil na ega místních kokotů (ano, čtete správně). Místo toho, aby jste to brali s nadhledem jako jednání kluka, který se chce účastnit diskusí, byť jim nemá kolikrát co přinést, tak mu zde kážete o morálce, nadáváte mu do humusů, debilů a dalších delikates.
reagovat
Já tu jsem několikrát denně, pročítám několik diskusí a mě osobně přijde martinovo jednání +/- úměrné jeho věku a po pravdě mě nějak zvlášť neobtěžuje. Ba naopak mě doslova točí chování některých chytrolínů, co si myslí, že sežrali šalamounovo hovno a když jim na kluka dojdou argumenty, tak přijdou nadávky, rýpance a volání po BANu. Podle mě by někteří z Vás naopak potřebovali za svoje výroky zde na chytej vůči Martinovi pár dnů BANána na schlazení hlavy a v reálu kopanec do prdele, protože jestli nedokážete ve své makovici zvládnout přístup jednoho kluka, který asi ani většině vašich keců nerozumí, tak problém nebude asi u něj, ale někde na druhém konci.
Měl jsem na tuhle celou hysterii trošku jiný názor, ale po tom, co se tu děje poslední dny jsem ho trošku změnil. Ano. David Havlíček tohle nezvlád, ale nezvlád to směrem k Vám, kteří by jste vzhledem ke svému věku měly trošku víc rozumu místo rozjíždění tu takových sraček téměř hraničících s kyberšikanou. Víte vůbec, co se tomu klukovi může po těch vašich hovnech honit hlavou? Víte hovno ubožáci. Nezlobte se na mě, ale je to tak. Nazdar… - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 23:10 ® CeP reakce na …
-
cercer> aby ses nedivil.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 23:08 ® cercer reakce na …
-
CeP> bych te chtel videt dneska u nas za barakem na svahu na prknech..
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 22:47 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> coze?? ono neni co delat?? po mne v tvym veku museli obden vyhlasovat patrani a to nebyly zadny pocitace, chytry telefony a jiny sracky.
jednoduse popadni stariky a vyrazte na lyze. na svah to daleko nemas. nebo na spilas. treba te tam zavrou do hladomorny.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 22:45 ® kubas reakce na …
-
LeoC> Jen houšť podobně přemýšlejících lidí jako jsi ty
reagovat.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 22:07 ® LeoC reakce na …
-
regulus> naprostý souhlas
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 22:02 ® LeoC reakce na …
-
lunimus> Proboha proč se vracíš zpátky a opakuješ to, co jsi psal na 4, stránce!?!? Přečti si od této stránky reakce a příspěvky a zkus podle toho psát. Hledáme ŘEŠENÍ jak podobným excesům předejít!!
Nevím, jak Ty, ale JÁ MÁM doma kluka, kterému je o něco málo víc, letos mu bylo 15 let. A kdybych zjistil, že se chová stylem MM, tak bych mu tak zvalil prdel, že by si na ni 14 dnů nesedl. Kde je tolerance, pokora a úcta ke starším…? Absenci těchto elementárních prvků slušného chování Ty omlouváš a hájíš se zdůvodněním, že je mu jen 13 let. A to podle Tebe není věk na to, abys si uvědomil po několika upozorněních, že něco dělá špatně a zkusil to napravit…?
Mám pochopení pro „puberťácké úlety“, ale čeho je moc, toho je příliš. Jestli rodiče na výchovu nestačí nebo na ni s prominutím ser…, tak to mám, a se mnou spousta ostatních, tolerovat…? Uvědomuješ si, že svým obhajovaním pro mě neobhlajitelného si Ty sám ser.. do vlastního hnízda.
Proč nehledáš řešení, které by níže uvedeným problémům pomohlo alespoň částečně předejít a pomohlo by i Davidovi najít řešení do budoucnosti. A ve svém důsledku to pomohlo i MM a jemu podobným.....
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:57 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> Já vím…ale nevím jaký dřevo :/ co mam balsu tak to sou tenký proužky a potom ještě vím o švestce Už jdu číst
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:49 ® jajco reakce na …
-
Martin Mošna> Přečti článek o výrobě woblerů a vyřezávej a vyráběj.Sedět celý den před počítačem je nezdravé!
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:45 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> víš ono teď není co dělat všichni o prázdninách sedí doma a tak já jediný co dělám je že občas zajdu se psem ven nejvíc se podívat na vodu a potom nemam co dělat tak sem doma :/ už mě to nebaví…
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:39 ® MP-E65mm reakce na …
-
Alivio> sem nevěděl, že vánoční prázdniny začínají už od června
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:31 ® Shrek reakce na …
-
MP-E65mm> má vánoční prázdniny, ne?
