Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.456 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. prosince 2013 v 16:12 ® tompol reakce na …
-
Chorchus> Splávkosoustruh už běží! Bohužel mě poslední dobou mučí práce, takže na splávky není moc času, ale ono se to otočí
reagovat - Sobota 14. prosince 2013 v 15:19 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> tak tohle je už na mě moc …
reagovat - Sobota 14. prosince 2013 v 15:00 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> už máš hotový ten splávkosoustruh? Dokončil a poslal jsem pár dárečků pod stromeček
reagovat - Sobota 14. prosince 2013 ve 12:54 ® tompol reakce na …
-
Spojky, očka na vrcholu trojúhelníkové profilu atd atd… To už není prutostavba ale alchymie:)))
reagovat - Pátek 13. prosince 2013 ve 22:43 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> no přítel Hora mi poslal tenhle zajímavý odkaz: http://personal.inet.fi/…/TRIROD.HTML, tento finský soudruh píše, že by triangl mohl být o 20% rychlejší než klasický hexa. Mě to výpočtem vychází ještě více, ale záleží ještě na čitateli, který je odvislý od délky a ubírání prutu. Budu postupovat metodou cimrmanovských slepých uliček. Na tom obrázku níže, se domnívám, že průřezový modul nebude výrazně odlišný od klasického hexa či penta, tu tvrdost si myslím dosahuje zvětšením ploch, na které je nanášeno lepilo. Ještě k tomu finovi, je tam zajímavé, že na rozdíl od klasického podání, kde e-mailovou vrstvu s tažnými vlákny dáváš na povrch, on ji strká dovnitř. Velmi zajímavé a inspirující.
reagovat - Pátek 13. prosince 2013 v 10:24 ® tompol reakce na …
-
Chorchus> k trojúhelníku snad jedině tohle, má to být „výmysl“ jakéhosi Lee Kocha z Nebrasky. A přesně jak jsi psal, na stránkách http://www.bamboosmith.com/Tri-hex.html tvrdí že prut je o dost rychlejší, než klasika…
reagovat - Pátek 13. prosince 2013 v 10:18 ® tompol reakce na …
-
Chorchus> To jsem rád že se líbí! Balíček už v NY čeká na letadlo do Evropy. Teda na trojúhelníkovej profil jsem ještě nenarazil, ale nemyslím si že zrovna ty bys to dostatečně nepromyslel tak, aby to šlapalo jak hodinky, takže výsledek bude jistě OK:)) Jinak jsem psal RECu, tak jsem zvědavej co odpoví… Podle mě ale nakonec doporučí šmirgl:) Taky jsem mluvil s kovotepcem, vzhledem k tomu že používá klasiku – kladívko a dlátka, má trochu strach aby ty spojky „nepomuchlal“. Myslíš, že stěna samice je dost tlustá aby tohle zacházení snesla nebo raději neexperimentovat:)?
reagovat - Čtvrtek 12. prosince 2013 v 19:06 ® Chorchus reakce na …
-
tompol> ten bronzový je famózní, děkuju moc. Zrovna chystám mušák s bronzovými očky, k tomu sedne jak ulitý(viz. foto). Bude to trojúhelníkový profil, neboť mám velmi protivného syna, pro kterého není žádný bambus dost rychlý a proto jsem se vrátil do školních škamen a vytáhl pružnost a pevnost, no a zjistil jsem, že pro ohybové napětí, kde ve jmenovateli je modul průřezu, z dostupných obrazců nejlépe vychází trojúhelník, takže připravuji lavici na úhel 120 st. a uvidíme, co to dá
reagovat - Čtvrtek 12. prosince 2013 v 1:22 ® tompol reakce na …
-
paráda! zvlášť to horní je fantazie, žádný extra viditelný plast, prostě čistá práce.. Jo jo, to je můj šálek kávy:)
reagovat - Čtvrtek 12. prosince 2013 v 0:35 ® Chorchus
-
Tompol> a co totok?
reagovat - Pátek 22. listopadu 2013 v 0:16 ® Chorchus
-
Tompol> Myslím, že na ten tvůj klacík by se více hodilo dřevěné sedlo, než ten hlinik. To jsem dělal z ebenu, ale dá se použít třeba třešeň, višeň či hruška.
reagovat - Sobota 16. listopadu 2013 v 10:19 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> dyť to furt říkám. Jedině dát do úschovy manželce, jinak nevydrží (myslím tu hrušku
reagovat)
- Sobota 16. listopadu 2013 v 8:41 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>To s tím sedlem máš pravdu ale práce je to nádherná!Bez řečí smekám!
