Chytej.cz

Navijáky s okousanou cívkou necteno

2.12.2012 | Kazan | 4.713 zobrazení | 38 odpovědí

Navijáky s okousanou cívkouPoměrně zajímavé řešení cívky navijáku s prohlubněmi na hraně cívky má omezit tření a zvýšit odhoz. Koupili by jste si tento navi, viděli jste ho někdy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 7. prosince 2012 ve 12:56 ® HaD reakce na …
HaD

axiom> udělat reportáž za 50tis? No uvidíme, třeba jo…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 v 17:21 @ axiom reakce na …

David Havlíček> Kdyby jsi n esledoval, jen co příjde do boudy k Chmelíkovi, věděl by jsi víc. Už jsem ti psal, že by jsi se měl příští rok prásknout po kapse a vyrazit s Ospreyem do Číny. Právě jsem přečetl článek o CGC Expo 2012 v čínském Weihai (13.-15.10.) , kde je možno mluvit se skutečnými výrobci a vidět skutečné novinky. V únoru byla zase nóbl výstava China Fish v Pekingu. Píše o tom Vladovičová (prodává rybářské krámy) v posledním čísle Slovenského rybára. Ty poznatky direkt od zdroje by byly pro čtenáře www,chytej.cz asi zajímavější, jako report, že Tomucha vázal mušky a tebe poplácával Chmelík.
http://www.chinafishshow.org/

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 ve 12:53 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> k tomu motání – na základě jakého principu? To si neumím už vůbec představit

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 11:34 ® Kazan reakce na …

David Havlíček> ono když se projede jejich katalog, tak tam mají stejně udělaný i baitrunner.
Nakonec ona je tam poznámka že to omezuje i motání vlasce.Což by nebylo k zahození, pokud vezmeme vláčku s malými průměry šňůr které jsou k tomu náchylnější......

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 11:23 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> mno tváří se to, jako kdyby to tak mělo být.

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 10:32 ® Kazan

ještě odkaz na druhého okousánka http://paladintackle.com/…ning-reel-2/
zde už jsou i údaje o prodloužení délky hodu

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 10:26 ® Kazan

Ještě sem šoupnu dva odkazy, pro více informací, byl k vidění třeba na letošním Efttexu
http://paladintackle.com/…el-category/
http://www.angling-international.com/…inning-reel/

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 9:41 ® hraji
hraji

Proč je tak těžké uvěřit, že by to mohlo fungovat? Ten regulusův příklad s autem je zcela mimo rámec, neboť srovnává nesrovnatelné. Mě se to docela líbí, čímž ovšem neříkám, že to začnu hned shánět a koupím to.

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 9:32 ® Kazan

Tak jsem nebyl línej si najít výrobu golfových míčků, na který se odkazuje výrobce okousané cívky a skutečně, dolíčky na golfovém míčku mají zvýšit dolet.

reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 7:52 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

regulus> jo no ja bych byl spíš proti že se ten vlasec tam bude do toho kousat.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 22:20 ® regulus reakce na …
regulus

toro> kurnik neříkej, že tomu věříš … :-O

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 21:55 ® Kazan reakce na …

toro> tak to jsem se tam nedočetl, ani nebyl udán nějaký údaj v procentech.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 21:43 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

nnnap> :-D

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 21:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

Martin Mošna> nezapomínej si dolívat do monitoru červenou barvu. :-D

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 21:33 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

toro> :-D to je dobry … aby to nebylo ještě horší…

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 21:19 ® toro reakce na …
toro

A o kolik metrů má ta převratná zubatice prodloužit nához? Kbyby o desítky, tak si vypiluju drážky do do starších modelů.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 21:08 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Kazan> jo ted to davam do jinýho textovýho editoru a ten to podthavá ;-)

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 20:54 ® Kazan reakce na …

Martin Mošna> hlavně si to dej do pořádku gramaticky a stylově ať to má také nějakou úroveň. Nezapomínej že tím prezentuješ sebe a svůj názor.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 20:48 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Kazan> Já už to měl napsaný aleje to nic musím to předělat :/

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 19:20 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> zaruka do konce zivotaaaa, pan vypada moc spatne…pane, slevaa, za čista :-))

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 19:09 ® Kazan reakce na …

David Havlíček> hele dělá to číňan, kdo ví, třeba budou před vánoci k sehnání v tržnici:-D Hezká pane, hezká, vy koupit, daleká odhoz:-D

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 19:01 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> no… třeba by to fungovalo. Ono teoretizovat je fajn, ale praxe je někdy odlišná.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 18:50 ® Kazan reakce na …

Martin Mošna> jinak v psaní ti tu určitě nikdo bránit nebude

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 18:48 ® Kazan reakce na …

Martin Mošna> osobně si myslím že to bude taky na prd, dával jsem to sem jen kvůli tomu, jaké novinky jdou na trh ve světě a my se o ničem nedozvíme. Je možné že to sem třeba za dva roky dorazí jako těžká novinka. Kdo ví třeba za dalších pět let bude každý chtít navi s okousanou cívkou.;-)

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 18:43 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Kazan> přemýšlím že o jedné ceste k dalekému uspěchu napíšu…ale toto se mi zdá špíš jako zkrášlení navijáku…

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 18:36 ® Kazan reakce na …

David Havlíček> přesně, nabízí se vícero cest k delším hodům, nakonec nano jsme tu probírali. Ale představ si nanofil nahnaný na to okousaným navijáku:-)

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 18:27 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> no, chytával jsem s třímetrovým skeletorem. Není to ale o té pohodě. Raději pořádně naplním cívku nanofilem a pak to letí jak raketa :-)

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 18:09 ® Kazan reakce na …

David Havlíček> chtěl jsem jen naznačit že řešení je trochu jinade než v zubatém navijáku (možná se mýlím) Tak o té šňůře kvůli vzdálenosti snad nikdo nepochybuje. Co se týká duhákodromů a vzdálenosti, já bych to řešil v první řadě jiným prutem.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 17:43 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> mno, jsou situace, kdy vzdálenost rozhoduje – např. na duhákodromech, když jsou pstruzi daleko, na některých řekách potřebuješ dosáhnout na boleny apod. Měl jsem to i u štik na popy. Na tyhle extrémy se mi ale vesměs vyplácí používat šňůry – jinak opravdu záběr blbě člověk pozná a problém je i se zásekem.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 17:23 ® Kazan

skwor> asi bych tu něco našel na čem to spáchat, třeba toho dragona, otázka je kde to v praxi vůbec využít. Upřímně řečeno spíš bych stříkl vlasec (prodávají se sprejíky kvůli snížení tření a prodloužení odhozu). Řekl bych že spousta vláčkařů nemá problém ani tak s délkou odhozu, jako spíš se správnou detekcí záběru z větší vzdálenosti.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1