Vyhledávání
Bezuzlové háčky
4.12.2012 | HaD | 11.933 zobrazení | 97 odpovědí
Na trhu se objevují zbrusu
nové háčky určené na bezuzlové vázání. Máte s nimi zkušenosti?
PS: A pak, že už nejde nic nového vymyslet :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 16:07 ® lunimus reakce na …
-
džigit> len otazka … aj to niekto realne skusal urobit z kancelarskej spinky?
… je mi jasne, ze ten original drot je asi o kus pevnejsi, ale ked si pozriem paky, kotre tam vznikaju – resp. na akych ramenach tam posobi vlasec, tak mi vychadza, ze sila potrebna na ohyb takto „hrubeho“ dratu ako je kancelarska spinka je treba väcsia sila, nez je nosnost vlasca …
Asi by som na tom nechcel vlacit 100kg sumca, ale asi spravim doma realny zatazovy test … Nebudem ho robit jedine v pripade, ze ma dostatocne uplatia vyrobcovia originalnych sponiek
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:52 ® džigit reakce na …
-
lunimus> -ni
reagovat
-ano - Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:51 ® lunimus
-
este sa opytam pani … je mozne takuto spojku spravit napr z kancelarskej spinky? Alebo je to specialny drotik z pruzinovej ocele?
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 14:07 ® džigit reakce na …
-
lunimus> koukni na video, odmysli si háček s hrotem a … princip je stejný,jen do toho očka dáš, co uznáš za vhodné dle dalšího využití
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 13:48 ® HaD reakce na …
-
lunimus> mám s tím skvělé zkušenosti!
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 13:31 ® Bigpista reakce na …
-
lunimus> Třeba takhle
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 13:13 ® lunimus reakce na …
-
džigit> a tento zazrak sa ako a na co pouziva? … uz som to videl, ze to existuje, ale naozaj netusim
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 v 10:01 ® džigit reakce na …
-
LeoC>
reagovatjá na to používám tu „sponku“ Uvázat nano na tenhle bezuzel obratlik?Neznám,nechám se poučit.Ta sponka je s troškou představivosti,jak tady ten háček
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 9:44 ® LeoC reakce na …
-
džigit> ty zje šulin
reagovat!! Su expert na rozmotavani uzliku na cizim cajku a ne na vazani uzlu. O tem by Chorchus mohl 5 bajky. Akorat na mojem sem v nedělu odjebal asi 30 m pletenky, bo taky chuchvalec se v te kose nedal rozplantat. A ty obratliky sem kupil proto, bo na tom Nanofile jsem zku… už asi 5 m a žadny uzel nedržel.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 8:57 ® džigit reakce na …
-
axiom> po tym ti je akurat howno.Tež nepatram,kery ti měni plenku.Chovaš se jak stary přemudřely kokot…
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 2:12 @ axiom
-
džigit> Tobě je třeba stále pomáhat. Jen nevím, kdo tě vodí vožralýho domů.
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:45 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> apropo,CLeo prý je mistr všech mistrů v uzlech jakekoli formatu,tuš pro teho toto tema neni, on se u bezuzla zamota pazury
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:43 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> pohonim je.
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:41 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> na Silvestra už se asik negrilnu co?
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:35 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> pracuje se na tom, říkali, že to ještě nějak zpevňují ze spodku + rošt.
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:24 ® džigit reakce na …
-
Chorchus>
reagovat
Jak vypada to udělatko na gril? - Středa 5. prosince 2012 ve 22:18 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> LeaC tato diskuse tak podivočila, že letěl do obchodu a hlásil, že koupil aspoň bezulové obratlíky.
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:16 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> přeložím pro ostatní – „lulino“ – velká pochvala a obdiv svému kamarádovi.
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:11 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> lulino
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 22:07 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> to su tvoje pazury, kaj zje měl?
reagovat - Středa 5. prosince 2012 ve 20:27 ® džigit reakce na …
-
Fryw> asi jo,ale uzel? Fakt nevím,uzlem bych to nenazval. Více méně je to stejné,jen to neprovlíkáš očkem a vlasec nejde přes ovin. Já takhle vážu na trubičku i zarážky do foroty. A tak jak to myslíš Ty,používám taky a na návazce od 0,08 do podle místa lovu.A když to vemu podrobně,už jsem zkoušel i nastažit mimo pidi háček a s úspěchem.Když to nejde,stébel se chytáš
reagovatTak jak u velkých použiju silikon udělátko na nástrahu pod „hák“
- Středa 5. prosince 2012 ve 20:18 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Jo, ale to mi přijde, že to je prostě trošku jinej motanec než ta klasická kaprařská bezuzlovka co sem daval linky axiom, ne? Prostě bezuzlovy vázání na lopatku. Ale zajimalo by mě, jestli takovy kaprařsky bezuzlovy vázání je vhodny i na malej háček s očkem a na tenkej silon.
reagovat - Středa 5. prosince 2012 v 19:17 ® džigit reakce na …
-
Kazan> jj,taky sem s tím začal v noci
reagovat - Středa 5. prosince 2012 v 19:05 ® Kazan reakce na …
-
džigit> teď už jasný
reagovatmyslím že tohle používali kluci pro vázání v noci po slepu
- Středa 5. prosince 2012 v 19:00 ® džigit reakce na …
-
Kazan> a včil už je to enem o Tve představivosti
reagovat
Akorát to je napřeskoč
První sada je od horního zleva a pak měl následovat ten v druhém příspěvku.Budu za hoďku „zpět“ - Středa 5. prosince 2012 v 18:59 ® džigit reakce na …
-
Kazan>
reagovat - Středa 5. prosince 2012 v 18:46 ® Kazan reakce na …
-
džigit> namastit růčo na papír a naskenovat? Já jí mám už naštěstí za sebou a zítra volno, takže zkusím nějakou tu fišli
reagovat - Středa 5. prosince 2012 v 18:38 ® džigit reakce na …
-
Kazan> já se o to včil snažil,ale zjistil sem,že jsem nějak zapoměl ovládat Corel
reagovat
Za chvilu du na noční,něco vymyslím… - Středa 5. prosince 2012 v 18:32 ® Kazan reakce na …
-
džigit> uff, nějak mi nejde si to představit, obrázek by nebyl?
reagovat - Středa 5. prosince 2012 v 18:26 ® džigit
-
Fryw> David Havlíček> no nevím jestli to je správně „bez uzlu“,ale uzmu háček do pravé ruky,a s ním si přidržím smyčku silonu.Poté prostrčím smyčkou dva prsty a udělám tak deset ovinů.Poté zatáhnu za oba konce a je hotovo.Nikde nejde vlasec přes vlasec.
reagovat
Vážu to od malých po velké,takže i na malý háček udělám „vlasovou metodu“