Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.408 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. července 2014 v 17:56 ® Chorchus
-
Robur už dlouho nevyhlašoval tipovací soutěž, tak ho se skromností sobě vlastní, nahradím. Od kamaráda jsem dostal překrásné vysušené dřevo, vypižlal jsem z něho sedlo. Kdo uhádne, o jaký strom se jedná, dostane podběráček z tohoto dřeva.
P.S. pro Myšáka1 – není to pachyndekel
reagovat - Pondělí 30. června 2014 v 8:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Palivec> mě nerozhodí stádo volů natož jeden
reagovat)) čau Širda
- Neděle 29. června 2014 ve 21:18 @ Palivec reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ejhle! Kráva!
reagovat - Neděle 29. června 2014 ve 20:33 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Klídek Toníku, von Palivec použil synonyma pro moudrost „stáří“ a na to bych musel reagovat nějakou moudrostí a na to nejsem dost star, Palivec asi nebude veskrze špatný chlap, jen mu občas jebne, na což má každý vzhledem ke svému stáří právo.
reagovat - Neděle 29. června 2014 v 19:34 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Palivec> díval jsem se na tvůj profil a jsi posraný anonym,který dovede jen šťárat.Dle tvé napsané cypoviny musím usoudit,že Jirku Chorchuse neznáš, a proto plandáš takové nesmysly.Přijeď za náma na srazík, svážeme tě špagátem a uděláme z tebe snopa,Širda
reagovat - Neděle 29. června 2014 v 17:40 ® Chorchus
-
Dneska jsem byl odměněn, nádherně žlutý.
reagovat - Sobota 28. června 2014 v 19:55 ® mkratas reakce na …
-
Palivec>Dík to pohřeje na srdci
reagovat - Pátek 27. června 2014 v 17:07 @ Palivec
-
Pustěte si mjůzik.
reagovat - Pátek 27. června 2014 v 17:07 @ Palivec reakce na …
-
petrikveprik> Mušky si vážu stále sám, menší už pod lupou. Woby (kopie originálů Rapala)jsem dělal když většina zdejších pacientů asi ještě nebyla na světě. Už se mi na to nechce míjet čas. Občas odělám nějakou barevnou plandu, ale spíš to vypadá jako šperk. Dělám je z tlustého měděného plechu, aby byly těžké, lepím do nich bižutérii a barvím je smalty, protože takové nekoupím. Mám moc zájmů a chtíčů a času málo. Globálně málo. Ještě se bavím plastikami z dřeva a olejem a akrylem a focením a…
reagovat - Pátek 27. června 2014 v 9:59 ® reakce na …
-
Palivec> přece víš, že jsi tak starý jak se cítíš.. jasně že na krásný cajk ryby neberou víc, ale spíš to některé s krásným homemade cajkem baví víc chytat. Kdesi jsem četl, že správný wobler musí chytit 2× (nejprve rybáře a pak rybu). Poslední dobou mě např. na kupované nástrahy vůbec nebaví vláčet (přestože mi na to ryby berou). Prostě raději budu sledovat nějakou breberu, co jsem na koleně zrobil.. a co jsem si vyrobil 1.prut, už chystám ty koupené do prodeje..(dopočívají v koutě a nechytají, přestože chytaly)
reagovat - Pátek 27. června 2014 v 8:43 @ Palivec reakce na …
-
Chorchus> To je do vitríny Juro, ne na chytání. Sem myslel, že si trochu starší, ale když vidím profi aktivity, tak asi ne.
reagovat - Pátek 27. června 2014 v 8:35 @ Palivec reakce na …
-
Chorchus> Už ti toho zase tolik neschází… Hmm, kde je hranice snobství? Mnohé věci jsou jen ukázkou bohatství majitele. Nebo že by ryby braly na ty pěkné konečky prutů? Já jim kdysi napíchl na háček i stovku a nevzaly…
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 19:04 ® Chorchus reakce na …
-
Palivec> znám, znám – luxus, neboj, já se k tomu taky dokopu
reagovat, v důchodu, esli dožiju
. Bude to kromě tepaného, ještě leptané.
