Chytej.cz

S mošnou v zádech...

22.12.2012 | džigit | 19.111 zobrazení | 247 odpovědí

poslední dobou se tu rozšířil mor. Mor v podobě MM.Skoro většina s tím má problém, co na TO použít za lék??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:42 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

David Havlíček> Komunikuješ,ale odepíšeš do moooc dlouhý době…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:41 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> MM je skutečnej. Komunikuje se mnou i na FB. Resp. snaží se, ale já tam nekomunikuju.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:41 ® sus1 reakce na …

David Havlíček> Správně.:->

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:39 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Nechcete za tim udělat tlustou čáru?

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:39 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> ze strany serveru? Co? Přeci nebudeme dávat banána za to, že je MM v telecích letech a je to u něj výraznější, než u jiných děcek. A co jiného? Ignorace? To jsme měli a málokdo to používal a zavedení není jen lusknutí dvěma prsty.

Toto fórum zřejmě smažeme. Zatím hlasování hovoří pro zrušení.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:37 ® troutkiller reakce na …

Alivio>Ty si teda wošklivej:-))

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:34 ® sus1

Za tu dobu co sem chodim,tak se vždy na ,, dotyčného " nereagovalo a časem zmizel sám,pochopil.Proč to neděláte i tet?

PS: Esi to nejni třeba ta výměna za ospreye?!!:-)) :-))

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:23 ® regulus reakce na …
regulus

Fryw> možná tady budu opakovat co už mnozí napsali, ale myslím, že nemáš tak úplně pravdu, zkus si to srovnat v hlavě, mrkni zpátky co kdo a kdy napsal a jak mu bylo odpovězeno.

Pokud se týká tohoto fóra, tak pravidla jsou jako u každýho jinýho, můžete hlasovat o jeho zachování nebo zrušení, je to jenom na vás. Mě se docela líbí jeho název, je docela výstižnej a vtipnej.

Ještě k Martinovi, když už to tu tak pitváte. Naběhl si na vidle sám, je pravda, že si nepamatuju, že by tu někdo dostával takovou sodu, ale on si o to vyloženě koledoval, na ty vidle si nenaběhl jednou, ale mnohokrát. Zmínili jste sousední server, co by se tam asi dělo, kdyby tam naběhl stejným způsobem jako sem.
Myslím si, že skoro všichni ho začali tak nějak pozvolna umravňovat, ale bylo to jako když hluchej buší do zdi a tak postupně začaly různým lidem praskat nervy, někdo si z toho dělal prdel, jinej opravdu vytekl. Je třeba si uvědomit, že kdyby to bylo face to face, tak on je nejspíš krotkej jak beránek nebo by to bylo tak na pár facek. Prostě si myslím, že ten pomyslnej práh vzájemný tolerance překročil Martin vícekrát než ostatní i když v některých případech už to byla taky kapku přeháňka.

Pokud se týká nnnapovejch konspiračních teorií, tak pokud by byla pravda, že to někdo dospělej hraje, tak sice před ním klobouk dolů, ale možná by to chtělo nějakýho duševního lékaře.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:21 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Chorchus> Já vás tu mám rád všechny…Některý víc některý min…Třeba džgit me dost otravoval těma nadávkama…Ale třeba lunimuse mám dost rád nebo Jajca atd. Taky ladamaj je v pohodě a žaky20.Je jich dost…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:18 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

sidla_napajedla> Né…Já nemam problem se bavt dál…Já prostě to bral tak že od druhýho dne to bude platit tak sem sem nic nepsal…Chytat ryby budu pořád!

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:14 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Alivio> Prostě sme se neshodli a já to pochopil špatně…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:10 ® sidla reakce na …
sidla

Martin Mošna> proč bys nevyšel? to by ses nechal ,,znechutit,, tak,abys zanevřel na ryby?

