Chytej.cz

Klub příznivců značky "Bamboo" necteno

9.12.2012 | Chorchus | 64.511 zobrazení | 808 odpovědí

Klub příznivců značky BambooKdo je příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné bebechy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 17. ledna 2014 v 16:10 ® Mysak1 reakce na …

David H.> Muhehe. Davide,na té fotce to vypadá,že máš obě ruce pravé!!! Proutek vypadá luxusně ale už bys nám ho mohl konečně nafotit neb ho uřčitě nepotáhneš do Brna!!! Jo ty tam vlastně nebudeš,říkal re­gul.

reagovat
Pátek 17. ledna 2014 v 11:46 ® upbraider reakce na …
upbraider

ta černá místa na rukojeti je vypadaný korek?

reagovat
Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:57 ® džigit reakce na …

budu na Tebe myslet ;-)

reagovat
Čtvrtek 16. ledna 2014 v 16:43 ® Hora reakce na …
Hora

IV.TO.ŠIRDA> uvidíme jestli se mi podaří vyléčit, :-)

vezirek> na co tolik? Na horší časy?Zkus si sehnat jehlu s trojúhelníkovou špičkou,má průměr cca 2mm,já na ni napichoval tu dužninu a brousil z ní splávky,nebo si dělal oválky,válečky na vrchní část anténky.Ta jehla by se měla používat při šití koženky,já tu svou teď zlomil,tak se kouknu po další.

džigit> jedno,nebo dvě bych si vzal,jinak ještě mám dvě v dílně.

reagovat
foto/forum/2014/th-img104373.jpg
Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 14:25 ® džigit reakce na …

Hora> nemáš zájem o bambo prostírání? Docela vhodné na dříky těch přírodních splávků ;-)

reagovat
Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 13:13 ® vezirek reakce na …

Hora> Tak jsem toho za dopoledne naloupal celkem asi 10 metrů, Ještě jednou díky za radu.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 22:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Hora> vidíš Honzíku, svařák ode mě na rybníku jsi odmítal, Jirka ne a proto je zdravý jako řípa, takže příště přijeď tramvajkou a já tě svařákem budu léčit:-))

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 20:57 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> já už zkoušel provětrat hrdlo,pardon plíce něčím dobrým a nic nepomáhá,tak nevím.:-(

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 20:52 ® džigit reakce na …

Hora> ono to dělá i ten počas,v Zábřehu je prý teď nejhůř :-((

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 20:25 ® Hora reakce na …
Hora

David H.> na prvním obrázku nám ukazuješ nějakej rákos z J.Č ? =-|

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 20:06 ® vezirek reakce na …

Hora> Díky za zprávu. Asi jsem měl smůlu a nařezal starý obrost. Zítra to zkusím znovu a dám vědět jak jsem dopadl.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 19:45 ® HaD
HaD

Z víkendu :-)

reagovat
foto/forum/2014/th-img104363.jpgfoto/forum/2014/th-img104364.jpg
Středa 15. ledna 2014 v 19:16 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> po několika směnách jsem sedřenej jak borůvka ( nevím jestli se to píše s velkým,nebo malým b ):-D ale život jde dál.9-)

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 19:14 ® Hora reakce na …
Hora

vezirek> není na to žádnej fígl,prostě přijdu ke keři černého bezu,spatřím světlejší jednoroční větvičku,která je na špičce tmavší a téměř vždy zahnutá,ulomím ji cca 10 cm od místa kde začíná vyrůstat a začnu loupat.Pokud to jde lehce,tak pokračuji,pokud ne,tak je to zřejmě starší,cca 1,5 – 2 letý výrustek již částečně zdřevnatělý a ten potom zahodím a hledám další.Zajímavé je,že některá dužniny jsou pevnější,než ostatní.Nepřišel jsem na to proč,ale to nevadí.Já je používám,buďto na splávky,nebo je používám na zaslepení vrchní části rákosových splávků.Jdou perfektně tvarovat mezi prsty a po vlepení a zaschnutí lepidla se velmi dobře opracovávají.Někdy natrefíš opravdu na větší průměr,ze kterého jsou nádherné splávky.No a suším potom tu vyloupanou dužninu.Do týdne ji máš doma suchou.Přidávám foto dužniny černého bezu.

reagovat
foto/forum/2014/th-img104362.jpg
Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:00 ® džigit reakce na …

Chorchus> jj,držim palce.Šak roboty je třa :-)

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:50 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> jj, nezakřiknuť.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:47 ® džigit reakce na …

Chorchus> ale ja,že jede ocelarňa ;-)

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:36 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> sem se nefšim. :-/

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:22 ® džigit reakce na …

Chorchus> šak to směřoval na Horu :-))

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:18 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

vezirek> on ti asi lépe poradí Mr. Hora jak se tu objeví, není to můj šálek kávy. Ale Jenda si nejprve vytypoval pohmatem tuhost, pak jsme to okamžitě loupali a doma se to vysuší. Myslím, že vysušené už to neoloupeš.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 8:18 ® vezirek reakce na …

Hora> Můžeš mi prosím poradit jak tu dužninu z toho dřeva dostáváš tak aby se nepolámala. Dáváš to napřed celé vysušit a nebo jen tu dužninu. Já mám asi olšové ruce, protože se mi to nechce podařit. Dík za odpověď.