reagovat - Pátek 15. listopadu 2013 ve 22:22 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Vždy připraven, jen ta Hruška, svině se nějak odpařila, ale nezoufat, mám vynikající meruňu – jen ten týden je dlouhý
reagovat - Pátek 15. listopadu 2013 ve 21:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jiříku, opět tě chválím, samá nádhera…jsi šikovný, ale co se týče té Williemsky tak brzdi, Širda chce vyhlásit na příští pátek a sobotu třetí hon na padlonose a pokud ho vyhlásí, tak uvařím slíbené halászlé a bude dost ostré, aby Williemska vám více chutnala…začni vyřizovat volno, bez tebe ni krok
reagovat - Pátek 15. listopadu 2013 ve 21:35 ® Chorchus reakce na …
-
troutkiller> zrovna na něm jsem kolegovi demonstroval, že není moc estetické, používat na tyto pruty muškařská sedla. No ale moc mě neuspokojují ani ty origoše, uvažuji o koupi kovosoustruhu
reagovat.
- Pátek 15. listopadu 2013 v 9:59 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>Ten castovej vláčák je nádhernej!
reagovat - Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 20:03 ® Chorchus
-
Tompol> slíbené foto.
reagovat - Pátek 8. listopadu 2013 v 11:22 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> sakra to je vážnější riziko, něž investice na burze. Ŕešení bych viděl v uložení do úschovy manželce. Pak si už ani nelízneš
reagovat - Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 22:22 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> hlásim, že mám druhý litřík od starého Williamse, dva roky mačaneho v hruškovym sudě. Hlásím, že jsem ho již koštnul. Existuje přímá lineární závislost mezi deltou úbytku a časem. Nevyhrožuju, ale čím později budě sraz u padlonosa tim se zvětšuje riziko (zatím hovořím pouze o riziku, nikolivěk o realizaci) delty úbytku v ml.
reagovat - Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 10:38 ® džigit
-
sím,enem by to muselo byt 15. listopadu,to mam volny fikend
reagovat
Vyudim,co stihnu-pstruh,syr,hovězi jazyk a buček mam tež v laku… - Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 8:11 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jé, ten je nádherný. Jelikož hrušku Chorchus vychlastal hned v penďolinu, vložím do něj lahvinku švestky, ať je kotlík řádně pokřtěn
reagovat - Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 0:04 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> hruška uh není, byl ji pouze litřík ale do padlonose ji opatřím.
reagovat - Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 0:02 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> už se těším, dohnal jsem všechny resty, vidličky jdou do laku, Lubo to má hotový, Džigit to má hotový, dokončil jsem kopírku na woby a už chybí jen ten padlonos.
reagovat - Středa 6. listopadu 2013 ve 22:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> hon na veslonose uděláme hned po výlovech na Jistebníku, snad počasí vydrží…koupil jsem kotlík, Ivča slíbila že v něm uvaří halászle a speciálo pro Chorchuse tam jebne mladé výhonky bamba
reagovat - Středa 6. listopadu 2013 ve 20:58 ® lubo OV
-
Džigit má bůček, Chorchus hrušku, tak to bych už viděl na podzimní hon na veslonosa co ?
reagovat - Středa 30. října 2013 v 18:24 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> to vypadá slibně. Vanitas vanitatum et omnia vanitas, neni nad kus bučka, kde se hrabe bambus.
reagovat - Středa 30. října 2013 v 18:06 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> už Ti chystam
reagovat - Středa 30. října 2013 v 17:59 ® Chorchus reakce na …
-
Palivec> vracím se zrovna z Práglu tym našim slavnym Qvendolinem, lehce ohruškován (synonymum pro oviněn),kde jsem byl pohoštěn hruškovicí, loženou v hruškových sudech – famozní od starého Williamse. Bambusovou kořalku jsem ještě nechlastal a to uh jsem chlastal ledasco.
reagovat - Středa 30. října 2013 v 17:41 ® Chorchus
-
Palivec> náčelníku, je zákázáno sebou brát cokoli do hrobu. A před tím než zdechnu, vyje… to sám do kontejnera. Stydím se za to, že chytám na Cortlanda. Pořád zastávám názor, že je důležitější cesta než cíl. Až budeš mít chuť, pošli mi některý ze svých soukromých e-mailů, něco pro tebe mám.
reagovat