Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.443 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 26. března 2013 ve 22:03 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> Jiříku, bliknul jsem ti to, ta druhá je teda mázlá a nechtělo se mi srát s pořádným nasvicováním, ale pro ilustraci snad stačí.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 ve 20:16 ® brčal reakce na …
-
Chorchus> tak to je nádhera
reagovatvelice překrásný
- Pondělí 25. března 2013 v 19:34 ® Chorchus reakce na …
-
Venca Zelenka> ne, ne, já su rád bo sem se myslel, že mám vlizelín a zatím to su filcky. No a my mame v galanterii enem jeden druh filcky a zase netolerantní Brňáci musí mít plný krám klunkrů.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 18:45 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Chorchus> Promiň, že jsme tu rozvedli debatu, která sem nepatří, klidně ty příspěvky smaž ať tu nezacláni.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 18:33 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Tohle byl jen příklad jiného využití než na ryby, každý výtvor potřebuje něco trošíčku jiného aby byl plně funkční. Nahoře (v odkazu) bylo rozlišení v mm a níž bylo rozlišení v g-m2, pokud budeš dělat nějakoutěžší věc 2–3kg tak ta teňoučká 1mm je ti vcelku k ničemu, jistě jde to vyřešit nějakým zámkem nebo upínánim. Proto si na to reději šáhnu, ať vím co mám čekat. Ale pokud ti je jedno jak to bude sloužit a jak dlouho ta věc vydrží tak tam můžeš prdnou tu nejtenčí, bude se stím dobře dělat a ze začátku aj dobře vypadat. Mě to většinou jedno není, když už se z něčím dělám, tak chcu, aby se to chovalo tak jak já potřebuju a vydželo mi to léta a je jedno jestli si dělám pouzdro, woblera, vábničku, dveře nebo fasádu. Mám rád takové trvanlivější věci a u těch je výběr vhodného materialu a následné zpracování rozhodující.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 17:51 ® regulus reakce na …
-
Venca Zelenka> na podobný ptákoviny potřebuješ dekorační plsť http://eshop.tovarna-plsti.cz/…oracni-plst/ maají to ve třech tloušťkách. Nehledal bych v tom žádnou vědu.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 17:30 ® Venca Zelenka reakce na …
-
No to těch 150km nebo kolik to stadyma je snad ani nestojí za to kvůli jednomu nebo dvoum metrům čtverečním
reagovatale dík za info, občas se přes Brno protáhnu a mohl bych tam pobrat nějaké vzorky a čísla. Ono se to občas hodí aj na jinačí věci jak rybářské.
- Pondělí 25. března 2013 v 17:09 ® regulus reakce na …
-
Venca Zelenka> v tom případě si udělej výlet do Brna, nasměruju tě kde ta firma je, mají i podnikovou prodejnu, pochopitelně kamennou.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 16:55 ® Venca Zelenka reakce na …
-
regulus> Ale jo, v eshopech se asi sehnat dá, ale já su taká trůba, že si na to musím sáhnout, abych věděl jestli mi to na danou věc půjde napasovat a nemusel to složitě napařovat či nařezávat v ohybech. Takovéhle věci kupuju v kamených krámech.
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 11:24 ® jepice-zruseno reakce na …
-
džigit> A já myslel, že filcky sou auta …
reagovat - Pondělí 25. března 2013 v 9:32 ® džigit reakce na …
-
regulus> tak tak
reagovata filcky su plstěnky
- Neděle 24. března 2013 ve 22:26 ® regulus reakce na …
-
Venca Zelenka> jak to že neseženeš filc, ono se to správně jmenuje plsť http://www.tovarna-plsti.cz/ , mají i e-shop http://eshop.tovarna-plsti.cz/…-plst-hobby/
reagovat - Neděle 24. března 2013 ve 21:15 ® Chorchus reakce na …
-
Venca Zelenka> No já to tam dávám hlavně kvůli poškrábání, pruty uchycuji k obalu suchým zipem nebo tkaničkou, takže se ve futrálu nehýbou.
reagovat - Neděle 24. března 2013 ve 21:11 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Mě ten filc vyhovuje hlavně tím, že pěkně tlumí případné nárazy, samet musel vypadat skvostně, ale aby tlumil tak ho musíš podložit nějakým tenčím molitanem.
reagovat - Neděle 24. března 2013 ve 20:51 ® Chorchus reakce na …
-
Venca Zelenka> Tloušťka 0,6 mm ale to bych moc neřešil, na minulý tubus jsem použil mamininu plesovou róbu ze sametu.
reagovat - Neděle 24. března 2013 ve 20:34 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Tady se tomu říká enem filc a navíc tu není nikde k sehnání. Jakou tlouštku popřípadě gramáž na metr čtvereční jsi použil.
reagovat - Neděle 24. března 2013 ve 20:02 ® Chorchus reakce na …
-
Venca Zelenka> takový filcoidní materiál pro dekorace, prodává se v galantérii.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:54 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Chorchus> (vlizelín) ? Ten výraz neznám.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:44 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Peake> To dozajista ano, ale mě nadchlo jak komfortně své miláčky přechovává.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:42 ® Chorchus reakce na …
-
Peake> šak nevadí, až se vzpomeneš.
reagovatTeď jsem renovoval kámošovi hodně starej bambus s achátovými očky po celé délce a překvapilo mě, když jsem to rozebral na atomy, v jak dobrém stavu je ten bambus.
- Neděle 24. března 2013 v 19:39 ® Chorchus reakce na …
-
Venca Zelenka> jak píše „Karolína“, my temu pravime vlizelín.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:35 @ Peake reakce na …
-
Chorchus> Výborněěěěěěěěěěěěě! Já bych to nechcu ani zadarmo. Sem na tebe zapomněl s tím hlavátkovým vláčákem…
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:33 @ Peake reakce na …
-
Venca Zelenka> Deka NALEPENÁ V KRABICI. Jiné věci perfektní ten ostrafskej nafókanec umí.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:32 @ Peake reakce na …
-
Chorchus> Gdyš si deš cosi naložit, máš vidět, co to je.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:31 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Ten futrál a polstrování jsi dělal sám ? Parádní práce, to se mi moc líbí.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 19:11 ® Chorchus reakce na …
-
regulus> dostal jsem od Ježíška speciální závitník a očko na dřevo. Ale než jsem se to naučil, deset jsem jich pokazil.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 18:56 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> no vidíš jak mu to bez plastů sluší …
No bambusovej závit je pěknej, jakým jsi to dělal závitníkem …
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 18:47 ® Chorchus
-
regulus> Na novém plaváčku jsem již eliminoval plastové uchycení a udělal jsem celodřevěné sedlo vč. závitu. Rukojeť je z kůry jedle.
reagovat - Neděle 24. března 2013 v 18:40 ® Chorchus
-
brčal> Tak jsem dokončil ten mušák.
reagovat - Pondělí 11. března 2013 v 10:02 ® džigit
-
Chorchus> mám doma přebytečný barelek na odsávání popela.Nechceš se to přerobit?Vlastně do teho narveš enem filtračni pytelik
reagovat