Chytej.cz

Bídná vláčka na B2 ? necteno

28.11.2012 | Dáňa | 1.869 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zajímá mě názor těch, kteří jezdí vláčet na Berounku 2, nejlépe do úseku pod karlštejnským jezem. Zdá se mi, že za poslední 2 roky tam záběrů na vláčku výrazně ubylo, ba dokonce se staly ojedinělými v tom smyslu, že velmi často skončí člověk úplně bez šupiny (nebo se nadře na prcka). Od kolegů často slýchávám ten samý názor. Co se stalo (zejména s candáty)? Může za to brzká jarní velká voda v r.2011? Přebytek potěru? Petrův zdar-Dáňa

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 30. listopadu 2012 v 11:22 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Dany73> Nejsou to žádní obři, ale něco se pochytá. Občas se ukáže okoun přes 30cm. A na stovky náhozů to není. Jen je fakt, že jsou tu ryby dost vybíravé na nástrahy :-)

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:35 ® Dany73 reakce na …

A kolik stovek náhozů na rybu?:) Pravda na podzim šly aspoň „kudličky“.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:15 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Dany73> Nemám tu zkušenost. Letos jsem byl na B2 jen párkrát teď na podzim, ale nikdy jsem nebyl bez ryby. Minulý rok mi to přišlo horší.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 9:13 ® Dany73 reakce na …

Trošku byla vytržena z kontextu hlavní myšlenka fóra, zda-li dle čerstvých zkušeností rybářů z Berounky 2 zde vláčka opravdu pomalu „umírá“…

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 1:13 ® Shrek
Shrek

mraky letošního potěru máme i u nás na Jesenici a jak říká Hraji – díky Bohu za něj......

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:52 ® Dany73

Oukleje jsou na tomto úseku přemnoženy dlouhodobě, poslední 2 roky se k tomu přidal hrouzek, kterého nachytáte ve velkém na cokoliv (oběsí se i na rohlíkové boilies). Přívlač tragická vážně.

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 ve 12:40 ® hraji
hraji

Přebytek potěru, pokud něco takového vůbec může existovat, je pro tu vodu požehnáním. Pokud je důvodem nebraní dravců právě velké množství potěru bílé ryby, budiž bohu děkováno týden v kuse.

reagovat