Vyhledávání
Co do partyklu?
13.12.2012 | Martin Mošna | 7.575 zobrazení | 99 odpovědí
Od jara bych rád začel používat partykl.A hodily by se mi všechny rady.Co do toho dát a tak dál veškeré rady co se hodí a co ste vypozorovali.Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. prosince 2012 ve 14:02 ® HaD reakce na …
-
CeP> asi tak…
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 ve 12:38 ® CeP reakce na …
-
Alivio, David Havlíček>
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 7:59 ® Shrek
-
Petře, Ty jsi ale kus CePa!!!
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 7:52 ® Martin Mošna reakce na …
-
David Havlíček> Tak něco napiš o partyklu…Poraď a bude zase o tom řeč
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 7:51 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> zejtra ti možna pořídim nějakou fotku…
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 7:50 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> aha…
reagovatTak to můj počítač je nadupaná mašina…A Když to instaluješ tak to máš česky?
- Neděle 16. prosince 2012 ve 23:28 ® HaD
-
Nechci moc zasahovat do plodných diskuzí, nicméně tohle bylo o partyklu, ne?
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 23:04 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna>
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 23:03 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> jo hele.. tohle je ta moje krasavice: http://www.amigaportal.cz/amipedie/modely?…
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 22:33 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Jo tak s tou instalaci…Zkus dát rychlí formátoání a rychlej instal…To mi pomohlo
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 21:30 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> jo. akorat co do ubuntu naprali unity tak jde IMHO do kytek. vubec cela rodina *buntu… proto je taky od letoska zacima valcovat Mint.
osobne uz ctvrtym rokem provozuju primarne xubuntu a zvazuju celkovy prechod k salixu ktery mi bezi na mene vykonnych strojich. ttP.S.: Amiga rulez!! (to pro zasvecene)
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 21:15 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Ubuntu je na internetu stažitelný OS který by měl dobře fungovat…Skus to.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 20:55 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> No normalni Amigu 1200 s turbokartou Blizzard 1240/40 a 16 MB Edo Ram. Je to řežba jako blazen. Akorat mam fakt obavu z te 3.9.
reagovat
Co to je bubuntu..? to je nejaka nadstavba jako detskej zamek ze to strasi maly decka? - Neděle 16. prosince 2012 v 18:03 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Nevim Jestli ti dokážu poradit protože já instaloval jen windowsi a Ubuntu.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 18:00 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Mi řekni co to máš za počítač?
reagovatJá mam 3gb ram a je to starej krám…
- Neděle 16. prosince 2012 v 17:59 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> ajo
reagovatchyba
- Neděle 16. prosince 2012 v 17:06 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> No zatim jsem jel na Amiga OS 3,5 ale chtel jsem zkusit 3,9. Jenom nevim jestli mi to 40 MHz procak a 16 MB ramky v turbokarte vezme.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 17:02 ® CeP reakce na …
-
hraji> 1*
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 16:46 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> op je primát na dvě.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 16:42 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> a nebude ta zkratka operačního systému spíš OS (jako Operační Systém)? Podívej se raději, co ti na to řekne Google, než tu začneš radit lidem, kteří ovládali počítač dřív, než ty ses narodil. Ona je totiž i v angličtině ta zkratka úplně stejná jako v češtině.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 16:35 ® Martin Mošna reakce na …
-
regulus> Občanský průkaz je průkaz totožnosti…A také film…Ale OP znamená Operační sistém pro ty starší…
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 16:34 ® Martin Mošna reakce na …
-
CeP> Jo o víkendu sem to dělal na 3 Počítačích a vše v cajku.Ono záleží jakej…Stejnej problem sem měl u windows Xp ale vyřešil sem to.Taky jaky to jsou?
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 13:01 ® Fryw
-
hraji> Tak, ja se chtěl jen ujistit, že pokud jde nějak cítit(lidským čichem, na vzduchu) návnada nebo nástraha, tak z toho něco cíti „nějak“ i ryba. To že co voní člověku nemusí vonět rybě je jasné.
Mám voňavé komerční nástrahy – červenou jahodovou kukuřici, meruňkové bojlís. Výrazně to voní, ale chuť (natož takovou, která by nějak ladila s vůní) to nemá vůbec žádnou. Respektive já žádnou chuť nevnímal. No, kousnul jsem si, né že bych to pravidelně konzumoval. Ale doufám, že to co my vnímáme jako nějaký pach nějakým způsobem vnímá i ryba a má to vliv na její rozhodování, zda to vezme nebo ne… Ryba teda má čichové i chuťové vjemy, které využívá nejen k získávání potravy.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 12:30 ® regulus reakce na …
-
CeP> jak se přeinstalovává OP (občanský průkaz)????
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 11:15 ® CeP reakce na …
-
Martin Mošna> taky se chystam preinstalovat OP. ted jsem zkousel dvakrat format c: a prd. namas na to nejakej figl?
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 10:17 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> Tim narážíš na co?
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 23:09 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> já jsem zcela klidný. Nervy tu dnes pracují jiným, a nejen dnes.
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 23:06 ® Chorchus
-
Martin Mošna> Hraji má pravdu, já nejsem v tomto sice odborník ale můj synek ano a vysvětlil mi to následovně: čich jako vjem je sice u lidí nebo ostatních suchozemských živočichů spojován se vzduchem protože je společně s ním nasáván do nosní dutiny kde sídlí také čichové ústrojí ale ve skutečnosti tento vjem registruje signální molekuly, které mohou být přenášeny stejně tak i vodou. V čichových jamkách mezi tlamou a očima se nachází smyslový epitel s vřetenkovitými buňkami ve kterých mají zakončení čichové nervy vedoucí z mozku.
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 23:04 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> no jo hlavně klid
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 22:37 ® hraji
-
Martin Mošna> proč se nezeptáš toho, kdo to psal? Jak mohu vědět já, proč sem kdo co napsal?
reagovat