Vyhledávání
Carp marathon Praha VI. ročník
6.12.2012 | RobS | 55.031 zobrazení | 729 odpovědí
Je tady už VI. ročník mezinárodního závodu v lovu kaprů na řece Vltavě v Praze.
Atmosfére tohoto závodu je naprosto jedinečná a nikde jinde ji nezažijete.
V loňkém roce se týmům podařilo ulovit víc jak 1000kg bodovaných ryb!
Jako hlavní cena je pro vás letos připraveno startovné v hodnotě 1200 EUR na IBCC – International Balaton Carp Cup 2017.
Přihlásit se můžete na Carp Maraton Praha.
Více se dozvíte v propozicích tohoto závodu na www.cm-praha.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. srpna 2013 v 11:24 ® mexik
-
Letos jsme si pro každého závodníka připravili na památku účastnický list…
reagovat - Sobota 10. srpna 2013 v 11:13 ® mexik
-
Přátelé, dalším sponzorem našeho závodu se stala firma Prologic. Tato bude sponzorovat první „nebednovou“ cenu, tj. 4. místo. Soutěžící, kteří takto zůstali těsně pod stupni vítězů dostanou 2 x křesílko Prologic. Také si pro Vás připravili soutěž v rámci našeho doprovodného programu: Do soutěže věnovali tašku BOAT BAITING BAG. Podmínky soutěže se dozvíte až na místě..:o) Navíc proběhne přednáška anglického kapraře Lee Brostera a Míry Kroupy o firmě Prologic.
reagovat - Čtvrtek 8. srpna 2013 v 18:11 ® mexik
-
Dnešního dne jsme pro Vás upravili časový harmonogram doprovodného programu a závodu. http://www.cm-praha.cz/…opozice2013/ A jak se k nám dostanete na doprovodný program naleznete zde: http://www.cm-praha.cz/…zemi-zavodu/
reagovat - Středa 7. srpna 2013 v 19:35 ® RobS
-
Rybářský časopis Kajman zdarma
Mediálním partnerem závodu je rybářský časopis Kajman, který připravil dárek pro 500 nejrychlejších návštěvníků Briggs & Stratton Carp marathonu Praha 2013! V zázemí závodu bude zdarma k dispozici červencové vydání tohoto populárního rybářského časopisu. Kajman je univerzální rybářský časopis, který vychází od roku 1994. Dočíst se v němu můžete jak o kaprařině, dravcích, feederu, plavané, muškaření, tak o mořském rybolovu. Více na www.kajman.cz
reagovat - Pondělí 5. srpna 2013 v 19:42 ® mexik
-
I letos poběží na našem webu www.cm-praha.cz on-line přenos z těchto prestižních kaprařských závodů! Můžete se těšit na pravidelné aktualizace, rozhovory s týmy a průběžné výsledky. Průvodcem a on-line zpravodajem z letošního ročníku bude Ondřej Macků. Závod startuje již za pár dní!
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 v 11:34 ® malamut reakce na …
-
dvorak> se dohodnem, a k němu by ti slušel ten Kev Pike
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 v 10:04 ® dvorak reakce na …
-
malamut> Pokud ti to vše klapne,tak bys mě mohl věnovat toho Stradica
reagovat) Jinak nic nepotřebuju,všeho mám dost a ještě víc.
- Neděle 4. srpna 2013 v 8:18 ® malamut reakce na …
-
dvorak> nazdar, byli jsme na S na špici, je to asi tři neděle, ale připlulo tolik bordelu, že jsme to o půlnoci sbalili, čekat tam jak pitomec a ráno nenahodit se mi nechtělo. Jo a jsem bez auta, brácha si ho před týdnem v pátek půjčil a u Smiřic nějakej pitoma z Jaráku rozstřelil v bávu šest jinejch stojících v koloně. No a jiný nemůžu sehnat, tak na to všechno seru a jak přijdou prachy z pojistky, kupuju letenku na Zéland, tady na tu žumpu židobolševickou seru. Takže prodávám komplet rybařinu, jestli něco chceš.
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 v 1:06 ® dvorak reakce na …
-
malamut> Taky bych tam na tuto akci zajel,jen se bojím že"sportovce"tohle nějak nezaujme.. Nebyl jsi teď někdy u nás? Po povodních celkem záživné..
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 v 17:10 ® malamut reakce na …
-
mexik> já bych mohl uspořádat v rámci CMP malý uzenářský workshop s uzením úlovků v mobilní udírně. Bylo by to dobrý uspořádat v poslední den závodů, to by mohlo být shromážděno dostatečné množství chutné kapří svaloviny. Pokud by byl zájem, dejte včas vědět.
