Vyhledávání
Carp marathon Praha VI. ročník
6.12.2012 | RobS | 55.016 zobrazení | 729 odpovědí
Je tady už VI. ročník mezinárodního závodu v lovu kaprů na řece Vltavě v Praze.
Atmosfére tohoto závodu je naprosto jedinečná a nikde jinde ji nezažijete.
V loňkém roce se týmům podařilo ulovit víc jak 1000kg bodovaných ryb!
Jako hlavní cena je pro vás letos připraveno startovné v hodnotě 1200 EUR na IBCC – International Balaton Carp Cup 2017.
Přihlásit se můžete na Carp Maraton Praha.
Více se dozvíte v propozicích tohoto závodu na www.cm-praha.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. června 2013 ve 20:44 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> já ho pojídám s oblibou, dovedu ho připravit na spoustu způsobů a je relativně zdravej, tedy jak odkud, z Labe od PU dolů bych ho nežral. Ale vrcholem všech úprav je uzenej K 10kg+. Bych se možná při CMP 2013 cournul po břehu, kdyby někdo ze závodníků chtěl pouštět, jestli by mi ho nedal
reagovat - Neděle 16. června 2013 v 17:55 ® troutkiller reakce na …
-
nnnap>Kapr je prase který už k jídlu nikdo nechce
reagovat - Neděle 16. června 2013 v 17:46 ® nnnap
-
viděli jste už vůbec někdy kapra??? To je ryba jak hovado! To je několikanásobek plotice! A ta je jaký bojovník!. Chytat něco takovýho- to musíte být srdcař, mít to tam hluboko.
reagovat - Neděle 16. června 2013 v 9:08 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> to jo, to je peklo, zažil jsem to, a to jsem neměl bivak, nábytek a podobný blbosti, ale tam co rád chodím, stačí to nejnutnější a už se ti kolikrát ani nechce tahat s rybou zpátky k autu
reagovatNa konkurenčním serveru jsem viděl video s pytlákem Niklem, nazval to šoulačkou, no nevím, takhle jsem já jezdil na víkend
Jenže závodníci jsou z jinačího těsta, tam je nezbytností IT pracoviště, by mohli svým chlebodárcům operativně předávat poznatky a prezentovat okamžitě úlovky na ty správné koule, u každého stanoviště VIP zóna s dobře zásobeným bufetem a chlazenými nápoji pro významné návštěvy, a další záležitosti, o kterých se nám, obyčejným smrtelníkům ani nesnilo
- Neděle 16. června 2013 v 8:59 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>Jedinej extrém u kaprařiny je vytahat tu hromadu krámu z auta a pak je zase nanosit zpět
reagovat)Jediná kaprařina kterou bych mohl je UK Styl.
- Sobota 15. června 2013 ve 12:53 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> ono je to tak trochu in, dělat něco extrémního, a navíc bylo jeden čas in být kaprařem, tak si takhle holt pojmenovali válení se u vody, to je celý
reagovatTeď nemyslím ty, kteří si na nic nehrajou, a vůbec se chovají jinak, než než běžnej komerční kaprař, nebo jeho napodobenina. Oni jsou možná extrémnější, než všichni ti „sportovci“, jen o tom nemelou.
- Sobota 15. června 2013 v 10:29 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>No proto mně to zaráží
reagovatU mně je etrémní sport třeba Dakar na motorce nebo plavba kraulem přez kanál La Mache ale kaprařina určitě nééé
)
- Sobota 15. června 2013 v 10:22 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> s Jakubem Lhářem by soudnej člověk nic moc raději nespojoval, tam nikdy nevíš, co na něj zase vyplave na povrch, ten má na palici tolik másla, že mu teče až na prdel. Pro každýho je extrémního něco jinýho, záleží na tom, na co máš
reagovatAle říkat táboření, grilování a lemtání na břehu řeky či jezera sport, to už chce notnou dávku drzosti
- Sobota 15. června 2013 v 7:58 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>Třeba Váguse!To je taky osobnost a k Bendlum to má přez dveře
reagovat)Jen přemejšlim co je EXTREMNIHO na tom vyvalit pupek,stan,kostku se sudem a gryl na tejden v centru prahy
))
- Sobota 15. června 2013 v 7:33 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> no uvidíme, já se snažil v tomhle být optimistou, ale nebudem to tu zasírat dohady a necháme se překvapit. Kuci z CMP si jistě v případě, že by to dopadlo dobře, najdou jiného patrona s příslušným postavením, hodným zaštítit tak velkolepý podnik
reagovat - Sobota 15. června 2013 v 6:18 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>Mám obavu že nemáš pravdu.Tahle patálie v čechách vládu nepoloží!Těm prasatum už prošlo kde co a pořád se tam drží.Všude na světě by vzal po takové ostudě premiér pistoli a šel se zastřelit ale u nás bude ještě vyřvávat do televize jak si vubec muže policie tohle dovolit!!!!
reagovat - Pátek 14. června 2013 ve 13:28 ® malamut reakce na …
-
RobS> „Zveme Vás na třetí ročník Briggs & Stratton Carp marathonu Praha! Závod se bude konat ve dnech 11. – 17. 8. 2013 na řece Vltavě! Záštitu nad akcí převzal osobně mnistr zemědělství Ing. Petr Bendl!“
Tak si to po sobě přečti a zamysli se. I když, stejně budeš mlet stále svou. Ale možná máš svým způsobem pravdu, v době konání pravděpodobně ministrem nebude, stane se pouhým řadovým gaunerem, a ty budeš muset vymetat jinou řiť.
reagovat - Pátek 14. června 2013 v 9:50 ® RobS reakce na …
-
Osobně taky nesouhlasím s politickou scénou, ale tato záštita s politikou nemá nic společného.....
reagovat - Pátek 14. června 2013 v 1:19 ® malamut reakce na …
-
mexik> David ti již odpověděl, paktování se carpscény s gaunery je zjevné.
