Chytej.cz

Carp marathon Praha VI. ročník

6.12.2012 | RobS | 55.047 zobrazení | 729 odpovědí

Je tady už VI. ročník mezinárodního závodu v lovu kaprů na řece Vltavě v Praze.

Atmosfére tohoto závodu je naprosto jedinečná a nikde jinde ji nezažijete.

V loňkém roce se týmům podařilo ulovit víc jak 1000kg bodovaných ryb!

Jako hlavní cena je pro vás letos připraveno startovné v hodnotě 1200 EUR na IBCC – International Balaton Carp Cup 2017.

Přihlásit se můžete na Carp Maraton Praha.

Více se dozvíte v propozicích tohoto závodu na www.cm-praha.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 12. října 2013 ve 13:18 ® RobS

První ryba závodu…

reagovat
foto/forum/2013/th-img102178.jpg
Sobota 12. října 2013 ve 12:54 ® malamut reakce na …
malamut

RobS> „Ryby konečně začali spolupracovat“ – s tím pravopisem se poraď s některými mladými závodníky, tohle je fakt na pováženou.

reagovat
Sobota 12. října 2013 v 11:55 ® HaD reakce na …
HaD

RobS> co nejaka fotka?

reagovat
Sobota 12. října 2013 v 11:43 ® RobS

Ryby konečně začali spolupracovat a 4 závodníci již úspěšně zdolali místní kapříky..

http://www.cm-praha.cz/…ou-na-brehu/

reagovat
Sobota 12. října 2013 v 11:22 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> už s tím běž na svůj web, tady to málokoho zajímá, to by ti asi podle reakcí mělo dojít, při tvý prudký inteligenci.

reagovat
Sobota 12. října 2013 v 9:14 ® mexik

1. kolo LittleCarp Marathonu Praha je tady… V Houroušanech se objevují první sluneční paprsky a scházejí se nám první účastníci závodu.

více informací naleznete zde:http://www.cm-praha.cz/

reagovat
foto/forum/2013/th-img102173.jpg
Pátek 11. října 2013 ve 23:59 @ velekapr reakce na …

mexik> chudáci děti ve vleku pomatených rodičů

reagovat
Pátek 11. října 2013 ve 22:31 @ velekapr reakce na …

mexik> Vždyť ty nediskutuješ! Když se čověk na něco zeptá, pošlete ho do pr. Jde vám jen o promo a prachy. Se divim, že vám to tu dávno nemázli.

reagovat
Pátek 11. října 2013 ve 20:01 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> nevím, co by mi ta informace měla sdělit. Teď jsem koukal na reportáž z výlovu Rožmberka, docela zajímavý, chytaj, ale nepouštěj, a i kapři tam vevypadali jako kámoši nebo sportovci.

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 19:19 ® mexik reakce na …

malamut> Na zítřek máme přihlášených 17 dětí, které to zaujalo;o)

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 19:17 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> ale že tu na tu tvou reklamu je opravdu nadšená odezva.

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 18:41 ® mexik

Pokud je diskuze k věci a není to jen o urážkách, tak s Vám rád budu diskutovat. Ale do dobytků si opravdu dobrovolně nadávat nenechám. To po mě chlapci nemůžete chtít;o) Ps:závodníci mohou chytat na co chtějí a jak chtějí, jen pro upřesnění..

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 18:39 ® mexik

On-line bude…:o)

více info zde: http://www.cm-praha.cz/…jsou-hotove/

reagovat
foto/forum/2013/th-img102158.jpg
Pátek 11. října 2013 v 18:09 ® malamut reakce na …
malamut

Jarda Š.> já ten oddanej pohled nějak nezaregistroval, spíš to bylo něco jako: „než tohle ještě jednou, to mi ji raději loupni a pochutnej si“ :-)

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 17:44 ® Jarda Š. reakce na …

malamut> Kapr tím, že se napíchne na háček, projevuje ochotu navštívit po krátkém přátelském přetahování kamaráda na břehu, a tam mu pak projevuje přízeň radostným mrskáním a oddaným pohledem vyvalených očí.

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 16:49 ® malamut reakce na …
malamut

velekapr> pořadatelé nejextrémnějšího kaprolovnýho závodu na světě tady nechtěj s nikým diskutovat, a už vůbec ne s těmi, co mají jinej názor, oni tu na sebe jen budou pět samochválu a propagovat se.

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 11:51 @ velekapr

nejvíc mě bavěj hlupáci, co si sami naskakujou na VÝDLE

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 11:51 @ velekapr reakce na …

RobS> HAHAHAHA. Ty to koulíz už nežer, nebo úplně zmagoříš. Ten song mimochodem je spíš pro vás. Protože „to umí každý debil, aby narval tuny sraček do vody a pak se válel tejden a čekal v obýváku s příposlechem, až to rozežranej a sfetovanej kapr rozjede, ale dát třeba hodinovou šoulačku a rybu najít a ulovit, to je teprve rybařina“. Víš, kocourku? „to umí každý debil, aby eso trumfem přebil, ale dát na eso dvojku, to teprv kol“.

