Vyhledávání
Carp marathon Praha VI. ročník
6.12.2012 | RobS | 55.104 zobrazení | 729 odpovědí
Je tady už VI. ročník mezinárodního závodu v lovu kaprů na řece Vltavě v Praze.
Atmosfére tohoto závodu je naprosto jedinečná a nikde jinde ji nezažijete.
V loňkém roce se týmům podařilo ulovit víc jak 1000kg bodovaných ryb!
Jako hlavní cena je pro vás letos připraveno startovné v hodnotě 1200 EUR na IBCC – International Balaton Carp Cup 2017.
Přihlásit se můžete na Carp Maraton Praha.
Více se dozvíte v propozicích tohoto závodu na www.cm-praha.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. srpna 2013 ve 13:38 ® Petrasek reakce na …
-
mexik> Některých lidí je mi opravdu líto. Složíme se mu na nějakou podporu v nelehké životní situaci, když ho nikdo nemá rád?
reagovat - Úterý 20. srpna 2013 v 7:43 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> podle ministra Prciny tu máme tolik extremistů, že ta pravděpodobnost je dost vysoká
reagovat - Úterý 20. srpna 2013 v 6:03 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>Ježiš děkuju!Akorát nevim zda jsem dost Extrémní
reagovat))
- Pondělí 19. srpna 2013 ve 22:16 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> zvu tě na příští CMP do svého carpteamu
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 ve 22:16 ® malamut reakce na …
-
mexik> jestliže budu lovit na povolenku, vydanou uživatelem revíru, nevidím důvod nevyužít své právo lovce, a ulovenou rybu si v souladu s platným RŘ přivlastnit a proměnit ji v chutný pokrm. V tomto případě zcela jistě nejsou pravidla závodu nadřazená zákonu a k němu vydané prováděcí vyhlášce, tedy vlastně platnému RŘ. Pokud se budu chtít zúčastnit na poslední chvíli, zcela jistě se pro mě najde místo, neb má účast, z marketingového hlediska, ti přinese víc prospěchu, než kdejakej Nikl, Krása a podobní nýmandi, kteří nejsou schopni si řádně nahonit své ego, a kdovíco ještě, aniž by hrubě porušili platná pravidla (teď, nemyslím samotný CMP). Takže mi drž místo v klobouku, nebo z čeho se losuje, a pravděpodobnost mé účasti je velmi vysoká. Může ji zhatit pouze pracovní zakázka v takové finanční výši, a s pevně daným termínem, jež nedokáži odmítnout. Za tu prdel jsem ochotný strávit i těch pět dní v Praze, a dokonce se pokusím nevyvolat konflikt s některými „sportovci“.
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 19:20 ® mexik reakce na …
-
malamut> No hlavně aby na tebe zbylo místo:)) Ps: pokud se přihlásíš, tak se musíš řídit pravidly závodu, a tam stojí, že se všechny ryby pouští;o))
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 19:14 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>Víš co to je za šichtu čuchat ten puch
reagovat))
- Pondělí 19. srpna 2013 v 17:19 ® kerob reakce na …
-
dvorak> asi, koule si tam valeli fakt extremne… ja bych se nudou ukousal
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 17:06 ® dvorak reakce na …
-
kerob> Zřejmě tam byla extrémní koncentrace kuloválošů z celé republiky..
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 16:44 ® kerob
-
Muze mi nekdo vysvetlit, v cem byl tento „zavod“ extremni? Loni jsem denne jezdil okolo na kole do prace a extremni byl pouze puch z pripraveneho kouliz a misty byl extremni prirustek lahvi od chlastu kolem jednotlivych lezeni „extremnich rybaru“…
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 16:07 ® malamut reakce na …
-
mexik> nemusím jako první, volnejch míst je dost i před závodem, a já nevím rok dopředu, co bude, nicméně, pokud se zúčastním, a bude se lovit na základě vydaných povolenek, hodlám si, v souladu s platným RŘ ulovené ryby i ponechat. Taky bude záležet na tom, kdo převezme záštitu, taky se nebavím s každým a s bolševiky a gaunery už vůbec ne.
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 ve 14:43 ® mexik reakce na …
-
malamut> 1. listopadu spustíme přihlášky..očekávám,že se přihlásíš jako první;o)
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 13:04 ® malamut reakce na …
-
dvorak> takže je tam blázinec? No září se blíží a všichni už budou v prdeli, pak si to užiju. Audinu ani omylem, beru to samý, stejnej model, jen kratší a šestimístný, jestli bude v dobrým stavu, tak za fantastickou cenu, nepotřebuju na sebe upozorňovat autem. Není tam málo vody? A co bordel?
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 12:19 ® dvorak reakce na …
-
malamut> S tím vozem bych počkal,v případě výhry se budeš vozit v Audi A8. Nebo se ti tenhle německej postrk nelíbí? U nás mazec,bivaky i tam,kde nikdy nikoho nenapadlo chytat. Hold povodeň byla štědrá
reagovatByl jsem vláčet v J.,neustále jsem gumou drbal kapře po zádech.
- Neděle 18. srpna 2013 v 11:51 ® malamut reakce na …
-
dvorak> zúčastním se určitě, v lovu konzumních kaprů vúbec nejsem špatnej
reagovatMohl bych tě vzít do teamu, budeme trénovat na T, když vyhrajem, čeká nás sláva, bohatství, a přízeň žen a ministra zemědělství
Co je novýho? Já si snad zejtra pojedu konečně pro nový auto, ten autobus padl v boji, blbeček v sedmičkovým starým bávu neviděl stojící kolonu a rozstřelil šest aut, můj stál druhej na ráně a schytal to na totálku. Tak dej vědět, jak to jde na T.
