Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.462 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. srpna 2013 ve 22:08 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> neboj, cosik spichnu.
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 ve 22:05 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
nnnap> nedráždí Chorchuse, ten je schopný všeho…potřebuji nejdříve vidličky do našeho srazu…
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 19:05 ® nnnap
-
možná by se hodilo na ryby jezdit stylově http://hobby.idnes.cz/…y-dilna.aspx?…
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 10:52 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> kujwa mať, tu coś něgro!?! Druha fotka s Tondu za posledni dny a na obuch se zmrzlinu…
reagovat
Jinak ani nemysli,že nepojedete.To mam ostravsku čest zachraňovat sam? - Pondělí 19. srpna 2013 v 8:25 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Jiří, podařilo se nám zajistit na Bečkárně u mkraťase starší kousky k renovaci bamboo udice. Zavolej kdy se můžeš stavit, ale pokus se vyřešit můj hlavní problem…na sraz do Jestřabic si beru dvě tebou vyšperkované bamboo udičky, ale…potřebuji pod každou tvou speciálo vidličku.Širda už má od tebe dvě, které mu dost závidím
reagovat) Jiří, dá se tento můj problem nějak vyřešit? Širda mi něco naznačoval, že máš pracovní problemy, které ti nedovolují se letošního srazu zúčastnit. Doufám, že to není pravda a do Jesřabic pojedeš, protože jinak tvé bamboo šperky budou bez autora bezvýznamné a my bychom zvažovali, zda-li máme vůbec jet, protože bez tebe se těmi klenoty nemůžeme chlubit…
- Sobota 13. července 2013 v 19:44 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Pod nosem? No když si to myslíš.
reagovat - Sobota 13. července 2013 v 9:30 ® džigit reakce na …
-
Palivec> máš je skoro pod nosem, v Náměšti na Hané v muzeu. Kdyby si chtěl osvěžit paměť
reagovatje tam muzeum řeznictví
- Pátek 12. července 2013 ve 22:44 ® nnnap reakce na …
-
Palivec> naštěstí má patent na rozum aple. Určitě, kdo jiný…
reagovatV trokách z jednoho kusu sem se něco prasat naoblíval. V poho tady na severu. A je možné , že si je tchán, stolař, spáchal sám. Už se nezeptám.
- Pátek 12. července 2013 ve 13:24 @ Palivec reakce na …
-
džigit>Jde o to kdy a kde se ty troky dlabaly z jednoho kusu dřeva. Kdysi asi všude, to vím. Já jsem dost starý, ale jako kluk jsem je viděl nea Moravě jen v etnografickém múzeu v brněnském Domě šlechtičen. Ale nehádám se, nemám patent na rozum.
reagovat - Pátek 12. července 2013 ve 13:21 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Tak to je Kalousek v nebezpečí. Voda se už vaří?
reagovat - Pátek 12. července 2013 v 10:14 ® džigit reakce na …
-
Palivec> šak troky na spařeni vepřa se robily aj u nas,dneska spiš rarita za velky peniz…
reagovat - Pátek 12. července 2013 v 8:45 @ Palivec reakce na …
-
Chorchus>Nedávno jsem viděl film o zaniklých, či zanikajících řemeslech,kterým se věnovali tradičně cikáni. Na východním Slovensku vyráběli z mohutných topolových kmenů jednodílná koryta K opracování používali takový speciál, podobný motyčce. V Ásii to také používají všelijací domorodci. Dva cikáni vysekali slušné koryto za den. Vím, že to někdo dělá i teď, ale samozřejmě to vyřeže motorovou pilou a pokom jen dlátem oseká povrch.
reagovat - Úterý 9. července 2013 v 18:00 ® džigit
- Chorchus> další návrh na zpestření Tvé stáje
reagovat
- Pondělí 8. července 2013 ve 22:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> jéjej, to je nádhera…jinak jsme ti od Toníkového kámoše z Olomouce dovezli další torza navíjáků…až budeš mít chvilku, tak se pro ně stav…uvařím ti dobrou kávičku
reagovat - Neděle 7. července 2013 ve 21:34 ® džigit
-
jejda,chybička se vloudila
reagovat - Neděle 7. července 2013 ve 21:21 ® džigit
- reagovat
- Neděle 7. července 2013 ve 21:06 ® Chorchus reakce na …
-
Palivec> délky jsou různé, ten švarc je 8", hmotnost např. 8" #5 jsou mezi 140 – 150 g. Pochopitelně nejvíc váží klunkry. Blank váží 80g a dutý 68g. Fčil mám rozděláný Naked a chci se dostat pod 100g.
P.S. s tím topolem máš pravdu ale lžíce zásadně z ebenu.
reagovat - Neděle 7. července 2013 ve 12:29 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>Ty kdyby si žil v Améru tak si se svejma rukama už milionář!Tady pro ten Banánistán je tě škoda.
reagovat - Sobota 6. července 2013 ve 22:09 @ Palivec reakce na …
-
Chorchus> Doufám, že papáš z dřevěného korýtka z topola mahagonovou lžící
reagovat - Sobota 6. července 2013 ve 22:08 @ Palivec reakce na …
-
Chorchus> Jakou délku a hlavně hmotnost mají ta tvá umělecká díla s očky z achátu?
reagovat - Sobota 6. července 2013 ve 21:16 ® Chorchus reakce na …
- reagovat
- Sobota 6. července 2013 ve 21:16 ® Chorchus reakce na …
-
troutkiller> vidím, že tomu přicházíš taky na chuť – šak vydrž, bamboo sa už suší. Dnes jsem byl na pstruhovce pokřtít nového černého ďábla. Bylo překrásně, pstroužci brali jako diví. Jinak je to prut s hyperrychlou akcí, dutý, rukojeť z třešňové kůry, sedlo z ebenu a očko z toho italského achátu.
reagovat - Sobota 6. července 2013 v 11:09 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>Tak ten pípák mně dostal!Předpokládám že příští týden vyrobíš bambusovej vlasec a máš to komplet
reagovat)
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 23:55 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> dones to, opravíme.
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 ve 23:53 ® Chorchus reakce na …
-
regulus> jasan, a víš že bambo vlákno svítí modře?
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 ve 22:27 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> a určitě je s bambusovejma LEDkama
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 ve 21:50 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> a to ještě nevíš, že už týden sbírám odvahu abych ti ukázal tuhle fotku
reagovatAle tentokrát za to fakt nemůžu. Povolilo při normálním běžném zdolávání kapra 50 cm. Tak dlouho jsem přemýšlel jak ti to říct, až jsem se to pokusil opravit sám, za použití posledního dílu starého nepoužívaného feederu. Zítra to prubnu.
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 21:42 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> ty jsi šíílenýýý.
reagovatTak to tu ještě nebylo. Jednou si pro cesty na ryby upižláš i auto
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 21:27 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> No jak sem ti pižlal ty vidle, přišlo mi líto, že budeš mít hezčí vidle jak já a tak sem se upižlal signalizátor.
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 v 6:43 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé…při našem posledních bamboo chytání jsem měl trauma z toho, že můj bamboo prut o kovové vidličky odřu. Zmínil jsem se o tom, našemu bamboo Jirkovi a ejhle…včera odpoledne k mé velké radosti to Jiřík vyřešil a přivezl mi speciálo vyrobené vidličky na bamboo prut samce i samici
Udělal mi obrovskou radost… konečně budu moci chytat na plný výkon a snažit se vyrovnat luboviOV
Ještě jednou Jirko, moc díky Širda
reagovat