Vyhledávání
kde ošahat?
16.12.2012 | sidla | 6.363 zobrazení | 62 odpovědí
zdravím, mám v merku doplnit 2–3 pruty na přívlač na další sezonu. rád bych si ozkoušel a ,,ošahal,, pruty od dragonu a skeletory,ty ale myslím nebude problém najít. ale ty dragony kde v okolí Zlína? Uh, nebo U. Brodu? Kromeříže? viděl bych to na nějaký delší 2,7–3m candátový prut,jeden tvrdší universál aj na sumíky a taky bych rád odzkoušel nějakou chvějivku a ty od dragonu jsou na výběr…jo a taky doporučíte mi nějakou? líbí se mi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-75m-2-12g
v ostatních prutech mi už pomohl sethy
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. prosince 2012 ve 2:50 ® reakce na …
-
troutkiller> nepřeháněj. To s tou špičkou ti jednoduše nevěřím. Užij si ty předražené klacky. Pokud je pro tebe měřítkem jen cena a ne vlastnosti prutu – máš pěkně snobský přístup. Jinak pár dragonu mám a žádná špička mi neupadla.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 2:46 ® reakce na …
-
sethy> záleží jaké chceš mít vlastnosti prutu – na vláčáku by měla být očka proti páteři (tzn. přesně na druhé straně než je páteř. Pokud jsou očka přesně na páteři, prut je větší žvýkačka. Spousta prutů bohužel není takto vycentrovaná a páteř je od oček třeba vlevo a to je špatně. Jinak očka i páteř musí být pak v ose se sedlem navijáku.
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 v 10:12 ® troutkiller reakce na …
-
petrikveprik>Strašně by mnmě zajímalo co zjistíš tím prošviháním???Na 100% ti mužu říct že uplný prd
reagovatPár prutu od Daiwy doma mám a žádnej tebou popisovanej problém sem nezaznamenal
Asi proto že to nejsou klacky pod 5000.
- Sobota 22. prosince 2012 v 10:10 ® troutkiller reakce na …
-
petrikveprik>To určitě!Zvlášt když se to rukojet rozpadne po sundání ochrané slídy nebo ti upadne špička po protažení vlasce
reagovatFakt povedenej polskej šmejd!!
- Sobota 22. prosince 2012 ve 3:24 ® sethy reakce na …
-
petrikveprik> A tak schválně. Kde by podle tebe měly být umístěny očka vůči páteři? Já to vím, jen se ptám na tvůj názor.
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 ve 23:24 ® reakce na …
-
..a ještě jsem zapomněl dodat to nejdůležitější, kvalitu vláčáku u mě nedělá „jen“ grafit a korková rukojeť, ale hlavně rovné vyvázání oček vzhledem k páteři klacku!!! (to je na vláčáku pro mě nejdůležitější vlastnost) A tohle je bohužel naprd u hodně firem včetně daiwy a také i dragonu. Proto je třeba si ho na prodejně vzít, usadit naviják a prošvihat si ho.
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 ve 23:20 ® reakce na …
-
troutkiller> ty ja nevim, měl jsem 2 draky a ty klacky mi prostě fakt sedí, tak jsem si koupil ještě i třetí. S kvalitou nemám absolutně problém, mám kritizované destinky a guide select. Neloupe se mi ani korek, ani mi prut nepraskl. Myslím, že pokud někomu křápne prut, tak je to v 99% vlastní vinou. Rukama mi prošlo spousta vláčáků (mám jich doma víc jak 10) a vím, že tyto se u mě ohřejou na hodně dlouho.
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 ve 12:55 ® troutkiller reakce na …
-
sidla_napajedla>No vidíš,to já mám zas rád novinky a žádnej prut se u mně dýl jak 2 roky neohřeje.Teda až na pár srdcovek
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 11:49 ® sidla reakce na …
-
troutkiller> jsem zvyklý koupil prut,který by tě měl přežít,nemám rád ty dvou sezonovky, u navijáku jsem tolerantnější,..uvidíme,
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 6:57 ® troutkiller reakce na …
-
sidla_napajedla>Skelouš je klasika.Sice těžkej ale má jednu užesnou vlastnost a to je trvanlivost!Mužeš s ním mlátit o větve,kameny i bort lodi a ten prut to v klidu dá
reagovat - Středa 19. prosince 2012 ve 14:51 ® sidla
-
já děkuju moc všem za odpověd.došel nějaký,ba mizerný 13tý plat,tak zajedu ke štike od rybolovu juknout na ty skeletory,uvidíme jak padnou do ruky,na slepo se mi nechce kupovat
reagovat - Středa 19. prosince 2012 v 7:10 ® troutkiller reakce na …
-
kejra>Jsou to jeho peníze a jeho rozhodnutí!Mám málo času a sakra si rozmyslím zda ho strávim na rybách nebo řešenim reklamací a dohadováním
reagovat(
- Úterý 18. prosince 2012 ve 22:24 ® kejra reakce na …
-
troutkiller>Je to pořád dokola…každému co jeho jest…ná téhle židli seděl,tisíckrát jsem mu to říkal a nedá si říct a nedá si říct.........
