Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.466 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. června 2013 ve 20:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> heuréka!!!! na srazu v Jestřabici budu machrovat a když Sv.Petr bude při mě stát, tak na něho chytím a vytáhnu velkého jesetera
reagovatdoufám, že do té doby už bude Širda fit…a že Vencovi 1 moc moc moc děkuji a pokud přijede na sraz, tak mu naleju ohnivé vodičky…
- Neděle 30. června 2013 v 19:02 ® Chorchus
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivet, Venca1 ti dneska doručil očka na tvůj bamboo. Bude to kořen.
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 19:00 ® Chorchus reakce na …
-
Dědek> to já taky, ale když ho nechám ve větší vrstvičce, zapění.
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 17:29 ® Dědek reakce na …
-
Chorchus> bože, ty si děláš i očka ?!?!!! paráda
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 17:29 ® Dědek reakce na …
-
Chorchus> já myslel, že ho chceš na lakování
reagovat - Sobota 29. června 2013 v 11:14 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>Ty kokso tak to musíš mít na navijácích návin jak na moře
reagovat)Za 15 min.je kapř od Zvíkova na Orlíku pod zámkem
)
- Sobota 29. června 2013 v 11:11 ® Chorchus reakce na …
-
troutkiller> uh jsem to taky udělal, z karimatky uh se nepostavím, resp. nejprve se vyplazim jak Meresjev a pak šup hup a do 15 min. stojím.
reagovat - Sobota 29. června 2013 v 11:10 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Nebo lenost
reagovat)I když i to je jistej druh evoluce
))
- Sobota 29. června 2013 v 10:28 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> není, to je jen evoluce
reagovat - Sobota 29. června 2013 v 9:53 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Aha,Já se chystám za kámošem na chatu a přitihl sem se při myšlence že místo na karimatce pod stanem kaufnu kaprařské lehátko a budu chrnět na něm
reagovat)To je konec vláčkaře
)
- Sobota 29. června 2013 v 9:32 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> to je vozík pro psa.Mamina fenečka křiženec si zlomila obratel a je ochrnutá na zadní nohy,teda ne úplně,ale při chůzi je vláčí za sebou a už to má ojeté málem na kost.
reagovat
Jinam neboj,ja už svuj vuzek mamKdyž je k vodě daleko a vim, že budu na dýl… kupil sem se rychlomrdku stan a fotelek,ale zatim sem nepoužil.Fšecko jednou přinde
- Sobota 29. června 2013 v 9:14 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Co to je???Vypadá to že si se dal na kaprařinu a už to nemužeš unést
reagovat)
- Sobota 29. června 2013 v 9:13 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>Já už jen čekám kdy sem hodíš nějakou kolekci šperku na udílení Oscaru a bude to kompletní
reagovat)Ani mně to nepřekvapí protože co produkt to skvost!
- Sobota 29. června 2013 v 8:27 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> fajne,fajne a pěkne.Tebe synku je v byznysu škoda
reagovatJa včil tež trochu kutil,bo ten mamin pitomec se přerazil pateř.Zatim se teho boji,ale až zjisti…
Jo a složil sem se Cajon - Pátek 28. června 2013 ve 21:11 ® Chorchus
-
Dnes mi kamarád přivezl z Itálie krásný achát, tak jsem šel hned pižlat, co z teho vyleze.
reagovat - Pondělí 17. června 2013 ve 20:38 ® Chorchus
-
Dědek > Mám ho, konečně dorazil ale taky sfiňa ve větší vrstvičce pění.
reagovat - Pondělí 17. června 2013 ve 20:32 ® Chorchus reakce na …
-
Palivec> když jsem před mnoha léty začínal chytat i stavět, měl jsem s kamarádem dvě hobby: Fishing & Fack.., F&F jsem si dal jako značku. Dnes huš se orientuji hlavně na to první F, takže opečená tráva je fakt krásná.
reagovat, zase máš (bohužel) pravdu
…
- Pondělí 17. června 2013 ve 12:09 ® lubo OV reakce na …
-
brčal> ta ryba na té fotce evidentně umřela smíchy, jenom se na ten tvůj klacek podívala
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 11:11 ® Mates(původní) reakce na …
-
Palivec> Grál ne, spíš „Bič Boží“
reagovat)
- Pondělí 17. června 2013 v 9:58 @ Palivec
-
Nedělejte z bambusu svatý grál. Pěkně nažhavené ženské se to nevyrovná. Některým to zřejmě nahrazuje sex, ta polepená opečená tráva.