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 ve 14:56 ® mexik
-
V rámci našeho doprovodného programu dne 11.8.2013 od 12:00 Vám Michal Kučera představí produkty firem FREE SPIRIT, TASKA, ASHIMA, ENTERPRISE TACKLE, MIKBAITS, EASY FISHING A PETZL. Budete si moci zakoupit i jeho poslední knihu – Lov kaprů na českých vodách a nechat si ji od autora podepsat. Tak neváhejte a přijďte se podívat na bohatý doprovodný program… http://www.cm-praha.cz/…zemi-zavodu/
reagovat - Úterý 23. července 2013 ve 20:14 ® mexik
-
Rádi bychom Vás upozornili na změnu v rámci našeho doprovodného programu. Místo skupiny Sortiment Vám zahraje skupina Bumerang. Tato Kolínská kapela Vám zahraje různé hity v živém podání a rozhodně se máte na co těšit. Více informací najdete zde: http://www.cm-praha.cz/…ny-bumerang/
reagovat - Úterý 23. července 2013 v 9:15 ® mexik
-
Rádi bychom Vám představili další kapelu, která zahraje v rámci doprovodného programu dne 11.8.2013. Jedná se o kapelu Národ sobě, jejímž frontmenem je David „vectif“ Fořt. Kapela Národ Sobě vznikla v roce 1988. Od prvního koncertu v roce 1…989 v prostorách gymnázia v Broumově začala vystupovat pravidelně na různých akcích po celém východočeském kraji. Hudební kritik Jaroslav Špulák ji v časopisu Rock&Pop charakterizoval jako jednu z nejosobitějších kapel ve východních Čechách. Následovala společná vystoupení s kapelami jako Tři Sestry, Mňága a Žďorp, Umělá hmota, Garage, v roce 1991 Národ Sobě zahajovali legendární trutnovský festival Trend.
Více o kapele najdete zde: http://www.cm-praha.cz/…-narod-sobe/
reagovat - Neděle 21. července 2013 ve 20:39 ® mexik
-
V rámci doprovodného programu budou vystavovat i firmy Mikbaits, Hotspot desing, Krmiva Hulín, DOC, Leatherman, Led Lenser a další..tak neváhejte a přijďte se podívat dne 11.8.2013 od 10:00 do zázemí Briggs & Stratton Carp Marathon Praha.
http://www.cm-praha.cz/…zemi-zavodu/
reagovat - Neděle 21. července 2013 ve 20:38 ® mexik reakce na …
-
Ministerstvo zemědělství..číst, přeci umíš:)
reagovat - Sobota 20. července 2013 v 18:47 ® malamut reakce na …
-
mexik> a kdo na tím má záštitu? Bendl? Toman? Miloš? Nenapínej a vyval to.
reagovat - Sobota 20. července 2013 v 17:51 ® mexik
-
Zveme Vás na předváděcí akci Karla Nikla a Nikl Teamu dne 11.8.2013. Jedná se prezentační a předváděcí akci přímo u vody v areálu závodu! Bude probíhat prezentace značek Karel Nikl, Trakker, Sonik, Cygnet, Andventuremenu a dalších. Můžete se zúčastnit skvělá dovedností soutěže v HODU NA CÍL… Přijďte vyhrát nové pruty SONIK SK3XTR v hodnotě 9000,–Kč!
Kompletní informace najdete na našich stránkách: http://www.cm-praha.cz/…/karel-nikl/
reagovat - Pondělí 15. července 2013 v 8:49 ® malamut reakce na …
-
hraji> nemusíš mi odpovídat, pokud ti je můj dotaz nepříjemný, a to asi je, ale pak si nestěžuj, že občas moje domněnky zcela nekorespondují s realitou. Ale ono je to těžký, když funkcionář neodpoví prostému členu na konkrétní dotaz. Ve slušné společnosti se toto chování nazývá arogancí, jak tomu říkáš ty?
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 v 9:03 ® malamut reakce na …
-
hraji> zkus napsat něco konkrétního, zatím je to jen blábol. A jen tak mimochodem, když už jsi tu, jakým způsobem se MRS podílí na financování tzv. reprezentačních družstev rybářů, když už někteří činovníci MRS se vydávají na různé výlety s těmito sportovci či sportovkyněmi? Nebo je to jen v režii ČRS, potažmo jeho členů?