- Čtvrtek 26. června 2014 v 10:35 @ Palivec
- reagovat
- Čtvrtek 26. června 2014 v 10:35 @ Palivec
- reagovat
- Čtvrtek 26. června 2014 v 10:33 @ Palivec
- reagovat
- Úterý 24. června 2014 v 8:03 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> ten bude vyloženě na velké pstroužky…
reagovat - Úterý 24. června 2014 v 8:02 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> krásný proutek Jiříku, jako vždy…nic jiného bych od tebe taky nečekala
reagovat - Úterý 24. června 2014 v 6:56 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> to je macek. Kdyby tam byla klasická rukojeť, tak je to snad regulérní „kapřák“
reagovat - Pondělí 23. června 2014 ve 23:00 ® Buchtic reakce na …
-
diky za rady ! jinak prut neuveritelny !
reagovat - Neděle 22. června 2014 ve 22:15 ® Chorchus
-
Po dlouhé době jsem konečně dokončil proutek dle modelu Walkera Bramptna nazvaný „Joe Frost“. Byl vyvinut na velké ryby Nového Zélandu. Velmi zajímavá je jeho akce, která je inverzní k akcím velmi rychlých prutů. Bývá označována jako „Heavy Plodding Action“, volně bych to přeložil jako „ještě více než pomalá“ akce. Je to 9.4 Ft, 8 Wt. Rukojeť bříza, sedlo „Obrova“ škumpa, nelakovaný, pouze PUR, dutý, váha blanku 110g, očko z modrého achátu.
reagovat - Neděle 22. června 2014 ve 22:11 ® Chorchus reakce na …
-
Buchtic> nevadí, že není bamboo, je moc hezký.
reagovatJ.
- Neděle 22. června 2014 v 0:22 ® Buchtic
-
Ahoj, po omylech a preslapech jsem dodelal prvni podberak a timto bych chtel podekovat za rady panu Chorchusovi, tak se s vami podelim, i kdyz to neni uplne tak bamboo
reagovat - Čtvrtek 12. června 2014 v 15:43 @ Palivec reakce na …
-
mkratas> Ne že s tím budeš chytat! To by jsi měl těžký hřích, ještě těžší, jako ty nejtěžší. Pořiď si prosklenou vitrínu a tam tento proutek a jiné podobné relikvie umísti. Moje prababička tam držela sošku panenky Marie a svaté obrázky.
reagovat - Čtvrtek 12. června 2014 ve 14:47 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> vítej do klubu
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 8:58 ® mkratas
-
Hlásím že jsem od včerejšího dne hrdým vlastníkem BAMBOO proutku od velectěného kolegy Chorchuse.Je to opravdu parádní kousek a jak se říká "Boha jeho je ho škoda (sožrať)používat.Ale otestuji ho až po perfektním setrojení a doschnutí laku na doporučení Chorchyho až
reagovatpo měsíci.Ale už se těším na jeho první akci.Až bude setrojen i s navijáčkem dám fotky,jinak ho nikdo neuvidí.Takže ještě jednou velké díky Jiříku.Ahojky Bamboové
- Neděle 1. června 2014 ve 21:52 ®
-
Chorchus> díky za doporučení. Na ten můj první výtvor mi k vyvázání posloužila firelajna
reagovatMá 1.3m, bude hlavně do lodi. Není nad homemade
Sorry za fotku (foceno mobilem a ještě večer..)
- Neděle 1. června 2014 v 17:39 ® cujo
-
Tož tak začínám šetřit
reagovat - Neděle 1. června 2014 v 17:25 ® Chorchus
-
cujo> všecko idě, když sa chce.
reagovat - Neděle 1. června 2014 v 16:36 @ Palivec
-
cujo> Jasně že dá. Mám kdesi zašité ze tři staré. I na těžkou přívlač dělal kterýsi výrobce.
reagovat