Chytej.cz

Regionální dobrůtky necteno

17.11.2012 | troutkiller | 19.942 zobrazení | 166 odpovědí

Dost často nám ruzná fora končí u bílého sexu a ruznejch dobrutek,tak sem s oblíbenejma řezníkama,pekařema cukrářema a hospudkama kde se dobře vaří peče a udí:-)))

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 18. listopadu 2012 v 11:42 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

JHolc> Ok. I tak pojedu mam to tam rád a teď uh tam nebude žádnej tůrista. Na konci prázdnin sem byl s rodinkou ne vejletě kol Žofína. Dřív sem tam jezdil s kámošema čundry tak to tam mam docela prolezlí. Od Dobrý vody až po Dvořiště. Jedno z mála míst, kde se dá pít z potoka.

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 11:30 ® džigit reakce na …

JHolc> jj,chovatel arabských koní :-) A kousek od něj je osada Lužnice,kde bydlí fajn „babka“ Sýkorka,před pár lety jediný trvale žijící obyvatel :-))

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 11:16 ® JHolc reakce na …

MIG-35> Nejsem si jistej, mam takovy tuseni, ze na zimu kozy nedoji… Snad se tam jeste dostanu, tak bych dal vedet, at mas mysim co nabidnout :-)

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 10:21 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

JHolc> Jo vim, kde to je. Ještě stále vyrábí? Chtl sem si udělat vejlet do Novohradek, tak bych koupil něco do pastiček. :-D

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 9:57 ® JHolc

džigit> To je Petr Hájek, má farmu na Pohorské vsi. Ve vjezdu je cedule Antibolschevik strasse. :-)

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 4:10 ® Radosek

Chlapi, přidám vlastní tip na pečení ryb. Pečící sáčky – jednoduché, čisté, chutné a levné. Vyzkoušejte!

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

noba> tak vidíš to, ženská z tebe dělá člověka. Naučí tě lidskému jazyku rozumět:-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:50 ® Tino reakce na …
Tino

noba> ideální stav :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:39 ® noba
noba

No já mám přitelkyni. vlastně teď už snoubenku z Orlové. No a první dva roky jsem ji nerozumněl skoro nic:-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:33 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Hele, hele! Neboj i já vám krapwt rozumim… :-P

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:18 ® džigit

MIG-35> já k vam na jih jezdim často.Kamoše mam od Vimperka,přes Kvildu,Bujanov,Krum­lov,Budějky až do Protivina :-)
http://www.jozinsatan.wbs.cz/
http://www.countrycihelna.wbs.cz/ a na tych webovkach su aj dalši odkazy,někde aj na mně.
Ja vam rozumim,ale s vama je to horši :-))

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:07 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> v Pisku je masna, kde s dá objednat ledacos. Koza, ouce a i gule. Fix a hned v úterek si je neham dovalit. Líbí se mi jaký tam u vás v asii máte názvy a mluvu. Když občas dovalim za tatou do Brna tak uchcávam smíchy. No to vy asi taky, když slyšíte nás. :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:01 ® džigit reakce na …

MIG-35> zeli je zeli a kel je kel :-)) Byči gule tež možu

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:53 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Sem si říkal, že to bude zelí. Já sem zarytej masožravec! Žena se snaží prosadit zeleninu, ale to jí i děti vypískaj. Sou po tatovi. Zejtra sme odhlasovali bramborák tak jim k tomu udělam meltičku ať ví co je dombrý. :-D Ale dal bych mladýho bejčka. No a co potom teká bejčí „koule“ :-)) to uh sem leta neměl. Budu mušet objednat. Snd při korridě vyhrá toreador. :->

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:53 ® džigit reakce na …

Tino> pražak zna tak buřty s cibuli a ma v tym nakrajeny „brňak“ či gothaj :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:51 ® džigit reakce na …

LuboO> slabši kusek,jak bym viděl svoju :-)) ta ma tež furt jakysik problem,ale feferony a česnek v žradle už v ramci dezinfekce toleruje :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:49 ® Tino
Tino

v Blatné na návsi je řezník Janota. Má super sekačku. Krmíme ní i mladého od roku a půl. :-P

Jinak další dobrý řezník je i v Chrašticích, to pro pražáky až budou valit na Orlík… ;-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:49 ® džigit reakce na …