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 v 8:22 ® hraji reakce na …
-
malamut> proč mám velmi intenzivní pocit, že by sis rád hrál na jakési „svědomí“ rybářů a ve skutečnosti neznáš ani platnou legislativu? Jinak bys nemohl psát ty nesmysly, jako v předchozích příspěvcích. Ty se divíš, že se tebou nechce nikdo diskutovat? Já ne, ty si totiž vezmeš z předpisů jen to, co se ti hodí a to co se ti nehodí „nevidíš“.
reagovat - Středa 10. července 2013 ve 14:22 ® malamut
-
Hmm, tak nic, podrobnosti, co se týkají „pronajmutí revíru“ se asi nedovíme, nejspíš není vhodné, aby se řadoví členové dovídali, jak se nakládá s „jejich“ revíry, ale on to je obraz současné právní žumpy v tomto Kocourkově. Prostě si kluci, co spolu chodí, a někteří mají bohužel „funkce“, nějak vyhoví, aby byli spokojeni a po členech se vyžaduje pouze placení, nedej Bože, aby se o cokoliv zajímali, nasypeme jim kapra a bude klid.
reagovat - Úterý 9. července 2013 v 9:51 ® malamut reakce na …
-
troutkiller> ten by mnoho lesku nedodal, je to jen řadovej gauner, carpscéna potřebuje někoho opravdu solidního, aby mediálně trochu vybalancovala svou nevalnou pověst
reagovat
Já nevím, zda jsem se na to už ptal, pokud ano, nebylo mi odpovězeno, ale zajímalo by mě, zda pořadatelé extrémního CMP 2013 platí uživateli revíru za jeho pronájem pro ryze komerční akci. Nebo zda stačí, že „sportovci“ budou mít platné povolenky. taky bych rád věděl, jak na akci nahlíží řadoví rybáři, kteří na daném úseku rybaří. Pokud vy jim mělo být bráněno v rybolovu 3m od závodníka, pak se zcela jistě jedná o vyhrazování si míst, což je v rozporu s RŘ. kdybych byl členem v příslušné MO, zcela jistě bych položil mnoho otázek. Snad to udělá někdo jiný. - Pondělí 8. července 2013 ve 14:48 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>Prej Janoušek
reagovat))
- Pondělí 8. července 2013 ve 12:55 ® malamut reakce na …
-
David H.> pokud se kaprolovci spokojí s občanem Bendlem, pak asi změna nebude, ale při jejich ambicích se určitě pokusí zlanařit někoho významnějšího (když už Bendl nebude ministrem)
reagovatPořadatelé to ale nejspíš budou tutlat a bude to překvapení. Možná požádají o patronát nad extrémními kaprolovnými závody předsedkyni parlamentu. Vlastně význam její funkce odpovídá významu sportovního lovu kaprů a byl by to tedy zcela logický krok
Jen by měli smolíka, kdyby se sněmovna před závody sama rozpustila, jak si přeje většina občanů, pak by jim zbyl jen prezident republiky, nebo spící kníže, ten by dodal lesku alespoň šlechtickým titulem, když už ne politickou funkcí
Oni kluci ještě překvapí
- Pondělí 8. července 2013 ve 12:12 ® HaD reakce na …
-
malamut> politiku nesleduju. Nějaká změna?
reagovat - Sobota 6. července 2013 v 15:43 ® malamut
-
Tak kdopak bude „patronem“ CMP 2013?
reagovat - Středa 26. června 2013 v 15:42 ® malamut reakce na …
-
superweb> kdyby si každý dělal co chce, a zejména kapraři, nebylo by to dobrý. Stačí, že se většina z nich pokouší dělat si co chtějí, občas na to i dojedou.
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 14:17 ® superweb
-
Ja beru kaprarinu jako soucast rybariny..chytal jsem i pred ‚kaprarinou‘, ale ted nejak nevim proc od ni upoustet. X krat rocne jdu se splavkem na par hodin, parkrat se stojanem a kaprakama a tak jednou na sumce s bojkou. Bavi me to vsechno, nekoho treba bavi jen ta kaprarina nebo jen sumcarina – u tech je asi mozny ze je to casem prejde. Sice to moc nechapu, ale at si kazdy dela co chce.
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 20:23 ® Martin Chmelík reakce na …
-
malamut> Slušně jsi to definoval – „NÁVRAT K RYBAŘINĚ“ To je minimálně k zamyšlení se nad současným stavem rybolovu.
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 18:41 ® malamut
-
David H.> asi maj potřebu si neustále poměřovat pinďoury, jejich věc, ale spousta lidí co znám, se od „kaprařiny“ vrátila k „rybařině“, a nebylo to tím, že by byli neúspěšní.
reagovat