Vyhledávání
S mošnou v zádech...
22.12.2012 | džigit | 18.656 zobrazení | 247 odpovědí
poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 17:44 ® lunimus reakce na …
-
lucan> obmedzenie poctu prispevkov moze byt kontraproduktivne … su diskusie, ktore si vyzaduju väcsiu seriu otazok a odpovedi … a ak su diskuteri zhodou okolnosti online, tak sa moze stat, ze regulernych prispevkov bude v jednom fore aj 20 …
Dokonca aj trvalu ignoraciu by som zvazil … lebo dotycny nema moznost druhej sance … a tu si vzdy zasluzi kazdy …
reagovat
Skor by som navrhol, ze sa bude dat zapnut ignoracia napr na 1 mesiac (max na 3 mesiace) potom sa automaticky zrusi aby ten, co ignoraciu zadal videl, sam, ci treba nastavit ignoraciu na dalsie obdobie, alebo sa dotycny umiernil natolko, ze je zbytocne ho filtrovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 16:04 ® lucan
-
No nevim. Nejsem tu tak dlouho, a proto si forum spíš jen pročítám. Je fakt, že kam vlezu, je MM s jeho inteligentníma komentářema, a ostatní, jak ho umravňujou. Kolikrát se v tom uplně ztrácí pointa daného tématu, nebo odpovědí na danou otázku. Ignorace nezabírá, asi bych spíš omezil počet příspěvků.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 14:47 ® Jarda Š. reakce na …
-
Máš pravdu. Některé Martinovi příspěvky jsou sice přihlouplé, ale s ohledem na jeho věk je to, myslím, i odpustitelné a není třeba se kvůli tomu tolik rozčilovat.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 14:32 ® lunimus
-
Pani … prepacte, ale mam pocit, ze v niektorych prispevkoch zachadzate trochu pridaleko …
Bez ohladu na to, ze Martin niekomu mozno riadne zerie nervy, nie je nutne ho dalej zosmiesnovat a robit si z neho ucelne srandu …
navyse srandu, ktorej on ani nerozumie, ani rozumiet nemoze …Pani, neviem, kto kazdy z vas diskutujucich mate vlastne decka, idealne vo veku cca prave 13 rokov … zistili by ste, ze na svoj vek reaguje este celkom dobre …
Je snad pristup na tento server len pre 18+ ???
Alebo ste snad sami na tom emocne tak nizko, ze nedokazete sami odfiltrovat vo svojej hlave Martinove prispevky, ked vam uz tolko vadia?
Myslim si, ze vyjadrit svoj nazor na celu zalezitost s Martinom a pripadne s dalsimi podobnymi je fajn, aby tu pre buducnost existovala moznost napr. ignorovat prispevky konkretneho uzivatela … ale to sa da aj bez emocii … a naozaj nevidim dovod na to, aby bolo treba Martina este aj verejne zosmiesnovat …
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 11:38 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> proc se ptas mne? zeptej se jeho. urcite si budete rozumet.
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 11:32 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> To chtěl zapálít celího fichtla se všim všudy nebo jen plechy?
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 11:29 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Simson už neni chrchel
reagovatA budu si kupovat Hondu 125×l V Varadero Nebo nějak tak se to píše…
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 2:25 ® Shrek reakce na …
-
až na pravopis by to sedělo…
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 1:49 ® CeP
-
nerikal MMMM ze ma taky chrchla? neni to nakonec on? http://kutilska.poradna.net/…yra-spalenim
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 1:29 ® Shrek
-
je tu nějak dlouho klid…
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:54 ® regulus reakce na …
-
Alivio> tak to tě potěš pán bůh …
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:47 ® Shrek reakce na …
-
regulus> musím být ten hodnej, trénuju se tím na mé dva synáčky až malinko povyrostou a budou v podobném telecím věku
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:39 ® regulus reakce na …
-
CeP> tos už to dopracoval tak daleko???
