Chytej.cz

Nože necteno

22.11.2012 | Tino | 18.255 zobrazení | 105 odpovědí

Obecná diskuze o nožích kupovaných i nožích doma vyrobených. Měla by navazovat na příspěvky uvedené v tématu Domácí výroba woblerů.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Středa 5. června 2013 v 8:59 ® Bigpista
Bigpista

Musím se pochlubit. Od včera je doma :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img99059.jpgfoto/forum/2013/th-img99060.jpg
Čtvrtek 7. března 2013 v 11:59 ® cujo

ten brousek od victorinox můžu vřele doporučit, za ty prachy fakt super

reagovat
Středa 6. března 2013 ve 22:01 ® Tino reakce na …
Tino

vicx> zajímavé… možná bych do toho šel. Nějak se už musím naučit brousit :-)

reagovat
Neděle 3. března 2013 ve 12:41 ® kingkubik reakce na …

Hony> presne.zachranila mi uz nespocet meppsek a na tech se to dycky prodrazi…kolega minuly rok zkousel pilkou skrabat peknyho okouna a slo to moc doc dobre hrozne si to chvalil.....mam vicktorinox a chcrochtam si…na ryby jiny nüz neotrebuji i kdyz jich mam doma haba kuk. a brouseni? http://www.mall.cz/…-brousek-duo?… vyborny brousek za ty penize jak na ostreni noze tak na pribrusovani hacku!nic jineho uz k vode netaham…rad chodim na lehko

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 19:13 ® Hony reakce na …

vicx> Dobrý brousek. Písek s vodou na hrubé broušení. Břidla s vodou nebo na jemnější broušení s olejem. Nemusí být speciální, stačí obyčejný potravinářský smíchaný s petrolejem.

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 19:09 ® Hony reakce na …

kingkubik> maš pravdu, bez skládací pilky z Lidlu za 100,– ani ránu. Mockrát už posloužila.

reagovat
Sobota 2. března 2013 ve 14:23 ® kingkubik reakce na …

regulus> pro pilku ze neni vyuziti?zajdi si nekdy zavlacet na malou(nejaky potok) pstruhovku a garantuji ti ze ti za vychazku usetri dost penez… me osobne uz usetrila pilka na nozi neskutecne mnozstvi navnad…bez pilky ani ranu

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 15:17 ® vicx
vicx

tino> tu su tie fotky. vrch bridlica, spodok pieskovec, alebo nieco take. rozmer cca 25×8×3cm. 200czk

reagovat
foto/forum/2013/th-img96437.jpgfoto/forum/2013/th-img96438.jpgfoto/forum/2013/th-img96439.jpg
Úterý 5. února 2013 v 18:39 ® Hony reakce na …

Tino> Taky se to blbě ostří. aby to bolo kvalitně. :-)

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 21:07 ® regulus reakce na …
regulus

Tino> no na nože si nijak nepotrpím, ale s pilkou bych asi taky nechtěl, nějak by pro ni nebylo využití.

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 20:55 ® sus1 reakce na …

Tino> Já mam raději hladké, pilku moc nepreferuji.

reagovat
Sobota 2. února 2013 v 19:39 ® Tino
Tino

když už se to tu oživilo offtopicem…

Jaké preferujete ostří? Celé hladké nebo s kouskem pily?

Mám radši hladké, protože občas potřebuju uříznout něco proti palci, např. zarovnat klacík, přeříznout špagát atd. a při tom mi sakra vadí, že se mi tam plete ta pilka.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 11:40 ® regulus reakce na …
regulus

axiom> ty už seš tak mimo, že se ani netrefíš do správnýho fóra, už to kurnik nehul.

Smazal jsem ti jen okopírovanej jídelní lístek protože byl přes půl stránky, ten příspěvek neměl žádnej smysl a ještě k tomu v úplně jiným fóru něž je tohle, tak mi prosím vysvětli, proč to tady těma sračkama kurvíš. Když už si bereš do huby ospreye, tak on by ti to možná nesmázl a nebo taky jo, ale já naprosto určitě. Žgryndej si kde chceš co chceš, ale pokud vrazíš přiblblej příspěvek někam za účelem aby se fórum stalo nepřehledný a dáš tam stejnou nebo podobnou pičovinu, tak ti to smažu znova.