Kazan> víš jak to je.Suroviny nesu ty prave,ojebava se fšecko MIG45> kel čili kapusta,nebo se to eště robilo v kedlubkovym zelu

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:42 ® regulus reakce na …
regulus

LuboO> no nepiš, my víme, když k vám jedu na hory, tak žeru halušky každej den, jen jednou jsem udělal chybu, že jsem si je dal u Prešburgu a to jsem neměl dělat …

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:40 ® Kazan reakce na …

džigit> babča dělala skvělý opečený škubánky, když už nevařila, prosil jsem jí asi v pětatřiceti jestli by mi nemohla ty škubánky co mi dělávala jako holátku uvařit. Řekla mi, že jí mám políbit prd-l:-D a že na tom nic není, přesto je nikdo tak jako ona neudělá:-((

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:39 ® nnnap
nnnap

sem myslel, že večír vylezu na manželku, ale nevylezu.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:36 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> čéčé něco mi ten kel i žíká. Ale jak furt neopouštim jihočeskou republiku tak jemně zakrňuji… Jináč sem velkej příznivec debužíru. Kdybys viděl co sem si vozil na čundr. Hromada lidu kroutila hlavou. A my na to, že se do přírody jezdíme nažrat. :-))

LuboO> :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:33 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> mas pravdu, z tej zdravej vyzivy sa mozme akurat tak …

reagovat
foto/forum/2012/th-img21468.jpg
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:30 ® džigit

MIG-35> to je na tym nejhorši.Staři odešli a recepty kolik razy s nima. Navic to bylo aj z lepčich surovin. Dneskaj se z te hygieny možem tak akurat posrat! Ale to už je tak do fora o klepaču :-))
A co take chlupate knedle v zelu se špekem,či teleci plecko v kelu,znaš?
Jo a tvargle sem naučil žrat aj maďara na vojně,enem se musel při žrani dat na nos klamerku :-))

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:17 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Abych nekecal 2× sem to z donucení sirečkofilů do huby vzal… A vypliv. Sejry miluju, ale tohle prostě nee. Jo cmunda s meltou tim mi krmila babička. A co taková bramborka s meltou, když je horká čerstvě vyndaná z trouby. Hmmmm to sou orgie. Škoda, že se bábrle odporoučela. Nikdo jinej tak dobrou neudělá. :-((

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:12 ® džigit reakce na …

MIG-35> ani nevíš,oč přicházíš :-)) Já už to do sebe valil od mala.Buď origo,nebo robil na Gruňu z tvrdeho tvaroha pivni syr.Kupil mi moju prvni rybičku a debužirovali sme spolem.Syr,sla­nina,cebula,čes­nek,feferona… mňam :-) A kolik razy sme smažili bramborak se zelim a ku temu Meltu ani nemluvim :-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:06 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> To je snad jedinej sejra, kterej nevložim do úst… Vim sem barbar. :-))

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:05 ® LuboO
LuboO

Ja vam sem nenapisemn nic, ste moc daleko, tak si nechajte zajst chut. Inak zazitok bol pre mna cas straveny v Zamockompivo vare v Detenicich, v tej historickej krcme. Parada. Aj zradielko, aj atmosfera.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:45 ® džigit

regulus> no nemáš tak docela pravdu.Ono je v tom i vlastnictví značky a pokud vím,vždy byly tvarůžky jako dietní.Chce to něco přečíst ;-)
Jinak máš pravdu,že to ojebávaj.Kdysi psal jeden francouz,poté co ochutnal naši Nivu,že je to super sejra,ovšem není mu jasné,proč to prodávají nedozralé.Já osobně zakoupím, od té doby, a na minimálně tři měsíce odložím dozrát.Když dochází,zakoupím další :-)
Se zralostí tvarůžek to je obdobně.Ven leze něco nezralého a neuleželého!Je třa nechat uležet.
http://www.kosmas.cz/…ny-tvaruzek/
Jinak v rodině z otcovy strany byli „klapačky“ z Loštic,proto jsem už kdysi zajímal ;-)
http://cs.wikipedia.org/…5%AF%C5%BEky

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 19:49 ® Kazan

troutkiller> restaurace Na Onom světě je kde, něco mi to říká ale nemohu si vybavit.

Jinak z táborských restaurací potěšila moje bříško restaurace Na schůdkách, kousek pod náměstím. Doporučuji si dát meč.

reagovat