Vyhledávání
Carp marathon Praha VI. ročník
6.12.2012 | RobS | 56.057 zobrazení | 729 odpovědí
Je tady už VI. ročník mezinárodního závodu v lovu kaprů na řece Vltavě v Praze.
Atmosfére tohoto závodu je naprosto jedinečná a nikde jinde ji nezažijete.
V loňkém roce se týmům podařilo ulovit víc jak 1000kg bodovaných ryb!
Jako hlavní cena je pro vás letos připraveno startovné v hodnotě 1200 EUR na IBCC – International Balaton Carp Cup 2017.
Přihlásit se můžete na Carp Maraton Praha.
Více se dozvíte v propozicích tohoto závodu na www.cm-praha.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. října 2013 v 11:52 ® mexik reakce na …
-
Velekapř> jelikož se na chytej prihlasujes jako anonym, tak moc velky hrdina nejsi, když se bojis vyplnit si kartu;)) To už je pro me vetsi frajer kolega Malamut, který se toho nebojí;o)
reagovat - Sobota 19. října 2013 v 11:43 ® mexik reakce na …
-
Velekapř> Mě může urazit jen inteligent, a to ty rozhodne nejsi. Ps:kdyz jsi takovy klavesnicovy hrdina, Tak mi posli adresu, at si můžeme dat spicha;o)
reagovat - Sobota 19. října 2013 v 10:51 @ Velekapř reakce na …
-
mexik> teda tys mamlas. Tose jen tak nevidí. Proto extrémní. Jelikož to pořádá extrémní blb.
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 20:59 ® malamut reakce na …
-
Martin Chmelík> no to jo, jen mi to nepřipadá takový nezištný, jako když mě Vlastík Hybnerů učil správně vařit kolínka nebo brambory, aby držely na háčku
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 20:47 ® Martin Chmelík reakce na …
-
malamut> No ono to má háček. Pořád lepší, když dětem Michal Kučera bude do hlavičky podsouvat boilies, než když děti necháme na pospas ulici a on jim někdo začne podsouvat „fet“. Když už dětem někdo ukáže kaprařinu, měl by jim na druhou stranu ukázat i další rybolovné techniky. Toť vše, více k tomu nemám.
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 20:45 ® RobS reakce na …
-
Máš naprostou pravdu
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 20:40 ® Martin Chmelík reakce na …
-
RobS> Já to teď s tím kaprařem napsal směrem k CMP. Vítka osobně neznám, ale od pár lidí z Orlasu jsem o něm slyšel. Takže si myslím, že je to skutečně fajn člověk, co i těm dětem má co nabídnout. Co se týče CMP, nejsem příznivcem, ale ani odpůrcem. Každý je strůjce svého štěstí a pokud závody uspokojí Tebe jako organizátora a též všechny účastníky, pak je vše v pořádku. Kritici se vždy najdou a jak se říká. I kritika je dobrou reklamou, protože pokud se o něčem nemluví, pak je něco špatně a jako by to neexistovalo.
reagovatNechť se daří i Tobě.
