Chytej.cz

Prodej velkých kaprů necteno

2.4.2005 | | 13.674 zobrazení | 42 odpovědí

Dověděl jsem se , že se dají prodat za slušné peníze kapři nad 10Kg . Protože jich za sezonu několik chytim, tak bych rád věděl kam se obrátit. Pořád je to lepší takto zpeněžit než to zabijet, ono to stejně nemá moc dobré maso a je to tak akorát pro slepice.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 2. dubna 2005 v 11:41 ® Tomucha
Tomucha

lidi co prodávaj ryby bych postavil kezdi a zmáčknul spoušť… dle mýho je to ubohý a jak říkal Lerak napřesdršťkudá­ní !!!!

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 11:18 ® Lerak

Jako apríl bych ti to sežral, ale 2.4. s tim di do řiti. Samozřejmě, můžeš si dělat co chceš, dokud tě někdo nechytí. Pak je to ale asi přinejlepším napřesdržkudání. Ty ryby můžeš odchytat a prodat je např. na nějaký soukromý revír (je to v současnosti „in“), ale pak nefňukej, až budou vody ČRS nebo MRS prázdné. A jak to budeš řešit pak…?Koupíš si za pár stovek povolenku na 1 den na soukromý kaprodrom, chytíš 10kg kapra (kterého jsi tam kdysi prodal), vezmeš ho a komu ho prodáš potom ? JDI DO RITI !!!

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 11:05 ® pif
pif

zadar,chlapče,je mě tě líto. kvuli takovejm,jako seš ty ,za chvilku ve svazovejch vodách nebude nic plavat. a takový,jako seš ty,budou nejvíc nadávat,že ve vodě nic není!!!!!! ale neberu to vážně,ŽE TYS TO MYSLEL JAKO APRÍL,NEMYSLÍŠ TO VÁŽNĚ,ŽE NÉÉÉÉÉ!!!!!!!

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 10:11 ® 

Tomucha: 200 Kč je málo 10kg masa po 60kč to je taky málo myslel jsem tak 2000 když je pěknej

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 10:05 ® Tomucha
Tomucha

to je snad nějáká sranda ? když se mě jeden kretén pochlubil že prodal 80cm bolena za 200,– do hospody tak jsem mu chtěl akorá nakopat do pr*ele. zkus to prodat hospodářovi, nebo RS určitě budou mít zájem. Cos si myslíš že s tím udělají voni-taky to sežerou !!!! Prodávání ryb je na kulku do palice!!!!

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:53 ® 

Radim: Jen se do mě puste . Co si chytim s tim si mužu dělat co chci. Zajímal by mě ten kontakt na kupce

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:50 ® Radim

zadar: ses normalni? vzdit to nemuze byt ani dobry a takovy ryby se maji poustet!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:50 ® Radim

zadar: rasisito!!!!!!!

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:45 ® 

rybar11 A nejni to škoda? Pustit takovou velikou rybu to bych nemoh. Soused má slepice a dá mi za to aspoň vajíčka který dám do koulí.

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:42 ® Radim

to je pravda vsechny velky kapry poustet

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:41 ® rybar11

Co takhle je pustit?

Nemusí se na všem vydělávat.

Navíc je to přestupek proti rybářskému řádu, ulovené ryby se nesmí prodávat.

Apeluji na všechny rozumné rybáře, jestli uvidíte nějakého hňupa jak odváží od vody kapra nad 10kg, tak mu rozbijte hubu, zapalte auto a klidně povražděte rodinu! Ty děcka to budou mít taky v genech!

PS: Tento uhozený názor je přemrštěný ale aspoň na něj bude někdo reagovat.

reagovat
Sobota 2. dubna 2005 v 9:37 ® Radim

no dovol? oni chteji ty kapry do svych rybniku a u nas takovych lidi je. A vis co se stane s temi kapra potom? v nekterych dopadnou stejne jako by si je snedl ty, ale v nekterych pripadech si budou zit dal

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1