Když tady meleš o doprdelevlez­lismu, byl jsem admin dávno před tím než byl osprey redaktorem i před tím než byl osprey admin a možná se budeš divit dělám to jen tak, za nic. Proč to dělám, po tom je ti sice hovno, ale prozradím ti to. Tento server dělají z té větší části lidi co sem chodí, bez ohledu na to, kdo je provozovatel, majitel, redaktor, dycky tady byla vcelku pohoda a já chcu aby to tak zůstalo, protože spoustu těch lidí znám osobně a rád s něma splknu. Možná je to jenom moje zbožný přání, ale tak už to chodí. Vůbec mě nezajímá, z jakýho důvodu už osprey redaktorem není, protože mi po tom je hovno, nic na tom nezměním, proto nevím nač to řešit a jestli to v Brně bude nebo nebude někdo probírat netuším, ale jak se tak koukám, tak pán má asi křišťálovou kouli a umí předpovídat budoucnost.

Sice nevím proč jsem věnoval chvilku svýho času odpovědi na takovou sračku cos napsal, ale už se stalo.

Omluva za příspěvek mimo téma.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 9:51 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

nnnap> Končí jedna legenda. Vzdejme čest.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 9:50 @ axiom

Pro „mazala“ jménem regulus: Mazal ani nenechal v exkrementech stopu. Že by retardovaný Pytlík regulus? I tak konstatuji, že jste, jako posrané stádo ovcí, pěkně sklopili před vyhazovem, co dostal Mirek, ovčí kotrby. Pokud fungoval, byl zbožněný a nejlepší odborník, autor a kamarád ve sluneční soustavě. Svatý Osprey. S pobavením jsem si pořečetl, jak jste mu podhazovali rodidla (manželek). Tak jste ho milovali. Asi spíš mylovaly. Kdyby jste se šprajcli ve většině, on by si to provozovatel serveru Haďymrška rozmyslel. Nic jiného by mu nezbylo. Žije z toho, že sem lezete. Takže nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně, oprava, k jednomu Horáčkovi.

A tomu mazalovi: na tom, že se bude v Brně žvanit většinově o cause Osprey, mazáním nic nezměníš. Akorát demonstruješ svůj doprdelivlezlismus. Takový demonstrovali i jiní po 68. roce a k vůli němu jsem emigroval.¨ Ty jsi v té době hajloval pod tibunou a skandoval, „ať žije KSČ“: Vidím, že idioti nevymřeli. Ani v Brně v Tuřanech ne. Kdybych věděl kde živoříš, tak tě navštívím a rozmlátím ti čuňu, idiote.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 8:45 ® nnnap
nnnap

http://byznys.ihned.cz/…z-sto-letech

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 15:21 ® Tino
Tino

budu objednávat nějaké damaškové čepele, nebudete chtít taky někdo?

Eventuelní zájemci napište radši na PM nebo majla.

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 7:16 ® troutkiller reakce na …

Alivio>Tu znám:-) To je potom třeba na houby chodit s ochrankou:-)) )

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 17:41 ® Shrek reakce na …
Shrek

troutkiller> a co taková damašková „rybička“? Trocha nostalgie skloubená s kvalito… http://www.vernerporc.cz/…cka-130-ds-1

a nebo uložit peníze a chodit s nima na houby… http://www.rybicka.cz/…1-INVESTICNI

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 16:47 ® troutkiller reakce na …

Alivio>Pěkný ale konfekce bez Damašku:-)) )

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 13:01 ® Shrek
Shrek

no vidíte, já jsem si k Vánocům koupil (pro některé jedince: přinesl mi ho Ježíšek) Wenger Blaze 50 a jsem taky spokojenej :-D Ale jinak hezká práce, chlapi, hodně hezká…

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 10:10 ® troutkiller

Tino>Krásná práce!Nedávno sem viděl dokument o výrobě samurajskejch meču a byla to paráda.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 19:35 ® Hony reakce na …

sus1> zrovna mne napadá jedna písnička: " ZÁVIDÍM" :-)

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:38 ® Chorchus
Chorchus

Tino> Móooc krásné. :-)

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:31 ® sus1 reakce na …

Tino> J

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:25 ® sus1 reakce na …

Tino> Jedině odmontovat a namontovat svoji. :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img91238.jpgfoto/forum/2013/th-img91239.jpgfoto/forum/2013/th-img91240.jpg
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:36 ® Tino reakce na …
Tino

sus1> mě by se líbil ten spyderco a ten pátý. U posledního se mi nelíbí ta střenka. Chtělo by to nějakou veselejší a zdobnější. :-))

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 19:29 ® sus1
reagovat
foto/forum/2013/th-img91234.jpgfoto/forum/2013/th-img91235.jpg
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:59 ® nnnap reakce na …
nnnap

Tino> :-D

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:47 ® Tino
Tino

nnnap> fotošop :-))

abych nemusel dávat víc fotek. Ale za to jsou vlastně fišbony, co? Kruci, že mě to nenapadlo :-D

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...