Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.452 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 11. ledna 2014 ve 21:27 ® tompol reakce na …
-
Hora> Foťák nefoťák, je to opravdu krásná práce! Už se těšim až mi proschne rákos
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 ve 21:03 ® Hora reakce na …
-
tompol> ten chachar ostravský se zlatýma rukama má vypito dnes dosti,tak nehleď na jeho kecy.Dužnina z černého bezu už je krásně suchá a já z ní vytvořil pár splávků,teď při pc to dávám do kupy.Jak mistr vysokých trav říkal,na silvestra jsem objevil u vody krásné uschlé stvoly černého bezu,to už jsem dlouho také krásné nenašel,( dlouhé a průměr cca 15mm ) krásně se loupaly a ani jsem si nedo . .al pařaty jak mistr Jura,bo s tím se musí umět zacházet.Splávky jsem včera barvil,nejsou ještě všechny hotovy ( natřeny ) ale nevadí,vzpomněl jsem si na starý digifoťák Nikon u ktrého mi odešel blesk,tak jsem s ním nějaké foto udělal,kvalita nic moc . . .
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 v 19:27 ® tompol reakce na …
-
Chorchus>
reagovatznám, je to nemoc, v pátek jsem vezl auto plný lidí a taky na mě divně koukali, když jsem zastavil u vypuštěnýho rybníka a vydal se pro suchej rákos
- Sobota 11. ledna 2014 v 18:50 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> s Jendou je to těžké, byl jsem s ním 31. 12 na ryby, abychom zavřeli vodu, ale místo toho jsem byl donucen sbírat nějaké klacíky, odkůrovat je, přičemž jsem si dojebk..l pařáty s tím, že je to cosik super místo balzy na výrobu splávku. Má to fčil doma a nevim co s tím.
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 v 18:48 ® tompol reakce na …
-
Chorchus>
reagovatdomluveno do září to jistě stihnu!
- Sobota 11. ledna 2014 v 18:44 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> „letos nechystám“ tzn., že v r. 2014 nenavštívím chacharsko je zjevný nesmysl. Jsi očekáván, neb jsem tě vylíčil jako odkojeného polobaboostraváka, tedy jsi očekáván se svými výtvory (máš na to čas asi tak do září). To už bude mít VeleHora brka i anglány zaschlé, ať proběhne veřejná aukce.
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 v 18:42 ® tompol reakce na …
-
Hora> Díky! já foťák ani nevytahoval, všechno foceno mobilem no a podle toho to taky vypadá
reagovatJinak jsem před nedávnem konečně pořezal něco rákosu, pěkně schne, hajzl dikobraz ale zatím nechce shazovat ostny…
takže na ty čekám… Těším se na fotky brček!
- Sobota 11. ledna 2014 v 18:37 ® tompol reakce na …
-
Chorchus>
reagovatjasně že počítám se zásilkou! Se škrábáním si nelam hlavu, bez brainstormingů to prostě nejde
já ho podstoupil včera, teď píšu z pozice ležícího střelce. Do Chaharska se letos chystám, v Ostravě mám část příbuzenstva, který chystá křtiny
- Sobota 11. ledna 2014 v 18:26 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> vy..r se na všecko a přijěď do chacharska, moc pěkné, všeci ti tu urvó pařáté. Chcu také, očekávám zasilké.
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 v 18:24 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> Tome, dnes jsem bohužel ojeb…l. škrábání trávy a musel jsem podstoupit Ostravský Chytejácký mejdan u Širdy. Bylo to velmi podnětné a brainstormingové ve vztahu k našim filosofickým diskusím o rybaření a vyvstala mi řada podnětných otázek, které přetransformuji do nějakého fóra. Ale co je podstatné, Mr. „Vele“Hora mi ukázal pár brk před finální úpravou a to jsem opravdu ejakuloval. Nechtěl mi je dát, řka, že nejsou ještě nalakované, ale brka i anglány byly prostě famózní. Jeníku, prosím, až zlakuješ,, hoď tu foto.
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 v 16:52 ® Hora reakce na …
-
tompol> pěkný,jde Ti to dobře,já mám zatím cca 40ks splávečků nabarvených,ale nejde mi fotoaparát,hlásí mi to poruchu vysunutí objektivu,tak nedám fotky,musím ho poslat do opravy.Potom zadokumentuji a dám tady.
reagovat - Sobota 11. ledna 2014 ve 13:25 ® tompol
-
Hora> tak posílám první pokus, korkošpunt. Schází ještě lak…
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:24 ® tompol reakce na …
-
imagicien> jeste jednou diky. Zas vim o kapku vic, super!