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:17 ® MP-E65mm
-
Kua, vždyt ten klučina sedí celý den u krumplu. To nemá nic užitečnějšího na práci? I z tohodle hlediska by ten banán byl vychovný.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:20 ® lucan reakce na …
-
Malinko> Máš pravdu. A právě proto píšu, že ignorace nefunguje.
reagovat
Tak to vypadá, že dokud MM nevyroste a trochu nezmoudří, nebo dokud tu budou nasírací rybáři – nic proti nikomu, vaše věc. Tak tu bude asi ještě dlouho veselo - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:09 ® Malinko reakce na …
-
Obavam se, ze to, ze se diskuze stoci k tematu MM neni az tak jeho chyba. Spis bych to shodil na ty, kteri to nedokazou prejit a tu zblebty dal rozvijej. Kdyby jeho prispevek presli bez komentare, pripadne by ho ani necetli, pravdepodobne by ani nemusela vzniknout tahle diskuze.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:06 ® regulus
-
lunimus> tohle fórum bylo zobrazeno 1727× a je zde i s tím mým 192 příspěvků.
Domníváš se, že kdyby to byl jenom plezír, že by tomu tak skutečně bylo?
Podívej se do všeobecné, co jsem mu napsal v úterý 25. prosince ve 20:28 a věř mi, že to je myšlený naprosto vážně, bez jakýhokoliv se přiklánění na jednu nebo druhou stranu.
Až si to přečteš, tak se mrkni sem
http://www.chytej.cz/…um-odpovedi/
a sem
http://www.chytej.cz/…486/diskuze/
cvičně si můžeš kliknout jak na koho a na co reagoval a musí ti to být jasný.Řeknu to jednoduše, jak si zasel, tak sklízí, říct si nedá a věř mi, že kdyby to nebyla síla, tak se na to, aby do něj šťoural úplně každej vysere. Tento server není jen pro lidi 18+, to máš pravdu, ale přestože je to tu hodně benevolentní, prakticky nic se nemaže, nerozdávají se BANy jako jinde, tak přece jen vocaď pocaď. Nikdo a tím myslím opravdu nikdo tu nebude skákat tak jak píská třináctiletej kluk. Vůbec netušíš kolik lidí je nasranejch a to i těch co jsou starší jen o pár let. Můžeš ale být klidnej, jak to tak vypadá, on si ten BAN nejspíš vykoleduje. Je docela zajímavý, že tu bylo a je spousta kluků okolo jeho věku a vůbec žádnej problém, naopak si myslím, že si odnesou spoustu informací a i když jsou častokrát jejich otázky z našeho pohledu trochu hloupý, dycky jim někdo odpoví a poradí.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:58 ® hraji
-
Třeba mě by stačil jeden příspěvek denně, ráno bych pozdravil a tím bych měl sloveno na celý den.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:52 ® lucan reakce na …
-
lunimus> Počet by určil admin. Někde se tu řešil ban a myslim že David psal, že to neni demokratické řešení. Tohle se mi zdá lepší. Je to jen nápad.
reagovat
MM mi osobně nijak nevadí. Spíš mě štve, že když se začtu do nějaké rozvíjející se diskuze, tak se to v polovině zvrne k tématu MM. A stává se to celkem často.
Když se tu budete dokola vysmívat, nebo urážet třináctiletého kloučka, tak se tim nic nevyřeší a nikomu tim nepomůžete. On má odpověď na všechno - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:25 ® lunimus reakce na …
-
lucan> O.K. … a kto urci, ze pre MM je dost 3 prispevky na den, pre mna 7 a pre teba 150?
S MM diskutujem sem tam aj cez SS. Mozem povedat, ze je to podstatne skusenejsi rybar, nez som ja a par krat mi dobre poradil, i ked je pravda, ze som niekedy musel spravnu odpoved hladat aj medzi riadkami, ale chalan vedel o com hovori, len nepouzil spravne slova, slovosled a podobne … Obcas naozaj ma co povedat aj nam dospelakom … a kto mu bude urcovat a stale sledovat, ze dnes mas narok na 3 prispevky zajtra na 10
Pride mi to ako nedemokraticke a diskriminacne zo strany serveru a ak by kvoli tomu niekto podal trestne oznamenie, tak by uspel … viem, trochu som to pritiahol za vlasy, ale tak to je …
Oproti tomu, ked bude system umoznovat ignoraciu uzivatela, tak to bude obhajitelne … minimalne zo strany servera urcite ano … a my tiez mame pravo vybrat si s kym sa budeme bavit a s kym nie …
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:11 ® lucan
-
lunimus> To omezení myslim pro MM. Když bude mít povoleny např. tři komenty na den, tak si třeba rozmyslí co a kam bude psát. Možná by to jeho psaní časem začalo dávat hlavu a patu, naučil by se trochu pokory atd. Ignorace je nesmysl. To by ho museli ignorovat všichni. Reakce na jeho odpovědi akorád narušujou daná témáta a odváděj od diskuse. Vždycky se najde někdo, kdo na něj bude nějak reagovat. A jsme zase na začátku míň nesmyslů = míň zbatečného umravňování a ročilování
reagovat