Vyhledávání
Regionální dobrůtky
17.11.2012 | troutkiller | 19.942 zobrazení | 166 odpovědí
Dost často nám ruzná fora končí u bílého sexu a ruznejch dobrutek,tak sem s oblíbenejma řezníkama,pekařema cukrářema a hospudkama kde se dobře vaří peče a udí:-)))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 18. listopadu 2012 v 11:42 ® MIG-35 reakce na …
-
JHolc> Ok. I tak pojedu mam to tam rád a teď uh tam nebude žádnej tůrista. Na konci prázdnin sem byl s rodinkou ne vejletě kol Žofína. Dřív sem tam jezdil s kámošema čundry tak to tam mam docela prolezlí. Od Dobrý vody až po Dvořiště. Jedno z mála míst, kde se dá pít z potoka.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 11:30 ® džigit reakce na …
-
JHolc> jj,chovatel arabských koní
reagovatA kousek od něj je osada Lužnice,kde bydlí fajn „babka“ Sýkorka,před pár lety jediný trvale žijící obyvatel
- Neděle 18. listopadu 2012 v 11:16 ® JHolc reakce na …
-
MIG-35> Nejsem si jistej, mam takovy tuseni, ze na zimu kozy nedoji… Snad se tam jeste dostanu, tak bych dal vedet, at mas mysim co nabidnout
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 10:21 ® MIG-35 reakce na …
-
JHolc> Jo vim, kde to je. Ještě stále vyrábí? Chtl sem si udělat vejlet do Novohradek, tak bych koupil něco do pastiček.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 9:57 ® JHolc
-
džigit> To je Petr Hájek, má farmu na Pohorské vsi. Ve vjezdu je cedule Antibolschevik strasse.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 ve 4:10 ® Radosek
-
Chlapi, přidám vlastní tip na pečení ryb. Pečící sáčky – jednoduché, čisté, chutné a levné. Vyzkoušejte!
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:50 ® nnnap reakce na …
-
noba> tak vidíš to, ženská z tebe dělá člověka. Naučí tě lidskému jazyku rozumět
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:50 ® Tino reakce na …
-
noba> ideální stav
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:39 ® noba
-
No já mám přitelkyni. vlastně teď už snoubenku z Orlové. No a první dva roky jsem ji nerozumněl skoro nic
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:33 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Hele, hele! Neboj i já vám krapwt rozumim…
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:18 ® džigit
-
MIG-35> já k vam na jih jezdim často.Kamoše mam od Vimperka,přes Kvildu,Bujanov,Krumlov,Budějky až do Protivina
reagovat
http://www.jozinsatan.wbs.cz/
http://www.countrycihelna.wbs.cz/ a na tych webovkach su aj dalši odkazy,někde aj na mně.
Ja vam rozumim,ale s vama je to horši - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:07 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> v Pisku je masna, kde s dá objednat ledacos. Koza, ouce a i gule. Fix a hned v úterek si je neham dovalit. Líbí se mi jaký tam u vás v asii máte názvy a mluvu. Když občas dovalim za tatou do Brna tak uchcávam smíchy. No to vy asi taky, když slyšíte nás.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:01 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> zeli je zeli a kel je kel
reagovatByči gule tež možu
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:53 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Sem si říkal, že to bude zelí. Já sem zarytej masožravec! Žena se snaží prosadit zeleninu, ale to jí i děti vypískaj. Sou po tatovi. Zejtra sme odhlasovali bramborák tak jim k tomu udělam meltičku ať ví co je dombrý.
reagovatAle dal bych mladýho bejčka. No a co potom teká bejčí „koule“
to uh sem leta neměl. Budu mušet objednat. Snd při korridě vyhrá toreador.
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:53 ® džigit reakce na …
-
Tino> pražak zna tak buřty s cibuli a ma v tym nakrajeny „brňak“ či gothaj
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:51 ® džigit reakce na …
-
LuboO> slabši kusek,jak bym viděl svoju
reagovatta ma tež furt jakysik problem,ale feferony a česnek v žradle už v ramci dezinfekce toleruje
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:49 ® Tino
-
v Blatné na návsi je řezník Janota. Má super sekačku. Krmíme ní i mladého od roku a půl.