Mimochodem na chcíplýho Perlína přísahám, že to nebyla žádná anténka UFOnauta, ale vobyčejnej jitrocel …
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:37 ® regulus reakce na …
-
Alivio> ty seš hotovej Andersen, ještě tu O sněhové královně …
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:31 ® CeP reakce na …
-
Alivio> no jasne. mam na to papiry takze i cistokrevnej. fiii
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:30 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> ufff, Ty jsi teda číslo…
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:19 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> Nad tím myslým neustále
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:16 ® Shrek reakce na …
-
CeP> Ty jsi prostě blázen.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:15 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> v pohodě, občas se vyplatí i na něco nereagovat, než abys mermomocí něco za každou cenu napsal. Ono se může zdát, že sem chodí 20 – 30 lidí, kteří komunikují. Jenže znám dost lidí, kteří jen čtou, vstřebávají názory a ozvou se jen v „případě nouze“. Zkus to taky, myslím to dobře, čti, pročítej a zareaguj jen když máš k dané problematice opravdu co říct. Nikdo netvrdí, že se nesmíš zeptat, také jsem se ze začátku dost ptal a dneska si myslím, že můžu v některých věcech i poradit, ale nevyjadřuji se za každou cenu. Zkus se nad tím, prosím, zamyslet.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 23:13 ® CeP reakce na …
-
Alivio> holomku! nejmin bambilionkrat jsem ti rikal ze to nebyl jitrocel, ani styrlistek jak si mysli ostatni skarohlidi, nybrz ufonautska teleskopicka antena. krom toho nerouhej se ohledne perlinu. nevis co jsou zac a co dovedou. tuhle jsem nasel ocasni supinku perlina pod civkou navijaku a hned mi bylo jasny proc sem si celou sezonu ani neskrt. desim se co by se stalo dyby byla od skreli.
reagovat
ale s MMMM to delas dobre. na nej se musi pomalu, polopaticky. lopatu uchopit pekne pevne.. a mlatit, a mlatit… - Středa 26. prosince 2012 ve 23:02 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> Já to nějak pochopil a potom sem si cosi přečet a nechápal sem nic…
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:28 ® Shrek reakce na …
-
Martine, když něco nechápeš, tak buď se ho zeptej přímo, v tomto případě bych volil otázku typu: „CeP> proč zrovna na smrt velkého perlína?“ a on by Ti možná odpověděl. Když napíšeš „to nechápu“, tak si každej řekne, že jsi hloupej a hotovo. Pokud chceš znát přímou odpověď, musíš se přímo zeptat.
Já Ti prozradím, proč chtěl CeP odpřísáhnout na smrt velkého perlína. Perlín je na zdejším serveru mystická ryba. Dorůstá několika desítek centimetrů a hmotnosti několika kilogramů. CeP mi kdysi osobně na srazu na Jestřabicích ukazoval, jak se perlíni loví na plavanou a při náhozu si zlomil plavačkový prut, jelikož zůstal viset háčkem za jitrocel – od té doby za všechno můžou perlíni a je potřeba se této ryby zbavit.
A než budeš něco honem odepisovat, přečti si to ještě jednou, zasměj se tomu a nech to plavat. Prostě někdo přísahá na holej pupek, někdo přísahá na všechno co má a my tady přísaháme na smrt největšího perlína.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:26 ® kejra reakce na …
-
Martin Mošna> Tak si odpočiň a my následně taky
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:18 ® Martin Mošna
-
Já sem se do toho všeho uplně zamotal :/
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:13 ® Martin Mošna
-
Alivio> pochopil sem co napsal ale nevim proč mu na toto mam odpřísáhnout.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:12 ® kubas reakce na …
-
Alivio> Tak to přeji pevné nervy a hlavně zdravá játra
reagovat.
- Středa 26. prosince 2012 ve 22:11 ® Shrek reakce na …
-
Kubas> nevadí, ale dal jsem si předsevzetí, že ho zde aklimatizuji!!
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:07 ® HaD reakce na …
-
Jak.novi> klidek
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 22:03 ® Jak.novi
-
Tohle už fakt musí hrát, protože takovou blbost jsem fakt ještě nezažil a to jsem na základce potkal blbců dost.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 21:59 ® kubas
-
Alivio> Že Tě to ještě baví… Je to marný, je to marný, je to marný
reagovat. Amen