Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.511 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 17. ledna 2014 v 16:10 ® Mysak1 reakce na …
-
David H.> Muhehe. Davide,na té fotce to vypadá,že máš obě ruce pravé!!! Proutek vypadá luxusně ale už bys nám ho mohl konečně nafotit neb ho uřčitě nepotáhneš do Brna!!! Jo ty tam vlastně nebudeš,říkal regul.
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 v 11:46 ® upbraider reakce na …
-
ta černá místa na rukojeti je vypadaný korek?
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:57 ® džigit reakce na …
-
budu na Tebe myslet
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 v 16:43 ® Hora reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> uvidíme jestli se mi podaří vyléčit,
vezirek> na co tolik? Na horší časy?Zkus si sehnat jehlu s trojúhelníkovou špičkou,má průměr cca 2mm,já na ni napichoval tu dužninu a brousil z ní splávky,nebo si dělal oválky,válečky na vrchní část anténky.Ta jehla by se měla používat při šití koženky,já tu svou teď zlomil,tak se kouknu po další.
džigit> jedno,nebo dvě bych si vzal,jinak ještě mám dvě v dílně.
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 14:25 ® džigit reakce na …
-
Hora> nemáš zájem o bambo prostírání? Docela vhodné na dříky těch přírodních splávků
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 13:13 ® vezirek reakce na …
-
Hora> Tak jsem toho za dopoledne naloupal celkem asi 10 metrů, Ještě jednou díky za radu.
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 22:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Hora> vidíš Honzíku, svařák ode mě na rybníku jsi odmítal, Jirka ne a proto je zdravý jako řípa, takže příště přijeď tramvajkou a já tě svařákem budu léčit
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:57 ® Hora reakce na …
-
džigit> já už zkoušel provětrat hrdlo,pardon plíce něčím dobrým a nic nepomáhá,tak nevím.
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:52 ® džigit reakce na …
-
Hora> ono to dělá i ten počas,v Zábřehu je prý teď nejhůř
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:25 ® Hora reakce na …
-
David H.> na prvním obrázku nám ukazuješ nějakej rákos z J.Č ?
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:06 ® vezirek reakce na …
-
Hora> Díky za zprávu. Asi jsem měl smůlu a nařezal starý obrost. Zítra to zkusím znovu a dám vědět jak jsem dopadl.
reagovat - Středa 15. ledna 2014 v 19:45 ® HaD
-
Z víkendu
reagovat - Středa 15. ledna 2014 v 19:16 ® Hora reakce na …
-
džigit> po několika směnách jsem sedřenej jak borůvka ( nevím jestli se to píše s velkým,nebo malým b )
reagovatale život jde dál.
- Středa 15. ledna 2014 v 19:14 ® Hora reakce na …
-
vezirek> není na to žádnej fígl,prostě přijdu ke keři černého bezu,spatřím světlejší jednoroční větvičku,která je na špičce tmavší a téměř vždy zahnutá,ulomím ji cca 10 cm od místa kde začíná vyrůstat a začnu loupat.Pokud to jde lehce,tak pokračuji,pokud ne,tak je to zřejmě starší,cca 1,5 – 2 letý výrustek již částečně zdřevnatělý a ten potom zahodím a hledám další.Zajímavé je,že některá dužniny jsou pevnější,než ostatní.Nepřišel jsem na to proč,ale to nevadí.Já je používám,buďto na splávky,nebo je používám na zaslepení vrchní části rákosových splávků.Jdou perfektně tvarovat mezi prsty a po vlepení a zaschnutí lepidla se velmi dobře opracovávají.Někdy natrefíš opravdu na větší průměr,ze kterého jsou nádherné splávky.No a suším potom tu vyloupanou dužninu.Do týdne ji máš doma suchou.Přidávám foto dužniny černého bezu.
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:00 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> jj,držim palce.Šak roboty je třa
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:50 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> jj, nezakřiknuť.
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:47 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> ale ja,že jede ocelarňa
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:36 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> sem se nefšim.
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:22 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> šak to směřoval na Horu
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:18 ® Chorchus reakce na …
-
vezirek> on ti asi lépe poradí Mr. Hora jak se tu objeví, není to můj šálek kávy. Ale Jenda si nejprve vytypoval pohmatem tuhost, pak jsme to okamžitě loupali a doma se to vysuší. Myslím, že vysušené už to neoloupeš.
