Vyhledávání
kde ošahat?
16.12.2012 | sidla | 6.443 zobrazení | 62 odpovědízdravím, mám v merku doplnit 2–3 pruty na přívlač na další sezonu. rád bych si ozkoušel a ,,ošahal,, pruty od dragonu a skeletory,ty ale myslím nebude problém najít. ale ty dragony kde v okolí Zlína? Uh, nebo U. Brodu? Kromeříže? viděl bych to na nějaký delší 2,7–3m candátový prut,jeden tvrdší universál aj na sumíky a taky bych rád odzkoušel nějakou chvějivku a ty od dragonu jsou na výběr…jo a taky doporučíte mi nějakou? líbí se mi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-75m-2-12g
v ostatních prutech mi už pomohl sethy
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. prosince 2012 v 18:54 ® sidla reakce na …
-
hraji> v Mavepu jsem ještě nebyl vidíš to,ani to neznám,juknu po netu. v rybolovu v Uh. Hradišti jsem koupil nedávno prut,nepamatuji si že by měli Dragony a navíc nejsem s obchodem vůbec spokojený,s obchodem ano,s přístupem ne. aj tak díky za odpověd, sethy mi radil veletrh ale to vůbec nemám v oblibě, moc lidí a všeho,k tomu 100km,proto hledá jiné východisko
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 18:49 ® hraji
-
Nějaké vláčecí pruty bys snad mohl osahat v Rybolovu v Babicích. Další větší prodejny v tom konci republiky neznám. V Brně je několik obchodů, kde bys mohl vyzkoušet nějaké vláčecí pruty. Ale chápu, že to je daleko. Možná ještě Mavep v Přerově.
reagovat