- Pátek 18. října 2013 ve 20:30 ® RobS reakce na …
-
malamut> Vážený pane Langu, kdybych nevěděl, že jste rozumný a přející člověk s rovným hřbetem, tak bych o Vás musel napsat takové ošklivé expresivní slovo začínající na slovo č..... a i.....:)
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 20:26 ® malamut reakce na …
-
Martin Chmelík> já už to tu asi nebudu pitvat, stačí, že mě jeden osel podsunul do šuplíku Rudou knížku, a druhý polovzdělanec mě nazval hlupákem. Překapřováno je hlavně v bezelstných hlavičkách nebohých dětí, které se podobných carpakcí účastní, on jim tam pan Kučera (či jiný „sponzor“ akce) vysvětlí, co je dobré
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 20:26 ® RobS reakce na …
-
Martin Chmelík> Máš recht, Vítek je vskutku dobrý člověk
reagovatavšak jeho jedinou vyvolenou rybou není pouze kapr..byla by to mejlka
…on má rád také jiné druhy ryb..ať je to okoun, štika, candát…dokonce i při lovu kaprů mu oči září štěstím, když se mu na háček pověsí pěkný tloušť, či cejn:)).....já ho znám velice dobře a oba se věnujeme nejen kaprařině, ale také např. přívlači
Jinak Ti přeji, ať se vydaří další ročník výstavy Moderní rybář…letos se zajdu mrknout
- Pátek 18. října 2013 ve 20:18 ® Martin Chmelík reakce na …
-
malamut> Já spíš soudím člověka podle toho, jaký je, jak se říká „od srdce“. A tady si myslím, že mexik je dobrým člověkem, který i těm dětem má co dát. Nebudu ho přeci trýznit za to, že jeho vyvolenou rybou je kapř. Nicméně všeobecně mám pocit, že už je všude „překapřováno“.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:59 ® malamut reakce na …
-
Martin Chmelík> pakliže se tu bije v prsa, jak pracuje s dětmi a mládeží, měl by mít alespoň základní vzdělání. Jeho pravopis tomu neodpovídá.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:57 ® malamut reakce na …
-
mexik> tak tohle skutečně odpovídá tvé duševní úrovni, to už je téměř dno.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:49 ® Martin Chmelík
-
No tak kolegové, jsme na rybářském webu, gramatiku bych až tak neřešil, každý prostě nemůže být jazykově 100% vybaven. Trocha tolerance nikomu neuškodí.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:43 ® mexik reakce na …
-
Martin Chmelík> Přesně jak říkáš;)
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:41 ® mexik reakce na …
-
malamut> hloupy jsi se narodil, hloupý jsi a hloupym zustaneš! A jestli chceš omluvu, tak si stezuj třeba na mistnim národním výboru! Tímto s tebou diskuzi koncim, ponevadz nemíním dále ztracet čas se zakomplexovanym člověkem, jako jsi ty! Mej se.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:38 ® Martin Chmelík reakce na …
-
mexik> V pohodě.
reagovatVíš jak se často říká v Čechách. Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán.
Nicméně za sebe říkám, že děti se mají vést ke všeobecnému rybolovu, mají poznat všechny techniky postupem času a k tomu znát i všechny druhy ryb. Prostě nebrat dětem tu krásnou rozmanitost a napětí rybolovu, jakou rybu asi tak chytím. Pokud poznají jen kapře, je to škoda. Ale jak jsem psal, chápu nějakou podobnost s extrémním rybolovem CMP. I když pro mne je slovo extrémní spíš k údivu, extrémní rybolov si představuji tak nějak jinak, třeba na otevřeném moři, ve vlnách a když se mi na prut pověsí mečoun. To je pak extrém. I když ono stavět bivaky pod Strakonickou výpadovkou vlastně tím extrémem také zavání. Krásný večer.
- Pátek 18. října 2013 v 19:28 ® malamut reakce na …
-
mexik> to nemusím hledat ve slovníku, neb mám tak nějak všeobecný přehled. Problém je, že četnost chyb v tvém psaném projevu neodpovídá tebou uváděným diagnózám. A taky těžko může kdokoliv předpokládat, jakými poruchami disponuješ, tedy pokud je to pravda, navíc píšeš moc rád, hlavně o sobě a o extrémním CMP.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 18:18 ® mexik
-
Přátelé najdete si ve slovniku co znamená slovo disgrafik a dislesktik a pak se teprve zacnete nekomu smat…
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 15:00 ® malamut reakce na …
-
velekapr> oni se kluci stačí chválit sami, vlastně tady ani nic jinýho nedělaj, jen samochvála a sebepropagace. Ale tak to má být, oni vědí, co je dobré, my víme hovno.
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 13:40 @ velekapr reakce na …
-
mexik> Chfálýme! Je špyčkoví malí ďeťy hnet ot mala zmagořyt do kaprařyni! Stendynk ovejšn!
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 13:37 ® malamut reakce na …
-
mexik> za co by tě ale měl kdokoliv chválit? Ani za ten tvůj pravopis to není možné, opět hrubka, to prostě bije do očí.