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 v 8:18 ® vezirek reakce na …
-
Hora> Můžeš mi prosím poradit jak tu dužninu z toho dřeva dostáváš tak aby se nepolámala. Dáváš to napřed celé vysušit a nebo jen tu dužninu. Já mám asi olšové ruce, protože se mi to nechce podařit. Dík za odpověď.
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 ve 21:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Hora> Honzo, máš úplnou pravdu…od Dyje přijedu poštípaná, pokaždé říkám, že už tam nikdy nepojedu, ale ráda tam na tvoje splávečky chytám velké lopaťáky, takže se vždy těším a jedu tam se Širdou znovu
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 v 19:37 ® Hora reakce na …
-
OBr> doufám že mě to bude ještě nějakou dobu bavit.Teď když se podívám na splávky co jsem dělal,během posledních 15 let,tak nejsou stejné,každá várka se v něčem odlišovala.A u vody je to stejně krásné,jak tam sedíš a sleduješ pohyb splávku a přemýšlíš,co se tam kolem háčku děje,jaké jsou to líté boje ryb o kus žvance na háčku.
reagovatNecháváš se tam štípat těma krvežíznivými létajícími tvory a máš klid,klid od všedních starostí,manželky,práce,aut apod.To jsou potom pro mne ty nejhezčí chvíle z celé rybařiny.
- Neděle 12. ledna 2014 v 19:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
OBr> je vidět, že jsi to doslova a do písmene pochopil, moc děkuji,Širda
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 v 19:10 ® OBr
-
splávek, taková jednoduchá věc a co všechno může v sobě skrývat za vzpomínky a za kouzla. Držím Vám palce, ať se z těch malejch krasavečků můžete ještě dlouho radovat
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 v 18:32 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
OBr> plně s tvým názorem souhlasím.Dokud jsem neznal mis. Horu tak jsem pro splávek šel do vody na keř třeba i v únoru a všichni mě měli za magora, ale i splávek má svou historii a vzpomínky z lovu některé jsem i obečel když mě prchly po řece. Od mis. Hory jsem první splávky dostal asi před 6ti lety a byly tak krásné, že jsem měl strach na ně chytat abych je neutrhl a třeba na Nových Mlýnech jsem se jen s nimi chlubil,že mám šikovného kámoše, který je dělá.Teď jich mám od Honzy víc, tak si můžu dovolit nahazovat do problémových míst, ale stejně ho obrečím, když o něj příjdu. Krásné splávky jsem vyškemral i od Kraťase mám jich hodně, protože chytám pouze na splávky jak na stojákách tak i na řekách, na těžko mě to nebaví, Širda
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 v 16:32 ® Hora reakce na …
-
OBr> Mám hodně kamarádů,kteří splávky sbírají a někdy s nima i loví.
reagovatJá mám většinu splávků mnou dělaných,ale nebráním se i kupovaným.A co se týká ztráty,těžko se mi loučí se splávkem,ale když nechce jít z vody,tak ho tam nechám.Však si majitele najde.Když dojdu na setkání se splávky a dám je na stůl,tak podezdřívám širdovic vlkodava,že si s nima vystýlá pelech.
- Neděle 12. ledna 2014 v 16:22 ® OBr
-
Hora> nerad vám tady naruším to krásné rozjímání, ale když vidím to množství krásných splávků, vždycky mě napadá, co s nima děláte? Já, kdybych takovýho krasavce měl, tak pro něj poplavu i v zimě, kdybych ho náhodou utrhnul…to je taková spotřeba a nebo kamarádi „náhodou“ občas nějaký ztratí aby mohli dostat další kousek darem?
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 ve 14:22 ® Hora
-
Toníku je pozdě,já je už udělal,teď jenom vymyslet uchycení pro vlasec a nabarvit a hotovo.Jsem zvědavej jakou budou mít nosnost.Odhaduji to od 0,5 do max 2g.Foto ze starého foťáku bez blesku.
reagovat - Neděle 12. ledna 2014 v 9:09 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé,v brzké době bude vymyšlena cedule s nápisem Zákaz loupání dužin z černého bezu
reagovatnebo jak jsem to pozoroval na posledním Silvestrovském chytání u Kraťase tak Honza versus Jirka z této dužiny chtějí vyrábět ultralehké brkoše takže byli z bezu úplně nepříčetní,kouřilo se jim z makovic a já s Leem jsme hleděli jak péra z divanu co všechno ti dva špekulanti ještě nevymyslí…Širda