Vyhledávání
S mošnou v zádech...
22.12.2012 | džigit | 18.663 zobrazení | 247 odpovědí
poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. prosince 2012 ve 21:50 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> Martine, pomalu si najeď myší na CePovo příspěvek a vedle jeho jména je napsáno „reakce na…“. Na to, když najedeš myší (respektive kurzorem, myš Ti leží na stole), zobrazí se příspěvek na který Petr reagoval. Konkrétně jsi psal „Jo jo už sem to pochopil…“ a Petr Ti na to odpovídal „tak to odprisahni na smrt velkeho perlina!“
Ty jsi vážně takovej mimoň?
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 20:57 ® Martin Mošna reakce na …
-
Piranha> Velkýho perlína
reagovatto vim ale neujasnil to
- Středa 26. prosince 2012 ve 20:35 ® Piranha reakce na …
-
Martin Mošna> dyť říkal na perlína
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 19:47 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Když mi řekneš na co přesne tak neni problem
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 19:45 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> tak to odprisahni na smrt velkeho perlina!
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 17:57 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> Jo jo už sem to pochopil…
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 16:57 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap>
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 16:37 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> nnnap má pod iniciály MM na mysli Martina Maťáka – stejně jako my tady máme za šéfa Davida Havlíčka, sousedi mají Martina Maťáka.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 16:09 ® Martin Mošna reakce na …
-
nnnap> Já tu sem rok a půl?To co si napsal sem vůbec nepochopil :/.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 14:21 ® nnnap reakce na …
-
bořek> MM je nepoučitelnej a bojázlivej. Už rok a půl mi tam drží ban, jak bych mu chtěl do toho jeho salátu nasrat,nebo co
reagovat - Středa 26. prosince 2012 ve 13:48 ® bořek reakce na …
-
MM jsi nepoučitelnej :-/
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 11:26 ® Martin Mošna reakce na …
-
Dali.k> Nevim kdo bych měl být jiný…A na koho by se měl vykašlat?
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 1:42 ® Shrek reakce na …
-
Copak příteli? Jenda Vrtulka se uchytil i u Tebe?
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 1:37 ® nnnap
-
jedna ze základních dobrých diskuzních praktik je nakrmit stádo tím, čím chce být krmeno. Řekl bych, jedna ze základních pouček diskmena.
No nic
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 0:54 ® Dali.k
-
MM : Kámo,jestli jsi skutečnej, tak se na lidi okolo ( a jejich názory )vykašli a buď sám sebou.
reagovat - Středa 26. prosince 2012 v 0:15 ® Juraj
-
džigit> Dlouho jsem nebyl nebyl na Chytej. Dnes ráno jsem sem zabrousil, omrknul články juknul do debaty feeder a nevěřil svým očím, co tam píše za exota. Teď jsem juknul víc a všiml si tvého fóra. Hned na úvod jsem se rozesmál, při představě, že by někdo tyto věty napsal na konkurenčním serveru: „poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM“.
)
Vím jsem kůň, ale opravdu mě to rozesmálo. Díky.
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 23:24 ® Martin Mošna reakce na …
-
_ANTRAX> Já se nesnažim poučovat to tak jen může vypadat,já jen píšu svůj názor
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 23:23 ® _Beny
-
David Havlíček> Zavedení ignorace si myslim, že je dobrej nápad. A možná by nebylo ani na škodu zákaz přispívání nebo omezení počtu příspěvků. To už je ale zase záležitost programátora a vašeho týmu.
A jestli by to bylo v pátek nebo za 14 dní je snad jedno. Nejsme tu snad všichni malé děti, aby jsme nevydrželi si chvilku počkat na nové změny.
Ignorace jednoznačně za mě number one i pro případnou příští (škodnou).
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 23:13 ® _Beny
-
Alov> Souhlas, to je dobrej nápad. Krom toho ignorovat ho může snad každej ne (v hlavě).
FOR ALL: Tvl jeho příspěvky si snad číst nemusíte, nikdo vás to číst nenutí.
reagovat
Na pytel je, když si to tu např. Vrtulka plete s chatam nebo FB a píše furt dokola kraviny nebo poučuje starší a zkušenější kolegy, to by mě taky na…lo. - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:24 ® sus1 reakce na …
-
Fryw>
reagovat
Já jsem si dal onu mnou zminovanou pauzu a pomohlo to. - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:21 ® Fryw reakce na …
-
sus1> vidiš, já to myslel tak, že to napišeš ve zlym a je to přijato v dobrym
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 22:12 ® sus1 reakce na …
-
Fryw> Někdy vyteču a pak si zpětně uvědomim,že jsem opravdu ujel.To je právě to, umět používat tu ignoraci,toleranci,…
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:50 ® Fryw reakce na …
-
sus1> a stává se ti to i opačně?
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:46 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Dobře to popsal regul ve všobecné.
Nemáš s tim problem jenom ty, i mě se stává,že něco píšu opravdu v dobrém a druhá strana se naštve.: )
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:44 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Já doufám že všecko dobrý .-)
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:36 ® džigit
-
sus1,Fryw> dobrá,zřejmě jsem to řádně nepobral. Mně u těchhle virtuálních diskuzí především chybí intonace v příspěvku. Ja sem zvykly z ksichtu do ksichtu, tohle nedokaže žadny smail
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:30 ® Beer.Beda
-
Martin Mošna> Vzal sis z toho to, že možná dostaneš feederovou špičku. Je dobré, že tě naštval jen jeden člověk z těch mnoha návštěvníku.I když nevím jestli to není trochu chyba. Asi ses umravnil, protože není tvé jméno k každé diskuzi.Doufám, že to tak zůstane a ty už budeš psát jen smysluplné věci k danému tématu.OBČAS Nikdo ti nebude nadávat, když napíšeš nějakou tvojí zkušenost od vody, montáž, nástrahu atd. Co je moc je moc.Nasral jsi mě tvým předešlím způsobem vyjadřování se.Vem si to k srdci.
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:27 ® Martin Mošna reakce na …
-
sus1> To by se tady ignorovali všichni navzajem to néé…
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:19 ® sus1
-
Alov> Jj a to tu někteří ještě píšou perly.
Přesně tak,pokud to nikdo nedokáže osobně,tak … ,,zavedu v první řadě ignoraci uživatele (po rozkliknutí karty škodíka by se mohlo jen kliknout na „ ignorovat tohoto uživatele“ a hotovo."
reagovat - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:14 ® Fryw
-
LeoC> Není to slovíčkaření když připomenu, že jsem napsal, „o čem může tohle fórum ještě být.“ Přijde mi to natolik subjektivní, že si netroufám tvrdit že mám pravdu a můj pohled je správný.
džigit> Já myslím, že jde o omyl. Myslím, že seš fajn borec. Bylo mi ctí a národním svátkem trávit s tebou (a celou tou fajn partou) čas u vody a snad to nebylo naposled. Tvoje názory respektuju a nemyslím si, že máš zapotřebí jen tak z plezíru tady utočit na Mošnu. Nemyslel jsem si to a nemyslím si to, pokud moje reakce tady ve vláknu tak vypadají, tak to jsem se asi špatně vyjádřil. Já ten můj (nejen)první příspěvek ani nesměřoval tady k tomu tématu co jsi založil, ale bral jsem to jako prostor vyjádřit se k tomu co se odehrálo třeba ve všeobecné. Ty nadávky do retardů atd, to mi přišlo horší než to co tady Martin vyplodil. Já doufám, že to nijak nepošramotí naše přátelství .-) Né, kudly do zad, to není můj styl…
reagovat