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 ve 21:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Hora> Honzo, máš úplnou pravdu…od Dyje přijedu poštípaná, pokaždé říkám, že už tam nikdy nepojedu, ale ráda tam na tvoje splávečky chytám velké lopaťáky, takže se vždy těším a jedu tam se Širdou znovu :-)

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 19:37 ® Hora reakce na …
Hora

OBr> doufám že mě to bude ještě nějakou dobu bavit.Teď když se podívám na splávky co jsem dělal,během posledních 15 let,tak nejsou stejné,každá várka se v něčem odlišovala.A u vody je to stejně krásné,jak tam sedíš a sleduješ pohyb splávku a přemýšlíš,co se tam kolem háčku děje,jaké jsou to líté boje ryb o kus žvance na háčku.:-) Necháváš se tam štípat těma krvežíznivými létajícími tvory a máš klid,klid od všedních starostí,manžel­ky,práce,aut apod.To jsou potom pro mne ty nejhezčí chvíle z celé rybařiny.:-)

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 19:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

OBr> je vidět, že jsi to doslova a do písmene pochopil, moc děkuji,Širda

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 19:10 ® OBr
OBr

splávek, taková jednoduchá věc a co všechno může v sobě skrývat za vzpomínky a za kouzla. Držím Vám palce, ať se z těch malejch krasavečků můžete ještě dlouho radovat :-)

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 18:32 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

OBr> plně s tvým názorem souhlasím.Dokud jsem neznal mis. Horu tak jsem pro splávek šel do vody na keř třeba i v únoru a všichni mě měli za magora, ale i splávek má svou historii a vzpomínky z lovu některé jsem i obečel když mě prchly po řece. Od mis. Hory jsem první splávky dostal asi před 6ti lety a byly tak krásné, že jsem měl strach na ně chytat abych je neutrhl a třeba na Nových Mlýnech jsem se jen s nimi chlubil,že mám šikovného kámoše, který je dělá.Teď jich mám od Honzy víc, tak si můžu dovolit nahazovat do problémových míst, ale stejně ho obrečím, když o něj příjdu. Krásné splávky jsem vyškemral i od Kraťase mám jich hodně, protože chytám pouze na splávky jak na stojákách tak i na řekách, na těžko mě to nebaví, Širda

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 16:32 ® Hora reakce na …
Hora

OBr> Mám hodně kamarádů,kteří splávky sbírají a někdy s nima i loví.:-D Já mám většinu splávků mnou dělaných,ale nebráním se i kupovaným.A co se týká ztráty,těžko se mi loučí se splávkem,ale když nechce jít z vody,tak ho tam nechám.Však si majitele najde.Když dojdu na setkání se splávky a dám je na stůl,tak podezdřívám širdovic vlkodava,že si s nima vystýlá pelech. :-D

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 16:22 ® OBr
OBr

Hora> nerad vám tady naruším to krásné rozjímání, ale když vidím to množství krásných splávků, vždycky mě napadá, co s nima děláte? Já, kdybych takovýho krasavce měl, tak pro něj poplavu i v zimě, kdybych ho náhodou utrhnul…to je taková spotřeba a nebo kamarádi „náhodou“ občas nějaký ztratí aby mohli dostat další kousek darem?

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 ve 14:22 ® Hora
Hora

Toníku je pozdě,já je už udělal,teď jenom vymyslet uchycení pro vlasec a nabarvit a hotovo.Jsem zvědavej jakou budou mít nosnost.Odhaduji to od 0,5 do max 2g.Foto ze starého foťáku bez blesku.

reagovat
foto/forum/2014/th-img104277.jpg
Neděle 12. ledna 2014 v 9:09 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé,v brzké době bude vymyšlena cedule s nápisem Zákaz loupání dužin z černého bezu :-)) nebo jak jsem to pozoroval na posledním Silvestrovském chytání u Kraťase tak Honza versus Jirka z této dužiny chtějí vyrábět ultralehké brkoše takže byli z bezu úplně nepříčetní,kouřilo se jim z makovic a já s Leem jsme hleděli jak péra z divanu co všechno ti dva špekulanti ještě nevymyslí…Širda

reagovat