Chytej.cz

Carp marathon Praha VI. ročník necteno

6.12.2012 | RobS | 55.046 zobrazení | 729 odpovědí

Je tady už VI. ročník mezinárodního závodu v lovu kaprů na řece Vltavě v Praze.

Atmosfére tohoto závodu je naprosto jedinečná a nikde jinde ji nezažijete.

V loňkém roce se týmům podařilo ulovit víc jak 1000kg bodovaných ryb!

Jako hlavní cena je pro vás letos připraveno startovné v hodnotě 1200 EUR na IBCC – International Balaton Carp Cup 2017.

Přihlásit se můžete na Carp Maraton Praha.

Více se dozvíte v propozicích tohoto závodu na www.cm-praha.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 9. října 2013 v 17:29 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> máte volná místa, protože i děti mají rozum, už té propagace nech, začíná to být fakt trapárna.

reagovat
Středa 9. října 2013 v 17:25 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> jak myslíš, že by se měly vyvíjet mé názory? Mé názory jsou pevné a pakliže se náhodou v něčem nemýlím, a to se mi nestává, nemusím je měnit. Jak by sis představoval, že by se mé názory měly vyvíjet? Třeba že bych pozbyl soudnosti a začal carpsportovat z carppelechu na extrémních carpmarathonech? A kapra nepovažoval za jídlo ale za kámoše? To asi neklapne, co budu rybářem, budu bojovat proti všem zvrhlostem, co provozujete. Jo a zatím jsi mi na všechny otázky neodpověděl, prostě jen plácáš, a plácáš, a plácáš, a mezi plácáním se semtam pochválíš.

reagovat
Středa 9. října 2013 v 17:19 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> vzhledem k tomu, že jsem členem Svazu, tak je mi do toho dost, takže moc nemachruj, je mi šumák, co máš s pytlákem Niklem a dalšími exoty, ale co má ta vaše partička se Svazem, do toho můžu šít jak chci.

reagovat
Středa 9. října 2013 v 16:41 ® mexik

1. Little carp marathon Praha se kvapem blíží. Máme stále volná místa, tak neváhejte a přihlašte své ratolesti na tento netradiční závod na soukromém rybníku Horoušany :-)

Závod začíná 12. října 2013. Startovné je zcela zdrma!

Malé závodníky přijede osobně podpořit také majitel fy. Mikbaits pan Michal Kučera!

http://www.cm-praha.cz/…ikacni-kolo/

reagovat
foto/forum/2013/th-img102122.jpg
Středa 9. října 2013 v 16:04 @ velekapr reakce na …

mexik> Takže jste „nám“ nedali nic. Tragikomická partička co chytá tragikomické a navíc malé ryby :-D

reagovat
Středa 9. října 2013 v 15:55 ® mexik

Přátelé, do smluv, ktere mi uzavíráme s jednotlivými subjekty Vám opravdu nic neni. Na zaklade nasi dobre vůle se tu s vámi snazime komunikovat na vsechna temata. Bohuzel z Vasi strany dochazi jen k napadani a haneni vseho, co uděláme. Proto nám nezbyva nic jineho, nez se omezit na pouhe sdelovani informaci ostatnim čtenářům serveru ch ytej.

Preji Vám krasny zbytek dne..

reagovat
Středa 9. října 2013 ve 12:26 @ velekapr reakce na …

mexik> a nevymýšlej si nepravdy ani od otázky neuhýbej. Dá se to celkem snadno ověřit.

reagovat
Středa 9. října 2013 ve 12:24 @ velemamut reakce na …

mexik> Když se za vše platí, tak kolik platíte vy Svazu za pronájem vody?

reagovat
Středa 9. října 2013 v 10:58 ® mexik reakce na …

malamut> ach joo.., kéž by se tak tvé názory aspon trochu vyvíjely, a ja nemusel stale odpovidat na to same. Zda se mi, ze jsi ustrnul na miste a nikam se neposouvas;o)

reagovat
Středa 9. října 2013 v 7:21 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> já si nevšiml, ve Stanovách, že by stálo, že svazové revíry se budou poskytovat soukromým subjektům k pořádání komerčních akcí. A nejen v Praze se za vše platí, nebo máš dojem, že jen tam? Podle mě tyto závody patří na různé kaprodromy, bohatě zarybněné ze svazových vod, priority Svazu by měly být zcela jiné, především hospodaření na revírech. Závod v lovu jakýchkoliv ryb jakýmkoliv způsobem rozhodně hospodaření není. Ono by bylo pěkný, kdyby kaprolov se stal olympijským sportem a pod záštitou nějakého sportovního svazu, nebo Olympijského výboru by si kapraři vybudovali Národní kaprodrom a tam se realizovali při nonstopce a táboření. Ale je třeba, aby budovali za své.