Jinak další dobrý řezník je i v Chrašticích, to pro pražáky až budou valit na Orlík…
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:49 ® džigit reakce na …
-
Kazan> víš jak to je.Suroviny nesu ty prave,ojebava se fšecko MIG45> kel čili kapusta,nebo se to eště robilo v kedlubkovym zelu
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:42 ® regulus reakce na …
-
LuboO> no nepiš, my víme, když k vám jedu na hory, tak žeru halušky každej den, jen jednou jsem udělal chybu, že jsem si je dal u Prešburgu a to jsem neměl dělat …
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:40 ® Kazan reakce na …
-
džigit> babča dělala skvělý opečený škubánky, když už nevařila, prosil jsem jí asi v pětatřiceti jestli by mi nemohla ty škubánky co mi dělávala jako holátku uvařit. Řekla mi, že jí mám políbit prd-l
reagovata že na tom nic není, přesto je nikdo tak jako ona neudělá
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:39 ® nnnap
-
sem myslel, že večír vylezu na manželku, ale nevylezu.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:36 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> čéčé něco mi ten kel i žíká. Ale jak furt neopouštim jihočeskou republiku tak jemně zakrňuji… Jináč sem velkej příznivec debužíru. Kdybys viděl co sem si vozil na čundr. Hromada lidu kroutila hlavou. A my na to, že se do přírody jezdíme nažrat.
LuboO>
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:33 ® LuboO reakce na …
-
džigit> mas pravdu, z tej zdravej vyzivy sa mozme akurat tak …
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:30 ® džigit
-
MIG-35> to je na tym nejhorši.Staři odešli a recepty kolik razy s nima. Navic to bylo aj z lepčich surovin. Dneskaj se z te hygieny možem tak akurat posrat! Ale to už je tak do fora o klepaču
reagovat
A co take chlupate knedle v zelu se špekem,či teleci plecko v kelu,znaš?
Jo a tvargle sem naučil žrat aj maďara na vojně,enem se musel při žrani dat na nos klamerku - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:17 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Abych nekecal 2× sem to z donucení sirečkofilů do huby vzal… A vypliv. Sejry miluju, ale tohle prostě nee. Jo cmunda s meltou tim mi krmila babička. A co taková bramborka s meltou, když je horká čerstvě vyndaná z trouby. Hmmmm to sou orgie. Škoda, že se bábrle odporoučela. Nikdo jinej tak dobrou neudělá.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:12 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> ani nevíš,oč přicházíš
reagovatJá už to do sebe valil od mala.Buď origo,nebo robil na Gruňu z tvrdeho tvaroha pivni syr.Kupil mi moju prvni rybičku a debužirovali sme spolem.Syr,slanina,cebula,česnek,feferona… mňam
A kolik razy sme smažili bramborak se zelim a ku temu Meltu ani nemluvim
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:06 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> To je snad jedinej sejra, kterej nevložim do úst… Vim sem barbar.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:05 ® LuboO
-
Ja vam sem nenapisemn nic, ste moc daleko, tak si nechajte zajst chut. Inak zazitok bol pre mna cas straveny v Zamockom
reagovatvare v Detenicich, v tej historickej krcme. Parada. Aj zradielko, aj atmosfera.
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:45 ® džigit
-
regulus> no nemáš tak docela pravdu.Ono je v tom i vlastnictví značky a pokud vím,vždy byly tvarůžky jako dietní.Chce to něco přečíst
reagovat
Jinak máš pravdu,že to ojebávaj.Kdysi psal jeden francouz,poté co ochutnal naši Nivu,že je to super sejra,ovšem není mu jasné,proč to prodávají nedozralé.Já osobně zakoupím, od té doby, a na minimálně tři měsíce odložím dozrát.Když dochází,zakoupím další
Se zralostí tvarůžek to je obdobně.Ven leze něco nezralého a neuleželého!Je třa nechat uležet.
http://www.kosmas.cz/…ny-tvaruzek/
Jinak v rodině z otcovy strany byli „klapačky“ z Loštic,proto jsem už kdysi zajímal
http://cs.wikipedia.org/…5%AF%C5%BEky - Sobota 17. listopadu 2012 v 19:49 ® Kazan
-
troutkiller> restaurace Na Onom světě je kde, něco mi to říká ale nemohu si vybavit.
Jinak z táborských restaurací potěšila moje bříško restaurace Na schůdkách, kousek pod náměstím. Doporučuji si dát meč.
reagovat