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 13:12 ® mexik
-
Již zachvíli vypukne první kvalifikační kolo..;o)
http://www.cm-praha.cz/kvalifikace/
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 13:11 ® mexik reakce na …
-
Martin Chmelík> Ahoj, to není ani tak vztahovačnost, ale spíš jen obrana:) Na zdejším webu jsme se zatím žádné pochvali nedočkali, takže proto možná došlo k nepochopení tvého zápisu. Tak to smažme a můžeme začít od začátku;o)
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 19:44 ® Martin Chmelík reakce na …
-
RobS> Jak jsem psal níže, každá aktivita směrem k výchově malých rybářů je chválihodná.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 19:42 ® Martin Chmelík reakce na …
-
mexik> Ahoj kolego, proč ta vztahovačnost? Já nic a nikoho nehanil, ba naopak jsem vyzvedl vaši snahu, něco pro děti udělat. A zbytečně se rozčiluješ ohledně cílených ryb. Dovolím si subjektivní pohled. Název Little Carp Marathon zní tak světově, že děti z toho musí být paf. Možná kdyby to byla Zlatá šupina či jakýkoliv jiný název, nehovořil bych o kaprařině. A ani si nedovedu představit, proč marathon. 5 hodin rybolovu zrovna „maratónsky“ nevypadá. Ale nic, jen jsem chtěl napsat, že někdy méně, znamená více (co se názvu týče, neboť rozumím, že to má jakousi návaznost na závod „odrostlých“ kaprařů). Ale opakuji, nekritizoval jsem, ba naopak, když jsem níže četl jiné negativní příspěvky. A též jsem psal, že děti nikdo jistě nenutil a i tady jsi můj příspěvěk trochu překroutil.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 17:48 ® mexik reakce na …
-
Martin Chmelík> Ahoj, ono je třeba si o akci něco přečíst, než ji začnu hanit. Kdyby jsi to udělal, tak by jsi se dočetl, že děti mohou chytat, na položenou, feeder, splávek a na háček mohou dát vše co neublíží rybám. To, že se boduje kapr a amur vychází také z toho, na jaké vodě se tyto akce konají. Pokud bychom dělali závod na rybníku, kde budou jen samí cejni a plotice, tak bychom bodovali je. Ale primárně se zabýváme lovem jiných ryb. Tudíž nechápu to rozhočení, proč děti do něčeho nutíme, když to tak není. Ty děti se na tyto akce nepřihlašují sami, dělají to rodiče, ty rodiče ovlivňují jejich další vývoj mnohem více než my.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 17:24 ® RobS
-
U nás v Čechách je spoustu organizací pořádajích rybářské závody, ať to jsou závody v plavané, přívlači, atd. Na těchto závodech se loví různé druhy ryb. My pořádáme závody v lovu kaprů a amurů. Každý dělá něco. Avšak u nás není vyhraněný styl. Děti můžou lovit na co chtějí a zvolení rybolovné techniky je také na nich. V zimě chystáme pro děti další akce…například závod v lovu na dírkách a lovit se nebudou pouze kapři
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 17:01 ® HaD reakce na …
-
Martin Chmelík> já proti kaprům taky nic nemám, ale přílišná selekce a pohrdání jinými druhy mne uráží. Např. Michala mám jako rybáře rád třeba proto, že nepohrdám jinými rybami, byť kapři jsou u něj na vrcholu.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 16:38 ® Martin Chmelík
-
Tedy kolegové, tady se člověk dočte věci. Dokonce i o rudých knížkách. Jak říkám, svět se zbláznil, či přímo v prdel obrátil. A semlelo to i několik jedinců. Osobně si myslím, že každá akce pro děti je dobrým počinem a vážím si lidí, co pro děti něco dělají. Já mám třeba výhradu k jednostrannému zaměření uvedených dětských závodů – tedy ke kaprařině. Dítě by mělo být vedeno ke všeobecnému rybolovu a nechat to na něm samotném, jakou rybolovnou techniku si později vybere. Na druhou stranu na ty závody určitě nikdo děti nenutil. Jinak nabývám dojmu, že se čím dál více „kaprařina“ tak nějak selektuje a pomalu platí: Já jsem kaprař, kdo je víc? Chce to pobrat trochu rozumu a nemít v hlavě místo mozku boilies.
reagovat