- Neděle 18. srpna 2013 v 11:19 ® dvorak reakce na …
-
malamut> můžeš se zúčastnit příští rok,čtvrtej ročník extrémních závodů pro tebe bude zajisté výzva
reagovat - Sobota 17. srpna 2013 ve 23:46 ® malamut reakce na …
-
superweb> spíš bych se měl ptát já tebe, co máš proti kaprařině, protože jste ji dotáhli zcela do prdele. Ale ty si myslíš, zcela jistě, že ne, pokud bych tušil, že jde o lov konzumáčů, přijel bych vyhrát.
reagovat - Sobota 17. srpna 2013 ve 23:43 ® malamut reakce na …
-
superweb> team pytláka Nikla sice vyhrál, nicméně polovinu jeho úlovků, bych i já, známý a uznávaný masař, pustil zpět, neb takové vyzáblé ludry nejsou hodny konzumu (natož bodování v „kaprařském marathonu“), a ani nejde o původního sazana, tím spíše v povodí Vltavy. Je to jen důkaz, že kapr do tohoto revíru nepatří, nedosahuje požadovaných hmotností a jeho vysazování má smysl jen pro to, aby byl v krátké době sloven. Ale asi se najdou další mimoňové, kdo podobný závod uspořádají třeba na pstruhovém Labi pod Špindlem, protože kde je kapr, je i zisk. Vlastně o kapra vůbec nejde.
reagovat - Sobota 17. srpna 2013 ve 23:30 ® nnnap reakce na …
-
superweb> to se ptáš vážně?
reagovat - Sobota 17. srpna 2013 v 19:17 ® superweb
-
tak se zda ze ten tvuj nenavidnej nikl to vyhral..co proti nemu vlastne mas?
reagovat - Pátek 16. srpna 2013 v 17:51 ® malamut
-
Nějaký ticho po pěšině tu je. Přiznám, že fandím Fishing teamu Rakovník, ne že bych je znal, nebo byl v jejich fanclubu, ale raději oni, než cokoliv spojeného s pytlákem Niklem
reagovatA taky zjevně nezaložili taktiku na lapání násaďáků.
- Úterý 13. srpna 2013 v 9:07 ® malamut reakce na …
-
superweb> pokud si dobře pamatuju, když už píšeš o svazové řece, tak Labe bylo a doposud je taky svazový, a nebýt zarybňování soukromáků, těch kaprů přes patnáct by tam bylo dost. Co se týká pruzení, jak ty to nazýváš, baví mě to, je to takové odreagování při práci, někdo se protáhne, někdo polkne koblihu, já zaprudím
reagovat - Úterý 13. srpna 2013 v 0:35 ® superweb reakce na …
-
malamut> asi je neco jinyho zavodit na soukromaku a svazove rece, kde bohuzel do tech 10kg doroste maloktera ryba. Byl jsem prakticky jen jednou na 24 hodinovce na cisarske louce ve 2 lidech a nejvetsi kapr co jsme „prelstili“ mel asi 40cm – neni to lehka voda
reagovat
Moc nechapu tve vytrvale pruzeni do tehle akce, i kdyz me taky moc nebere. Muzes ji proste ignorovat, nechat probehnout. Nebo muzes usporada lepsi akci. Pokud se ti zda, ze je neco v neporadku, odporuje to nejakym zakonum nebo pravidlum, muzes si stezovat na prislusnem miste(zakon->policie, RR → RybSvaz). Nebo muzes jen tak prudit do pravidel apod., ale v tom fakt moc smysl nevidim. - Pondělí 12. srpna 2013 ve 23:47 ® malamut
-
Tak jsem koukl na výsledky, bo sportovní kaprařina mě bere, ale netušil jsem, že se počítaj konzumáci, na ty čtyřkiláče mi stačí rohlíkovky a nemusím tam valit věhlasné kule
reagovatKolik je proboha spodní limit počítané ryby? Anebo že by „kapraři“ slevili z požadavků a desetikiláč přestal být „mrdka“? Já to tvrdil stále, že malá ryba je taky ryba
- Sobota 10. srpna 2013 ve 21:11 ® malamut reakce na …
-
mexik> no vidíš, že umíš odpovědět. Ono je to ve finále asi jedno, gauner jako gauner. Jen si myslím, že MZe by mělo mít jiný priority, než přebírat záštity nad ryze komerčními akcemi nepřizpůsobivých rybářů, pohrdajících zákony (pytlák Nikl, například).
reagovat - Sobota 10. srpna 2013 ve 20:18 ® mexik
-
Pár dalších fotek z příprav…
reagovat - Sobota 10. srpna 2013 ve 20:03 ® mexik reakce na …
-
malamut> na tvojí otázku existuje pouze jedna odpověď. Vzhledem k tomu, že pan ing. Bendl již není ministrem, převzal záštitu jeho následovník. Stále jsi nepochopil, že to není o jméně ministra, ale o záštitě Ministerstva Zemědělství.
reagovat - Sobota 10. srpna 2013 v 15:18 ® malamut reakce na …
-
mexik> položil jsem otázku, ale odpověď jsem nedostal, má to snad být překvapení a nesmíš ani naznačovat?
reagovat - Sobota 10. srpna 2013 ve 12:52 ® mexik reakce na …
-
malamut> Opakující se „moudro“ již není vtipné;o) Přijď s něčím novým;o)
reagovat - Sobota 10. srpna 2013 ve 12:42 ® malamut
-
mexik> a jak je to se záštitou? Místo Bendla ji převzal další gauner? http://cs.wikipedia.org/…oslav_Toman_(1960)
reagovat