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 ve 20:44 ® HaD
-
To fakt nebude
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 ve 20:31 ® mexik reakce na …
-
David H.> Až budeš mistrem zemědělství ty, tak tam bude holt tvoje jmého. To je fuk;o)Věci to určitě pomůže, jinak bychom to nedělali.
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 ve 20:14 ® HaD reakce na …
-
mexik> „Záštitu nad akcí převzal osobně mnistr zemědělství Ing. Petr Bendl!“
Ale je to fuk. Pokud to k něčemu pomůže…
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 v 19:40 ® mexik reakce na …
-
David H.> Stejná odpověď patří i tobě. ČRS spadá pod Ministerstvo zemědělství. Naším cílem bylo získání záštity od vrcholné instituce, která má v ČR pod sebou oblast rybářství. Nic víc, nic míň. Politiku v tom tedy nevidím.
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 v 19:38 ® mexik reakce na …
-
malamut> Ministrem může být každý, ministerstvo zemědělství je a bude jen jedno. Význam záštity je tedy někde jinde než v osobě pana Petra Bendla;o)
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 v 19:36 ® mexik reakce na …
-
Přátelé, v sobotu od 9:00 se koná další akce na úklid v zázemí závodu. Pokud máte chvíli čas přijďte nám a členům USK Praha pomoct při úklidu po povodni. V případě, že budete chtít více informací, kontaktujte nás na číslech uvedených v kontaktech.
http://www.cm-praha.cz/kontakt/
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 ve 14:41 ® malamut reakce na …
-
David H.> já se o rybách nezmínil, pouze o „patronovi“ významné události
reagovatMě osobně by ani nenapadlo takového „patrona“, z těchto kruhů, shánět a snažit se tak zvyšovat „prestiž“ carpsportování
Připadá mi tak trošku kontraproduktivní.
- Čtvrtek 13. června 2013 ve 13:21 ® HaD reakce na …
-
malamut>
reagovatPropojení ryb a politiky je … nemám slova
- Čtvrtek 13. června 2013 ve 13:18 ® malamut
-
Tak mám maličko obavu, aby „patron“ CMP 2013 v době konání nebyl v lochu.
reagovat - Úterý 4. června 2013 v 6:43 @ Palivec
-
Dobrý nápad. Za chvíli se bude moci lovit i na Václaváku.
reagovat - Pondělí 3. června 2013 ve 22:26 ® malamut
-
Celkem škoda, že slavný Carp marathon Praha 2013, pod záštitou významného gaunera, neprobíhá právě nyní, pro carplovce by to byla ta správná výzva, a o to přece kráčí.
reagovat - Pátek 31. května 2013 v 15:02 ® malamut reakce na …
-
RobS> tak po takové zprávě mě velmi láká se zúčastnit, bylo otázkou času, kdy se carpscéna propojí s darmožrouty a zločinci, a první vlaštovka je tu.
reagovat - Čtvrtek 30. května 2013 v 19:44 ® RobS
-
Zveme Vás na třetí ročník Briggs & Stratton Carp marathonu Praha! Závod se bude konat ve dnech 11. – 17. 8. 2013 na řece Vltavě! Záštitu nad akcí převzal osobně mnistr zemědělství Ing. Petr Bendl!
Máme poslední 3 volná místa! Pokud se chcete registrovat do tohoto závodu, tak nastala ta pravá chvíle
http://www.cm-praha.cz/…e/prihlasky/
Jsme také na facebooku: https://www.facebook.com/…031867788972
reagovat - Pátek 29. března 2013 v 8:52 ® noba
-
jak tak na to koukam, tak toto téma má skoro jen jednoho přispěvatele. Zajímavé
reagovat - Čtvrtek 28. března 2013 ve 23:09 ® RobS
-
Tento týden se nám podařilo doladit poslední detaily se starostou městské části Praha – Velká Chuchle panem Mgr. Martinem Melicharem, který následně převzal záštitu nad naším závodem Briggs & Stratton Carp Marathonu Praha a bude mít úvodní slovo při zahajování závodu a předá také některé ceny!
reagovat - Pátek 1. března 2013 ve 23:09 ® RobS
-
Koncert Ivo Slámy a skupiny SORTIMENT
V rámci nedělního doprovodného programu ( 11.8. 2013 ) Vám od 16:00 – 17:00 zahraje známý zpěvák a rybář Ivo Sláma. Budete se moct těšit na písničky z jeho dvou autorských CD (Všem tichejm bláznům a Když nás ryby baví). Při zpěvu ho budou doprovázet Petr Samek – kytara, Marek Lepší – kytara/zpěv, Roman Dobrev – klávesy/zpěv a Tereza Kuželková – zpěv.
Od 19:00 – 22:00 Vám bude hrát pro dobrou náladu mostecká kapela SORTIMENT. Zahraje Vám známé písničky z rockové a big beatové scény. Více informací o kapele najdete na jejich stránkách: www.sortiment.wz.cz
Máte se rozhodně na co těšit!!
reagovat