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:09 ® sidla reakce na …
sidla

Alivio> néééé tak jako mě by udivovalo že by tu psal vícero lidem. ikdyž já když potřebuju něco osvětlit nebo něco poradit taky píšu do osobek lidem,co vím že jsou v tom zběhlí víc jak já

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 21:01 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Martin Mošna> tě mám vlastně rád. Vždycky mě rozesměješ. Chorous.:-93;

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 20:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

Martin Mošna> nevadí, aspoň budeš tady a budeš se s námi bavit. Co bychom si tu bez Tebe počali? :-D

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 20:49 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

džigit> chorous to podle tebe pěkně napsal jen proto že je s tebou…A nejvíc mě štve že me neznáte z reálu…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 20:48 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Alivio> Jestli sis nevšim tak od 22.jsem sem nic nenapsal…Já si myslel ze to bude platit pozdeji ale to je jedno…Hold příští rok s feederem k vodě nevyjdu…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 20:03 ® džigit reakce na …

Chorchus> hezky si to napsal.A vo to de.Ne že je nějakým způsobem postižen,za tohle nemůže,ale že si nevidí do huby.
Když sem přišel,chtěl radu,bo chytá jen na nějakém venkovském revíru.Během pár návštěv už je mistr světa.
Toto fórum není o pomlouvání,ale o tom JAK A CO na tohle použít.Rozumnou cestou to zřejmě nepůjde,neb si z toho nic nedělá,spíš nějakou úpravu či možnosti ze strany provozovatele servru.
A to, že ty jeho výplody budeme přehlížet,zjevně nepomáhá.Tohle fórum chytej.cz nedevalvuje,ale spíš to,že si tady nevíme rady s jedním škodíkem!!!
Jinak osobkama asi otravuje víc lidí…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 ve 20:01 ® Shrek reakce na …
Shrek

sidla_napajedla> Ty mi vykáš? :-D

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:57 ® nnnap
nnnap

já se vás kluci zeptám tak- Viděl někdo mošnu? Zná ho někdo osobně? / cop. svěrák/

Já bych ty internetové postavičky tak neprožíval. Já nepátrám, po tom, kdo to je. Teda myslím si svoje, ale nezajímá mne to. Je to každého zábava. Klidně tu hru budu hrát. Jenom se zeptám, zejména mrkmenů – není vám divné, že dominik, taková persona na mrku by to tu nechal jenom tak? Znáte jeho postavičky – standy, pak tam někoho furt usilovně házel do vody, už si nepamatuju jak se jmenovala… apod apod. Nick mošna mi vykázal určitou podobnost ve vývoji postavy, jako dominikův odborář Standy.

Tím nechci říci, že martin je fiktivní dominik, třeba to je martin mošna. Ono to je docela jedno. Proto se divím starým bardům, že se nechaj tak houpat. Ale ono to je fakt jedno. Prostě aktivní obsah se nedělá sám. To nezvládnou hlupáci.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:34 ® Chorchus
Chorchus

Pánové, dovolím si taky názor – s MM to mělo určitý vývoj, nejprve jsme byli všichni ohromeni jeho rodnou mluvou, pochopil jsem, že klučina má asi problém, zvaný dis“všechno“, potud dobře a jsem schopen to ignorovat. Nejsem zastáncem tvrdých výpadů, které se objevili v poslední době, ale je zřejmé, že některým došla trpělivost. Myslím, že tady bylo mnoho pedagogických pokusů o nápravu (zejména nnap), ale šli vniveč. To co kolegy vytočilo do obrátek, nebyla čeština, na kterou jsme si už časem zvykli, ale nedostatek sebereflexe. Myslím si, že ostatním kolegům vadí (jak je zřejmé, tento velmi nezkušený a začátečnický rybář) radí tady ostříleným pardům, závodníkům, čí jinak zkušeným rybářům, ke kterým já mám velkou úctu a vždy s pokorou čtu jejich náměty a doporučení a vůbec se za to nestydím. Internet nám umožňuje určitý druh anonymity, který bychom si v osobním styku (vzhledem ke stáří či postavení) nikdy nedovolili. Určitě by si nedovolil vůči své paní učitelce ve třídě reagovat tak, jako tady s některými kolegy. Tady si je může přiřadit za sobě rovné. Mějme s ním ještě trochu trpělivosti, snad si to klučina uvědomí.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:24 ® sidla reakce na …
sidla

Alivio> copak on Vás píše i do osobky? do bych čekal od jiných členu chytej :-D

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:21 ® Shrek reakce na …
Shrek

troutkiller> leda ho*no a né špičku. Tu jsem mu nabízel s okamžitou platností, kterou během půl hodiny porušil, takže jeho dnešní absence jej rozhodně nezachrání. Navíc mi píše osobní zprávy,což je ještě horší… :-((

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:07 ® troutkiller reakce na …

sidla_napajedla>Hlav­ně aby dostal tu špičku:-)) ))

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:04 ® sidla
sidla

každý jsme si rýpli, završil bych to hromadnou omluvou,toleran­tností víc něž dost pro Nový rok a velkým dárkovým košem