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 9:36 ® Mates(původní) reakce na …
-
imagicien> Nepřeháním, mě se to zpracování fakt líbí a to jsem zarytej ulíkofil. Já to vím, že si se tam stavěl, byl si hlášenej, Honza mi to říkal.
reagovat - Neděle 16. června 2013 ve 22:51 ® brčal reakce na …
-
Chorchus> dnes jsem to byl vyzkoušet. Vzal jsem si k tomu i exluzivní háček
reagovatVýborné
- Neděle 16. června 2013 ve 14:23 ® imagicien reakce na …
-
Mates(původní)> hele matysku, neprehanej to tak s tou spickou ;–)), pred tydnem jsem se v dolankach v lihni stavel na ceste na labskou … ano, kluci to maji vymakany, mam od nich peknej prut s ctvercovym profilem – uvidime, co budou rikat az se stretnou se smetankou stavecu na sjezdu u nas … mimo jine, byl jsem sveho casu na sperkarne v turnove, to uz je hluboka minulost …
reagovat - Pátek 7. června 2013 v 11:33 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> Ehm, co bamboo snese myslím už víme ne?
reagovat - Čtvrtek 6. června 2013 v 8:04 ® Mates(původní) reakce na …
-
Chorchus> Já nic moc netestuju, tohle prostě byla příležitost, tak jsem jí využil. Já jsem spíš uhlíkofil. Co mě ovšem velmi zaujalo bylo řemeslné zpracování, to je prostě špička.
reagovat - Středa 5. června 2013 ve 21:00 ® Chorchus reakce na …
-
Mates(původní)> pěkné kousky, zajímavý je ten čtvercový profil, ten jsem v ruce ještě neměl a ani jsem se zatím o něj nepokoušel. Pracuji teď na výzkumu – co bamboo snese. Dostal jsem od syna za úkol postavit prut s hyperrychlou akcí, tak stavím jeden blank za druhým a přidávám. Sám mám raději středně pomalé akce a jak už jsem někde psal, úplně mně nadchla akce parabolická – tu už jsi otestoval?
reagovat - Středa 5. června 2013 v 8:37 ® Mates(původní)
-
Tak sláva…
reagovat - Středa 5. června 2013 v 8:26 ® Mates(původní)
-
Tak fotky mi to nebere, takže nic nebude
reagovatTy vole tady až to začne někdy fungovat, taky vyvěsim vlajku
- Středa 5. června 2013 v 8:23 ® Mates(původní)
-
Dobré ráno. Včera jsem se náhodou dostal ke dvoum výrobkům českých trávostavěčů a tak jsem si udělal pár fotek. Poslední dobou sleduju, že je výroba takových prutů velmi populární a dokonce se pořádají i různé kurzy stavby. Práce zmíněných stavěčů je si myslím velice zdařilá, navíc veškeré komponenty si už v současné době vyrábějí sami, takže finální výrobek je opravdu dokonalá ruční práce. Dovolili mi i zaházet si s dvěma kusy, obě byly wt5 v 8,6ft(nebo snad i kratší
reagovatjedna měla šestihraný profil a jedna měla čtvercový profil, na jednom jsem měl intermídu a na jednom jsem měl pletenou lajnu. Jako házet a chytat se s tím dá určitě. Nymfovat asi taky
Jako jestli si někdo potrpí na takovéhle laskominky, tak myslím, že tady nešlápne vedle.
- Čtvrtek 30. května 2013 v 6:21 ® troutkiller
-
Chorchus>Hlavně v pohodě
reagovat)Když bude tak bude,zatim mám na co chytat
)S tim časem to znám,potřeboval bych den natáhnout tak na 50 hodin.