Chytej.cz

Klub příznivců značky "Bamboo" necteno

9.12.2012 | Chorchus | 64.466 zobrazení | 808 odpovědí

Klub příznivců značky BambooKdo je příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné bebechy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 30. června 2013 ve 20:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Chorchus> heuréka!!!! na srazu v Jestřabici budu machrovat a když Sv.Petr bude při mě stát, tak na něho chytím a vytáhnu velkého jesetera :-)) doufám, že do té doby už bude Širda fit…a že Vencovi 1 moc moc moc děkuji a pokud přijede na sraz, tak mu naleju ohnivé vodičky…

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 19:02 ® Chorchus
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> Ivet, Venca1 ti dneska doručil očka na tvůj bamboo. Bude to kořen.:-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img99761.jpg
Neděle 30. června 2013 v 19:00 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Dědek> to já taky, ale když ho nechám ve větší vrstvičce, zapění.

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 17:29 ® Dědek reakce na …
Dědek

Chorchus> bože, ty si děláš i očka ?!?!!! paráda :-)

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 17:29 ® Dědek reakce na …
Dědek

Chorchus> já myslel, že ho chceš na lakování

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 11:14 ® troutkiller reakce na …

Chorchus>Ty kokso tak to musíš mít na navijácích návin jak na moře:-)) )Za 15 min.je kapř od Zvíkova na Orlíku pod zámkem:-)) )

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 11:11 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

troutkiller> uh jsem to taky udělal, z karimatky uh se nepostavím, resp. nejprve se vyplazim jak Meresjev a pak šup hup a do 15 min. stojím. :-)

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 11:10 ® troutkiller reakce na …

džigit>Nebo lenost:-)) )I když i to je jistej druh evoluce:-)) ))

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 10:28 ® džigit reakce na …

troutkiller> není, to je jen evoluce :-D

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 9:53 ® troutkiller reakce na …

džigit>Aha,Já se chystám za kámošem na chatu a přitihl sem se při myšlence že místo na karimatce pod stanem kaufnu kaprařské lehátko a budu chrnět na něm:-)) )To je konec vláčkaře:-)) )

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 9:32 ® džigit reakce na …

troutkiller> to je vozík pro psa.Mamina fenečka křiženec si zlomila obratel a je ochrnutá na zadní nohy,teda ne úplně,ale při chůzi je vláčí za sebou a už to má ojeté málem na kost.
Jinam neboj,ja už svuj vuzek mam :-) Když je k vodě daleko a vim, že budu na dýl… kupil sem se rychlomrdku stan a fotelek,ale zatim sem nepoužil.Fšecko jednou přinde :-))

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 9:14 ® troutkiller reakce na …

džigit>Co to je???Vypadá to že si se dal na kaprařinu a už to nemužeš unést:-)) )

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 9:13 ® troutkiller reakce na …

Chorchus>Já už jen čekám kdy sem hodíš nějakou kolekci šperku na udílení Oscaru a bude to kompletní:-)) )Ani mně to nepřekvapí protože co produkt to skvost!

reagovat
Sobota 29. června 2013 v 8:27 ® džigit reakce na …

Chorchus> fajne,fajne a pěkne.Tebe synku je v byznysu škoda ;-) Ja včil tež trochu kutil,bo ten mamin pitomec se přerazil pateř.Zatim se teho boji,ale až zjisti… :-))
Jo a složil sem se Cajon :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img99732.jpg
Pátek 28. června 2013 ve 21:11 ® Chorchus
Chorchus

Dnes mi kamarád přivezl z Itálie krásný achát, tak jsem šel hned pižlat, co z teho vyleze.

reagovat
foto/forum/2013/th-img99725.jpgfoto/forum/2013/th-img99726.jpgfoto/forum/2013/th-img99727.jpg
Pondělí 17. června 2013 ve 20:38 ® Chorchus
Chorchus

Dědek > Mám ho, konečně dorazil ale taky sfiňa ve větší vrstvičce pění.:-D

reagovat
foto/forum/2013/th-img99367.jpg
Pondělí 17. června 2013 ve 20:32 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Palivec> když jsem před mnoha léty začínal chytat i stavět, měl jsem s kamarádem dvě hobby: Fishing & Fack.., F&F jsem si dal jako značku. Dnes huš se orientuji hlavně na to první F, takže opečená tráva je fakt krásná. :-D , zase máš (bohužel) pravdu :-> …

reagovat
Pondělí 17. června 2013 ve 12:09 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

brčal> ta ryba na té fotce evidentně umřela smíchy, jenom se na ten tvůj klacek podívala :-)

reagovat
Pondělí 17. června 2013 v 11:11 ® Mates(původní) reakce na …
Mates(původní)