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:14 ® imagicien reakce na …
-
tompol> pochopil jsi to vcelku ok. chemickou reakci v tomto smeru ovlivnujes jednak cistotou, pomerem slozek a potom teplotou. u 2K lepidel muzes teplotou zlepsit fizikalni vlastnosti po vytvrdnuti – odolnost proti ruznym vlivum napr. teplote, pruznost, pevnost atd. samozrejme je muzes taky neumerne zvysenou teplotou prepalit t.j. znicit … neni to tak jednoduche, ale zase zadna tragedie nebo kouzlo … zdar
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:02 ® imagicien reakce na …
-
Chorchus> no, ja si myslim, za „Pan“ stavitel je uplne nekdo jiny, lepe receno, je jich hodne moc … soucasne v evrope bych mohl vyjmenovat nekolik, podle toho, jake meritko clovek prilozi …
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:00 ® tompol reakce na …
-
imagicien> Diky za vysvetleni! Jestli jsem to spravne pochopil, tak tedy nejde o zadnou chemickou reakci, ale proste o to aby hedvabi maximalne „nacucalo“ epoxy. To ho tedy dela transparentnim…
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:56 ® imagicien reakce na …
-
lubo OV> … to je asi taky jedine kloudne upotrebeni, splavky samozrejme taky, ale jsme tady na tematu travy, takze moje reakce miri jedine na stavbu bambusaku … taky samozrejme nic proti kutilum v ceske republice … zdar
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 23:40 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jinak Toníku Imagicien je „P“án stavitel a jsem rád, že tady k nám, bezvýznamným kutilům někdy zastaví.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 23:16 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no imagicien má pravdu, ty korky z drti se na rukojeti nehodí, ale splávečky jsou z nich pěkné, Jeník z toho bude mít radost.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 21:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
imagicien> nevím odkud jsi profil 0, ale tady v Ostravě máme šikovné kutily co neznají slovo NEJDE třeba mistr Hora vyrábí brkoše, které neseženeš a mistr Chorchus vyrábí jedinečné štípané pruty a korky někdy použije na rukojeti. Takže nesouhlasím s tím lihem je to moc jednoduché,Širda
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 20:33 ® lubo OV reakce na …
-
imagicien> žádné pálení v krbu !!!! Víš co nám to na Silvestra dalo práce, než jsme to všechno vypili? A víš, jaké to bylo ráno (spíš odpoledne) po probuzení? Člověče, za ten výkon a následnou kocovinu by ty špunty měly být zasazené do zlatého rámu
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 15:41 ® imagicien
-
kdyz mas spravny lak, tak ho nemusis redit, redidlo nastavuje jenom viskozitu … ale u hedvabi je velice dulezite, tu normalni vlhkost kterou ma kazdy material, vyhnat z vlakna. to se dela normalne horkovzdusnou pistoli priblizne 70–80° c. tim taky nahrejes podklad a tim se taky dostane lak lepe pod i do vlakna – je tekutejsi – a pripadne bublinky vzduchu vyzenes … ja pouzivam thread master a pod. zdar
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 15:31 ® imagicien reakce na …
-
… nalozit do lihu a pouzivat misto papiru na zapaleni krbu … zni to drsne, ale s korkovou drti nic jinyho …
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 15:18 ® imagicien reakce na …
- reagovat
- Pondělí 6. ledna 2014 v 19:19 ® mkratas reakce na …
-
Chorchus> No no – zase takové sračky to nebyly a už mám další – Těš se, letos se ti o těch opravách bude zdát.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 21:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> do cypa něcham něcham v sobotu jak přijechaš tak předam,je jich 50, Širda
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 18:41 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nechať, jak pravil můj dědek, vše sa raz zjidě. Mr. Kraťas mi dal do opravy také sračky, že z dalších šesti dobrých, opravime jeden jeho.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 17:42 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Jiří co s tím?
reagovat - Úterý 31. prosince 2013 ve 20:46 ® regulus
-
Kluci, já si to nemohl odpustit …
reagovat - Úterý 31. prosince 2013 v 19:00 ® troutkiller
-
Chorchus>Kámo vše nej do nového roku a ještě jednou děkuju
reagovat