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 10:58 ® RobS reakce na …
velekapr> Tady mám pro tebe krásnou písničku, Ahoj :-) reagovat
Pátek 11. října 2013 v 5:38 ® malamut reakce na …
malamut

Jarda Š.> v takovém případě se oba zúčastňují sportování dobrovolně a s radostí, a právě ta radost a ochota k tomu kaprovi tak nějak moc nesedí :-) Myslím, že budu místo sportování raději dál lovit :-)

reagovat
Pátek 11. října 2013 v 0:10 @ velekapr reakce na …

RobS> přesně tak, hloupost. Jenže je na druhé straně hřiště hlupáčku.

reagovat
Čtvrtek 10. října 2013 ve 23:39 ® Jarda Š. reakce na …

malamut> Kaprař je sportovec a kapr je jeho kámoš, se kterým sportuje, tedy kapr je také sportovec.

reagovat
Čtvrtek 10. října 2013 ve 22:02 ® RobS reakce na …

velekapr> Startovné je zcela zdarma! Nejhorší lidká vlastnost je závist jdoucí ruku v ruce s lidskou blbostí!

reagovat
Čtvrtek 10. října 2013 v 19:24 @ velekapr

Chudíci děti, takhle je manipulovat už od mala. Za to by vás měli zavřít, dobytkové. Rybařina je o něčem jiném, něž tragikomická koulařina za těžký love. Třikrát tfuj.

reagovat
Čtvrtek 10. října 2013 v 18:06 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> ty jsi fakt nesestřelitelnej.

reagovat
Čtvrtek 10. října 2013 v 17:44 ® mexik

Přípravy na sobotu začínají…:)

Další diplomy si můžete prohlédnout zde: http://www.cm-praha.cz/…sty-diplomy/

reagovat
foto/forum/2013/th-img102133.jpg
Čtvrtek 10. října 2013 v 16:37 ® malamut reakce na …
malamut

Jarda Š.> já si myslím, že by se mělo spíš hospodařit, než sportovat, nějak se nemůžu dopídit toho, jak to sportování prospívá rybám, a o ty by mělo jít především, ego se dá honit i jinak. taky mi doposud nikdo nevysvětlil, jaký status má ryba v „rybářském sportu“, zda je sportovec, nebo sportovní náčiní. A aby kapraři byli nějak extra organizováni v rámci Svazu taky není dobrej nápad, jejich opovrhování platnými pravidly rybolovu a neustálé volání po jejich změně k jejich prospěchu baví málokoho. Spíš by si měli vyhrabat pár děr v zemi, napustit vodou, nasypat tam ty své kamarády, ale ne ze svazovek, a mohli by se tam realizovat do sytosti, pod vlastním carpsvazem.

reagovat
Čtvrtek 10. října 2013 v 11:12 ® Jarda Š.

malamut> Ve Stanovách je v § 2 odst. 7), že posláním Svazu je mj.: „Rozvíjet a popularizovat rybářský sport, organizovat rybářské soutěže na všech úrovních.“ Na druhou stranu je ale fakt, že závodní kapraři si dosud nezřídili svojí sekci při Radě ČRS a neplatí závodní známky (narozdíl od závodních pavačkářů, feedrařů, muškařů nebo vláčkařů), tak bych se také spíš klonil k tomu, jim svazové revíry pro závody neposkytovat, než si tohle dají do pořádku.

reagovat
Středa 9. října 2013 ve 20:29 ® malamut reakce na …
malamut

velekapr> to máš těžký, oni ti první, celkem normální, napsali krásný články a ukázali ryby, o jakých se joudům ani nesnilo, no a na některých revírech to byl návod k rychlýmu úspěchu. Jak ty revíry dopadly, to všichni víme, tehdy se razilo moudro, že převezením kapra na kaprodrom mu zachráníš život. A pár jedinců rozjelo byznys (mnozí jako přebalovači koulís a jiných, ve velkém nakupovaných produktů, jen namátkou připomenu kilo Niklovy kuku za sedmnáct, o koulích se nezmíním, neb nemám přesné údaje a nerad bych uváděl jiné), pár rektálních alpinistů se stalo „testery“, „přestoupili“ do MO Přelouč, kde jim zabavené povolenky vraceli obratem ruky, a už to frčelo. Jen mám podezření, že kdyby z časopisů a reklam měli zmizet všichni svazoví kapři, kteří nebyli uloveni v souladu s pravidly, mnoho by jich tam nebylo. Ale ona se ta naše kaprařina zhroutí sama od sebe, ti rozumnější, kterých si vážím, s tím co se dnes jako kaprařina prezentuje, nechtějí nic mít. No a pak ti tady párek joudů začne na svazovým revíru pořádat ryze komerční akci, a ještě členovi Svazu sdělí, že je mu po tom hovno, to už je vrchol té jejich arogance a nadutosti, pro kterou je většina slušných rybářů srdečně nenávidí. A taky ukázka toho, kam směřuje celej Svaz, i se svými výjimkami na nonstopku a celou slavnou K-70 (K-60, K-65 apod.) Ale hnojit kaprem, to ne, dá se připravit hodně chutně a já ho můžu klidně třikrát týdně, když je dostatek, ale jen ať je v rybnících a ne v řekách, kde zabírá místo vzácnějším rybám.

reagovat
Středa 9. října 2013 v 18:25 @ velekapr

malamut> vono už je to na chocholouška. Když se podíváš do seznamu závodů, kapřoloveři všchny válcují. To už není koníček, ale diagnóza pokropená fanatismem. Přitom kapr je nejdebilnější ryba v našich vodách a jej jí tolik, že by se s ní spíš mělo hnojit. Připadá mi, že kdo má malý péro, chytá kapry, aby si svůj komplex alespoň nějak léčil. A pak jsou ti chytří, kteří na tom třískají miliony. Je to už demence.

reagovat