Palivec> Grál ne, spíš „Bič Boží“ :-)) )

reagovat
Pondělí 17. června 2013 v 9:58 @ Palivec

Nedělejte z bambusu svatý grál. Pěkně nažhavené ženské se to nevyrovná. Některým to zřejmě nahrazuje sex, ta polepená opečená tráva.

reagovat
Pondělí 17. června 2013 v 9:36 ® Mates(původní) reakce na …
Mates(původní)

imagicien> Nepřeháním, mě se to zpracování fakt líbí a to jsem zarytej ulíkofil. Já to vím, že si se tam stavěl, byl si hlášenej, Honza mi to říkal.

reagovat
Neděle 16. června 2013 ve 22:51 ® brčal reakce na …
brčal

Chorchus> dnes jsem to byl vyzkoušet. Vzal jsem si k tomu i exluzivní háček :-) Výborné

reagovat
foto/forum/2013/th-img99333.jpg
Neděle 16. června 2013 ve 14:23 ® imagicien reakce na …
imagicien

Mates(původní)> hele matysku, neprehanej to tak s tou spickou ;–)), pred tydnem jsem se v dolankach v lihni stavel na ceste na labskou … ano, kluci to maji vymakany, mam od nich peknej prut s ctvercovym profilem – uvidime, co budou rikat az se stretnou se smetankou stavecu na sjezdu u nas … mimo jine, byl jsem sveho casu na sperkarne v turnove, to uz je hluboka minulost …

reagovat
Pátek 7. června 2013 v 11:33 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Chorchus> Ehm, co bamboo snese myslím už víme ne? :-)

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 8:04 ® Mates(původní) reakce na …
Mates(původní)

Chorchus> Já nic moc netestuju, tohle prostě byla příležitost, tak jsem jí využil. Já jsem spíš uhlíkofil. Co mě ovšem velmi zaujalo bylo řemeslné zpracování, to je prostě špička.

reagovat
Středa 5. června 2013 ve 21:00 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Mates(původní)> pěkné kousky, zajímavý je ten čtvercový profil, ten jsem v ruce ještě neměl a ani jsem se zatím o něj nepokoušel. Pracuji teď na výzkumu – co bamboo snese. Dostal jsem od syna za úkol postavit prut s hyperrychlou akcí, tak stavím jeden blank za druhým a přidávám. Sám mám raději středně pomalé akce a jak už jsem někde psal, úplně mně nadchla akce parabolická – tu už jsi otestoval?

reagovat
Středa 5. června 2013 v 8:37 ® Mates(původní)
Mates(původní)

Tak sláva…

reagovat
foto/forum/2013/th-img99055.jpgfoto/forum/2013/th-img99056.jpgfoto/forum/2013/th-img99057.jpgfoto/forum/2013/th-img99058.jpg
Středa 5. června 2013 v 8:26 ® Mates(původní)
Mates(původní)

Tak fotky mi to nebere, takže nic nebude :-)) Ty vole tady až to začne někdy fungovat, taky vyvěsim vlajku :-))

reagovat
Středa 5. června 2013 v 8:23 ® Mates(původní)
Mates(původní)

Dobré ráno. Včera jsem se náhodou dostal ke dvoum výrobkům českých trávostavěčů a tak jsem si udělal pár fotek. Poslední dobou sleduju, že je výroba takových prutů velmi populární a dokonce se pořádají i různé kurzy stavby. Práce zmíněných stavěčů je si myslím velice zdařilá, navíc veškeré komponenty si už v současné době vyrábějí sami, takže finální výrobek je opravdu dokonalá ruční práce. Dovolili mi i zaházet si s dvěma kusy, obě byly wt5 v 8,6ft(nebo snad i kratší:-)) jedna měla šestihraný profil a jedna měla čtvercový profil, na jednom jsem měl intermídu a na jednom jsem měl pletenou lajnu. Jako házet a chytat se s tím dá určitě. Nymfovat asi taky :-)) Jako jestli si někdo potrpí na takovéhle laskominky, tak myslím, že tady nešlápne vedle.

reagovat
Čtvrtek 30. května 2013 v 6:21 ® troutkiller

Chorchus>Hlavně v pohodě:-)) )Když bude tak bude,zatim mám na co chytat:-)) )S tim časem to znám,potřeboval bych den natáhnout tak na 50 hodin.

reagovat