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 18:49 ® skwor reakce na …
skwor

Fryw> V podstatě souhlas. Sice jsem si do Martina taky rýpnul, ale nikdy to nebylo ve zlém a bylo to podáno úměrně adresátovi. Hodně se mi nelíbila reakce Jak.noviho, který se tu po roce vyloupne a začne s narážkami na mentální retardaci a podobně.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 18:02 ® Fryw
Fryw

Právě ta intenzita a v moha případech forma mi přijde jako něco, co logicky vyustí v to, že malý chlapec zanevře na toto forum a vezme si to moc (a hlavně nesprávně) k srdci. Začalo se poukazem na pravopis, zcela správně, ale přerostlo to v něco nevkusného…Tím tu nechci peskovat džigita, to vůbec. Jen je to prostor k tomu, abych vyjádřil nesouhlas s tím co se tady už pár dní děje…

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 17:55 ® _Beny reakce na …
_Beny

Fryw> Souhlas, že MM píše do každý diskuse nebo fora mě taky štve. Převážně to jsou věci o ničem, často úplně i mimo téma. To že jeho příspěvky jsou s chybami, nad tim nemá cenu se nějak moc pozastavovat, je to malej kluk.
Lepší je to přehlížet a případně toho kluka trochu vychovávat, aby si to tady neplet s nějakym chatam na Facebooku. A nepsal tu tolik kravin. Některý narážky, který nejsou ponižující nebo vulgární jsou vtipný, musim říct, že jsem se u některejch hodně nasmál :-D

Rybáři jsme snad všichni ať mladí nebo staří je to pořád jeden cech. A na rybách je přece krásně, tak si to nebudeme ničim kazit ne.

Za mě tohle forum rozhodně zrušit a jestli má někdo potřebu to až takhle komentovat, tak tu máte třeba Osobní poštu. Ventilujte to jinak než tak, aby ten kluk z toho měl psychickej blok.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 17:34 ® kingkubik reakce na …

Fryw> plne s tebou souhlasim a jeste by jsem dodal k tomu pravopisu me je 26 let a jsem dislektik…problemy s pravopisem mam do dneska a budu je mit cely zivot jsem s tim smiren proto pisi bez hacku a carek.myslim si ze tady ale niko z nas nechodi k kvuli pravopisu a pokud ano at da vedet ja mu na netu najdu daleko zajimavejsi stranky!

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 17:11 ® Fryw
Fryw

Pánové, kolegové rybáři a snad i kamarádi. Vůbec se mi nelíbi navážení do Martina Mošny. Chápu některé připomínky k jeho pravopisu, některé připomínky k jeho příspěvkům. Ale! Je to chlapec kterému je 13 let a je plný entuziasmu. Rád chytá ryby a rád o tom hovoří. Asi o tom neumí hovořit, respektive psát jako dospělý člověk. Konec konců, vydal se do světa povětšinou dospělých lidí (kolik tu je diskutérů pod 18 let?!). Padlo pár dobrých a věcných připomínek k jeho pravopisu. To naprosto chápu. Ale ta intenzita? Ta forma? To už je mnohem horší než to, co Martin pokazil. Táhne mi na 30, ale takové ataky, které se na něj snáší bych nerozchodil, odešel bych.

Řeknu pravdu, mnohokrát jsem se pozastavoval nad tím, co dokáží někteří diskutéři vyplodit. Co se týče prznění češtiny. A to rozhodně nemluvím o ladamajovi – chlapíkovi, co se statečně pere s tím, co mu osud nadělil. A když už jsem zmínil Láďu…ať je to jak chce, ať píše o svých problémech. Pokud mu to nějak pomáhá, tak ať! Není přeci možné někomu podsouvat nějaké své představy a vzorce chování.

Mám hlavu plnou smutku. Uplně klidně bych to tu napsal. Vše co cítím, vše co mě tíží. Ale jsem introvert, nechávám si to pro sebe. Prostě se s tím nějak poperu a uvidím. Ale, i kdyby, kdybych byl takový, že by se mi ulevilo sem napsat co mě štve…tak rozhodně člověka, co mi začně předkládat nějaké šablony, vzorce chování jak se má a nemá zachovat chlap pošlu do prdele…

Snad to dává trošku smysl. Chci říct to, že co se tady motá kolem Martina poměrně hodně snižuje v mých očích kvalitu tohoto serveru.

reagovat