Vyhledávání
S mošnou v zádech...
22.12.2012 | džigit | 19.111 zobrazení | 247 odpovědí
poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 24. prosince 2012 v 16:45 ® Fryw
-
Nevím jak to má fungovat, ale hlasoval jsem a žádny vysledky ankety nevidím…
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 v 16:44 ® HaD reakce na …
-
džigit> o tom nevím, jestli to nějakou přechodnou dobu nefungovalo a jak moc často to osoba, co to měla na starosti, kontrolovala. Já to každopádně čas od času procházím a koriguji.
Člověče, bejval jsi milejší. Nějaký problém? Nebo, když jsou ty vánoce, budeš nadělovat další „dárky“.
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 v 16:39 ® džigit reakce na …
-
David Havlíček> žeby…
reagovat
O možnosti zviditelnění kdo na koho reaguje v diskuzi a ohledně ignorování uživatelů,by se taky něco našlo… - Pondělí 24. prosince 2012 v 16:30 ® HaD reakce na …
-
džigit> názor mi nevadí. Vadí mi nepodložené fabulace. Když tady bez podložení píšeš jinými slovy, že anketa nefunguje a já vím, že nemáš pravdu, ozvu se. Když budeš tohle psát, musíš počítat s tím, že se ozvu a budeš to muset vydržet
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 v 15:57 ® džigit reakce na …
-
Robur> i takový je život…
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 v 15:55 ® Robur
-
toleranci, je to hnusný
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 ve 13:35 ® lucan
-
Pane jo, to je debata. Si to tu čtu a docela se směju. Řešíte tu třináctiletého kluka bez zkušeností
reagovatKdyž vás štve, tak ho ignorujte
Je to jenom dítě. Už to radši zruš, nebo se tu ještě začnete hádat mezi sebou
- Pondělí 24. prosince 2012 ve 12:24 ® džigit reakce na …
-
David Havlíček> nejsem podrážděný,odpověděl jsem. A pokud Ti vadí,když člověk řekne svůj názor na plnou hubu a nemlží,budeš muset vydržet,pokud chceš dát prostor všem.
reagovat
Já se k problému zdejšího škodíka postavil po svém,přetvařovat se nebudu! - Pondělí 24. prosince 2012 ve 12:12 ® HaD reakce na …
-
džigit> jsou dvě. To je to množství? Anketa poprvé zafunguje? Proč jsi tak podrážděnej? Anketa funguje normálně a já už vypínal fór celou řadu.
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 v 11:20 ® džigit reakce na …
-
David Havlíček> http://www.chytej.cz/…zodpovezene/ třeba…
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 ve 4:22 ® džigit reakce na …
-
regulus> On tu je problém a něteří se k němu i vyjádřili,tím že se fórum zruší,se nevyřeší…
reagovat
A když už nic,tak aspoň víme,že ta anketa možná pro jednou zafunguje - Pondělí 24. prosince 2012 ve 3:12 ® regulus
-
Fóru bych dal tejden, pokud vím, je to tak u všech ostatních, takže do 29.12., neřekl bych, že by se zrovna tady vyskytovaly nějaký nevhodný příspěvky, jen se tu diskutuje na určité téma i když pravda trochu ošidné. Myslím si, že to je furt lepší než nějaký restrikce, ignorace nebo výkřiky do tmy v různejch jinejch fórech a diskusích.
Aktuální stav 4 : 14 pro zrušení viz obrázek
reagovat - Pondělí 24. prosince 2012 v 1:22 ® noba reakce na …
-
Alivio> no na toho by to taky sedlo.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 23:43 ® Fryw
-
a jestli nnnap neni Jakub Vágner
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 23:39 ® Shrek reakce na …
-
noba> nebo „all armor“
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 23:37 ® noba
-
tak mě tak napadlo jestli náhodou MM není nnnap
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 23:18 ® Segoves
-
u některých Martinových příspěvků se fakt sám sebe ptám jestli si z nás náhodou nedělá prostě jen prdel…jestli to tak je tak klobouk dolů
reagovatale některý poznámky vůči němu např. ta o retardaci to je fakt přehnaný a svim způsobem ho obdivuju že sem pořád chodí i přes to že ho tu nikdo nemůže vystát
- Neděle 23. prosince 2012 ve 23:05 ® sidla reakce na …
-
kejra> no ano?! dvě dávky
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 22:50 ® Martin Mošna reakce na …
-
kejra> spletl sis mé příjmení s brašnou…
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 22:42 ® kejra
-
…rozkaz zněl jasně…zastavit chlapa s koženou mošnou!
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 22:04 ® Fryw
-
Nebo s nůší na zádech. Budem řešit kdo nabíral kolik borových šišek na zimu.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 22:03 ® peta128
-
Tak to přejmenujeme.Může se to třeba jmenovat:S BRAŠNOU NA ZÁDECH.A můžeme debatit třeba o výletech
reagovat.Howk
- Neděle 23. prosince 2012 ve 22:03 ® HaD
-
1:11
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 22:02 ® HaD reakce na …
-
džigit> jaký fórum je zbytečný?
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:58 ® džigit reakce na …
-
sidla_napajedla> ses asi zapomněl rozhlidnout,co tu je poslední dobou zbytečných fór… a neřeší se to! Tady prostě necháme roztahovat dvanáctiletého křiklouna a otravovat život dalším.A tohle zrovna zbytečnost není. Já se většině podřídím,nedělá mi to problém.Anketu o dvou možnostech jsem zmiňoval hned v úvodu!!!
reagovat
Jen je třeba vzít v potas,že to nemusí být poslední škodík v tomto revíru!!! - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:51 ® sidla
-
myslím že vše co jsme mu chtěli předat jsme předali, tak to smažte
reagovatforum je o užitečný věcech,né o zbytečnostech
- Neděle 23. prosince 2012 ve 21:50 ® HaD reakce na …
-
džigit> ono, kdo to myslí vážně a bude se snažit, dokáže ignorovat i to co vidí.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:46 ® džigit
-
David Havlíček> nejde o banána,ale spíš o nějakou ignoraci.Když začne okupovat v diskuzi,vzhledem k nemožnosti zjistit,kdo na koho reaguje, to je trochen problém.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:46 ® Martin Mošna reakce na …
-
David Havlíček> Džigit asi ne… ale beru
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:43 ® HaD
-
Martin Mošna> Martine, já bych chtěl a věřím, že i ostatní chlapi, byť to tak u některých nevypadá. Přibrzdi, přimíchej trochu pokory a skromnosti a chlapi tady tě budou mít rádi. OK?
reagovat