Vyhledávání
jak chytit sumce
25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | 6.459 zobrazení | 28 odpovědí
poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 14:29 ® Mysak1 reakce na …
-
Lucii> Spousta rybářskejch krámů prodává dárkové poukazy. Přítel si tak vybere co potřebuje a neutratí kačky např. za
reagovat.
- Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 14:03 @ Lucii reakce na …
-
Díky za radu
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 14:03 @ Lucii reakce na …
-
Děkuji, skvělý nápad
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2014 v 9:01 ® Robur reakce na …
-
Lucii> nebo bych ho pozval na nějakou rybí specialitu, kupovat rybářský serepetičky je fakt nevděčné
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2014 v 7:44 ® malamut reakce na …
-
Lucii> když laik kupuje rybářskej cajk jako dárek, nemusí se trefit přímo do vkusu a potřeb obdarovávaného, raději dej příteli kačky a něco upeč
reagovat - Středa 2. dubna 2014 v 19:55 @ Lucii
-
Ahoj lidi, přítel miluje rybaření a já mu chci koupit jako dárek k narozeninám nějaký další kousek do jeho rybářské sbírky. Nejraději má sumce. Jelikož rybaření není můj obor, hledám na internetu vybavení, které je určeno přímo na sumce. Co si myslíte o této podložce: http://www.rybashop24.com/…d-sumce.html ? Ani jsem nevěděla, že něco takového existuje
reagovatNebo si myslíte, že lepší dárek pro něj bude např.: http://www.rybarskapohotovost.cz/…50g-d385.htm ? Díky za radu.
- Pondělí 10. prosince 2012 v 8:15 ® Martin Mošna
-
Proč mu radíte když chce pytlačit?
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 v 15:58 ® troutkiller
-
Další yntelygent
reagovat)
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 15:35 ® osprey reakce na …
-
sidla_napajedla> Já popisuju zkušenosti třeba tady z jižních Čech. Tady ty ryby prostě nejsou tak aktivní a skutečně se jich víc podsekne než chytí.
Sám na sumce touhle dobou nechodím, mám problém je najít a chytit v létě, natož teď.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 v 15:20 ® sidla reakce na …
-
osprey> co se týče bílé ryby a všeho nedravého, tak ano, dravce jsem nepodsekl ani jednoho, pokud chytneš dobrý čas, celkem pěkně spolupracujou a člověk si zachytá, ale jako začátečník nesmí ztrácet naděje,musí jen hledat a chodit, jizeru neznám,ale vím že na každé vodě u nás nějací sumci jsou
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 ve 13:25 ® osprey reakce na …
-
sidla_napajedla> U vás na Moravě to jakž takž jde, v Čechách je to daleko horší. Pokud už bys našel zimoviště, budeš ryby spíš podsekávat (což se místy děje).
V té Jizeře není tolik sumců, aby si mohl průměrný nebo dokonce začínající rybář dělat vážnější naděje. Navíc to pro vláčku není zrovna snadná voda.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 ve 13:14 ® sidla
-
v tomto období, na vláčku, ale to už se strejdou nemůžete každý na jeden prut. podle mě je to teď jedno z těžších období sumco vláčky
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 ve 12:37 ® osprey
-
V Boleslavi na Jizeře jsem kdysi i chytal. I toho sumce jsem tam viděl chytit (jenom to bude tak 25 let).
Není jich tam tolik a na to, abys ho dokázal chytit, bys musel být buď mimořádně dobrý rybář nebo skvělý znalec místních podmínek anebo mít nehoráznou kliku.
Nestačilo by ti pro začátek chytit třeba cokoli?
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 v 8:03 ® Martin Mošna reakce na …
-
David Mišlan (Ghaz)> Nic proti ale teď už brzo bude prosinec.A vše zamrzne.Tak neriskuj a počkej si na jaro to už je jen chvilka.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 v 7:58 ® Martin Mošna reakce na …
-
David Mišlan (Ghaz)> já si myslím že si psal že ti je 12.Pochybuju že by si udržel pořádnýho sumce z břehu…Raději si počkej na povolenku a až budeš starší.chytej kapříky to je v tvim věku nejlepsí.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:16 ® nnnap reakce na …
- MIG-35> tak já mu dám z podobného soudku
ŠOKUJÍCÍ ZJIŠTĚNÍ. HENDRIX RYBÁŘEM! Někdo chytal catfiš před vágnerem! Nemyslitelné!
reagovatV textu podrobnosti o způsobu lovu, bižu, místě.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:48 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Tak někdo mu to musel říct…
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:35 ® nnnap reakce na …
-
MIG-35> haha, masakr.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:31 ® MIG-35 reakce na …
-
David Mišlan (Ghaz)> Hele v mládí každej dělá koniny!
reagovatJe fajn, že ses rozhod jak ses rozhod. Můj násor je, že to za to fak nestojí! Počkej na povolenku a pak si užij pohodu u vody a krásu z lovu! Navíc pak ti každej rád poradí a nebude si z tebe dělat prdel…
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:23 ® David Mišlan (Ghaz)
-
já sem eště n černo nchytal jen sem se ptal tak si o mě nemyslete špatný věci dik
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:21 ® David Mišlan (Ghaz) reakce na …
-
mig-35 tak já to ani zkoušet nebudu dik
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:18 ® MIG-35 reakce na …
-
David Mišlan (Ghaz)> Taky sem chodil bez povolenky chytat… Ale nestálo a nestojí mi to za ty nervy. Zasejc tolik peněz to nejni si jí pořídit! Bavilo by tě chytat a furt se bát, že tě někdo čapne? To si tu pohodu vůbec neužiješ!!!
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:53 ® David Mišlan (Ghaz) reakce na …
-
já eště nepytlačim jen sem se ptal protože povolenku budu mít na jaře jen mě zajmalo co by mi udělal
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:52 ® David Mišlan (Ghaz) reakce na …
-
já bych šel se strejdou na jeden prut on a na jeden já
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:42 ® tony.bobo
-
Trochu sis hochu naběhl.Každopádně než toho sumce chytíš né jen v tomto období ale i v jiném tak tě dřív několikrát chytne ten porybnej.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:20 ® MIG-35
- Tady máš jeden osvědčenej návod i s obrázkama.
reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 v 19:15 ® nnnap
-
a proč chceš chytat právě sumce? Máš nějaký vzor? Táta, máma, strejda, časák…?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:10 ® nnnap
-
haha, davide, ty na sebe naprášiš, že jseš pytlák a pak chceš po nás, abychom ti poradili? Tady je většina rybářů. Ti co zde píšou na 100%
reagovat
Prostě má to svá pravidla. Nauč se je používat a do té doby pytlač anonymně.