reagovat - Úterý 18. prosince 2012 ve 14:29 ® troutkiller reakce na …
-
kejra>Nejde o Saně ale o to někomu ukrátit utrpení a ušetřit nervy s tím polskym SHITEM
reagovat(
- Úterý 18. prosince 2012 ve 13:51 ® kejra reakce na …
-
sidla_napajedla>…jímá mne podezření,že je po diskuzi, se Stroftem a troutkillerem,coby legendárními drakobijci,nemůže žádná saň zvítězit byť devíti hlav by měla…
reagovat - Úterý 18. prosince 2012 v 11:36 ® troutkiller reakce na …
-
Stroft>No na tebe sem tu čekal
reagovat))Je fakt že díky očkum je vyvazování těch rajčat jednodušší
)
- Úterý 18. prosince 2012 v 10:35 ® Stroft reakce na …
-
sidla_napajedla> Na rozdíl od Trouta si nemyslím, že Dragony jsou k ničemu. Krásně se po nich pnou rajčata a fazole. Loni, začali dokonce i kvést a plody měly šikmé oči a v ústech vlaječku s nápisem: Polska ještě nězginula
reagovat - Úterý 18. prosince 2012 v 7:20 ® troutkiller reakce na …
-
sidla_napajedla>Na to kolik vydrží rozhodně levný nejsou
reagovatKoukni do výprodeju a Shimano,Daiwa nebo cokoli jiného než Dragon seženeš za líp a hlavně v lepší kvalitě!Zrovna ted je v akci Svatej kříž na Gammarusu nebo Daiwa,nedávno sem pořídil Team Daiwu o 2000 levněji.Je třeba zvážit zda chceš chytat nebo lítat na poštu s reklamacema
(
- Úterý 18. prosince 2012 v 6:22 ® siri reakce na …
-
Stroft> Prakticky az prvni spolecna dovca ukaze, jak se veci realne maji…
reagovat - Úterý 18. prosince 2012 v 0:18 ® regulus reakce na …
-
sidla_napajedla> Spotrex je asi o jiné ceně, ale moc kritiky jsem na ně neslyšel, konec konců i na ty Dragony. Já osobně mám možná tak 50% prutů koupenejch na pas-blind přes net, pravda, nejsu nijak „mlsnej“, ale ve svojí podstatě jsem se myslím nikdy netrefil vedle, tím chci říct, že pruty měly ty vlastnosti který jsem předpokládal nebo alespoň z 90%, čímž tě nechci navádět k nákupu přes net. Myslím si, že by bylo fakt lepší si na jaře zajet na veletrh do Brna, klidně to můžeš zkloubit s tím, že prolítneš i normální obchody, pokud bys měl zájem, tak ti hodím odkazy kde je najdeš, alespoň u těch o kterejch vím.
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 19:19 ® sidla reakce na …
-
troutkiller> ono ty dragony taky nejsou nejlevnější, a s těma levnějšíma nemá nikdo zkušenost.jojo zima bude dlouhá,teď půjdu po těch ,,oblíbených,, skeletonech a druhý vyberu v průběhu
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 19:09 ® troutkiller reakce na …
-
sidla_napajedla>Sportex sem viděl prasklej dvakrát a oba vinou majitele.Tech polskejch šmejdu hromadu!Dělej jak umíš ale trápení s tim budeš mít ty.Ono kolikrát nejnižší cena neni to nejpodstatnější
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 17:20 ® sidla reakce na …
-
troutkiller> já věděl že napíšeš
reagovatale recenze jsou spíše kladného rázu,tak uvidíme, aj tak díík,jinak sportexy taky praskají a jsou cennou jinde
- Pondělí 17. prosince 2012 ve 14:22 ® troutkiller reakce na …
-
sidla_napajedla>Ošahat,přitulit a hlavně projít záruční a reklamační podmínky!U Dragonu se ti to bude rozhodně hodit
reagovatPokud se této patálii chceš vyhnout tak zajdi do toho Mavepu a vočíhni Sportexy nebo cokoli jiného páč tam neni problém s kvalitou ani reklamacema.
- Pondělí 17. prosince 2012 v 11:44 ® sidla reakce na …
-
hraji> jojo kaprařskou ,,speciálku,, mám 5 min pěšky od baráku,ale kapři mi už dávno nevoní a kap. děličky se stojanem,navijákama leží v koutě,vidíš to ještě žes mi připomněl je prodat
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 11:43 ® sidla reakce na …
-
regulus> mě to by to vyhovovalo zajed,ošahat,omakat,přitulit se
reagovatpřijet dom,juknout po netu a frčet zpátky,ať se pak nemlátím do hlavy.a těch 100km tam a zpět není optimální. to by mi vyšlo líp podle recenzí a srovnání s prutama co mám nebo mám kde omakat koupit na slepo a v případě nezájmu je za 100kč poslat zpátky
- Neděle 16. prosince 2012 ve 22:17 ® Stroft
-
Ošahat, to vyjde nastejno jako u ženské. Až zkouška v reálu, bude mít vypovidájící hodnotu
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 20:25 ® Martin Mošna
-
Moc pěknej nadpis…člověk by řek že nemluvíš o rybařine…
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 19:51 ® regulus
-
Hezky položená otázka …
Pokud ti jde o Dragony, tak do N.Jičína to máš skoro tak daleko jako do Brna http://www.rsp-fishing.cz/…ts/index.php .
reagovat
V Brně těch Dragonů až tak moc nebude, něco má Milo http://www.milobrno.cz/…uty/vlaceci/?… , něco ML Sport http://www.mlsport.cz/…ruty/dragon/ a to asi bude tak všechno i když se můžu mýlit, moc po kšeftech nechodím. Jak to bude s Dragonem na veletrhu je ve hvězdách. - Neděle 16. prosince 2012 v 18:58 ® hraji
-
sidla_napajedla> já to chápu, ale z hlediska získání přehledu na jednom místě bude ten veletrh opravdu nezastupitelný. V tom vašem kraji se spíš drží kaprařiny. A nebo výlet do Brna, ale to máš s veletrhem prašť jak uhoď.
reagovat