reagovat
Úterý 8. října 2013 ve 21:02 ® mexik reakce na …

malamut> tato akce se koná pod záštitou rybářského svazu Praha, tak nechápu o co ti stále jde. A navíc v Praze se platí za vše a každému. Nechápu, jak jsi došel k tomu, že ti někdo dá někde něco zadarmo:))

reagovat
Úterý 8. října 2013 ve 20:24 ® malamut reakce na …
malamut

RobS> neurazilo, ale ani nenadchlo, snad jen to vznášedlo by mě zaujalo. Pár konzumních kaprů, hodně humbuku okolo, já si rybařinu představuju jinak. A hlavně si myslím, že za pořádání takové ryze komerční akce byste měli Svazu platit za pronájem revíru.

reagovat
Úterý 8. října 2013 ve 20:22 ® mexik reakce na …

malamut>kdo nic neplácá, nic nesplácá:)

reagovat
Úterý 8. října 2013 ve 20:04 ® RobS reakce na …

malamut> tady máš videjko na uvolnění:)

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 19:46 ® malamut reakce na …
malamut

mexik> ono to nebude tak heiss, se tak nějak uplácáte sami.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 19:24 ® mexik reakce na …

malamut> Ahoj, jak se mas? Jsem rád, ze jsi na nas nezanevrel, a ze te tu s novou sezonou opet mame. Bez tebe by tu nebyla zadna zabava!:) Tak hlavně nepolevit a vytrvat;o)

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 19:22 ® RobS reakce na …

To nepopírám a neříkám, že to není fajn :-)

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 19:22 ® mexik reakce na …

David H.> vzhledem k tomu, ze jsem již s hrajim vedl diskuzi na mrku, tak jsem ho jen chtěl upozornit, kde máme dalsi diskuzi k tomuto tematu.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 19:11 ® malamut reakce na …
malamut

RobS> chytat tlouště na Labi na koulís kaprovými pruty a montážemi není zrovna ta pravá „tloušťařina“. Neboj, nechytil jsem jich tam zrovna málo, jen na plavku na malý řece je to zábavnější, i když nejsou půlmetroví.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 18:38 ® RobS reakce na …

David H.> já jsem neřekl, že Lín, tloušt, nebo jiné ryby jsou méněcenné, ale Amur je ryba velice bojovná, velikostí rovnající se kaprovi…já třeba lov amurů mám rád, ale rybařinu jako takovou mám rád všeobecně, ale když pořádám kaprařské závody, tak tam je cílená ryba samozřejmě kapr + tedy navíc ten amur, ale až třetí ročník se podařilo ulovit aspon jeden kus.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 18:33 ® RobS reakce na …

Myslíš, že chytit tlouště je problém? Pojed s námi někdy na Labe :-) Lína ulovit obtížné je, to nepopírám…ale je to krásná ryba.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 18:24 ® malamut reakce na …
malamut

David H.> chytit lína nebo tlouště je poněkud obtížnější, nestačí jen krmit a válet se v carppelechu, případně grilovat či jinak „tábořit“, a dnes chce každý mít výsledky co nejdřív a s co nejmenší námahou. Lov kapra to umožňuje.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 18:21 ® malamut reakce na …
malamut

RobS> zatím Vaše příspěvky jsou směsicí sebepropagace a sebechvály, takže taková výhružka asi nebude to pravé ořechové.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 17:53 ® HaD reakce na …
HaD

RobS> Jaké rýpání? Jen se ptám. Prostě nechápu, že třeba domácí lín nebo tloušť není ceněná ryba a přistěhovalec z ruska jo.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 16:56 ® RobS reakce na …

Pravidla závodu jsou nastavená možnostmi a zarybněním daného revíru. Co se týče amura, tak je to ryba, která je pro mnohé kapraře další ceněnou cílovou rybou. Pokud vám tu jde pouze o rýpání, tak se můžeme domluvit a my sem již žádné další příspěvky dávat nebudeme, když vás to tu tak dráždí. Přeji pěkný zbytek dne!

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 15:51 ® HaD reakce na …
HaD

malamut> začínám na to být trochu alergický :-((

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 15:40 ® malamut reakce na …
malamut

David H.> nejspíš se dle kaprařů kapr stává kaprem v okamžiku dosažení délky 50cm, co je do té doby, to kapraři nikde neuvádějí, asi je to tvor, který není hoden kaprařovy pozornosti :-)

reagovat
Pondělí 7. října 2013 ve 21:59 ® HaD
HaD

Nějak mi uniká, proč kapr až od 50 cm? A jak se na CARP závodu může bodovat amur? To už je kaprovi přibuznějši Karas, ne?

reagovat
Pondělí 7. října 2013 ve 21:56 ® HaD
HaD

mexik> píšeš ovšem tady a tudíž Ti odpovídá tady.

reagovat
Pondělí 7. října 2013 v 19:03 ® RobS

1. Little carp marathon Praha se kvapem blíží. Máme stále volná místa, tak neváhejte a přihlašte své ratolesti na tento netradiční závod na soukromém rybníku Horoušany :-)

Závod začíná 12. října 2013. Startovné je zcela zdrma!

Malé závodníky přijede osobně podpořit také majitel fy. Mikbaits pan Michal Kučera!

http://www.cm-praha.cz/…ikacni-kolo/

reagovat
foto/forum/2013/th-img102083.jpg